Bäckan 18

Djurmo, Gagnefs kommun Se på karta

1 650 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
92 m²
Tomtarea
980 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1979
Energiklass
E
Driftkostnad
25 599 kr/år

På höjden i byn Bäckan, Djurmo, ligger denna enplansvilla som nu kan bli din!

Här har du ett enkelt och lättskött boende i ett plan som kan vara ett bra alternativ mellan den stora villan och lägenheten, kanske för förstagångsköparen, eller för dig som söker något lättskött, utan trappor.
Bostaden är väl planerad, rymmer mer än man tror med sina tre sovrum, badrum, tvättstuga, samt det nyrenoverade köket med öppen planlösning mot vardagsrummet med täljstenskaminen som en central punkt. Lägg därtill den stora altanen med fin utsikt över nejden. Altanen når du från både vardagsrum och tvättstuga och här finns gott om utrymme för sittgrupp, solstolar och grill, perfekt då ni är många!

Tomten är en uppväxt sluttningstomt som är lummigt inramad av träd. Längst ned på tomten finns en gammelstuga, äldre uthus som idag nyttjas till uthus där man behöver ta hand om taket och timret ganska snart. Då kanske detta projekt kan bli din gäststuga eller någonstans att inhysa sin hobbyverksamhet på tomten. Dessutom yta för och en parkeringsplats. Vid entrén finns även ett mindre förråd och vedbod.
I Bäckan har du närhet till vacker natur och hisnande Djurmo Klack. Den dagliga servicen finns i Djurås, ca 2,5 km bort. Barnomsorg och skola finns i Djurmo. Borlänge når du enkelt med tåg, buss eller bil. Bra pendlingsläge till Leksand, Borlänge/Falun och mot Västerdalarna.

Huset är Varudeklarerat och besiktningsprotokoll från Anticimex kommer att finnas tillgängligt på visningen.
Är detta ett hus för dig? Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef

Kontakta mäklaren

Anna Björklund Pettersson

Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
Mäklare Anna Björklund Pettersson, Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
0735327676