Vialmvägen 71

Borgholm, Borgholm Se på karta

2 850 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
88 m²
Tomtarea
1 903 m²
Byggår
2018
Driftkostnad
24 265 kr/år

Byggt 2018 och i nyskick, ett mycket trevligt hus som bebos året runt. Luftigt allrum och kök med öppet upp till nock med inbyggda spotlights, braskamin och mycket ljusinsläpp. Tre rejäla sovrum och två helkaklade toa och badrum med golvvärme. Här går Ni direkt från sovrummet ut på altanen och tittar ut över öppen natur där Östra Öland är som allra vackrast.
Huset har liggande träpanel utvändigt , även några väggar inomhus har träpanel som ger en vacker brytning mot de i övrigt släta vita väggarna.
Ca. 60 kvm trädäck kring huset - här njuter Ni på sommaren i solstolen, men det kan vara lika njutbart i höststormen i soffan framför brasan!!
Granne med fågelskyddsområdet vid Greda Vik och med endast ca 200 meter till havet och egen båtplats för liten båt och fiske. Ett verkligt trevligt boende med lugnet och naturen på Ölands östra sida med massor med spännande lekytor för både liten och stor!
Endast några minuters biltur till fantastiska Sandvik med fiskrestaurang och småbåtshamn och ytterligare en kvart till stim och stoj i Borgholm och Köpingsvik.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm