Tornvägen 6

Frösön/ Berge, Östersund Se på karta

2 700 000 kr

3 500 000 kr -23%
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
125 m²
Biarea
83 m²
Tomtarea
2 429 m²
Byggår
1937
Driftkostnad
38 720 kr/år

Fastighet med unikt läge på klassisk mark där ni har gångavstånd till Frösöns anläggningar för både utförsåkning och längdåkning samt stig till en närliggande välordnade grillplats och härliga promenadstråk. På fastigheten ligger anrika Café slalom som bedrevs i en bostadsbyggnad som idag har ett stort kulturhistoriskt värde. Här kan ni njuta av en vidunderlig milsvid utsikt mot Oviksfjällen och Frösöns storslagna vyer åt väster. Här finns möjligheten att med stort engagemang reparera och återställa skicket på det timrade bostadshuset så att det åter går att njuta av både varm choklad och smörgås där ni samtidigt kan koppla av och njuta av solen i väster mot Oviksfjällens horisont.

Bostadshuset har stora renoveringsbehov men samtidigt mycket stor potential att bli ett unikt boende i en fantastisk miljö. Bostadshuset har storstuga med braskamin och många vackra originaldetaljer. Mycket ljus strömmar in från fönster mot gavel och mot Oviksfjällen. Gammalt kök med skafferi. På entre´planet finns även ett trevligt sovrum eller matrum. Övre plan har flera rum, även utan fönster, som kan användas som sovrum. Trevlig balkong och fönster med fantastisk utsikt. Badrum med äldre ytskikt. Utrustat med badkar. I källarplanet som till stor del har mycket eftersatt underhåll finns bra utrymmen.

Tomtens storlek skapar även möjligheten att bygga ett helt nytt bostadshus och då blir det äldre bostadshuset ett potentiellt boende för uthyrning eller generationsboende. The sky is the limit!

Här bor ni med högt vackert läge och granne med naturen. Här har ni fantastisk utsikt mot böljande fält och med Oviksfjällen i fonden. Strategiskt läge med närhet till både förskola och skola samt all nödvändig service. Gång- och cykelavstånd till Östersunds stadskärna och bra bussförbindelser.

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB