Mäklare Elise Pettersson

Elise Pettersson

Om mig

Att få arbeta på hemmaplan där jag bor och är uppvuxen är ett stort privilegium och i min yrkesroll som mäklare kan jag vara mer behjälplig än det som förväntas av en mäklare. Mina kunder, både säljare och köpare, lägger jag ett stort fokus på så att de skall känna sig trygga i bostadsaffären och ledsaga dem så att de kan och vågar genomföra en av de största affärerna de gör i sitt liv. Jag är mycket noggrann, energisk och sympatisk men har också lätt till skratt tillsammans med mina kunder.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Brännekullen (21B), Floda, Lerums kommun
Brännekullen (21B), Floda, Lerums kommun, bild 2
Brännekullen (21B), Floda, Lerums kommun, bild 3

Brännekullen (21B)

Villa
Floda, Lerums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lerum
4 265 000 kr
129 m²
4 rum
1 031 m² tomt

In i Flodas vackra natur och skogar leder grusvägen in till Brännekullen och i slutet av vägen finns två härliga tomter om ca 1 000 kvm / tomt att förvärva. Här bor man mitt i underbar natur med delvis öppna vidder och omslutande skog. Omgivningarna runt om huset erbjuder svamp och bärplockning, mysiga skogspromenader och ett rikligt djurliv. Detta är ett perfekt boende för den som vill ha ett alldeles eget ställe att njuta av. Det är ca 2,5 km till Floda centrum och här finns allt du kan tänkas behöva som matvaruaffärer, apotek, vårdcentral, restauranger, skolor mm. Här kommer Älvsbyhus att bygga ett valfritt hus från deras sortiment, valt just av dig! Tomterna ligger utanför detaljplanerat område, vilket innebär att man som köpare har större frihet att välja det hus man vill. För olika hustyper se Älvsbyhus hemsida www.alvsbyhus.se Ett exempel på hus som passar bra på tomterna är det välplanerade 1-planshuset, Villa Göran från Älvsbyhus med flexibel planlösning. Göran är ett inbjudande och flexibelt enplanshus på 129 m², anpassat för olika typer av familjer. Det är rymligt med tre sovrum och två badrum som standard. Huset har ett stort och luftigt vardagsrum på 33 m², ett öppet kök på 25 m². Det största sovrummet erbjuder eget badrum och klädkammare. Den smarta planlösningen erbjuder både flytt av entré till långsidan men även extra sovrum för dig som behöver mer plats för familjen. Det totala priset med hus, tomt med grovplanering, anläggning av ny väg och förbättring befintlig väg, bygglovskostnader, VA och anslutningsavgifter för el mm. är ca 4 265 000 kr inkl lagfart (ej pantbrev) i grundutförande. Köpare skriver reservationsavtal med Älvsbyhus (Göteborg Hus & Mark) för huset och erlägger 25 000 kr i reservationsavgift (handpenning). Köpare kommer att köpa tomt separat med villkor om att ett Älvsbyhus skall uppföras på tomten. Köpeavtal och tillträde till tomten sker kort efter att reservationsavtal har skrivits. Markarbeten betalas löpande och huset betalas då slutbesiktning är klar. Mer om huset kan du läsa på https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/1-planshus/goran/ För mer information om produktionskostnadskalkyl för huset och tomt, kontakta ansvarig mäklare Elise Pettersson 0708-23 82 03, [email protected] För mer information om olika hustyper och byggnation, kontakta Emelie Hamnes 0729-73 03 95 [email protected]

 • Premium
 • Nyproduktion
Lekstorpsvägen 60C, Gråbo - Lekstorp, Lerums kommun
 • Sön 10 mar kl 13:15
Lekstorpsvägen 60C, Gråbo - Lekstorp, Lerums kommun, bild 2
Lekstorpsvägen 60C, Gråbo - Lekstorp, Lerums kommun, bild 3

Lekstorpsvägen 60C

Radhus
Gråbo - Lekstorp, Lerums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lerum
2 995 000 kr
109 m²
4 rum
134 m² tomt

I detta hemtrevliga radhus, i en populär del av Gråbo, är det bara att flytta in! På mysiga och barnvänliga Lekstorpsvägen erbjuds nu ett fint radhus i gott skick. Det här är det perfekta boendet för familjen som växer eller för er som köper ert första hus. Till huset hör fina uteplatser samt grästäppor på både fram- och baksida. Flertalet renoveringar har gjorts genom åren. Bl.a. så har hela grundkonstruktionen gjorts om, där de äldre uppreglade golven på nedre plan har ersatts med underliggande EPS-isolering, ventilerat golv och nya ingjutna rör. Till husets absoluta höjdpunkter hör det underbara köket med fin inredning och långa bänkskivor samt plats för matbord för upp till åtta personer. På nedervåningen finns det ett renoverat badrum med kakel och klinker samt en renoverad tvättstuga. Hallen är öppen och ljus och här finns det bra förvaring med en stor skjutdörrsgarderob samt förråd under trappan. På detta plan finns även ett sovrum. Genomgående för hela huset är de fina parkettgolven i ek. En trappa upp finns hall med förvaring, två sovrum samt vardagsrum med utgång till balkong. Här finns även ett badrum med badkar. I Lekstorp bor man i barnvänliga och härliga kvarter med stora, gröna ytor för lek och samvaro. Man når lekplatser, förskola samt skola på bara några minuters promenad. Gråbo centrum och kommunikationer ligger endast en kort promenad bort, liksom öppna landskap med djur och härlig natur. I Gråbo finns ett aktivt föreningsliv med olika inriktningar för både liten som stor. Det är nära till fin natur och flertalet sjöar. Tar man bilen eller åker kommunalt är det enkelt att ta sig till Göteborg och Lerums centrum.

 • Premium
Bergsslingan 35C, Norra Hallsås, Lerums kommun
 • Sön 10 mar kl 15:00
Bergsslingan 35C, Norra Hallsås, Lerums kommun, bild 2
Bergsslingan 35C, Norra Hallsås, Lerums kommun, bild 3

Bergsslingan 35C

Radhus
Norra Hallsås, Lerums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lerum
3 700 000 kr
105 m²
4 rum
6 325 kr/mån
35 238 kr/m²

Högt uppe på berget finns detta härliga bostadsrättsradhus om hela 105 kvm, fördelat i två plan. Här njuter man av det fria och höga läget där ljuset flödar in i lägenheten genom de stora fönstren. Här finns allt man kan önska, en lägenhet i nyskick med 3 sovrum, 2 badrum varav en med tvättavdelning, kök och vardagsrum i öppen planlösning. Dessutom finns en riktigt stor balkong/terrass med morgon och dagssol där man sitter helt privat. Skulle solens strålar bli för varma, öppnar man skjutdörrspartiet till vardagsrummet och drar lätt över den motordrivna markisen på balkongen så att man skapar ett "rum" på utsidan. Vid entrén finns en altan med kvällssol som är en av de större uteplatserna i föreningen. Här får ett stort matbord plats men även rum finns för barnens studsmatta. Bilen parkerar man lätt i carporten där en el-bilsladdare är installerad och här får det plats minst en bil till. Bra förvaring med stort isolerat förråd vid carporten. I månadsavgiften ingår dessutom Tv-paket lagom från Telia. Föreningens innergård är vackert anlagd med naturliga inslag från berget. Här finns också ett stort växthus där varje hus får ha sin egna privata pallkrage att odla sina primörer i. Området Norra Hallsås präglas utav storslagen natur och vackra omgivningar. Här kan man koppla av i stillheten och tystheten som omger området men ändå ett levande område. Med en ca 10 minuters promenad når man F-5 skola, till förskola endast ett par minuter bort och Lerums centrum på ca 15 minuter. Här finns allt man kan tänkas behöva så som shopping, restauranger, caféer, torghandel med mera. Här ligger även Lerums station, och härifrån går pendeltåget som tar dig in till Göteborgs central på ca 20 minuter. Vid regniga dagar kan man istället för att ta en promenad hoppa på bussen som går uppe i området och tar dig ner till Lerum på ett kick!

 • Premium
 • Energieffektiv
Sophie Lökviks väg 10G, Centralt, Lerums kommun
 • Idag kl 11:45

Sophie Lökviks väg 10G

Radhus
Centralt, Lerums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lerum
3 475 000 kr
117,3 m²
5 rum
5 406 kr/mån
29 625 kr/m²

