Mäklare Elin Bornesäter

Elin Bornesäter

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sturegatan 18, Hagalund, Borlänge kommun

Sturegatan 18

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
NOKUS
945 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/3
2 122 kr/mån
21 000 kr/m²

Fint renoverad liten 2:a med låg avgift. Nyfiken och vill veta mer? Klicka på länken "Läs mer hos mäklaren".

Hagavägen 51, Hagalund, Borlänge kommun

Hagavägen 51

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
NOKUS
950 000 kr
66,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 387 kr/mån
14 286 kr/m²

En väldigt trevlig 2:a i Hjärtat av Hagalund. Belägen endast en halv trapp upp är det ett mycket bekvämt och lättillgängligt boende. Balkongerna har föreningen nyligen renoverat och samtidigt byggt till och glasat in. Detta gör att dessa idag är stora nog för rejäla möbler och även odlingar om man så önskar. Ett riktigt lyft för hela föreningen. Det har helt enkelt blivit ett rum till att umgås i. Utöver inglasningen har samtliga balkonger även försetts med plisséer för att erbjuda skugga sommartid. Köket i denna bostad är rejält tilltaget och här finner man plats för det stora matbordet. Gott om arbetsyta och massa förvaring. Badrummet renoverades 2021 och ger ett mycket gott helhetsintryck. I bostadens hall finns en rejält tilltagen klädkammare för förvaring. Föreningen är välskött och i månadsavgiften ingår ingår bredband från Tele2 (Bredband 100). Välkommen hem!

  • Balkong
Rensbyn 1:30, Vika, Falu kommun
Rensbyn 1:30, Vika, Falu kommun, bild 2
Rensbyn 1:30, Vika, Falu kommun, bild 3

Rensbyn 1:30

Tomt
Vika, Falu kommun
NOKUS
540 000 kr
5 371 m² tomt

Varför är det så viktigt att bo vackert, att ha en omgivning man njuter av att skåda, njuter av att vistas i? Svaret är egentligen enkelt: Det gör någonting med oss människor. Den där känslan som sprider sig i kroppen när man promenerar genom vackra omgivningar förändrar en människa. Man finner sig kanske helt plötsligt le åt egentligen ingenting särskilt. Man ser saker man inte sett tidigare, färgen på vattnet, iskristallerna på löven eller njuter av att höra fåglarna kvittra en tidig vårmorgon. För det gör någonting med oss människor när vi omger oss med vackra omgivningar. Axlarna sjunker ner en bit, andetagen blir djupare och rösten lugnare. Att vakna upp varje morgon i Rensbyn strax utanför Vika, Falu Kommun betyder mer än ”lantligt läge med närhet till skola och matbutik” eller vad vi mäklare nu brukar skriva i dessa annonser. Det betyder att man varje dag kommer omges av dessa vackra och lugna omgivningar och det kommer göra någonting med den som väljer att bosätta sig här. Är man orolig för om man får bygga eller inte på tomten så kan jag redan nu säga att man kan vara lugn, positivt förhandsbesked finns klart. Detta är en ovanlig tomt där man som köpare även kommer få med sig en tillhörande åker som möjliggör djurhållning eller odling. Välkommen hem!

  • Premium
Blomsterstigen 17, Kvarnsveden, Borlänge kommun
  • Idag kl 17:00

Blomsterstigen 17

Villa
Kvarnsveden, Borlänge kommun
NOKUS
1 795 000 kr
90 + 47 m²
4 rum
787 m² tomt

En bostad där det mesta är renoverat och utbytt så som tak, fönster, kök. Vill du veta mer klicka på "Läs mer hos mäklaren".

  • Plus
Brädstigen 2, Ornäs, Borlänge kommun
  • Idag kl 18:15

Brädstigen 2

Villa
Ornäs, Borlänge kommun
NOKUS
2 995 000 kr
159 + 18 m²
5 rum
928 m² tomt

Längtar du efter en bekväm 1-plansvilla i Ornäs har du hittat rätt. För att läsa mer klicka på "Läs mer hos mäklaren".

  • Plus
Lennheden 463, Båtsta, Repbäcken, Lennheden, Holtäpporna, Borlänge kommun

Lennheden 463

Fritidshus
Båtsta, Repbäcken, Lennheden, Holtäpporna, Borlänge kommun
NOKUS
1 295 000 kr
37 m²
4 rum
3 400 m² tomt

Ett sommarställe med möjlighet till permanentboende erbjuds här. För att läsa mer klicka på "Läs mer hos mäklaren".

  • Plus
Tägtvägen 37, Hagalund, Borlänge kommun
  • Tor 25 apr kl 17:00

Tägtvägen 37

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
NOKUS
845 000 kr
56,2 m²
2 rum
vån 1/3
4 444 kr/mån
15 036 kr/m²

Charmig och fint renoverad lägenhet belägen endast en halv trapp upp i denna fastighet, centralt belägen på Hagalund. Köket renoverades 2019 och i samband med detta byttes samtliga vitvaror ut med undantag av köksfäckten. Köket är väl genomtänkt och erbjuder bra arbetsytor samt är utrustat med diskmaskin. Badrummet, renoverat 2014, ger ett mycket gott helhetsintryck. Här finns en kombinerad tvättmaskin/torktumlare installerad som dessutom ingår i försäljningen. Lägenheten är i allmänt fint skick och har väl omhändertagna detaljer som ger den en unik karaktär. Dessutom medföljer både ett rymligt vindsförråd och ett praktiskt källarförråd som ger generöst med utrymme för förvaring. Föreningen är väldigt välskött och har ett antal extra bekvämligheter att erbjuda. I källaren finns en föreningslokal och ett hobbyrum, vilket ger utrymme för olika aktiviteter och sociala sammankomster. Detta skapar en trivsam gemenskap bland de boende. Läget är oslagbart, centralt i Hagalund, med gångavstånd till alla tänkbara bekvämligheter såsom affärer, restauranger och kommunikationer. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Gamla Olsnäsvägen 14, Siljansnäs, Leksands kommun

Gamla Olsnäsvägen 14

Övrigt
Siljansnäs, Leksands kommun
NOKUS
5 995 000 kr
4 785 m² tomt

Här erbjuds möjligheten att förvärva en industrilokal i Siljansnäs. Bra planerad fastighet med goda parkeringsmöjligheter, uppställningsplats och lättillgänglig för transporter. Fastigheten är uppförd 2013 och håller mycket god standard. Materialvalen överraskar då byggnaden är uppförd i betong med putsad fasad, takavvattning i aluzink m.m. En påkostad byggteknik som bådar för låga framtida underhållskostnader. Del av fastigheten är idag uthyrd men stora delar har hållits vakanta för att stå till fastighetsägarens förfogande. Det finns således goda förutsättningar för en köpare att själv flytta in sin verksamhet i lokalerna. Detta ger också en köpare goda förutsättningar att vidareutveckla fastigheten och förfina avkastningen. Fastigheten består idag av 6 separata lokaler enligt följande: Lokal 1. Lokal om 129 kvm belägen på entréplan. Egen ingång. Lämplig för verkstad, tillverkningsindustri m.m. Hyresgäst finns idag som enligt överenskommelse hyr ca halva denna lokal. Deras verksamhetsinriktning är plastbearbetning. Årshyra uppgår till 84,000kr. Lokal 2. Kontorslokal belägen på entréplan. Egen ingång. Area om 71 kvm. Kök finns samt toalett. Både hyresgäst i Lokal 1 samt i Lokal 3 nyttjar kök och toalett idag och passage finns. Kontorsdelen är avskild från kök och toalett. Lokal 3. Garage/verkstad. Lokalen är om 138 kvm på entréplan med ett entresol plan om 34kvm. Port in finns, 3x3m. Lokal 4. Garage/verkstad. Lokalen är om 138 kvm på entréplan med ett entresol plan om 34kvm. Port in finns, 3x3m. Lokal 5. Kontorslokal belägen på andra våningen. Totalt är lokalen 204 kvm fördelat på ett stort rum samt två mindre bakomliggande kontor med tillhörande toalett samt personalrum förberett för pentry. Denna lokal är så gott som färdigställd med den sista finishen saknas i det stora rummet samt installation av golvvärme. Väggar och tak där ska spacklas och målas, golv läggas in i och foder samt lister sättas. Altandörr finns också ut från stora rummet och här har det funnits en tanke att montera en utvändig trapp och genom detta ge kontorslokalen egen ingång. Lokal 6. Garage om 114kvm. Vidbyggt fastighetens baksida. Två portar, 3x4m i vardera ände på lokalen ger möjlighet till genomfart. Platta på mark. Oisolerade väggar.

  • Plus
  • Energieffektiv
Tomt 3, Bergsveden, Berg/Bergsveden/Kvistgårdarna, Borlänge kommun

Tomt 3, Bergsveden

Tomt
Berg/Bergsveden/Kvistgårdarna, Borlänge kommun
NOKUS
795 000 kr
3 800 m² tomt

Lantlig tomt med en uppskattad tomtareal om hela 3800kvm. Nyfiken och vill veta mer? Klicka på "Läs mer hos mäklaren" och lämna din intresseanmälan redan idag.

Tomt 2, del av Bergsveden 22, Berg/Bergsveden/Kvistgårdarna, Borlänge kommun

Tomt 2, del av Bergsveden 22

Tomt
Berg/Bergsveden/Kvistgårdarna, Borlänge kommun
NOKUS
595 000 kr
2 100 m² tomt

Här, mitt i hjärtat av Dalarna, omgiven av åkrar, hagar och älven endast ett stenkast bort, kommer ett nytt exklusivt bostadsområde växa fram. Etapp 1 består av totalt fem tomter varav Tomt 1 redan är bebyggd med ett befintligt boningshus idag och där är försäljningen avslutad. Tomt 2-5 varierar i storlek mellan ca 2100 kvm till ca 3800 kvm och förhandsbesked för uppförande av enbostadshus finns klart för samtliga. Priset för tomterna varierar mellan 595 000 kr till 795 000 kr enligt följande: Tomt 2: Befintlig lada samt härbre finns på tomten idag. Föreslagen placering för kommande boningshus är platsen där härbret finns idag. Priset för denna tomt är 595 000 kr och storleken uppskattas till ca 2100 kvm. Tomt 3: Den största tomten som uppgår till ca 3800 kvm. Tomten är högt placerad med slående utsikt över åkrarna. På denna tomt finns idag en befintlig byggnad i form av en äldre smedja. Föreslagen placering för kommande boningshus är där smedjan står idag. På denna tomt har en fornlämning hittats, se förhandsbeskedet för mer detaljer kring detta. Priset för denna tomt är 795 000 kr. Tomt 4: Kommer uppgå till ca 2600 kvm. Priset på denna tomt är 700 000 kr. Tomt 5: Kommer uppgå till ca 2900 kvm. Priset på denna tomt är satt till 700 000 kr. Vatten och avlopp i området kommer vara kommunalt. Säljaren står för avstyckningskostnaden. För visning är ni välkomna att åka förbi området när det passar er. Önskar ni genomgång med mäklare på plats så är det bara att ringa så bokar vi in en tid tillsammans. Välkommen hem!

Del av Övertänger 28:10, Balungstrand, Falu kommun

Del av Övertänger 28:10

Tomt
Balungstrand, Falu kommun
NOKUS
395 000 kr
1 500 m² tomt

Intresserad av denna bostad? Klicka på knappen "Läs mer hos mäklaren" nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Balungstrand 30, Balungstrand, Falu kommun

Balungstrand 30

Villa
Balungstrand, Falu kommun
NOKUS
450 000 kr
55 m²
2 rum
3 500 m² tomt

Intresserad av denna bostad? Klicka på knappen "Läs mer hos mäklaren" nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Grafsberget 1:4, Bergsgården/Grafsberget/Järgarvet, Falu kommun

Grafsberget 1:4

Tomt
Bergsgården/Grafsberget/Järgarvet, Falu kommun
NOKUS
950 000 kr
4 669 m² tomt

Intresserad av denna bostad? Klicka på knappen "Läs mer hos mäklaren" nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Grafsberget 1:3, Bergsgården/Grafsberget/Järgarvet, Falu kommun

Grafsberget 1:3

Tomt
Bergsgården/Grafsberget/Järgarvet, Falu kommun
NOKUS
950 000 kr
5 921 m² tomt

Intresserad av denna bostad? Klicka på knappen "Läs mer hos mäklaren" nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Kolhusvägen 34, Björsjö, Smedjebackens kommun

Kolhusvägen 34

Villa
Björsjö, Smedjebackens kommun
NOKUS
3 295 000 kr
107 + 60 m²
4 rum
1 669 m² tomt

Intresserad av denna bostad? Klicka på knappen "Läs mer hos mäklaren" nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Nyproduktion

Visar alla 15