Mården 94

Branäs, Torsby kommun Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
65 m²
Tomtarea
88 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1990
Driftkostnad
28 569 kr/år

Varmt välkommen till denna trevliga stuga på det populära stugområdet Mården i Branäs. Mården 94 ligger i Branäs by med närhet till allt du behöver, här ligger också anläggningens största område helt anpassat för barn. Här är det bara att flytta in och njuta av allt som Branäs har att erbjuda.

Stugan erbjuder totalt 8 bäddar och har en genomgående hög standard med bra planerad planlösning för såväl eget umgänge som uthyrning. Bostaden är perfekt för den som önskar finansiera köpet med hjälp av hyresintäkter. Vad är trevligare efter en dag i backen än att avnjuta en middag med efterföljande sällskapsspel där samtliga kan umgås i samma rum. Det är familjekvalité.

Här är det optimerat för att flera gäster ska kunna bo ihop på liten yta. Toalett och dusch/bastu är också avdelat praktiskt nog. Bostaden är väl underhållen och uppgraderats med bland en del nyare radiatorer för lägre förbrukning. Längre ned i annonsen redovisas alla renoveringar som gjorts i närtid.

En nyanlagd uteplats i västerläge skänker extra höjd till tillvaron.

Stugan hyrs ut via Branäs Fritidscenter där 2022:s intäkter uppgick till hela 108 476kr (bara under vintertid, innan provision). Stugan har hyrts ut sommartid via Novasol för ytterligare ca 30 000 kr i hyresintäkter (innan provision).

Stugan säljs möblerad och redo för att flyttas in.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare,

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Branäs

Kontakta mäklaren

Johan Hofny

Svensk Fastighetsförmedling Branäs
Mäklare Johan Hofny, Svensk Fastighetsförmedling Branäs

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.