FRI MÅNADSAVGIFT I 12 MÅNADER! I expansiva Gråbo erbjuds nu ett nybyggt och modernt radhus i två plan. Njut av väl planerade ytor där miljö och innovationstänkande är ledord med smakfulla lösningar som solceller, billaddare och dubbla parkeringsplatser. En väl tilltagen baksida, där trädäcket är välkomnande storleksmässigt för familj, släkt och vänner och atmosfären är trivsam både inne och ute! Här erbjuder även säljaren att bekosta 12 månaders avgift till bostadsrättsföreningen vid en snar försäljning och då har ni chansen att bo riktigt billigt under hela första året. Det innebär att man sparar ca 5 400 kr i månaden under ett helt år! Här njuter man av att allt är fräscht och nästan nytt, så några större renoveringar behövs inte på många år, vilket ger ett avslappnat och kravlöst boende. I grundutförandet så var det en bra standard från början men med en del smarta tillval gör att bostaden får det där "lilla extra". Extra arbete har även gjorts efter inflytt med förlängd altan på baksidan, samt två parkeringsplatser på utsidan med betongsten. Solceller har nyligen installerats som beräknas att producera ca 8 200 kwh/ årligen, vilket gör att elkostnaderna blir minimala. För ytterligare smart miljöval har el-bilsladdare installerats. Köket, som blir bostadens nav, öppnar upp dels mot en hemtrevlig matplats och dels mot vardagsrummet. Från vardagsrummet, som har plats för såväl avslappnat soffhäng som för middag med släkt och vänner, är det bara att slå upp dörren och kliva ut på altanen och ut i din egen bakgård. Inredningen är klassisk och ljus med ljus parkett som ger en varm och ombonad känsla. Båda badrummen är helkaklade och har behaglig golvvärme. I badrummet på nedre plan har tillval gjorts med ljusgrått klinker och kakel, svart badrumsinredning, rökgrå duschväggar och rund spegel, medan det på övre plan har tillval gjorts på uppgraderat läckert badkar, ljusgrått klinker och kakel. Allt stilrent och fint. På nedervåningen finns även en ljus tvättstuga med ett praktiskt klinkergolv samt förråd under trapp. På övervåningen är det helt inrett för familjens alla medlemmar med 4 sovrum med väggar målade i vitt samt en stor klädkammare. Inom gångavstånd från Mjörnbo Gårdar har du tillgång till vardaglig service och det barnvänliga torget Mjörnbo torg som innehar både gym, 2 mataffärer, café, bibliotek, vårdcentral mm. och en snart kommande sportbar där fotbollsintresserade kan se sin favoritmatch på storbildsskärm med en väl tilltagen meny med lättare rätter och en avskild ”Finedine-restaurang” med en meny som passar de flesta tillställningar! Allt i en avslappnad behagligt anpassad miljö! Från Mjörnbotorget går också bussen som tar dig in till Göteborg på 35 minuter. Med både förskola, skola och idrottsanläggning i närområdet kan familjens livspussel lättare gå ihop. Du kan enkelt promenera med de små barnen till förskolan, eller låta de lite större cykla till skolan själva, för att sedan ta bussen till jobbet. När du kommer hem kan du njuta av din trädgård eller umgås med grannarna, eller varför inte ta en cykeltur till en sjö för att fiska? Vintertid kan man göra isfiske-turer med familj eller en kanske en upplevelsetur med långfärdsskridskorna!

 • Plus
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Lekstorpsvägen 41, Lekstorp, Lerums kommun

Lekstorpsvägen 41

Villa
Lekstorp, Lerums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lerum
3 500 000 kr
115 m²
5 rum
682 m² tomt

Längst ut i Lekstorpsområdet med ängar som granne ligger detta härliga enplanshus. Här passar det bra att bo, gammal så väl som ung, då det är ett lättskött boende. Trädgården är mycket fin och stor och omgärdas utav häckar och staket så att barnen har en trygg plats att leka på. Altanen är stor och här njuter man av solen från förmiddag tills att den går ner för kvällningen. Här sitter man lugnt och skönt och kan ha härliga kvällar i goda vänners lag! Bostaden erbjuder ett fint öppet kök med en stor matplats, 2 badrum med dusch, vardagsrum och 4 sovrum. Här har man chansen att förändra planlösningen mycket bra, allt efter familjens behov. I Gråbo - Lekstorp bor man i fina och härliga kvarter. Gråbo centrum och kommunikationer ligger endast en kort promenad bort. Dessutom är det nära till sjön Mjörn och flera andra badsjöar. Tar man bilen eller åker kommunalt är det enkelt att ta sig till Göteborg och Lerums centrum. Gråbo ridklubb finns i området med en kort promenad och för den golfintresserade finns Stora Lundby golfbana endast en kort bilfärd i från bostaden. I området finns även lekplatser och skolan tar det endast 5 minuter att gå till. Det här är det perfekta boendet för familjen som växer och er som köper ert första hus. Helt enkelt ett hus du inte bör missa att titta på!

