NOKUS

NOKUS

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Uppfartsvägen 16E, Medväga, Borlänge kommun
Uppfartsvägen 16E, Medväga, Borlänge kommun, bild 2
Uppfartsvägen 16E, Medväga, Borlänge kommun, bild 3

Uppfartsvägen 16E

Lägenhet
Medväga, Borlänge kommun
NOKUS
750 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 1/2
4 548 kr/mån
11 111 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt belägen i en lantliga Medväga. Här har du skogen in på knuten och samtidigt ett bekvämt boende med egen trädgård. Bostaden är en rymlig 2:a i markplan med egen ingång. På bostadens fram såväl som baksida finns en mindre gräsmatta som bostadsrättsinnehavaren förväntas vårda och där man själv styr vad man önskar göra. På bostadens framsida finns även ett trädäck med söderläge. Här kan du koppla av, njuta av naturen och kanske odla dina egna grönsaker. Köket ger ett mycket gott helhetsintryck med fräscha luckor och ett nyare golv finns inlagt i hela bostaden. Boendet är enkelt och billigt med en stabil förening som tar hand om gemensamma kostnader. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem i denna fantastiska miljö! Bostadsrätten erbjuder en bra planlösning med stora rum och en dusch/toalett där man förberett för tvättmaskin och torktumlare. Det du som spekulant kan förvänta dig är ett fräscht kök med vita luckor och svart bänkskiva. Det är uppenbart att köket genomgått en rejäl uppfräschning även om vi saknar information om tidpunkt för detta. I samband med renoveringen av köket har samtliga luckor bytts ut och bänkskåpen har utrustats med lådor där det tidigare var vanliga skåp. Ett fullstort kylskåp finns i köket och en fullstor frys finns i det stora förrådet i anslutning till köket. Köket ger ett gott helhetsintryck. Genomgående i kök, allrum samt sovrum har ett trevligt golv lagts in och utseendet på detta är ekparkett även om golvet mest troligt är laminat. Väggarna i såväl kök, vardagsrum samt sovrum är målade i ljusa kulörer och kompletteras med ljusa, tapetserade fondväggar. Samtliga ytskikt ger ett gott helhetsintryck. Badrummet har matta på golv och vägg. Här är det genomgående äldre standard. En duschkabin finns samt handfat och toalettstol. Det är förberett för tvättmaskin och torktumlare. Tillträde kan ske väldigt snabbt om det finns önskemål om detta från en köpare men det är inget krav. Föreningen är stabil med god ekonomi. En av de stora fördelarna med att bo i en bostadsrätt är de enkla och förutsägbara boendekostnaderna så du känna dig trygg och njuta av en bekymmersfri tillvaro. Området Medväga erbjuder en unik kombination av lantlig idyll och närhet till stadens bekvämligheter. Här kan du uppleva lugnet och friden i naturen samtidigt som du har nära till Borlänges utbud av shopping, restauranger och service. För den naturintresserade finns det gott om möjligheter till friluftsliv och vackra promenad- och cykelstråk. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Väpnargatan 3, Romme, Borlänge kommun
  • Tor 24 okt kl 16:30

Väpnargatan 3

Villa
Romme, Borlänge kommun
NOKUS
1 795 000 kr
119 + 71 m²
5 rum
436 m² tomt

Trivsamt kedjehus i lugna Romme! Stort och funktionellt boende i 1 1/2-plan med källare samt uteplats i söderläge med liten trädgård. Här kan du ha upp till fem sovrum om du önskar. Carport med nedgång till källare och genomgång till baksidan gör att du smidigt kan hantera saker utan att behöva gå igenom huset. Stor lekplats finns alldeles intill huset och det är gångavstånd till skola och förskola samt Tunets idrottsplats. Romme Alpin ligger 10 min bort med bil. Välkommen hem!

  • Plus
Häradsvägen 28A, Centrum/Östermalm, Borlänge kommun

Häradsvägen 28A

Lägenhet
Centrum/Östermalm, Borlänge kommun
NOKUS
1 095 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/3
2 814 kr/mån
17 109 kr/m²

Välkommen till denna gavellägenhet om 2 rok med stor inglasad balkong! En ljus lägenhet där kök och vardagsrum är placerad i ena delen av lägenheten medan den andra delen inrymmer sovrum, klädkammare, och badrum. De stora fönsterpartierna gör bostaden väldigt ljus och dessutom kan du njuta av soluppgången och förmiddagssolen på den inglasade balkongen från 2023. Den nybyggda balkongen är rymlig och kan fungera som ett extra rum från vår till höst. Badrummet med kakel och klinker renoverades av föreningen i samband med ett stambyte 2014/2015. HSB Brf Guldsmeden är mer än bara en förening; det är en trygg och stabil gemenskap med låg månadsavgift och snabb fiberanslutning för att tillgodose dina internetbehov. Beläget i det lugna Östermalm har du allt du behöver inom räckhåll – shoppingcentra, matbutiker, simhall och resecentrum. Välkommen hem!

  • Balkong
Wallingatan 11A, Centrum/Östermalm, Borlänge kommun

Wallingatan 11A

Lägenhet
Centrum/Östermalm, Borlänge kommun
NOKUS
795 000 kr
42 m²
1 rum
vån 2/3
2 241 kr/mån
18 929 kr/m²

Vill du bo centralt men ändå lugnt? Här finns en trivsam 1:a med stort kök och en balkong mot den lugna innergården. Badrummet har kakel och klinker och ytskikten i bostaden är fräscha. Dessutom planerar föreningen att göra nya stora balkonger med inglasning och matta. I källaren finns gym, bastu och två trevliga sällskapsrum att umgås i, varav ett är ett spelrum med bland annat ett biljardbord i. Här bor du nära både centrum med allt utbud och Norra backa handelsområde. Bostaden är tömd och färdig för tillträde så snabb inflyttning är möjlig! Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
Viksö 616, Torsång, Tylla, Sunnanö, Borlänge kommun
Viksö 616, Torsång, Tylla, Sunnanö, Borlänge kommun, bild 2
Viksö 616, Torsång, Tylla, Sunnanö, Borlänge kommun, bild 3

Viksö 616

Fritidshus
Torsång, Tylla, Sunnanö, Borlänge kommun
NOKUS
4 500 000 kr
3 343 m² tomt

Detta är verkligen något speciellt, en strandtomt till salu med bästa läge i Viksö, Sunnanö. Därtill med beviljad strandskyddsdispens och färdigt bygglov för nybyggnation. En dröm för många och en riktigt unik möjlighet. På tomten står idag ett befintligt fritidshus i dåligt skick, en förrådsbyggnad samt en mindre byggnad precis vid strandlinjen. El, fiber samt vatten finns framdraget till tomtgräns. Avlopp kommer bli enskilt avlopp, vattnet kommunalt. Välkommen hem!

  • Premium
Bergsveden 22E, Berg/Bergsveden/Kvistgårdarna, Borlänge kommun
Bergsveden 22E, Berg/Bergsveden/Kvistgårdarna, Borlänge kommun, bild 2
Bergsveden 22E, Berg/Bergsveden/Kvistgårdarna, Borlänge kommun, bild 3

Bergsveden 22E

Tomt
Berg/Bergsveden/Kvistgårdarna, Borlänge kommun
NOKUS
700 000 kr
2 831 m² tomt

Här, mitt i hjärtat av Dalarna, omgiven av åkrar, hagar och älven växer ett nytt, exklusivt bostadsområde fram. Etapp 1 består av totalt fem avstyckade tomter, två är hittills sålda och tre tomter kvarstår. Dessa tomter är avstyckade och byggklara. Tomt 1, fastighetsbeteckning Berg 1:9 3157 kvm -- SÅLD -- Tomt 2, fastighetsbeteckning Berg 1:10 2625 kvm Pris 700.000kr Tomt 3, Fastighetsbeteckning Berg 1:11 2831 kvm Pris 700.000kr Tomt 4, fastighetsbeteckning Berg 1:12 4129 kvm Pris 795.000kr Tomt 5, fastighetsbeteckning Berg 1:13 2187 kvm -- SÅLD -- Tomterna säljs med beviljat förhandsbesked för uppförande av enbostadshus. Vatten och avlopp i området kommer vara kommunalt. Anslutningsavgiften för Kommunalt VA var enligt 2024 års taxa 128.000kr. Anslutningsavgiften för el är 50.000kr (2024). Anslutning fiber, 25.000kr (2023). Förutsättningarna för denna försäljning är att det är fasta priser som gäller, först till kvarn helt enkelt. Är du intresserad kontakta ansvarig fastighetsmäklare nedan. Är du intresserad av visning går det bra att åka och titta på dessa när det passar er. Ingen tid behöver bokas. Väg finns anordnad och det finns tydlig karta ute på plats. Slå in Bergsveden 22 på GPS:en så kommer ni rätt. Välkommen hem!

