NOKUS

NOKUS

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ringen 6B, Ringen, Borlänge kommun
 • Tis 23 jul kl 16:00

Ringen 6B

Lägenhet
Ringen, Borlänge kommun
NOKUS
795 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 1/5
4 270 kr/mån
9 876 kr/m²

Tillfälle till renovering efter egen smak! Denna bostad behöver renoveras och säljs utifrån sådana villkor. Föreningen har precis bytt fönster och balkongdörr vilket kommer göra att lägenheten blir i toppskick efter din egen renovering av ytskikt och kök. Föreningen är stabil och erbjuder sina medlemmar ett stort utbud av extra fördelar såsom bastu, gym, hobbyrum, övernattningslägenheter, tennisbana, lekpark, boulebana och festlokal. Det finns också kolonilotter för de odlingsintresserade samt en grillplats. Det kommer inte att komma några interiörsbilder av denna bostad, men visningar går att få efter kontakt med mäklaren. Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Hovgården 34, Från Buskåker via Romme hela vägen bort till Hovgården, Borlänge kommun
Hovgården 34, Från Buskåker via Romme hela vägen bort till Hovgården, Borlänge kommun, bild 2
Hovgården 34, Från Buskåker via Romme hela vägen bort till Hovgården, Borlänge kommun, bild 3

Hovgården 34

Villa
Från Buskåker via Romme hela vägen bort till Hovgården, Borlänge kommun
NOKUS
3 595 000 kr
97 + 29 m²
4 rum
1 700 m² tomt

Här är huset för dig som drömmer om en nybyggd villa men vill slippa hela byggprocessen! Villan färdigställdes 2022 och carport samt förråd färdigställdes 2023. Dessutom är bostaden belägen lantligt och lugnt i idylliska Hovgården med cykelavstånd till Borlänge finast badplats. Planlösningen är väl genomtänkt och inrymmer tre bra sovrum, stort badrum samt separat tvättstuga. Bostaden har även utrustats med en rejäl solcellsanläggning inklusive batteri för egen lagring. Detta gör driftkostnaden exceptionellt låg. Om en köpare därtill skulle välja att investera i en elbil kan man se väldigt stora ekonomiska fördelar med just detta hus. Därtill har huset utrustats med ett effektivt FTX-aggregat, mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning vilket ytterligare bidrar till de låga driftskostnaderna. Till bostaden har altan byggts på baksidan samt en mindre takad del på bostadens framsida. Välkommen hem!