 • Uteplats
Våthultsvägen (34), Stenkullen, Lerums kommun

Våthultsvägen (34)

Villa
Stenkullen, Lerums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lerum
4 687 000 kr
129 m²
4 rum
1 860 m² tomt

I underbara Våthult, strax utanför Stenkullens samhälle finns det två härliga tomter om ca 1 860 kvm / tomt att förvärva och där Älvsbyhus kommer att bygga nyproduktion. Här bor man mitt i underbar natur och tomten ligger med ett högt läge med utsikt över öppna vidder och ängar. Omgivningarna runt huset erbjuder svamp och bärplockning, mysiga skogspromenader med fina vandringsstråk. Detta är ett perfekt boende för den som vill ha ett alldeles eget ställe att njuta av intill naturen. För den hästintresserade så finns flertalet hästgårdar i närområdet. Det är ca 2,5 km till Stenkullens centrum och här finns allt för den idrottsintresserade med flertalet hallar för olika sporter samt ett mycket stort gym. I Stenkullen finns även en F-9-skola och för barnen tar det ca 8 minuter att cykla dit på grusvägar och cykelbanor. Tomten ligger utanför detaljplanerat område, vilket innebär att man som köpare av tomten har större frihet att välja det hus man vill från Älvsbyhus sortiment. Ett exempel på hus som passar bra på tomterna är det välplanerade 1-planshuset, Villa Göran från Älvsbyhus med flexibel planlösning. Göran är ett inbjudande och flexibelt enplanshus på 129 m², anpassat för olika typer av familjer. Det är rymligt med tre sovrum och två badrum som standard. Huset har ett stort och luftigt vardagsrum på 33 m², ett öppet kök på 25 m². Det största sovrummet erbjuder eget badrum och klädkammare. Den smarta planlösningen erbjuder både flytt av entré till långsidan men även extra sovrum för dig som behöver mer plats för familjen. Produktionskostandskalkyl för detta husexempel är ca 4 687 000 kr och innefattar totalkostnad för tomt, hus, grovplanering tomt, gemensamt avlopp med två grannar, djupborrad brunn, el mm, bygglovskostnader och lagfart (ej pantbrev). Köpare kommer att köpa tomt separat med villkor om att ett Älvsbyhus skall uppföras på tomten, markavtal tecknas med Göteborg Hus & Mark AB, samt bygglov erhålles. Köpare kommer också att tillträda och betala för tomten innan entreprenaden påbörjats men först när bygglov erhålls. Priset för tomten är 1 200 000 kr och säljes med budgivning, vilket kan göra att totalpriset ökar. Huset betalas då slutbesiktning är klar. Värt att veta är att när man köper nyproduktion så är man fri från fastighetsavgift de 15 första åren! https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/1-planshus/goran/ För mer information om tomt, kontakta ansvarig mäklare Elise Pettersson 0708-23 82 03 För mer information om olika hustyper och byggnation, kontakta Emelie Hamnes 0729-73 03 95 [email protected]

Våthultsvägen (32), Stenkullen, Lerums kommun

Våthultsvägen (32)

Tomt
Stenkullen, Lerums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lerum
1 200 000 kr
1 860 m² tomt