  • Premium
Gamla Tunavägen 45B, Gylle / Åselby / Gylletäppan, Borlänge kommun
Gamla Tunavägen 45B, Gylle / Åselby / Gylletäppan, Borlänge kommun, bild 2
Gamla Tunavägen 45B, Gylle / Åselby / Gylletäppan, Borlänge kommun, bild 3

Gamla Tunavägen 45B

Radhus
Gylle / Åselby / Gylletäppan, Borlänge kommun
NOKUS
1 995 000 kr
101,5 m²
4 rum
vån 1/1
5 375 kr/mån
19 655 kr/m²

Här kombineras det enkla livet boendes i en bostadsrätt med det underbara i en egen villa med tillgång till egen trädgård. Denna ovanliga och påkostade bostadsrätt erbjuder inte mindre än tre uteplatser så man aldrig missar en solchans. Köket är påkostat från Ballingslöv med alla bekvämligheter man kan tänka sig och några till. En stor köksö delar av mellan kök och matplats och ger också massor av arbetsyta i köket för den matintresserade. En vinkyl finns här såväl som mängder med andra påkostade detaljer jag berättar mer om vid en visning. På såväl bostadens fram som baksida finns härliga uteplatser och från vardagsrummet tar en balkongdörr dig ut på en stor balkong med utsikt ut över föreningens grönområde och nyanlagda lekplats. Till bostaden, och inkluderat i månadsavgiften, finns en carport med vidbyggt förråd. Här finns även en laddbox för elbil monterad. På bostadens baksida finns en härlig insynsskyddad trädgårdstäppa med stenlagd uteplats. I anslutning till trädgården finns även ytterligare ett förråd. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Dammsjövägen 89, Dammsjön, Säters kommun
Dammsjövägen 89, Dammsjön, Säters kommun, bild 2
Dammsjövägen 89, Dammsjön, Säters kommun, bild 3

Dammsjövägen 89

Villa
Dammsjön, Säters kommun
NOKUS
2 795 000 kr
75 m²
4 rum
2 353 m² tomt

Villa med bästa läget vid Dammsjön om ni frågar mig! Oslagbar utsikt och sol från morgon till kväll tack vare sin höga placering. Kort promenad till den omåttligt populära badstranden men ändå lagom långt bort för att inte störas av alla sommargäster. Detta är ett åretruntboende men kan naturligtvis fungera som fritidshus om detta är vad man önskar. Själva boningshuset har på entréplanet ett kök med matplats, badrum med dusch, fantastiskt allrum öppet upp till nock med en vacker kakelugn i blickfånget samt ett sovrum. På entréplan finns ytterligare ett rum som med fördel kan användas både som extra sovrum alternativt arbetsrum eller dylikt. Från allrummet leder en dekorativ trapp dig upp till ett stort loft som med fördel kan användas som sovrum eller sällskapsrum om man önskar fler ytor för umgänge. Bygglov har sökts för att slå ut väggen mellan kök och sovrum för att erhålla ett stort kök samt att komplettera loftet med stora fönsterpartier för att även där kunna njuta av den fantastiska utsikten. Se alternativ planritning om detta skulle vara av intresse för just er. Annars går det självklart bra att bara flytta in och njuta av huset så som det är utformat idag. På gården finns det flertalet komplementbyggnader i form av ett Attefallshus inrett med gästrum samt snickeri, stort dubbelgarage, växthus, förrådsbyggnad, jordkällare, redskapsbod. Bostaden är bekvämt belägen på en höjd vilket gör större delen av tomten insynsskyddad. Flertalet uteplatser både i form av trädäck och inglasat uterum finns. Här är det enkelt att föreställa sig att man sitter och njuter av den slående utsikten såväl sommar som höst, vår, vinter. Välkommen hem!

