Nyproduktion

Korpen 13

Branäs, Torsby kommun Se på karta

3 250 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
72 m²
Tomtarea
432 m²
Driftkostnad
39 000 kr/år
Nyproduktion

Varmt välkommen till det nya området Korpen och denna mysiga stuga med stugmodellen Fjellrypa S. Detta är en stuga för er som är ute efter plats för många till ett vettigt pris. Stugan är under byggnation och beräknas vara inflyttningsklar vintern 2023 och kan då tillträdas. Priset avser nyckelfärdig stuga.

+ Kök i öppen och social planlösning mot det stora allrummet.
+ 2 allrum. Ett större i öppen planlösning på entréplan och ett mindre på övre plan som lämpar sig perfekt för barnen!
+ Smakfulla materialval med höjdpunkter såsom HTH kök, riktigt italienskt klinkers och hållbart laminatgolv ifrån Alloc.
+ 1 rymligt badrum. Möjlighet till toalett på övre plan.
+ 3 sovrum.
+ Mysig och ombonad känsla i hela stugan där allrummet blir den givna samlingsplatsen.
+ Möjlighet till riktigt bra hyresintäkter.

Nu finns äntligen möjligheten att bygga sin drömstuga på det helt nya området Korpen i Branäs. På Korpen kommer de flesta stugorna att byggas med Ski in – Ski out och i området kommer även finnas skidlift samt ett eget snösystem. Området ligger på en liten höjd, och många av tomterna kommer att få en vacker utsikt och mycket goda solförhållanden. Den tidigare nämnda liften kommer att ge dig direktkontakt med hjärtat av Branäs skidsystem där tillgänglighet erbjuds till skidåkning som tillfredsställer såväl nybörjaren som den mer rutinerade åkaren. Korpen har ett av de bästa lägena i Branäs.

Branäs, för den som inte är bekant, är en lättillgänglig skidort med fokus på de små. I många år har skidanläggningen prisas som mest barnvänlig i Sverige men även för den erfarne skidåkaren/livsnjutaren erbjuds aktiviteter. Läs mer om Branäs i områdes-beskrivningen i annonsen.

Nedfarten till Mattesdalen glider man enkelt till från stugområdet. När det är klart med skidåkning för dagen så använder ni knappliften som kommer att löpa igenom Korpen, till er stuga. Om ni föredrar att köra längd finns längdspår inom 200-300 meter så att ni svettas i spåret i stället för till och från det...

Soltorget som ligger inom bekvämt promenadavstånd erbjuder såväl lunchmöjligheter som en kall eller varm dryck i vintersolen. Barnen hålls sysselsatta i det stora barnområdet eller barnklubben. Skidskola, restaurang, bar, sportshop samt skiduthyrning är ett urval av vad man hittar här.

Möjlighet till uthyrning av stuga finns via förmedlare. Om man önskar hyra ut sin stuga finns möjlighet till goda hyresintäkter. Branäs fritidscenter upplyser om att Branäs har en genomsnittlig uthyrningsgrad om 78% de senaste 3 åren. Detta gäller samtliga stugområden.

- Fjellrypa S: 220.000 SEK i hyresintäkter vid 100% uthyrning före bokningsavgift och driftskostnader. Bokningsavgiften ligger på 13-25%.

För kortfattad information om byggaren Hyttelykke.se "allmän information" eller besök länken nedan. Passa även på att kika igenom tillvalskatalogen för aktuella priser om man vill ha det lilla extra.

Är ni intresserade av en annan tomt på Korpen? Följ länken till "tomtväljaren" och kolla vilka som finns kvar. Denna tomt är markerad som nr 13 i tomtväljaren. Kontakta mäklaren för privatvisning. Det finns tillgängliga visningsstugor av denna modell.

Välkommen till Branäsberget!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Branäs

Kontakt

Johan Hofny

Svensk Fastighetsförmedling Branäs
Mäklare Johan Hofny, Svensk Fastighetsförmedling Branäs