Svensk Fastighetsförmedling Lerum

Svensk Fastighetsförmedling Lerum

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lupinvägen 5, Stanum, Lerums kommun

Lupinvägen 5

Villa
Stanum, Lerums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lerum
3 950 000 kr
160 + 120 m²
7 rum
1 872 m² tomt

Välkommen till Lupinvägen 5 i Gråbo. Här finner du ett stort och välplanerat hus med gediget byggkvalitet och näst intill underhållsfria detaljer. Med en bostadsyta på 160 kvadratmeter erbjuder detta hem gott om utrymme för hela familjen. På entréplanet möts du av tre rymliga sovrum, en stor vardagsrum, perfekt för den växande familjen. I suterrängvåningen finns ytterligare två gästrum samt en stor gillestuga. Ljuset strömmar in genom de stora fönstren och skapar en harmonisk atmosfär. Den lummiga och naturnära tomten omfamnar huset och erbjuder en insynsskyddad uteplats i ett soligt läge. Här kan du njuta av många soltimmar och skapa minnesvärda stunder med nära och kära. För bilentusiasten finns det även ett garage med plats för två bilar. Dessutom har du nära till kommunikationer och en golfbana i närheten för de som älskar att svinga klubban. Tvättstuga andas retrocharm. Huset har vackra trädetaljer, som ger en extra dimension till varje rum. Här kan du verkligen känna kvaliteten. Sammanfattningsvis är Lupinvägen 5 ett välbyggt hem med generösa ytor, en stor och lummig tomt samt närhet till både natur och bekvämligheter. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska hus!

Sophie Lökviks väg 2C, Centralt, Lerums kommun

Sophie Lökviks väg 2C

Lägenhet
Centralt, Lerums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lerum
3 200 000 kr
117 m²
4 rum
vån 1
5 406 kr/mån
27 350 kr/m²

I expansiva Gråbo presenteras nu ett nybyggt och modernt radhus i två våningar. Du erbjuds väl planerade ytor för ditt bekväma boende. På baksidan finner du ett härligt trädäck, perfekt för avkopplande stunder med en känsla av avskildhet från grannarna. Omgivningen präglas av en trivsam atmosfär, både inomhus och utomhus. Här kan du njuta av ett fräscht, nästan nytt hem där större renoveringar inte behövs på många år. Bostaden erbjuder en avslappnad och kravlös livsstil tack vare den höga standard som byggts in från början, kompletterat med smarta tillval. Köket är bostadens mittpunkt, öppet mot både en mysig matplats och det ljusa vardagsrummet. Därifrån har du direkt utgång till den privata altanen och trädgården. Inredningen präglas av en klassisk och ljus stil med varm, ombonad känsla tack vare ljusa parkettgolv. Båda badrummen är helkaklade med behaglig golvvärme, och har fina tillval med svart inredning och runda speglar, allt i en stilren och elegant framtoning. På bottenvåningen finner du även en ljus tvättstuga och praktiskt förråd under trappan. Övervåningen är utrustad för familjens alla behov med 3 sovrum, ett allrum som kan göras om till ett ytterligare sovrum, samt en rymlig klädkammare. Med gångavstånd till Mjörnbo Torg har du tillgång till vardagsservice, förskola, skola, idrottsanläggning och ett späckat utbud av butiker, gym, vårdcentral och snart även en sportbar och finrestaurang. Därifrån når du dessutom Göteborg centrum på endast 35 minuter med buss. Detta hem i Gråbo erbjuder således ett bekvämt, modernt och familjevänligt boende i en trivsam, servicerik miljö. Njut av den avslappnade stilen, den privata trädgården och de många möjligheterna för upplevelser i närmiljön.

  • Energieffektiv
Brännekullen (21A), Floda, Lerums kommun

Brännekullen (21A)

Villa
Floda, Lerums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lerum
4 181 000 kr
107 + 33 m²
4 rum
995 m² tomt