  • Premium
Lima Kersbacken 3, Lima, Leksands kommun
Lima Kersbacken 3, Lima, Leksands kommun, bild 2
Lima Kersbacken 3, Lima, Leksands kommun, bild 3

Lima Kersbacken 3

Villa
Lima, Leksands kommun
NOKUS
2 495 000 kr
95 + 51 m²
5 rum
1 390 m² tomt

En unik bostad som ursprungligen är två mindre hus som för länge sedan byggts ihop med en passage. Detta skapar en unik planlösning och otroligt mycket charm. Därtill har nuvarande ägare tagit väldigt väl hand om fastigheten och löpande renoverat och uppdaterat byggnaderna genom åren. Senaste åtgärden var så sent som hösten 2023 då solceller installerades. Detta ger bostaden mycket låga driftkostnader. Idag finns två större sovrum samt två små rum på entréplanet utöver kök, badrum och vardagsrum men möjligheterna är stora att ändra planlösningen efter eget tycke och smak. Därtill finns en källare under halva huset som idag inrymmer en lyxig relaxavdelning, inredd bar, bastu samt en större jordkällare. Perfekt för sociala sammankomster. Bostaden dränerades delvis 2022 och köket totalrenoverades samma år. Hela källaren har renoverats tidigare och då har man lagt klinkers på golvet och väggarna målats. Vidbyggt boningshuset finns ett poolrum. Detta är öppet längs en vägg men har tre täta väggar samt rejält tak. Här får den stora familjen plats utan problem. Ett perfekt rum för att njuta av sommaren ute men ändå vara skyddad från vädrets makter. Summerat, detta är en hus som måste upplevas. Det är otroligt väl omhändertaget och väldigt unikt. Välkommen hem!

  • Premium
Vallbyn 1:40, null, Falu kommun
Vallbyn 1:40, null, Falu kommun, bild 2
Vallbyn 1:40, null, Falu kommun, bild 3

Vallbyn 1:40

Tomt
Falu kommun
NOKUS
150 000 kr
1 387 m² tomt

För att ge er en bild av vad ni kan bygga på denna byggklara tomt har vi här tagit fram ett exempel på ett fritidshus. Detta hus kan bli ert för en så låg totalkostnad som 1 660 000kr. Det är en trevlig stuga från husleverantören Extrahuset. Nyckelfärdig stuga inklusive grund, tomt, anslutningsavgifter och kommunala avgifter så som bygglov m.m. Allt är inkluderat i totalpriset om 1 660 000kr. I grundutförandet har stugan ett större samt ett mindre sovrum samt möjlighet till extra sovplatser i en bäddsoffa i allrummet. Dock kan tillval göras så att stugan även utrustas med ett loft för ytterligare sovplatser. Tomten är en byggklar tomt i Vallbyn med bra läge in mot skogen och närhet till sjön Björkan. Området är detaljplanerat och medger en bebyggelse om upp till 80kvm i ett plan för huvudbyggnaden och ytterligare 40kvm för en komplementbyggnad. Ni är inte låsta vid exemplet på stuga som beskrivs i denna annons utan kan välja annan husmodell om ni så önskar. Ett nybyggt fritidshus möjliggör för er att bara njuta av ert fritidshus utan att behöva ägna semestern åt att renovera. Ett nytt hus kommer med så många fördelar. Och läget kunde inte vara bättre- Här kan ni komma borta från stan, koppla av och bo fint bara ett stenkast från sjön Björkan. Här finns en gemensam badplats som främst används av hushållen i området. Gemensam brygga finns. Det är en naturlig mötesplats för såväl områdets barn som vuxna. Boende i området är ofta här både sommar och vintertid. På sommaren finns det gott om möjligheter att bara njuta av sol och bad men för den aktiva finns också mängder med aktiviteter. Allt från cykling, vandring till paddling finns det goda möjligheter till. Det finns även ett rikt kulturliv i Dalarna med massor att se och uppleva. Vintertid finns det flertalet bra skidanläggningar inom bekvämt bilavstånd. Romme Alpin är det självklara favoriten för slalom intresserade. Jag som är fastighetsmäklaren för dessa tomter är själv inbiten slalomåkare och jag kan intyga att skidåkningen i Romme Alpin håller lika hög klass som Sälenfjällen men med betydligt mindre köer. Men utöver Romme Alpin finns också flertalet mindre skidanläggningar inom bekvämt bilavstånd från Vallbyn, exempelvis Källviksbacken, Bjursås skidcenter, Nybroberget. Tomten är belägen ca 30 min med bil utanför Falun, 15 min från Svärdsjö. Du tar dig hit på under 3h från Stockholm. Välkommen hem!