I underbara Våthult, strax utanför Stenkullens samhälle finns det två härliga tomter om ca 1 860 kvm / tomt att förvärva och där Älvsbyhus kommer att bygga nyproduktion. Här bor man mitt i underbar natur och tomten ligger med ett högt läge med utsikt över öppna vidder och ängar. Omgivningarna runt huset erbjuder svamp och bärplockning, mysiga skogspromenader med fina vandringsstråk. Detta är ett perfekt boende för den som vill ha ett alldeles eget ställe att njuta av intill naturen. För den hästintresserade så finns flertalet hästgårdar i närområdet. Det är ca 2,5 km till Stenkullens centrum och här finns allt för den idrottsintresserade med flertalet hallar för olika sporter samt ett mycket stort gym. I Stenkullen finns även en F-9-skola och för barnen tar det ca 8 minuter att cykla dit på grusvägar och cykelbanor. Tomten ligger utanför detaljplanerat område, vilket innebär att man som köpare av tomten har större frihet att välja det hus man vill från Älvsbyhus sortiment. Ett exempel på hus som passar bra på tomten är det välplanerade 1-planshuset, Villa Maja från Älvsbyhus. Maja är ett av deras mindre 1-planshus men ändå tillräckligt stort för att rymma tre sovrum och ett rejält badrum. Här får du ett rymligt och gediget trähus på 85m² som passar lika perfekt till paret med önskan om extra utrymme som till familjen med ett eller fler barn. Maja är dessutom ett hus som man gärna umgås i och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör huset socialt. Här kan du spela roliga sällskapsspel eller varför inte underhålla middagsgästerna i vardagsrummet samtidigt som förberedelserna för den goda måltiden förbereds i köket. Sommartid behöver du bara öppna upp altandörren och från soffan ha uppsikt över lekande barn. Till Maja, liksom alla deras enplanshus, finns flera exteriöra tillval. Som vårt takpaket som består av ett tak i 19 graders lutning i en tidlös bandtäckningsmönstrad plåt. Produktionskostandskalkyl för detta husexempel är ca 4 299 000 kr och innefattar totalkostnad för tomt, hus, grovplanering tomt, enskilt avlopp, djupborrad brunn, el mm, bygglovskostnader och lagfart (ej pantbrev). Köpare kommer att köpa tomt separat med villkor om att ett Älvsbyhus skall uppföras på tomten, markavtal tecknas med Göteborg Hus & Mark AB, samt bygglov erhålles. Köpare kommer också att tillträda och betala för tomten innan entreprenaden påbörjats men först när bygglov erhålls. Priset för tomten är 1 200 000 kr och säljes med budgivning, vilket kan göra att totalpriset ökar. Värt att veta är att när man köper nyproduktion så är man fri från fastighetsavgift de 15 första åren! Mer om huset kan du läsa på https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/1-planshus/maja/ För mer information om tomt, kontakta ansvarig mäklare Elise Pettersson 0708-23 82 03 För mer information om olika hustyper och byggnation, kontakta Emelie Hamnes 0729-73 03 95 [email protected]

Brännekullen (21A), Floda, Lerums kommun

Brännekullen (21A)

Villa
Floda, Lerums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lerum
3 593 000 kr
63 + 33 m²
995 m² tomt

In i Flodas vackra natur och skogar leder grusvägen in till Brännekullen och i slutet av vägen finns två härliga tomter om ca 1 000 kvm / tomt att förvärva. Här bor man mitt i underbar natur med delvis öppna vidder och omslutande skog. Omgivningarna runt om huset erbjuder svamp och bärplockning, mysiga skogspromenader och ett rikligt djurliv. Detta är ett perfekt boende för den som vill ha ett alldeles eget ställe att njuta av. Det är ca 2,5 km till Floda centrum och här finns allt du kan tänkas behöva som matvaruaffärer, apotek, vårdcentral, restauranger, skolor mm. Här kommer Älvsbyhus att bygga ett valfritt hus från deras sortiment, valt just av dig! Tomterna ligger utanför detaljplanerat område, vilket innebär att man som köpare har större frihet att välja det hus man vill. För olika hustyper se Älvsbyhus hemsida www.alvsbyhus.se Ett exempel på hus som passar bra på tomterna är det välplanerade 1.5-planshuset, Villa Lasse från Älvsbyhus och är deras minsta 1,5-planshus som har allt man behöver. Ett ljust och öppet kök/vardagsrum med fönster längst hela långsidan, ett rymligt sovrum, badrum med tvättstuga och ett förråd i anslutning till detta. Tillhör du dem som gärna tar en bastu efter löprundan så går det enkelt att förvandla förrådet till bastu som tillval. Lasse är enkelt att skräddarsy helt efter dina behov och intressen. Den inredningsbara övervåningen väljer du själv hur den ska se ut innan inflyttning. Kanske vill du ha ett extra sovrum, en ateljé eller ett stort lekrum. Du bestämmer! Till den inredningsbara övervåningen ingår alltid trappa, fönster, underlagsgolv och förberedelser för vvs, el och data. Till alla deras 1,5-planshus går dessutom att få med tillvalet 34 graders taklutning med förhöjt väggliv. Det gör ytan på övervåningen rymligare. Även takkupa är ett populärt tillval och gör övervåningen både ljusare och luftigare. Med sin storlek och planlösning passar det lilla huset dessutom ypperligt som fritidshus. Det totala priset med hus, tomt med grovplanering, anläggning av ny väg och förbättring befintlig väg, bygglovskostnader, VA och anslutningsavgifter för el mm. är ca 3 593 000 kr inkl lagfart (ej pantbrev) i grundutförande. Köpare skriver reservationsavtal med Älvsbyhus (Göteborg Hus & Mark) för huset och erlägger 25 000 kr i reservationsavgift (handpenning). Köpare kommer att köpa tomt separat med villkor om att ett Älvsbyhus skall uppföras på tomten. Köpeavtal och tillträde till tomten sker kort efter att reservationsavtal har skrivits. Markarbeten betalas löpande och huset betalas då slutbesiktning är klar. Mer om huset kan du läsa på https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/1.5-planshus/lasse/ För mer information om produktionskostnadskalkyl för huset och tomt, kontakta ansvarig mäklare Elise Pettersson 0708-23 82 03, [email protected] För mer information om olika hustyper och byggnation, kontakta Emelie Hamnes 0729-73 03 95 [email protected]

