Mäklare Elin Bornesäter

Elin Bornesäter

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hansesgatan 15, Forssa, Övre Forssa, Bergslagsbyn, Borlänge kommun

Hansesgatan 15

Villa
Forssa, Övre Forssa, Bergslagsbyn, Borlänge kommun
NOKUS
2 500 000 kr
81 + 158 m²
6 rum
690 m² tomt

Välkommen till denna centralt belägna familjevilla som passar såväl den stora familjen som den lilla. För att läsa mer och anmäla er till visning klicka på länken "Läs mer hos mäklaren".

Lennheden 463, Båtsta, Repbäcken, Lennheden, Holtäpporna, Borlänge kommun
 • Mån 4 dec kl 12:00

Lennheden 463

Fritidshus
Båtsta, Repbäcken, Lennheden, Holtäpporna, Borlänge kommun
NOKUS
1 295 000 kr
37 m²
4 rum
3 400 m² tomt

Ett sommarställe med möjlighet till permanentboende erbjuds här. För att läsa mer klicka på "Läs mer hos mäklaren".

 • Plus
Rensbyn 1:30, Vika, Falu kommun
Rensbyn 1:30, Vika, Falu kommun, bild 2
Rensbyn 1:30, Vika, Falu kommun, bild 3

Rensbyn 1:30

Tomt
Vika, Falu kommun
NOKUS
540 000 kr
5 371 m² tomt

Varför är det så viktigt att bo vackert, att ha en omgivning man njuter av att skåda, njuter av att vistas i? Svaret är egentligen enkelt: Det gör någonting med oss människor. Den där känslan som sprider sig i kroppen när man promenerar genom vackra omgivningar förändrar en människa. Man finner sig kanske helt plötsligt le åt egentligen ingenting särskilt. Man ser saker man inte sett tidigare, färgen på vattnet, iskristallerna på löven eller njuter av att höra fåglarna kvittra en tidig vårmorgon. För det gör någonting med oss människor när vi omger oss med vackra omgivningar. Axlarna sjunker ner en bit, andetagen blir djupare och rösten lugnare. Att vakna upp varje morgon i Rensbyn strax utanför Vika, Falu Kommun betyder mer än ”lantligt läge med närhet till skola och matbutik” eller vad vi mäklare nu brukar skriva i dessa annonser. Det betyder att man varje dag kommer omges av dessa vackra och lugna omgivningar och det kommer göra någonting med den som väljer att bosätta sig här. Är man orolig för om man får bygga eller inte på tomten så kan jag redan nu säga att man kan vara lugn, positivt förhandsbesked finns klart. Detta är en ovanlig tomt där man som köpare även kommer få med sig en tillhörande åker som möjliggör djurhållning eller odling. Välkommen hem!

 • Premium
Gamla Olsnäsvägen 14, Siljansnäs, Leksands kommun

Gamla Olsnäsvägen 14

Övrigt
Siljansnäs, Leksands kommun
NOKUS
5 995 000 kr
4 785 m² tomt

Här erbjuds möjligheten att förvärva en industrilokal i Siljansnäs. Bra planerad fastighet med goda parkeringsmöjligheter, uppställningsplats och lättillgänglig för transporter. Fastigheten är uppförd 2013 och håller mycket god standard. Materialvalen överraskar då byggnaden är uppförd i betong med putsad fasad, takavvattning i aluzink m.m. En påkostad byggteknik som bådar för låga framtida underhållskostnader. Del av fastigheten är idag uthyrd men stora delar har hållits vakanta för att stå till fastighetsägarens förfogande. Det finns således goda förutsättningar för en köpare att själv flytta in sin verksamhet i lokalerna. Detta ger också en köpare goda förutsättningar att vidareutveckla fastigheten och förfina avkastningen. Fastigheten består idag av 6 separata lokaler enligt följande: Lokal 1. Lokal om 129 kvm belägen på entréplan. Egen ingång. Lämplig för verkstad, tillverkningsindustri m.m. Hyresgäst finns idag som enligt överenskommelse hyr ca halva denna lokal. Deras verksamhetsinriktning är plastbearbetning. Årshyra uppgår till 84,000kr. Lokal 2. Kontorslokal belägen på entréplan. Egen ingång. Area om 71 kvm. Kök finns samt toalett. Både hyresgäst i Lokal 1 samt i Lokal 3 nyttjar kök och toalett idag och passage finns. Kontorsdelen är avskild från kök och toalett. Lokal 3. Garage/verkstad. Lokalen är om 138 kvm på entréplan med ett entresol plan om 34kvm. Port in finns, 3x3m. Lokal 4. Garage/verkstad. Lokalen är om 138 kvm på entréplan med ett entresol plan om 34kvm. Port in finns, 3x3m. Lokal 5. Kontorslokal belägen på andra våningen. Totalt är lokalen 204 kvm fördelat på ett stort rum samt två mindre bakomliggande kontor med tillhörande toalett samt personalrum förberett för pentry. Denna lokal är så gott som färdigställd med den sista finishen saknas i det stora rummet samt installation av golvvärme. Väggar och tak där ska spacklas och målas, golv läggas in i och foder samt lister sättas. Altandörr finns också ut från stora rummet och här har det funnits en tanke att montera en utvändig trapp och genom detta ge kontorslokalen egen ingång. Lokal 6. Garage om 114kvm. Vidbyggt fastighetens baksida. Två portar, 3x4m i vardera ände på lokalen ger möjlighet till genomfart. Platta på mark. Oisolerade väggar.