  • Premium
Bo Eriks väg 9, Skräddarbacken och Skräddarbackens by, Borlänge kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 24 okt kl 16:30
Bo Eriks väg 9, Skräddarbacken och Skräddarbackens by, Borlänge kommun, bild 2
Bo Eriks väg 9, Skräddarbacken och Skräddarbackens by, Borlänge kommun, bild 3

Bo Eriks väg 9

Villa
Skräddarbacken och Skräddarbackens by, Borlänge kommun
NOKUS
1 999 000 kr
111 + 5 m²
5 rum
355 m² tomt

Här, i idylliska Skräddarbacken, säljs nu detta välplanerade gavelradhus om 111 kvm, perfekt beläget med naturen och allmänning som närmaste granne. Här finns idag tre bra sovrum samt en större klädkammare på bostadens övervåning som skulle kunna fungera som arbetsrum eller dylikt. Två badrum finns, ett på vardera våningsplan. Det ena utrustat med dusch, det andra utrustat med badkar. På entréplan finner ni det luftiga vardagsrummet som är hjärtat i hemmet. Från vardagsrummet kliver du rakt ut på den inglasade altanen som byggdes 2016 – en perfekt plats för avkoppling. Utanför det inglasade uterummet breder ett generöst trädäck ut sig, komplett med spabad för avkopplande stunder. På bostadens övervåning finns även ytterligare ett mindre allrum, perfekt för familjens minsta medlemmar som önskar eget utrymme för umgänge med vänner. För den händige går utrymmet också att bygga om till ytterligare ett litet sovrum. Trots sin storlek erbjuder den lättskötta trädgården allt du kan önska, med en stor altan, odlingsmöjligheter och ett isolerat förråd/kontor uppfört 2021 komplett med både indragen el och internet. Detta utrymme passar för såväl förvaring som hemmakontor. Därtill finns även en separat tvättstuga med bra plats för klädvård och övrig förvaring. Det moderna köket renoverades 2022 och ger ett bra helhetsintryck. Nya vitvaror rakt igenom. 2021 byggdes entrén till för att skapa extra förvaringsutrymme och utöka hallen. På framsidan av huset finns ytterligare ett trädäck som fångar morgonsolen optimalt. Från detta trädäck har du dessutom perfekt uppsikt över den närliggande lekplatsen. Den väl genomtänkta placeringen gör det enkelt att känna sig trygg när barnen leker fritt. För att säkerställa låg driftkostnad har vinden tilläggsisolerats 2021. Huset har energiklass B vilket medför möjlighet till grönt bolån. En del småsaker kvarstår för dig som köpare att här sätta tänderna i men det ger dig samtidigt chansen att forma ditt egna boende. Som alltid är det läget som är avgörande och läget på denna bostad är riktigt bra. Här passerar inga bilar i hög fart och området är väldigt lugnt och tryggt för såväl barn som vuxna. Att Skräddarbacken är ett av Borlänges mest eftertraktade bostadsområden är ingen slump. Här kan barnen tryggt leka utomhus, upptäcka skogens alla hemligheter och själva promenera till skolan. En stor fördel är naturligtvis att Skräddarbacksskolan är en av kommunens absolut bästa grundskolor. Utomhusentusiaster kommer att älska de många elljusspår, skidspår, cykel- och vandringsleder som finns i närheten. Härifrån kan du till och med ta dig till Gyllberget genom skogen, eller njuta av en av kommunens mest populära badplatser vid Dammyran. Till huset hör ett garage i en av områdets garagelängor, och det finns även extra parkeringsplatser för gäster. Har ni inte möjlighet att komma på den utannonserade visningstiden, tveka inte att kontakta mäklaren så ordnar vi en privat visningstid som passar er. Välkommen hem!

