Gårdsjövägen 21

Färgelanda, Munkedals kommun Se på karta

1 495 000 kr

1 795 000 kr -17 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
70 m²
Biarea
5 m²
Tomtarea
1 349 m²
Byggår
1980
Driftkostnad
15 657 kr/år

Välkommen till detta mysiga boende om 70 kvadratmeter på Gårdsjövägen 21.

Här erbjuds nu ett fantastiskt hus byggt i norrländskt timmer. Stugan är välisolerad så åretruntboende är fullt möjligt.

På Gårdsjövägen bor du nära sjöar med goda fiskemöjligheter. Fiskerätt i sjön medföljer ägaren med familj. Roddbåt och kanot ingår i köpet! I närheten finner ni en nyligen upprustad badplats med bryggor och gungor. Föreningen äger omkringliggande mark runt hela området,

Här finns fina bär- och svampmarker för den som älskar detta. Med naturen inpå knuten erbjuds ett rikt djur- och fågelliv.

Boendet erbjuder totalt två sovrum samt ett sovloft som även går bra att använda som sällskapsrum. Det gedigna vardagsrummet är den naturliga knutpunkten att samlas på. För den bastuintresserade finns en trevlig bastu med ingång från badrummet.

Bredband finns inom området. Föreningen förser området med vatten och äger avloppsanläggningen samt har en samlingslokal att låna för diverse tillställningar. Dessa förmåner ingår i årsavgiften. Deltar du i städdagarna (2 per år) reduceras årsavgiften med 500 kr per gång.

Det finns goda bussförbindelser till/från området.

Visst låter detta mysiga boende fantastiskt?

Tveka inte att anmäla ert intresse eller hör av er till ansvarig mäklare Peter Cederbjer på 076 213 07 54 eller [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Munkedal

Kontakta mäklaren

Peter Cederbjer

Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
Mäklare Peter Cederbjer, Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
+46762130754

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.