 • Plus
Tomt 3, Bergsveden, Berg/Bergsveden/Kvistgårdarna, Borlänge kommun

Tomt 3, Bergsveden

Tomt
Berg/Bergsveden/Kvistgårdarna, Borlänge kommun
NOKUS
795 000 kr
3 800 m² tomt

Lantlig tomt med en uppskattad tomtareal om hela 3800kvm. Nyfiken och vill veta mer? Klicka på "Läs mer hos mäklaren" och lämna din intresseanmälan redan idag.

Nypongatan 6, Lergärdet, Borlänge kommun

Nypongatan 6

Villa
Lergärdet, Borlänge kommun
NOKUS
2 495 000 kr
107 + 105 m²
6 rum
1 150 m² tomt

En trevlig familjevilla i Lergärdet. Intresserad av denna bostad? Klicka på knappen "Läs mer hos mäklaren" nedan så får du mer information.

Tomt 2, del av Bergsveden 22, Berg/Bergsveden/Kvistgårdarna, Borlänge kommun

Tomt 2, del av Bergsveden 22

Tomt
Berg/Bergsveden/Kvistgårdarna, Borlänge kommun
NOKUS
595 000 kr
2 100 m² tomt

Här, mitt i hjärtat av Dalarna, omgiven av åkrar, hagar och älven endast ett stenkast bort, kommer ett nytt exklusivt bostadsområde växa fram. Etapp 1 består av totalt fem tomter varav Tomt 1 redan är bebyggd med ett befintligt boningshus idag och där är försäljningen avslutad. Tomt 2-5 varierar i storlek mellan ca 2100 kvm till ca 3800 kvm och förhandsbesked för uppförande av enbostadshus finns klart för samtliga. Priset för tomterna varierar mellan 595 000 kr till 795 000 kr enligt följande: Tomt 2: Befintlig lada samt härbre finns på tomten idag. Föreslagen placering för kommande boningshus är platsen där härbret finns idag. Priset för denna tomt är 595 000 kr och storleken uppskattas till ca 2100 kvm. Tomt 3: Den största tomten som uppgår till ca 3800 kvm. Tomten är högt placerad med slående utsikt över åkrarna. På denna tomt finns idag en befintlig byggnad i form av en äldre smedja. Föreslagen placering för kommande boningshus är där smedjan står idag. På denna tomt har en fornlämning hittats, se förhandsbeskedet för mer detaljer kring detta. Priset för denna tomt är 795 000 kr. Tomt 4: Kommer uppgå till ca 2600 kvm. Priset på denna tomt är 700 000 kr. Tomt 5: Kommer uppgå till ca 2900 kvm. Priset på denna tomt är satt till 700 000 kr. Vatten och avlopp i området kommer vara kommunalt. Säljaren står för avstyckningskostnaden. För visning är ni välkomna att åka förbi området när det passar er. Önskar ni genomgång med mäklare på plats så är det bara att ringa så bokar vi in en tid tillsammans. Välkommen hem!