  • Premium
  • Energieffektiv
Hagavägen 25, Hagalund, Borlänge kommun

Hagavägen 25

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
NOKUS
1 250 000 kr
60 m²
2 rum
vån 9/9
2 498 kr/mån
20 833 kr/m²

Gillar du extraordinär utsikt? Välkommen till denna stilrena och ljusa 2:a på 9:e våningen – en pärla med oslagbar utsikt från samtliga rum! Här bor du högt över staden med panoramavyer som sträcker sig långt bortom horisonten. På den inglasade balkongen kan du njuta av din egna fridfulla oas perfekt för att sitta och blicka ut över stadens ljus både morgon och kväll. Denna bostad erbjuder välplanerade kvadratmeter med ett rymligt vardagsrum, ett rofyllt sovrum, och ett modernt kök där du kan laga mat samtidigt som du blickar ut över stadens takåsar. Badrummet är kaklat och förberett för en tvättmaskin. Föreningen har mycket stabil ekonomi vilket är extra viktigt tider som dessa. På grund av detta är månadsavgifterna här bland de lägsta i Borlänge. De har också ordnat så det finns ett övernattningsrum att hyra. Dessutom är läget optimalt – centralt men ändå lugnt, med närhet till allt du behöver, från shopping och restauranger till kollektivtrafik och grönområden. Missa inte chansen att bo i en drömlägenhet där både utsikten och läget levererar på topp! Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Del av Rensbyn 200, Vika, Falu kommun
Del av Rensbyn 200, Vika, Falu kommun, bild 2
Del av Rensbyn 200, Vika, Falu kommun, bild 3

Del av Rensbyn 200

Tomt
Vika, Falu kommun
NOKUS
650 000 kr
1 500 m² tomt

Tomt med färdigt förhandsbesked! Intresserad och vill veta mer? Klicka på knappen "Läs mer hos mäklaren" nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Östra flintgatan 8, Hagalund, Borlänge kommun
  • Tor 24 okt kl 17:30

Östra flintgatan 8

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
NOKUS
645 000 kr
43,2 m²
2 rum
vån 1/3
3 592 kr/mån
14 931 kr/m²

Nytt pris! En ljus och fräsch 2:a med en balkong som har utsikt över den vackra parken. Intresserad av denna bostad? Klicka på knappen "Läs mer hos mäklaren" nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Balkong
Hagavägen 52, Hagalund, Borlänge kommun
  • Tor 24 okt kl 12:30

Hagavägen 52

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
NOKUS
680 000 kr
37 m²
1 rum
vån 2/3
2 707 kr/mån
18 378 kr/m²

Letar du efter en trivsam 1:a med möblerbart kök och inglasad balkong? Här finns en trevlig lägenhet med allt du behöver för ett bekvämt liv. Det finns gott om förvaringsutrymmen och badrummet har kakel och klinkers. Ytorna är ljusa och fräscha och skapar hemtrevnad. Föreningen har stabil ekonomi och erbjuder gemensamma utrymmen såsom hobbyrum, cykelförråd och nya fräscha tvättstugor. Bostaden ligger nära Soltorgsparken och Sportfältet men har samtidigt all service i centrum och kupolenområdet nära till hands. Helt enkelt en perfekt kombo mellan naturnära och centralt läge. Till nya högskolan är det en cykeltur på 3 min. Lägenheten kan visas flexibelt, så tveka inte att kontakta mäklaren för en visning. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
Vattuvägen 4, Djurås, Gagnefs kommun
  • Fre 25 okt kl 15:00

Vattuvägen 4

Villa
Djurås, Gagnefs kommun
NOKUS
995 000 kr
104 + 82 m²
4 rum
1 201 m² tomt

Fint läge på återvändsgränd! Denna bostad ligger nära centrum i Djurås men ändå med ett avskilt läge. Huset är delvis i bra skick men har renoveringsbehov. Mycket trevlig trädgård med fint solläge. Gång - och cykelväg till centrum, skola och vårdcentral. Bostaden är besiktigad och kan visas efter önskemål. Välkommen hem!

