Hagåkersgatan 73B

Esperanza, Landskrona kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
130 m²
Tomtarea
216 m²
Byggår
1969
Driftkostnad
31 656 kr/år

Välhållet och bra planerat 2 plans radhus beläget på populära Esperanza. Området byggdes 1969-1970 och ritades av den kände arkitekten Ralph Erskine.

Bottenvåningen innehåller entré med klinkergolv och plats för ytterkläder. Strax intill finns ett sovrum med parkettgolv, hall med laminatgolv och ingång till rymlig klädkammare där fjärrvärmeväxlaren från 2013 finns. Vidare finns matplats med utgång till insynsskyddad uteplats med markis och trädgård i västerläge. Från matplatsen finns ingång till kök med cremfärgade luckor och laminatgolv, från köket ingång till tvättstuga med inbyggda garderober. Toalett med dusch och allrum/sovrum med laminatgolv och utgång till trädgården på baksidan med morgonsol.

Ovanvåningen Innehåller rymligt vardagsrum med parkettgolv, härifrån finns utgång till balkong med härlig utsikt över området och Karlslundsparken. Vidare finns ett sovrum med inbyggda garderober, laminatgolv och utgång till balkongen. På ovanvåningen finns även helkaklat badrum. Många i området har gjort ytterligare ett sovrum på ovanvåningen i del av nuvarande vardagsrum.

Friköpt tomt, fiber och fjärrvärme.

Förråd om ca 7 kvm intill huset. Bilplats finns i närbelägen garagelänga och på parkering i direkt anslutning till huset.

Närhet till allt som staden erbjuder! Idylliskt och bilfritt läge intill vackra rekreationsområdet Karlsundsparken som utvecklas ytterligare till en naturlig mötesplats - och rekreationsplats med platser för spontanidrott, inom- och utomhusaktiviteter, ridning, simhall med mera.
Gång- och cykelavstånd till det pittoreska fiskeläget Borstahusen med, trånga gatt och där de gamla husen ligger på rad längs kustlinjen. Här finns allt man kan önska som strandbad med bryggor, hamn, golfbana, vandringsleder, restauranger, mat- och fiskaffärer. Förskolor och flera alternativ till skolor, bl a Engelska skolan. Perfekt pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen inklusive Köpenhamn. Nyöppnad fullsortimentsbutik i närheten.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Landskrona

Kontakta mäklaren

Eleonor Andersson

Fastighetsbyrån Landskrona
Mäklare Eleonor Andersson, Fastighetsbyrån Landskrona
070-981 59 27

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.