Fornbo Mökullavägen 134

Fornbo, Flens kommun Se på karta

2 275 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
59 m²
Tomtarea
1 996 m²
Byggår
1982
Driftkostnad
31 200 kr/år

Välkommen till detta trevliga fritidshus med mycket fin atmosfär! Riktigt fint läge med sjöutsikt och kort promenad till bad i sjön Nedingen.

Här njuter du av lugnet och vyerna över åkrar och ängar från härliga altanytor eller från trädgården. Placerad på en liten höjd ligger detta välplanerade fritidshus med sjön Nedingen i blickfånget och sjöutsikten ramar in den underbart fridfulla känslan.

Mycket välplanerat hus med tre sovrum, duschrum och arbetskök samt en storstuga med öppet upp till nock och som är lika mysig alla årstider - öppen altandörr sommartid och mys vid braskaminen vintertid. På tomten finns även en gäststuga som är isolerad och har indragen el.

Kommunen har nu färdigställt förberedelserna för kommunalt V/A i området Fornbo. Det betyder att ledningar är dragna till tomtgräns och anslutning till servisanläggningen ska ske senast februari 2024.

Fornbo samfällighetsförening är mycket välskött och ligger högt i popularitet. Välskötta promenadstråk finns i hela området, svampplockning förgyller hösten, två badplatser vid sjön Nedingen, den närmaste ca 250 meter, med grillplatser och toaletter. Boulebana, fotbollsplaner, tennisbana, midsommarfirande, båtförening och fiskeförening (fiske inklusive kräftor) - för att nämna en del av trivselfaktorerna! För mer information om Fornbo besök gärna www.fornbo.se

Till Malmköping är det ca 5 km och till all service i Flen (med järnvägsstation Stockholm 1 timme) är det ca 10 km.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Flen

Kontakta mäklaren

Lena Bergman

Svensk Fastighetsförmedling Flen
Mäklare Lena Bergman, Svensk Fastighetsförmedling Flen
+46738185167