Del av Övertänger 28:10, Balungstrand, Falu kommun

Del av Övertänger 28:10

Tomt
Balungstrand, Falu kommun
NOKUS
395 000 kr
1 500 m² tomt

Intresserad av denna bostad? Klicka på knappen "Läs mer hos mäklaren" nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Balungstrand 30, Balungstrand, Falu kommun

Balungstrand 30

Villa
Balungstrand, Falu kommun
NOKUS
450 000 kr
55 m²
2 rum
3 500 m² tomt

Intresserad av denna bostad? Klicka på knappen "Läs mer hos mäklaren" nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Grafsberget 1:4, Bergsgården/Grafsberget/Järgarvet, Falu kommun

Grafsberget 1:4

Tomt
Bergsgården/Grafsberget/Järgarvet, Falu kommun
NOKUS
950 000 kr
4 669 m² tomt

Intresserad av denna bostad? Klicka på knappen "Läs mer hos mäklaren" nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Plus
Grafsberget 1:3, Bergsgården/Grafsberget/Järgarvet, Falu kommun

Grafsberget 1:3

Tomt
Bergsgården/Grafsberget/Järgarvet, Falu kommun
NOKUS
950 000 kr
5 921 m² tomt

Intresserad av denna bostad? Klicka på knappen "Läs mer hos mäklaren" nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Kolhusvägen 40, Björsjö, undefined

Kolhusvägen 40

Tomt
Björsjö
NOKUS
250 000 kr
1 823 m² tomt

Bygg ditt drömboende tillsammans med VM Passivhus på denna byggklara tomt i idylliska Björsjö. Området påminner om "Alla barnen i Bullerbyn". Här ser man barn i alla åldrar springa mellan gårdarna och hitta på hyss. Här kommer man långt bort från stadens brus samtidigt som man har grannar och en sann "bymentalitet". Nu i dessa tider har fler och fler människor börjat värdesätta livskvalité på ett helt nytt sätt där lugn och ro, trygghet och gemenskap står högt upp på agendan. Allt detta erbjuds här. Just nu finns här 7 olika tomter till salu där alla har olika former och storlekar. Här kan du välja vilken tomt som skulle passa just dig och dina behov bäst och sedan välja en hustyp som passar er och era behov. Det finns ett 20-tal olika färdiga husvarianter att välja på, men det finns även möjlighet att skräddarsy ditt drömboende. Välkommen hem!

Kolhusvägen 36, Björsjö, Smedjebackens kommun

Kolhusvägen 36

Villa
Björsjö, Smedjebackens kommun
NOKUS
3 795 000 kr
142 + 27 m²
5 rum
1 554 m² tomt

Bygg ditt drömboende tillsammans med VM Passivhus, i detta exempel ser ni plusenergivilla G 120 SL. VM Passivhus levererar framtidens hus med minsta möjliga miljöpåverkan och med ekologiska byggmaterial. Dessutom är de så gott som underhållsfria vilket verkligen är någonting en husköpare kommer kunna njuta av många år efter inflytt. Det som särskiljer VM Passivhus från många övriga husleverantörer är att de har utvecklat ett unikt & hållbart koncept som ligger precis rätt i tiden. Med den chockhöjning som skett av priser på trävaror och att cement av allt att drömma kommer bli en bristvara i framtiden, samt de krav på miljötänk som nu ställs på fastighetsmarknaden, måste husbyggnationen anpassas och använda den byggteknik som faktiskt finns på marknaden idag. VM Passivhus innehar just den efterfrågade byggtekniken och med sitt koncept är de nu ledande på marknaden. Plusenergihusen har monterade solpaneler med en kapacitet på ca 12,000-15,000 kWh beroende på husstorlek. Ett VM Plusenergihus förbrukar ca 6,000-7,000 kWh. Vi skapar boende som inte bara är självförsörjande med energi / el utan också kan begränsa förbrukningen av fossila bränslen. Elöverskottet på ca 6,000-8,000 kWh som solpanelerna tillverkar räcker ledigt att ladda/driva en elbil. Ett VM Plusenergihus med elbil kan innebär en driftkostnadsbesparing på över 100,000:- / år kontra ett traditionellt trä / stenhus med en fossilbränsledriven bil. Läs mer på husfabrikantens hemsida. Läs mer på VM Passivhus hemsida, följ länk i denna annons. Dessa tomter ligger i idyllen Björsjö där mycket påminner om "Alla barnen i Bullerbyn". Här ser man barn i alla åldrar springa mellan gårdarna och hitta på hyss. Här kommer man långt bort från stadens brus samtidigt som man har grannar och en sann "bymentalitet". Nu i dessa tider har fler och fler människor börjat värdesätta livskvalité på ett helt nytt sätt där lugn och ro, trygghet och gemenskap står högt upp på agendan. Allt detta erbjuds här. Just nu finns här 7 olika tomter till salu där alla har olika former och storlekar. Här kan du välja vilken tomt som skulle passa just dig och dina behov bäst och sedan välja en hustyp som passar er och era behov bäst. Det finns ett 20tal olika färdiga husvarianter att välja på, men det finns även möjlighet att skräddarsy dessa villor så att du får ditt absoluta drömboende. Samtliga husmodeller erbjuds med stilrena och bra materialval, exempelvis med 3 stavs ekparkett och klinkers i hallen m.m. Möjlighet till olika tillval som exempelvis köksändringar, kamin, garage och altan går utmärkt att göra till samtliga husmodeller. Priset på detta hus inklusive tomt, från 3 795 000kr. Anslutningsavgift till kommunalt V/A ingår, elanslutningsavgift tillkommer utöver priset. Välkommen hem!