 • Nyproduktion
Olstorpsvägen (83), Olstorp, Lerums kommun

Olstorpsvägen (83)

Villa
Olstorp, Lerums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lerum
4 945 000 kr
107 m²
4 rum
1 398 m² tomt

Mitt i natursköna Olstorp finns denna härliga tomt om ca 1 400 kvm att förvärva och där Älvsbyhus kommer att bygga nyproduktion. Här bor man mitt i underbar natur med gångavstånd till buss som tar dig direkt in till centrala Göteborg på ca 45 minuter. Även till förskola är det gångavstånd samt cykelavstånd till Gråbo centrum där det mesta finns att erbjuda. Tomten ligger ett snäpp in från Olstorpsvägen, vilket gör att man kan njuta av lugnet och stillheten runt omkring. Omgivningarna runt om huset erbjuder svamp och bärplockning, mysiga skogspromenader och ett rikligt djurliv. För den hästintresserade så finns flertalet hästgårdar i närområdet. För barnen som går i skolan är det ca 2,5 km att ta sig till Ljungviksskolan (F-9) i Gråbo och dit kan de cykla genom skog och öppna ängar på mindre vägar. Ett exempel på hus som passar bra på tomten är det välplanerade 1-planshuset, Villa Eva från Älvsbyhus. Det är ett mindre hus som rymmer oväntat mycket och är ni en familj som gärna umgås men som också har behov av ert eget, då är villa Eva ett perfekt välplanerat småhus med tre rymliga sovrum och smart förvaring som skulle passa. Det har även ett större badrum och en mindre toalett som gör att ni slipper trängas. Dessa är också lämpligt placerade intill två av sovrummen. Det öppna och ljusa vardagsrummet är helt integrerat med köket och är en självklar mötesplats. Här kan ni lugnt sitta kvar vid matbordet när otåliga barn vill förflytta sig till tv-soffan. I anslutning till köket finns en rymlig tvättstuga med en väldigt uppskattad groventré. Här kommer varken blöta overaller, sand eller snö in i huset. Till Eva, finns flera exteriöra tillval. Som takpaket som består av ett tak i 19 graders lutning i en tidlös bandtäckningsmönstrad plåt. Produktionskostandskalkyl för detta husexempel är ca 4 945 000 kr och innefattar totalkostnad för tomt, hus, fastighetsbildning, väg, grovplanering tomt, anslutningsavgifter till VA, el & fiber mm, bygglovskostnader och lagfart (ej pantbrev). Köpare kommer att köpa tomt separat med villkor om att ett Älvsbyhus skall uppföras på tomten enligt gällande detaljplan. Köpare kommer också att tillträda och betala för tomten innan entreprenaden påbörjats men först när bygglov och avstyckning erhålls. Priset för tomten är 1 500 000 kr och säljes med budgivning, vilket kan göra att totalpriset ökar. Värt att veta är att när man köper nyproduktion så är man fri från fastighetsavgift de 15 första åren! Tomten ligger inom detaljplanerat område, vilket innebär att man som köpare av tomten får lov att bygga med max 4,5 meter i bygghöjd (1,5-plan). Komplementbyggnad (tex garage) får byggas med max 3 meter i bygghöjd och max 50 kvm i byggyta. Den totala byggytan på tomten inklusive komplementbyggnad får vara som mest 15% av tomtens areal, så det finns många hus från Älvsbyhus sortiment som passar in på denna detaljplan. För mer info om detaljplanen, se dokument nedan. Värt att veta är att när man bygger ett nytt hus är man fri från fastighetsavgift de 15 första åren. Mer om huset kan du läsa på https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/1-planshus/eva/ För mer information om tomt, kontakta ansvarig mäklare Elise Pettersson 0708-23 82 03 För mer information om olika hustyper och byggnation, kontakta Emelie Hamnes 0729-73 03 95 [email protected]

 • Nyproduktion

Visar alla 9