Dalgatan 43

Duvedal, Motala kommun Se på karta

3 495 000 kr

3 700 000 kr -6 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
128 m²
Biarea
55 m²
Tomtarea
1 283 m²
Byggår
1930
Driftkostnad
48 890 kr/år

Charmig 30-talsvilla med nyrenoverat gårdshus!
Under det senaste året har bostaden renoverats från golv till tak av hängivna hantverkare. På entréplan har planlösningen ändrats om för att skapa en mer modern och bättre planlösning med en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samtidigt har ett nytt sovrum skapats i anslutning till entrén. Köket har fått en effektiv förvaring med många skåp och lådor, samt finns en klädkammare/skafferi intill köket. Fönsterbänkarna är nordiskt ljusa och går hand i hand med det ljusa trägolvet. Duschrum och möjlighet till tvättstuga finns intill köket. Utgång till balkong under tak där man kan njuta av förmiddagssolen.
En trappa upp finns hallen med utgång till balkong, en perfekt plats att njuta av morgonkaffet eller de sprakande nyårsfyrverkerierna.
På detta plan finns även två stora sovrum och ett helkaklat duschrum med golvvärme.

Husets källare har många bra utrymmen för förvaring samt med ingång till garagen. Här nere finns elen med huvudsäkringar och jordfelsbrytare, all el är utbytt i huset. Avloppsstammarna är nya i huset och i plattan har de filmats och spolats, de är i gott skick.

Mellan bostadshuset och gårdshuset finns en kulvert för att koppla in värme även där. Värmepannan är väl tilltagen för att klara av både bostadshus och gårdshus. Ett snyggt betonggolv med värmeslingor som kan bli snyggt att slipa och lacka. Här finns ett allrum, sovrum/kontor samt är tätskikten klara för att inreda ett duschrum. En perfekt plats för tonårsbostad, kontor eller uthyrning, användningsområden är många.

Alla garantier och dokument kommer att lämnas över till köparen. El och våtrumsintyg finns under dokument.

Här bor ni på ett trevligt läge på hörntomt. I trädgården finns stora grönytor, fruktträd och möjlighet till att odla. Dalgatan 43 ligger i ett trevligt familjevänligt område med närhet till skola, livsmedelsbutiker, bra cykelvägar och kommunikationer.

Varmt välkomna till ett trivsamt och lättskött boende där ni kan njut av livet och slippa renovera!

All information inklusive prospekt finns digitalt på nätet, under fliken Dokument & Länkar och sedan in på Objektsbeskrivning. Detta för att tänka på vår gemensamma miljö. Önskas broschyren i papperskopia, vänligen meddela mäklaren detta.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala

Kontakta mäklaren

Louise Nyenger

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
Mäklare Louise Nyenger, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
0706-229500