 • Nyproduktion
Kolhusvägen 38, Björsjö, Smedjebackens kommun

Kolhusvägen 38

Villa
Björsjö, Smedjebackens kommun
NOKUS
3 295 000 kr
104 + 15 m²
4 rum
1 981 m² tomt

Intresserad av denna bostad? Klicka på knappen "Läs mer hos mäklaren" nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Nyproduktion
Kolhusvägen 44, Björsjö, Smedjebackens kommun

Kolhusvägen 44

Villa
Björsjö, Smedjebackens kommun
NOKUS
3 795 000 kr
124 + 11 m²
4 rum
1 295 m² tomt

Intresserad av denna bostad? Klicka på knappen "Läs mer hos mäklaren" nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Nyproduktion
Kolhusvägen 34, Björsjö, Smedjebackens kommun

Kolhusvägen 34

Villa
Björsjö, Smedjebackens kommun
NOKUS
3 295 000 kr
107 + 60 m²
4 rum
1 669 m² tomt

Intresserad av denna bostad? Klicka på knappen "Läs mer hos mäklaren" nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Nyproduktion
Kolhusvägen 42, Björsjö, Smedjebackens kommun

Kolhusvägen 42

Villa
Björsjö, Smedjebackens kommun
NOKUS
2 395 000 kr
75 + 12 m²
4 rum
1 494 m² tomt

Bygg ditt drömboende tillsammans med VM Passivhus, i detta exempel ser ni villa G 76 SL. VM Passivhus levererar framtidens hus med minsta möjliga miljöpåverkan och med ekologiska byggmaterial. Dessutom är de så gott som underhållsfria vilket verkligen är någonting en husköpare kommer kunna njuta av i många år efter inflytt. Det som särskiljer VM Passivhus från många övriga husleverantörer är att de har utvecklat ett unikt & hållbart koncept som ligger precis rätt i tiden. Med den chockhöjning som skett av priser på trävaror och att cement av allt att drömma kommer bli en bristvara i framtiden, samt de krav på miljötänk som nu ställs på fastighetsmarknaden, måste husbyggnationen anpassas och använda den byggteknik som faktiskt finns på marknaden idag. VM Passivhus innehar just den efterfrågade byggtekniken och med sitt koncept är de nu ledande på marknaden. Passivhus Serie FH har samma grund, vägg och tak konstruktion som VM Plusenergihus. Detta innebär att huset har oerhört bra isolering med ett U-Värdet på 0,11. Även standarden på fönster, dörrar, golv, kök och bad är detsamma som Plusenergihusen. Det som skett med husserie FH är att man valt att "banta" ned husets utrustning såsom solpaneler, golvvärme, värme och ventilationssystem och tagit in dessa som tillval för att möjliggöra leverans av ett nästintill osannolikt prisvärt nybyggt hus för den medvetne köparen. Husen har fortsatt permanent boendestandard men ni som kund kan med tillvalen välja vilken prisnivå och standard som passar er. Alla bekvämligheter som bantats ned kan ni som köpare med enkelhet välja till som ett tillval. Läs mer på www.vmpassivhus.se, följ länken i denna annons. Dessa tomter ligger i idyllen Björsjö där mycket påminner om "Alla barnen i Bullerbyn". Här ser man barn i alla åldrar springa mellan gårdarna och hitta på hyss. Här kommer man långt bort från stadens brus samtidigt som man har grannar och en sann "bymentalitet". Nu i dessa tider har fler och fler människor börjat värdesätta livskvalité på ett helt nytt sätt där lugn och ro, trygghet och gemenskap står högt upp på agendan. Allt detta erbjuds här. Just nu finns här 7 olika tomter till salu där alla har olika former och storlekar. Här kan du välja vilken tomt som skulle passa just dig och dina behov bäst och sedan välja en hustyp som passar er och era behov bäst. Det finns ett 20tal olika färdiga husvarianter att välja på, men det finns även möjlighet att skräddarsy dessa villor så att du får ditt absoluta drömboende. Samtliga husmodeller erbjuds med stilrena och bra materialval, exempelvis med 3 stavs ekparkett och klinkers i hallen m.m. Möjlighet till olika tillval som exempelvis köksändringar, kamin, garage och altan går utmärkt att göra till samtliga husmodeller. Priset på detta hus inklusive tomt, från 2,395,000:-. Anslutningsavgift till kommunalt V/A ingår, elanslutningsavgift tillkommer utöver priset. Välkommen hem!