 • Premium
 • Energieffektiv
Uppfartsvägen 16E, Medväga, Borlänge kommun

Uppfartsvägen 16E

Lägenhet
Medväga, Borlänge kommun
NOKUS
750 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 1/2
4 548 kr/mån
11 111 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt belägen i en lantliga Medväga. Här har du skogen in på knuten och samtidigt ett bekvämt boende med egen trädgård. Bostaden är en rymlig 2:a i markplan med egen ingång. På bostadens fram såväl som baksida finns en mindre gräsmatta som bostadsrättsinnehavaren förväntas vårda och där man själv bestämmer vad man önskar göra. På bostadens framsida finns även ett trädäck med söderläge. Här kan du koppla av, njuta av naturen och kanske odla dina egna grönsaker. Köket ger ett mycket gott helhetsintryck med fräscha luckor och ett nyare golv finns inlagt i hela bostaden. Boendet är enkelt och billigt med en stabil förening som tar hand om gemensamma kostnader. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem i denna fantastiska miljö! Bostadsrätten erbjuder en bra planlösning med stora rum och en dusch/toalett man förberett för tvättmaskin och torktumlare. Bostaden töms just nu på saker och med anledning av detta saknas interiörbilder. Därför kommer här en något mer detaljerad beskrivning än ni är vana vid i klassiska mäklarannonser: Det du som spekulant kan förvänta dig är ett fräscht kök med vita luckor och svart bänkskiva. Det är uppenbart att köket genomgått en rejäl uppfräschning för inte allt för länge sedan. I samband med detta har man bytt ut samtliga luckor och bänkskåpen har utrustats med lådor där det tidigare var vanliga skåp. Ett fullstort kylskåp finns i köket och en fullstor frys finns i det stora förrådet i anslutning till köket. Köket ger ett gott helhetsintryck. Genomgående i kök, allrum samt sovrum har ett trevligt golv lagts in och utseendet på detta är ekparkett. Dock är det mycket möjligt att det är ett laminatgolv med utseende som ekparkett. Väggarna i såväl kök, vardagsrum samt sovrum är samtliga målade i ljusa kulörer och kompletteras med ljusa, tapetserade fondväggar. Samtliga ytskikt ger ett gott helhetsintryck. Badrummet har matta på golv och vägg. Här är det genomgående äldre standard. En duschkabin finns samt handfat och toalettstol (defekt). Det är förberett för tvättmaskin och torktumlare. Vid visningstillfället kommer bostaden vara tom och utflyttad. Tillträde ska ske väldigt snabbt om det finns önskemål om detta från en köpare men det är inget krav. Föreningen är stabil med god ekonomi. En av de stora fördelarna med att bo i en bostadsrätt är de enkla och förutsägbara boendekostnaderna så du känna dig trygg och njuta av en bekymmersfri tillvaro. Området Medväga erbjuder en unik kombination av lantlig idyll och närhet till stadens bekvämligheter. Här kan du uppleva lugnet och friden i naturen samtidigt som du har nära till Borlänges utbud av shopping, restauranger och service. För den naturintresserade finns det gott om möjligheter till friluftsliv och vackra promenad- och cykelstråk. Välkommen hem!

 • Uteplats
Viksö 616, Torsång, Tylla, Sunnanö, Borlänge kommun
 • Tis 23 jul kl 16:30
Viksö 616, Torsång, Tylla, Sunnanö, Borlänge kommun, bild 2
Viksö 616, Torsång, Tylla, Sunnanö, Borlänge kommun, bild 3

Viksö 616

Fritidshus
Torsång, Tylla, Sunnanö, Borlänge kommun
NOKUS
4 500 000 kr
3 343 m² tomt

Detta är verkligen något speciellt, en strandtomt till salu med bästa läge i Viksö, Sunnanö. Därtill med beviljad strandskyddsdispens och färdigt bygglov för nybyggnation. En dröm för många och en riktigt unik möjlighet. På tomten står idag ett befintligt fritidshus i dåligt skick, en förrådsbyggnad samt en mindre byggnad precis vid strandlinjen. El, fiber samt vatten finns framdraget till tomtgräns. Avlopp kommer bli enskilt avlopp, vattnet kommunalt. Välkommen hem!

 • Premium
Del av Rensbyn 200, Vika, Falu kommun
Del av Rensbyn 200, Vika, Falu kommun, bild 2
Del av Rensbyn 200, Vika, Falu kommun, bild 3

Del av Rensbyn 200

Tomt
Vika, Falu kommun
NOKUS
650 000 kr
1 500 m² tomt

Tomt med färdigt förhandsbesked! Intresserad och vill veta mer? Klicka på knappen "Läs mer hos mäklaren" nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
Röda Vägen 36, Hagalund, Borlänge kommun

Röda Vägen 36

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
NOKUS
1 275 000 kr
63 m²
3 rum
vån 3/3
4 576 kr/mån
20 238 kr/m²

Fin 3:a med högt ljust läge och nytt badrum! Praktisk öppen planlösning med trevlig matplats utanför köksavdelningen. Ytskikten är ljusa och fräscha och lägenheten har en trivsam inglasad balkong i söderläge. Bredband ingår i avgiften och föreningen har bastu, gym och ett fint samlingsrum att tillgå. Välkommen hem!