  • Plus
Högbergsvägen 9, Bomsarvet, Borlänge kommun

Högbergsvägen 9

Villa
Bomsarvet, Borlänge kommun
NOKUS
1 650 000 kr
98 m²
5 rum
1 637 m² tomt

Nytt pris! Gillar du gamla trägolv och vedspisar men ändå tillsammans med moderna bekvämligheter? I slutet på en liten väg i Bomsarvet ligger denna fastighet. Läget är högt och lummigt och det finns förutom det stora boningshuset även ett mindre hus på fastigheten. Detta lämpar sig för uthyrning eller generationsboende. Det står även ett garage, en förrådsbyggnad och en jordkällare på de tomten. Det större boningshuset är helt iordninggjort och används som bostad i dagsläget. Det mindre huset behöver lite ytterligare renovering för att kunna bebos. Ett färdigt badrum och nya fönster finns i dagsläget liksom en fungerande vedspis. Garaget är isolerat och har en bergvärmepump som förser boningshuset med vattenburen värme. Säljaren arrenderar även i dagsläget en del mark av kommunen. Välkommen med din anmälan till visning och välkommen hem!

Rensbyn 1:30, Vika, Falu kommun
Rensbyn 1:30, Vika, Falu kommun, bild 2
Rensbyn 1:30, Vika, Falu kommun, bild 3

Rensbyn 1:30

Tomt
Vika, Falu kommun
NOKUS
540 000 kr
5 371 m² tomt

Varför är det så viktigt att bo vackert, att ha en omgivning man njuter av att skåda, njuter av att vistas i? Svaret är egentligen enkelt: Det gör någonting med oss människor. Den där känslan som sprider sig i kroppen när man promenerar genom vackra omgivningar förändrar en människa. Man finner sig kanske helt plötsligt le åt egentligen ingenting särskilt. Man ser saker man inte sett tidigare, färgen på vattnet, iskristallerna på löven eller njuter av att höra fåglarna kvittra en tidig vårmorgon. För det gör någonting med oss människor när vi omger oss med vackra omgivningar. Axlarna sjunker ner en bit, andetagen blir djupare och rösten lugnare. Att vakna upp varje morgon i Rensbyn strax utanför Vika, Falu Kommun betyder mer än ”lantligt läge med närhet till skola och matbutik” eller vad vi mäklare nu brukar skriva i dessa annonser. Det betyder att man varje dag kommer omges av dessa vackra och lugna omgivningar och det kommer göra någonting med den som väljer att bosätta sig här. Är man orolig för om man får bygga eller inte på tomten så kan jag redan nu säga att man kan vara lugn, positivt förhandsbesked finns klart. Detta är en ovanlig tomt där man som köpare även kommer få med sig en tillhörande åker som möjliggör djurhållning eller odling. Välkommen hem!

  • Premium
Röda Vägen 36, Hagalund, Borlänge kommun

Röda Vägen 36

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
NOKUS
1 275 000 kr
63 m²
3 rum
vån 3/3
4 576 kr/mån
20 238 kr/m²

Fin 3:a med högt ljust läge och nytt badrum! Praktisk öppen planlösning med trevlig matplats utanför köksavdelningen. Ytskikten är ljusa och fräscha och lägenheten har en trivsam inglasad balkong i söderläge. Bredband ingår i avgiften och föreningen har bastu, gym och ett fint samlingsrum att tillgå. Välkommen hem!

  • Balkong
Snöågatan 8A, Forssa, Övre Forssa, Bergslagsbyn, Borlänge kommun

Snöågatan 8A

Lägenhet
Forssa, Övre Forssa, Bergslagsbyn, Borlänge kommun
NOKUS
1 195 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/3
3 899 kr/mån
15 724 kr/m²

Nytt pris på denna fina 3:a i en mycket stabil förening! Att läsa årsredovisningen från denna förening är en positiv upplevelse. Ingen nettoskuldsättning belastar denna lägenhet. Med ljusa enhetliga golv, stor walk-in closet och fräscha ytskikt i övrigt är detta en mycket trivsam lägenhet. Från köket finns en utgång till den inglasade balkongen så du behöver inte gå genom hela lägenheten för en skön kaffestund. Parkering finns att få och flera gästparkeringar finns att tillgå. Välkommen att anmäla dig till visning och välkommen hem!