 • Nyproduktion
Kolhusvägen 4, Björsjö, Smedjebackens kommun

Kolhusvägen 4

Villa
Björsjö, Smedjebackens kommun
NOKUS
4 995 000 kr
196 + 47 m²
6 rum
1 503 m² tomt

Bygg ditt drömboende tillsammans med VM Passivhus, i detta exempel ser ni Plusenergihus G 201 S. VM Passivhus levererar framtidens hus med minsta möjliga miljöpåverkan och med ekologiska byggmaterial. Dessutom är de så gott som underhållsfria vilket verkligen är någonting en husköpare kommer kunna njuta av i många år efter inflytt. Det som särskiljer VM Passivhus från många övriga husleverantörer är att de har utvecklat ett unikt & hållbart koncept som ligger precis rätt i tiden. Med den chockhöjning som skett av priser på trävaror och att cement av allt att döma kommer bli en bristvara i framtiden, samt de krav på miljötänk som nu ställs på fastighetsmarknaden, måste husbyggnationen anpassas och använda den byggteknik som faktiskt finns på marknaden idag. VM Passivhus innehar just den efterfrågade byggtekniken och med sitt koncept är de nu ledande på marknaden. Plusenergihusen har monterade solpaneler med en kapacitet på ca 12,000-15,000 kWh beroende på husstorlek. Ett VM Plusenergihus förbrukar ca 6,000-7,000 kWh. Vi skapar boende som inte bara är självförsörjande med energi / el utan också kan begränsa förbrukningen av fossila bränslen. Elöverskottet på ca 6,000-8,000 kWh som solpanelerna tillverkar räcker ledigt att ladda/driva en elbil. Ett VM Plusenergihus med elbil kan innebär en driftkostnadsbesparing på över 100,000:- / år kontra ett traditionellt trä / stenhus med en fossilbränsledriven bil. Läs mer på VM Passivhus hemsida, följ länken i denna annons. Dessa tomter ligger i idyllen Björsjö där mycket påminner om "Alla barnen i Bullerbyn". Här ser man barn i alla åldrar springa mellan gårdarna och hitta på hyss. Här kommer man långt bort från stadens brus samtidigt som man har grannar och en sann "bymentalitet". Nu i dessa tider har fler och fler människor börjat värdesätta livskvalité på ett helt nytt sätt där lugn och ro, trygghet och gemenskap står högt upp på agendan. Allt detta erbjuds här. Just nu finns här 7 olika tomter till salu där alla har olika former och storlekar. Här kan du välja vilken tomt som skulle passa just dig och dina behov bäst och sedan välja en hustyp som passar er och era behov. Det finns ett 20-tal olika färdiga husvarianter att välja på, men det finns även möjlighet att skräddarsy dessa villor så att du får ditt absoluta drömboende. Samtliga husmodeller erbjuds med stilrena och bra materialval, exempelvis med 3 stavs ekparkett och klinkers i hallen m.m. Möjlighet till olika tillval som exempelvis köksändringar, kamin, garage och altan går utmärkt att göra till samtliga husmodeller. Detta hus ni här ser levereras även med vattenburen golvvärme, Nibe luft-vatten värmepump, decentraliserad återvinningsventilation system. Husens grund-, vägg- och takkonstruktion är i sandwichelement med det otroligt låga isolervärde på U-värde 0,11. Husen har en underhållsfri puts laminat fasad, falsad takplåt och PVC 3-glas fönster, vilket gör huset underhållsfritt under många år framöver. Stilrena och bra materialval med 3 stavs ekparkett och målade väggar i alla rum samt klinker i hallen. Priset på detta hus inklusive tomt, från 4 895 000kr. Anslutningsavgift till kommunalt V/A ingår, elanslutningsavgift tillkommer utöver priset. Välkommen hem!

 • Nyproduktion

Visar alla 18