 • Balkong
Snöågatan 8A, Forssa, Övre Forssa, Bergslagsbyn, Borlänge kommun

Snöågatan 8A

Lägenhet
Forssa, Övre Forssa, Bergslagsbyn, Borlänge kommun
NOKUS
1 295 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/3
3 899 kr/mån
17 039 kr/m²

Fin 3:a i mycket stabil förening! Att läsa årsredovisningen från denna förening är en positiv upplevelse. Ingen nettoskuldsättning belastar denna lägenhet. Med ljusa enhetliga golv, stor walk-in closet och fräscha ytskikt i övrigt är detta en mycket trivsam lägenhet. Från köket finns en utgång till den inglasade balkongen så du behöver inte gå genom hela lägenheten för en skön kaffestund. Parkering finns att få och flera gästparkeringar finns att tillgå. Välkommen att anmäla dig till visning och välkommen hem!

 • Balkong
Övre Skommartjärn, null, Borlänge kommun
 • Budgivning pågår

Övre Skommartjärn

Fritidshus
Borlänge kommun
NOKUS
250 000 kr
25 m²
898 m² tomt

Här, mitt i hjärtat av Dalarna med närhet till Övre Skommartjärnen finner ni detta fritidshus. En riktig oas för den som söker det enkla. Här är det levande ljus, utedass och medhavd vattendunk som gäller. Det enkla innebär att stugan saknar driftkostnader med undantag av nödvändig sotning samt den årliga fastighetsskatten. Detta betyder att det är en stuga man kan njuta av när man är på plats men slipper bekymra sig över när man inte är här. Tomten är skogstomt och utsikten är sjöutsikt. För uppvärmning har säljaren låtit installera en rejäl kamin 2014. Samma år målades fasaden. Välkommen hem!

 • Plus
Bergsveden, Berg/Bergsveden/Kvistgårdarna, Borlänge kommun
Bergsveden, Berg/Bergsveden/Kvistgårdarna, Borlänge kommun, bild 2
Bergsveden, Berg/Bergsveden/Kvistgårdarna, Borlänge kommun, bild 3

Bergsveden

Tomt
Berg/Bergsveden/Kvistgårdarna, Borlänge kommun
NOKUS
700 000 kr
2 831 m² tomt

Här, mitt i hjärtat av Dalarna, omgiven av åkrar, hagar och älven växer ett nytt, exklusivt bostadsområde fram. Etapp 1 består av totalt fyra tomter, samtliga avstyckade och byggklara. Tomterna har varierande storlek och utformning enligt följande: Tomt 2, fastighetsbeteckning Berg 1:10 2625 kvm Pris 700.000kr Tomt 3, Fastighetsbeteckning Berg 1:11 2831 kvm Pris 700.000kr Tomt 4, fastighetsbeteckning Berg 1:12 4129 kvm Pris 795.000kr Tomt 5, fastighetsbeteckning Berg 1:13 2187 kvm Pris 595.000kr Tomterna säljs med beviljat förhandsbesked för uppförande av enbostadshus. Vatten och avlopp i området kommer vara kommunalt. Anslutningsavgiften för Kommunalt VA var enligt 2024 års taxa 128.000kr. Anslutningsavgiften för el är 50.000kr (2024). Anslutning fiber, 25.000kr (2023). Förutsättningarna för denna försäljning är att det är fasta priser som gäller, först till kvarn helt enkelt. Är du intresserad kontakta ansvarig fastighetsmäklare nedan. Är du intresserad av visning går det bra att åka och titta på dessa när det passar er. Ingen tid behöver bokas. Väg finns anordnad och det finns tydlig karta ute på plats. Slå in Bergsveden 22 på GPS:en så kommer ni rätt. Välkommen hem!

 • Premium
Industrigatan 6F, null, Norbergs kommun

Industrigatan 6F

Lägenhet
Norbergs kommun
NOKUS
95 000 kr
42 m²
1 rum
vån 1/3
2 447 kr/mån
2 262 kr/m²

Välplanerad 1:a med vist renoveringsbehov i centrala Norberg. Med sina 42 kvm finns gott om plats fördelat på bostadens hall, kök, vardagsrum med sovalkov samt badrum och förråd. Trots att bostaden endast är en 1:a så har bostaden ett fullstort kök med bra arbetsytor och plats för matbord. Till bostaden medföljer även ett källarförråd samt gemensam tvättstuga finns i källaren, samma uppgång. Bostaden är centralt belägen med gångavstånd till det mesta. Du når busstationen på en minut och därifrån kan du med enkelhet pendla till Avesta och Krylbo (restid 20-30 minuter) samt till Fagersta (restid ca 15 minuter) och Skinnskatteberg. Affärer så som COOP, ICA, apotek, systembolag finns i närheten. En trevlig sjö med badstrand når du från bostaden med endast en kort promenad, ca 10 min. Även skolor och förskolor finns inom gångavstånd. Välkommen hem!