  • Balkong
Industrigatan 6F, null, Norbergs kommun

Industrigatan 6F

Lägenhet
Norbergs kommun
NOKUS
69 000 kr
42 m²
1 rum
vån 1/3
2 447 kr/mån
1 643 kr/m²

OBS! ######PRISSÄNKT###### Välplanerad 1:a med vist renoveringsbehov i centrala Norberg. Med sina 42 kvm finns gott om plats fördelat på bostadens hall, kök, vardagsrum med sovalkov samt badrum och förråd. Trots att bostaden endast är en 1:a så har bostaden ett fullstort kök med bra arbetsytor och plats för matbord. Till bostaden medföljer även ett källarförråd samt gemensam tvättstuga finns i källaren, samma uppgång. Bostaden är centralt belägen med gångavstånd till det mesta. Du når busstationen på en minut och därifrån kan du med enkelhet pendla till Avesta och Krylbo (restid 20-30 minuter) samt till Fagersta (restid ca 15 minuter) och Skinnskatteberg. Affärer så som COOP, ICA, apotek, systembolag finns i närheten. En trevlig sjö med badstrand når du från bostaden med endast en kort promenad, ca 10 min. Även skolor och förskolor finns inom gångavstånd. Välkommen hem!

Vasagatan 8, Centrum/Östermalm, Borlänge kommun

Vasagatan 8

Lägenhet
Centrum/Östermalm, Borlänge kommun
NOKUS
2 450 000 kr
99 m²
4 rum
vån 2/9
6 429 kr/mån
24 747 kr/m²

Mycket trivsam 4:a i söderläge med genomgående hög standard. Huset är nybyggt år 2018. Intresserad av denna bostad? Klicka på knappen "Läs mer hos mäklaren" nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning. Om visningstiden inte passar er kontakta gärna mäklaren för bokning av annan visningstid.

  • Balkong
  • Hiss
Myntgatan 3, Mats Knuts, Paradiset, Nygårdarna, Övre Tjärna, Borlänge kommun

Myntgatan 3

Villa
Mats Knuts, Paradiset, Nygårdarna, Övre Tjärna, Borlänge kommun
NOKUS
2 795 000 kr
164 + 13 m²
5 rum
1 110 m² tomt

Nytt pris! Köp ett av Sveriges finaste bio/musikrum och få ett hus på köpet! Lite skämtsamt kanske, men faktum är att detta rum är något utöver det vanliga. Det är byggt och påkostat med mycket stor noggrannhet och känsla. Ljudupplevelsen är magisk! Se separat information för specifikationer. I övrigt så är huset mycket välskött och trivsamt med tre uteplatser och en inglasad balkong! Det är välisolerat och värmekostnaden är låg. Tomten ramas in av en hög häck på baksidan samt ett stabilt staket runt resten. Förutom det rymliga isolerade garaget finns plats för parkering på uppfarten och en nyrenoverad friggebod finns bakom huset. Huset är beläget på en återvändsgata så trafiken är minimal. Det lugna området Nygårdsdalen ligger väldigt centralt och du tar dig till Norra Backa Handelsområde och Kupolen på bara ett par minuter. Missa inte detta välskötta hus! Anmäl dig till visning redan idag och kom och se själv... Välkommen hem!

Sturegatan 18, Hagalund, Borlänge kommun

Sturegatan 18

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
NOKUS
895 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/3
2 122 kr/mån
19 889 kr/m²

PRISSÄNKT! En välplanerad liten 2:a med perfekt läge mitt på Hagalund. Dessutom placerad i en förening känd för att vara lugn och trygg. Såväl sovrum som vardagsrum är rejäla. Köket är ett mindre utrymme utan matplats men välplanerat och med bra arbetsytor. Lägenhetens samtliga rum vetter ut mot föreningens innergård. Föreningens goda ekonomi visar sig inte minst i de otroligt låga avgifterna. Denna bostads månadsavgift är blygsamma 2122kr. Välkommen hem!

Betesgatan 19A, Musikanten, Borlänge kommun

Betesgatan 19A

Lägenhet
Musikanten, Borlänge kommun
NOKUS
710 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/2
3 874 kr/mån
10 923 kr/m²

När du kliver in genom dörren till denna lägenhet möts du av en känsla av ljus och rymd. Det generösa ljusinsläppet i kombination med den öppna planlösningen ger ett luftigt och inbjudande intryck. I köket finns plats för ytterligare inredning om man så önskar och badrummet är stort och innehåller badkar samt har plats för tvättmaskin och övrig inredning. Sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng och garderober finns. Eftersom vardagsrummet är stort och har fönster i två riktningar finns möjlighet att sätta upp en vägg och göra ett andra sorum. På balkongen i söderläge kan du njuta av solen hela dagen. Välkommen hem!

  • Balkong

Visar 1 - 25 av 30