Fors Bygattu 36

Djura, Leksands kommun Se på karta

1 350 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
81 m²
Tomtarea
1 700 m²
Byggår
1934
Energiklass
E
Driftkostnad
34 619 kr/år

Välkommen till en välunderhållen liten pärla med massor av potential i Fors, Djura.

På entréplan möts vi av en välkomnande farstukvist med sittplats och entré. Vidare in i hallen når vi tvättstugan och badrummet samt trappen upp till övreplan. Hallen är öppen mot köket med matplats och innanför köket finns ett stort sovrum som med fördel även skulle kunna användas som allrum, beroende på hur många sovrum man behöver. På övre plan finns liten möblerbar hall, allrum samt två sovrum. Vackert uppvuxen trädgård med utsikt över åkrar och ängar.

På tomten finns även två inredda små gäststugor med indragen el. Perfekt för familj och gäster när dom kommer på besök. Vidare finns även ett enklare garage och litet uthus med gott om förvaring.

Fors är en lugn och trygg by att bo i, inte minst för barnfamiljen. I Djura ligger dessutom förskolan och vid skolgården finns en fin lekplats och en uterink både sommar och vinter. Det är enkelt att ta sig till både motionsspår och vandringsleder och Djura ligger dessutom bara ca 2 km från en av kommunens finaste badplatser, Hisstjärn. I byn finns café sommartid och förstås ett jättevackert midsommarfirande. Här tar Ni er dessutom med lätthet ut till riksvägen och enkel pendling till Leksand, Gagnef och Borlänge.

Välkommen med din visningsanmälan.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Leksand

Kontakta mäklaren

Åsa Danielsson

Svensk Fastighetsförmedling Leksand
Mäklare Åsa Danielsson, Svensk Fastighetsförmedling Leksand
0247-77 13 03