Vasagatan 8, Centrum/Östermalm, Borlänge kommun

Vasagatan 8

Lägenhet
Centrum/Östermalm, Borlänge kommun
NOKUS
2 450 000 kr
99 m²
4 rum
vån 2/9
6 429 kr/mån
24 747 kr/m²

Mycket trivsam 4:a i söderläge med genomgående hög standard. Huset är nybyggt år 2018. Intresserad av denna bostad? Klicka på knappen "Läs mer hos mäklaren" nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning. Om visningstiden inte passar er kontakta gärna mäklaren för bokning av annan visningstid.

 • Balkong
 • Hiss
Myntgatan 3, Mats Knuts, Paradiset, Nygårdarna, Övre Tjärna, Borlänge kommun

Myntgatan 3

Villa
Mats Knuts, Paradiset, Nygårdarna, Övre Tjärna, Borlänge kommun
NOKUS
2 995 000 kr
164 + 13 m²
5 rum
1 110 m² tomt

Köp ett av Sveriges finaste bio/musikrum och få ett hus på köpet! Lite skämtsamt kanske, men faktum är att detta rum är något utöver det vanliga. Det är byggt och påkostat med mycket stor noggrannhet och känsla. Ljudupplevelsen är magisk! Se separat information för specifikationer. I övrigt så är huset mycket välskött och trivsamt med tre uteplatser och en inglasad balkong! Det är välisolerat och värmekostnaden är låg. Tomten ramas in av en hög häck på baksidan samt ett stabilt staket runt resten. Förutom det rymliga isolerade garaget finns plats för parkering på uppfarten och en nyrenoverad friggebod finns bakom huset. Huset är beläget på en återvändsgata så trafiken är minimal. Det lugna området Nygårdsdalen ligger väldigt centralt och du tar dig till Norra Backa Handelsområde och Kupolen på bara ett par minuter. Missa inte detta välskötta hus! Anmäl dig till visning redan idag och kom och se själv... Välkommen hem!

Sturegatan 18, Hagalund, Borlänge kommun

Sturegatan 18

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
NOKUS
945 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/3
2 122 kr/mån
21 000 kr/m²

Fint renoverad liten 2:a med låg avgift. Nyfiken och vill veta mer? Klicka på länken "Läs mer hos mäklaren".

Hagavägen 51, Hagalund, Borlänge kommun

Hagavägen 51

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
NOKUS
950 000 kr
66,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 387 kr/mån
14 286 kr/m²

En väldigt trevlig 2:a i Hjärtat av Hagalund. Belägen endast en halv trapp upp är det ett mycket bekvämt och lättillgängligt boende. Balkongerna har föreningen nyligen renoverat och samtidigt byggt till och glasat in. Detta gör att dessa idag är stora nog för rejäla möbler och även odlingar om man så önskar. Ett riktigt lyft för hela föreningen. Det har helt enkelt blivit ett rum till att umgås i. Utöver inglasningen har samtliga balkonger även försetts med plisséer för att erbjuda skugga sommartid. Köket i denna bostad är rejält tilltaget och här finner man plats för det stora matbordet. Gott om arbetsyta och massa förvaring. Badrummet renoverades 2021 och ger ett mycket gott helhetsintryck. I bostadens hall finns en rejält tilltagen klädkammare för förvaring. Föreningen är välskött och i månadsavgiften ingår ingår bredband från Tele2 (Bredband 100). Välkommen hem!

 • Balkong
Östra flintgatan 8, Hagalund, Borlänge kommun
 • Mån 5 aug kl 17:30

Östra flintgatan 8

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
NOKUS
675 000 kr
43,2 m²
2 rum
vån 1/3
3 592 kr/mån
15 625 kr/m²

Nytt pris! En ljus och fräsch 2:a med en balkong som har utsikt över den vackra parken. Intresserad av denna bostad? Klicka på knappen "Läs mer hos mäklaren" nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Plus
 • Balkong
Rensbyn 1:30, Vika, Falu kommun
Rensbyn 1:30, Vika, Falu kommun, bild 2
Rensbyn 1:30, Vika, Falu kommun, bild 3

Rensbyn 1:30

Tomt
Vika, Falu kommun
NOKUS
540 000 kr
5 371 m² tomt

Varför är det så viktigt att bo vackert, att ha en omgivning man njuter av att skåda, njuter av att vistas i? Svaret är egentligen enkelt: Det gör någonting med oss människor. Den där känslan som sprider sig i kroppen när man promenerar genom vackra omgivningar förändrar en människa. Man finner sig kanske helt plötsligt le åt egentligen ingenting särskilt. Man ser saker man inte sett tidigare, färgen på vattnet, iskristallerna på löven eller njuter av att höra fåglarna kvittra en tidig vårmorgon. För det gör någonting med oss människor när vi omger oss med vackra omgivningar. Axlarna sjunker ner en bit, andetagen blir djupare och rösten lugnare. Att vakna upp varje morgon i Rensbyn strax utanför Vika, Falu Kommun betyder mer än ”lantligt läge med närhet till skola och matbutik” eller vad vi mäklare nu brukar skriva i dessa annonser. Det betyder att man varje dag kommer omges av dessa vackra och lugna omgivningar och det kommer göra någonting med den som väljer att bosätta sig här. Är man orolig för om man får bygga eller inte på tomten så kan jag redan nu säga att man kan vara lugn, positivt förhandsbesked finns klart. Detta är en ovanlig tomt där man som köpare även kommer få med sig en tillhörande åker som möjliggör djurhållning eller odling. Välkommen hem!

 • Premium
Lapp Anders väg 49, Skräddarbacken och Skräddarbackens by, Borlänge kommun

Lapp Anders väg 49

Villa
Skräddarbacken och Skräddarbackens by, Borlänge kommun
NOKUS
2 400 000 kr
112 m²
5 rum
835 m² tomt

### YTTERLIGARE PRISSÄNKT ### Välkommen till Skräddarbacken och detta charmiga enplanshus byggt 1983. Ett enkelt boende i ett plan med tre sovrum, två allrum och ett stort kök. Om man önskar finns möjlighet att med enkla medel göra om ett av sällskapsrummen till ett fjärde sovrum. Det första som slår dig när du kliver in i denna bostad är just den genomtänkta planlösningen. Varje kvadratmeter är utnyttjad på bästa sätt och vardagsrummet är ljust och inbjudande med fönsterpartier ut mot den lummiga tomten. Nivåskillnaden mellan detta hus och omgivande hus gör också att tomten upplevs som väldigt insynsskyddad trots att den ligger mitt i ett villaområde. Köket är modernt och välutrustat, renoverat i närtid och med alla bekvämligheter som behövs för att förbereda läckra måltider. Här finns gott om förvaringsutrymmen och arbetsytor för den passionerade kocken. Till huset finns även ett fristående garage med ytterligare gott om utrymme för förvaring. Tomten är lummig med mycket planteringar och uteplatser på både fram och baksida. Från bostaden kan barn tryggt cykla eller gå till skolan. En cykelled tar dom hela vägen fram utan att passera några farliga större vägar. I närområdet finns också förskola och bra kommunikationsmöjligheter både till Borlänge och Falun. Därtill finns en fin badstrand endast drygt 200m från bostaden. Sammanfattningsvis erbjuder detta enplanshus från 1983 en perfekt kombination av charm, funktionalitet och möjligheter att anpassa utrymmet efter dina behov. Med sin välplanerade layout, möjlighet till ett fjärde sovrum eller arbetsrum, fristående garage och en lummig tomt i barnvänliga Skräddarbacken, är detta huset du har drömt om. Välkommen hem!

