Ensta 3

Drottningholm, Ekerö kommun Se på karta

9 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
154 m²
Tomtarea
1 392 m²
Byggår
1996
Energiklass
E
Driftkostnad
45 690 kr/år

En lantlig och idyllisk oas, lättillgängligt beläget på natursköna Lovö. Ytterst rofyllt och tyst med skogen alldeles intill. Varmt välkommen att kontakta mäklare för att boka visning!

För den ridintresserade finns flera stall/ridanläggningar i närheten med möjlighet till stallplats.

Här finner vi ett underbart, välplanerat och tilltalande enplanshus. Smakfull klassisk exteriör med sober ljusgul fasad, fina detaljer så som spröjsade fönster, pardörrar till altanen, sidofönster vid entrén, halvmånefönster m.m.

Interiört har huset fina materialval och ljus färgsättning. Väl disponerad planlösning som erbjuder generösa sällskapsytor. Härligt vardagsrum med gott om yta för stor soffdel och matsalsmöbel som rymmer många. Fin kamin. Via pardörrar har man access ut till ett ljuvligt, helt ogenerat trädäck. Tomtens höga läge gör att man bjuds på en vacker vy över omgivningens hagar och skog.

Väldigt trivsamt kök med rymlig matplats invid fönster. Påkostat och smakfullt med bl.a. vackra stenbänkskivor. Huset har en sovrumsdel med tre fina rum att nyttja efter behov. Snyggt duschrum med wc samt en separat gäst-wc. Tvättstuga och klädvårdsrum.

Utmärkt extrahus "Magasinet" med två separata rum, ett allrum samt ett utrymme med bastu som även är förberett för badrum. Mycket gott om förvaringsmöjligheter på vinden.

Väldigt fin inhägnad trädgårdstomt med plana gräsmatteytor, perfekt för barn och hundar. Prydligt med inramande häck och skogen i ryggen.

Tillfälle att förvärva denna attraktiva bostad med naturen in på knuten! Lantligt men inte ensligt.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

Kontakta mäklaren

Jenny Näslund

Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Mäklare Jenny Näslund, Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
+46708268300

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.