Fanbyn 236 & 238

Fanbyn, Bräcke Se på karta

1 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
175 m²
Tomtarea
1,9 ha
Byggår
1938
Driftkostnad
72 123 kr/år

Med storslaget läge och milsvid utsikt över sjö och skog ligger denna fastighet med strandtomt och två bostadshus. Här finns möjlighet att skapa sitt eget paradis där man gärna samlar släkt och vänner för att njuta av naturen, fisket samt båt- och skoterturer.

Natursköna Fanbyn är en omtyckt by med god sammanhållning och många gemensamma aktiviteter, perfekt för dig som är nyinflyttad. Här bor du ca 40 min bilfärd till Östersund och ca 10 min bort ligger Gällö med närmaste matvarubutik och skola, förskola finns såväl i Pilgrimstad som i Gällö.

Det som idag används som huvudbostad var tidigare det gamla fjöset och har löpande renoverats och byggts om för att kunna nyttjas som bostad. Stora härliga rum som bjuder in till gemenskap, matrummet nyttjas flitigt och ligger fint mot utsikten. I vardagsrummet finns en värmande kamin samt en luftvärmepump som sprider värmen. Husets övervåning erbjuder två stora sovrum, allrum och badrum. På entréplan finns kök, vardagsrum, matrum, toalett och förråd/kontor.

1940 färdigställdes det som då var huvudbostaden och som varit det ända fram till för ca 10 år sedan. Detta hus har en helt annan stil och charm. Genomgående äldre tidstypisk stil med en bra utgångspunkt för den som vill sätta sin egen prägel på sitt nya hem. Badrummet är renoverat med kakel och klinker och är tillsammans med fiberanslutningen och den nya elpannan det som förbättrats senast.

På den nästan 2 ha stora tomten finns gott om plats för dig med spring i bena eller varför inte en lång pulkabacke. Sluttande tomt där gräset slås av en bonde under sommaren och en fin stig tar dig ner till stranden.

Intill de båda husen finns fina uteplatser med soligt läge och utsikt över den vackra sjön. Om sommaren blommar det fint där träd och buskar ger en ombonad känsla. För dig med gröna fingrar finns oändliga möjligheter i växthuset. På tomten intill husen finns också ett dubbelgarage och ett härbre.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB

Visningstider

  • 5
    apr
    Sön 5 apr kl. 10:30–11:10
    Öppen visning - Välkommen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.