In i Flodas vackra natur och skogar leder grusvägen in till Brännekullen och i slutet av vägen finns denna härliga tomt om ca 1 000 kvm / tomt att förvärva (en är redan reserverad). Här bor man mitt i underbar natur med delvis öppna vidder och omslutande skog. Omgivningarna runt om huset erbjuder svamp och bärplockning, mysiga skogspromenader och ett rikligt djurliv. Detta är ett perfekt boende för den som vill ha ett alldeles eget ställe att njuta av. Det är ca 2,5 km till Floda centrum och här finns allt du kan tänkas behöva som matvaruaffärer, apotek, vårdcentral, restauranger, skolor mm. Här kommer Älvsbyhus att bygga ett valfritt hus från deras sortiment, valt just av dig! Tomterna ligger utanför detaljplanerat område, vilket innebär att man som köpare har större frihet att välja det hus man vill. För olika hustyper se Älvsbyhus hemsida www.alvsbyhus.se Ett exempel på hus som passar bra på tomterna är det välplanerade 1-planshuset, Villa Eva från Älvsbyhus och är ett mindre hus som har allt man behöver. Är ni en familj som gärna umgås men som också har behov av ert eget? Eva är ett välplanerat småhus med tre rymliga sovrum och smart förvaring. Ett större badrum och en mindre toalett gör att ni slipper trängas. Dessa är också lämpligt placerade intill två av sovrummen. Det öppna och ljusa vardagsrummet är helt integrerat med köket och en självklar mötesplats. Här är ni lugnt sitta kvar vid matbordet när otåliga barn vill förflytta sig till tv-soffan. I anslutning till köket finns en rymlig tvättstuga med en väldigt uppskattad groventré. Här kommer varken blöta overaller, sand eller snö in i huset. Till Eva, liksom alla Älvsbyhus enplanshus, finns flera exteriöra tillval. Som takpaketet som består av ett tak i 19 graders lutning i en tidlös bandtäckningsmönstrad plåt. Det totala priset med hus, tomt med grovplanering, anläggning av ny väg och förbättring befintlig väg, bygglovskostnader, VA och anslutningsavgifter för el mm. är ca 4 181 000 kr inkl lagfart (ej pantbrev) i grundutförande. Köpare skriver reservationsavtal med Älvsbyhus (Göteborg Hus & Mark) för huset och erlägger 25 000 kr i reservationsavgift (handpenning). Köpare kommer att köpa tomt separat med villkor om att ett Älvsbyhus skall uppföras på tomten. Köpeavtal och tillträde till tomten sker kort efter att reservationsavtal har skrivits. Markarbeten betalas löpande och huset betalas då slutbesiktning är klar. Mer om huset kan du läsa på https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/1-planshus/eva/ För mer information om produktionskostnadskalkyl för huset och tomt, kontakta ansvarig mäklare Elise Pettersson 0708-23 82 03, [email protected] För mer information om olika hustyper och byggnation, kontakta Emelie Hamnes 0729-73 03 95 [email protected]

  • Nyproduktion
Sophie Lökviks väg 10G, Centralt, Lerums kommun
  • Ons 31 jul kl 17:00

Sophie Lökviks väg 10G

Radhus
Centralt, Lerums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lerum
3 350 000 kr
117,3 m²
5 rum
5 406 kr/mån
28 559 kr/m²

I expansiva Gråbo erbjuds nu ett nybyggt och modernt radhus i två plan. Njut av väl planerade ytor där miljö och innovationstänkande är ledord med smakfulla lösningar som solceller, billaddare och dubbla parkeringsplatser. En väl tilltagen baksida, där trädäcket är välkomnande storleksmässigt för familj, släkt och vänner och atmosfären är trivsam både inne och ute! Här njuter man av att allt är fräscht och nästan nytt, så några större renoveringar behövs inte på många år, vilket ger ett avslappnat och kravlöst boende. I grundutförandet så var det en bra standard från början men med en del smarta tillval gör att bostaden får det där "lilla extra". Extra arbete har även gjorts efter inflytt med förlängd altan på baksidan, samt två parkeringsplatser på utsidan med betongsten. Solceller har nyligen installerats som beräknas att producera ca 8 200 kwh/ årligen, vilket gör att elkostnaderna blir minimala. För ytterligare smart miljöval har el-bilsladdare installerats. Köket, som blir bostadens nav, öppnar upp dels mot en hemtrevlig matplats och dels mot vardagsrummet. Från vardagsrummet, som har plats för såväl avslappnat soffhäng som för middag med släkt och vänner, är det bara att slå upp dörren och kliva ut på altanen och ut i din egen bakgård. Inredningen är klassisk och ljus med ljus parkett som ger en varm och ombonad känsla. Båda badrummen är helkaklade och har behaglig golvvärme. I badrummet på nedre plan har tillval gjorts med ljusgrått klinker och kakel, svart badrumsinredning, rökgrå duschväggar och rund spegel, medan det på övre plan har tillval gjorts på uppgraderat läckert badkar, ljusgrått klinker och kakel. Allt stilrent och fint. På nedervåningen finns även en ljus tvättstuga med ett praktiskt klinkergolv samt förråd under trapp. På övervåningen är det helt inrett för familjens alla medlemmar med 4 sovrum med väggar målade i vitt samt en stor klädkammare. Inom gångavstånd från Mjörnbo Gårdar har du tillgång till vardaglig service och det barnvänliga torget Mjörnbo torg som innehar både gym, 2 mataffärer, café, bibliotek, vårdcentral mm. och en snart kommande sportbar där fotbollsintresserade kan se sin favoritmatch på storbildsskärm med en väl tilltagen meny med lättare rätter och en avskild ”Finedine-restaurang” med en meny som passar de flesta tillställningar! Allt i en avslappnad behagligt anpassad miljö! Från Mjörnbotorget går också bussen som tar dig in till Göteborg på 35 minuter. Med både förskola, skola och idrottsanläggning i närområdet kan familjens livspussel lättare gå ihop. Du kan enkelt promenera med de små barnen till förskolan, eller låta de lite större cykla till skolan själva, för att sedan ta bussen till jobbet. När du kommer hem kan du njuta av din trädgård eller umgås med grannarna, eller varför inte ta en cykeltur till en sjö för att fiska? Vintertid kan man göra isfiske-turer med familj eller en kanske en upplevelsetur med långfärdsskridskorna!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar alla 4