Brännekullen (21B)

Floda, Lerums kommun Se på karta

4 363 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
129 m²
Tomtarea
1 012 m²
Byggår
2023

In i Flodas vackra natur och skogar leder grusvägen in till Brännekullen och i slutet av vägen finns två härliga tomter om ca 1 000 kvm / tomt att förvärva. Här bor man mitt i underbar natur med delvis öppna vidder och omslutande skog. Omgivningarna runt om huset erbjuder svamp och bärplockning, mysiga skogspromenader och ett rikligt djurliv. Detta är ett perfekt boende för den som vill ha ett alldeles eget ställe att njuta av. Det är ca 2,5 km till Floda centrum och här finns allt du kan tänkas behöva som matvaruaffärer, apotek, vårdcentral, restauranger, skolor mm. Här kommer Älvsbyhus att bygga ett valfritt hus från deras sortiment, valt just av dig! Tomterna ligger utanför detaljplanerat område, vilket innebär att man som köpare har större frihet att välja det hus man vill. För olika hustyper se Älvsbyhus hemsida www.alvsbyhus.se

Ett exempel på hus som passar bra på tomterna är det välplanerade 1-planshuset, Villa Göran från Älvsbyhus med flexibel planlösnig. Göran är ett inbjudande och flexibelt enplanshus på 129 m², anpassat för olika typer av familjer. Det är rymligt med tre sovrum och två badrum som standard. Huset har ett stort och luftigt vardagsrum på 33 m², ett öppet kök på 25 m². Det största sovrummet erbjuder eget badrum och klädkammare. Den smarta planlösningen erbjuder både flytt av entré till långsidan men även extra sovrum för dig som behöver mer plats för familjen.

Det totala priset med hus, tomt med grovplanering, anläggning av ny väg och förbättring befintlig väg, bygglovskostnader, VA och anslutningsavgifter för el mm. är ca 4 363 000 kr inkl lagfart (ej pantbrev) i grundutförande.
Köpare skriver reservationsavtal med Älvsbyhus (Göteborg Hus & Mark) för huset och erlägger 25 000 kr i reservationsavgift (handpenning). Köpare kommer att köpa tomt separat med villkor om att ett Älvsbyhus skall uppföras på tomten. Köpeavtal och tillträde till tomten sker när avstyckning har beviljats och vunnit laga kraft. Huset betalas då slutbesiktning är klar.

Mer om huset kan du läsa på https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/1-planshus/goran/

För mer information om produktionskostnadskalkyl för huset och tomt, kontakta ansvarig mäklare Elise Pettersson 0708-23 82 03, [email protected]
För mer information om olika hustyper och byggnation, kontakta Emelie Hamnes 0729-73 03 95 [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Lerum

Kontakta mäklaren

Elise Pettersson

Svensk Fastighetsförmedling Lerum
Mäklare Elise Pettersson, Svensk Fastighetsförmedling Lerum
+46708238203