Gamla Olsnäsvägen 14, Siljansnäs, Leksands kommun

Gamla Olsnäsvägen 14

Övrigt
Siljansnäs, Leksands kommun
NOKUS
5 995 000 kr
4 785 m² tomt

Här erbjuds möjligheten att förvärva en industrilokal i Siljansnäs. Bra planerad fastighet med goda parkeringsmöjligheter, uppställningsplats och lättillgänglig för transporter. Fastigheten är uppförd 2013 och håller mycket god standard. Materialvalen överraskar då byggnaden är uppförd i betong med putsad fasad, takavvattning i aluzink m.m. En påkostad byggteknik som bådar för låga framtida underhållskostnader. Del av fastigheten är idag uthyrd men stora delar har hållits vakanta för att stå till fastighetsägarens förfogande. Det finns således goda förutsättningar för en köpare att själv flytta in sin verksamhet i lokalerna. Detta ger också en köpare goda förutsättningar att vidareutveckla fastigheten och förfina avkastningen. Fastigheten består idag av 6 separata lokaler enligt följande: Lokal 1. Lokal om 129 kvm belägen på entréplan. Egen ingång. Lämplig för verkstad, tillverkningsindustri m.m. Hyresgäst finns idag som enligt överenskommelse hyr ca halva denna lokal. Deras verksamhetsinriktning är plastbearbetning. Årshyra uppgår till 84,000kr. Lokal 2. Kontorslokal belägen på entréplan. Egen ingång. Area om 71 kvm. Kök finns samt toalett. Både hyresgäst i Lokal 1 samt i Lokal 3 nyttjar kök och toalett idag och passage finns. Kontorsdelen är avskild från kök och toalett. Lokal 3. Garage/verkstad. Lokalen är om 138 kvm på entréplan med ett entresol plan om 34kvm. Port in finns, 3x3m. Lokal 4. Garage/verkstad. Lokalen är om 138 kvm på entréplan med ett entresol plan om 34kvm. Port in finns, 3x3m. Lokal 5. Kontorslokal belägen på andra våningen. Totalt är lokalen 204 kvm fördelat på ett stort rum samt två mindre bakomliggande kontor med tillhörande toalett samt personalrum förberett för pentry. Denna lokal är så gott som färdigställd med den sista finishen saknas i det stora rummet samt installation av golvvärme. Väggar och tak där ska spacklas och målas, golv läggas in i och foder samt lister sättas. Altandörr finns också ut från stora rummet och här har det funnits en tanke att montera en utvändig trapp och genom detta ge kontorslokalen egen ingång. Lokal 6. Garage om 114kvm. Vidbyggt fastighetens baksida. Två portar, 3x4m i vardera ände på lokalen ger möjlighet till genomfart. Platta på mark. Oisolerade väggar.

 • Plus
 • Energieffektiv
Del av Övertänger 28:10, Balungstrand, Falu kommun

Del av Övertänger 28:10

Tomt
Balungstrand, Falu kommun
NOKUS
395 000 kr
1 500 m² tomt

Intresserad av denna bostad? Klicka på knappen "Läs mer hos mäklaren" nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Balungstrand 30, Balungstrand, Falu kommun

Balungstrand 30

Villa
Balungstrand, Falu kommun
NOKUS
450 000 kr
55 m²
2 rum
3 500 m² tomt

Intresserad av denna bostad? Klicka på knappen "Läs mer hos mäklaren" nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Grafsberget 1:4, Bergsgården/Grafsberget/Järgarvet, Falu kommun

Grafsberget 1:4

Tomt
Bergsgården/Grafsberget/Järgarvet, Falu kommun
NOKUS
950 000 kr
4 669 m² tomt

Intresserad av denna bostad? Klicka på knappen "Läs mer hos mäklaren" nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Plus
Grafsberget 1:3, Bergsgården/Grafsberget/Järgarvet, Falu kommun

Grafsberget 1:3

Tomt
Bergsgården/Grafsberget/Järgarvet, Falu kommun
NOKUS
950 000 kr
5 921 m² tomt

Intresserad av denna bostad? Klicka på knappen "Läs mer hos mäklaren" nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Visar alla 22