Nyproduktion

Gårdsvägen 35

Ekerum, Borgholms kommun Se på karta

5 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
124 m²
Tomtarea
355 m²
Byggår
2023
Antal besök
109
Premium
Nyproduktion

Vill du bo granne med hål 4 på prisbelönta Långe Jan?

Detta specifika hus, Gårdsvägen 35 (hus 3) kan man få flytta in i relativt omgående.

Med ett unikt läge på exklusiva Ekerum uppförs nu 4 stycken helt nyckelfärdiga och inflyttningsklara 1-plansvillor. Dessa påkostade Myresjöhus erbjuder ca 124 kvm som fördelas på 4 rok varav 3 sovrum. Öppna och inbjudande sällskapsytor med trevlig rymd samt härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Vattenburen golvvärme, via frånluftsvärmepump, i hela huset för bästa komfort samt låg energiförbrukning.

Kök från HTH, vitvaror från Siemens samt två helkaklade duschrum. Separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt praktiskt förråd. Fastigheten är ansluten till fiber så det går alldeles utmärkt att sköta sitt distansarbete härifrån för den som så önskar.

Lättskött och lagom stor tomt helt utan gräsytor och med plattlagd uteplats runt hela huset. Separat och isolerat förråd om ca 9 kvm samt två asfalterade parkeringsplatser för bilar och en asfalterad parkeringsplats för golfbilen.

Med direkt närhet till Ekerum Resort finns tillgång till flera aktiviteter som tennis, padel, fotboll och restauranger. Avkoppling kan också upplevas genom spaanläggningar, fina stränder och promenadstråk i närliggande naturreservat. ICA Rälla ligger "runt hörnet" och nås snabbt med antingen cykel eller golfbil. Kalmar, Färjestaden och Borgholm ligger bara en kort biltur bort.

Sammanfattningsvis är detta en fantastisk möjlighet att förvärva en av få friköpta villor på Ekerum med möjlighet att använda som antingen permanentbostad eller fritidshus.

Fastigheten är befriad från fastighetsskatt i 15 år. Vilket motsvarar ca 138.000:-.

Första huset (hus 4) är klart för inflyttning och sista huset (hus 1) är inflyttningsklart vecka 44.

Varmt välkommen att höra av dig för mer information!

Läs mer om bostaden
Pontuz Löfgren AB

Kontakt

Marcus Lönnbom

Pontuz Löfgren AB
Mäklare Marcus Lönnbom, Pontuz Löfgren AB
0702221753