Lassbyn 109

Gunnarsbyn, Bodens kommun Se på karta

3 850 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
100 m²
Tomtarea
3 353 m²
Byggår
2001
Driftkostnad
63 255 kr/år

Idylliskt placerad bredvid Råneälven finns denna trevliga fastighet! På tomten rinner en mindre porlande bäck. Här kan du bo året runt eller använda som en fridfull semesterbostad. På fastigheten finns egen brygga, sandstrand samt nedläggningsplats för båt. För den som gillar aktiviteter så som skytte, boule, badminton, pil- och yxkastning mm finns ett område med röd/vitfärgad specialsingel och stenmjöl som passar perfekt för ändamålet. I anslutning till det finns en fastmonterad grill samt bord och fasta bänkar för 18-20 personer.

Boningshuset byggdes år 2000 med tillbyggnad 2018 och har en imponerande takhöjd med öppet upp till nocken i halva huset. Bostaden erbjuder kök, två sovrum, tv-rum med täljstenskamin samt ett trevlig allrum med glasdörr ut till altanen i soligt söderläge. Utöver det finns ett loft som passar perfekt som gästrum eller varför inte ett hemmakontor?

Lägg där till flertalet fristående byggnader så som gäststuga, garage med tvättstuga och bastu, ytterligare ett garage som dessutom erbjuder gästrum/kontor samt förråd.

Inom 5 km avstånd från bostaden finns förskola samt skola (årskurs 1-6). Lanthandel med utlämningsställe, apotek samt bolag. Frisörer, caféer och hotell. Aktivitetsbolag, servicehus och bilverkstad samt bussförbindelser.

Missa inte chansen att uppleva denna trevliga och harmoniska miljö! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Boden

Kontakta mäklaren

John Nilsson

HusmanHagberg Boden
Mäklare John Nilsson, HusmanHagberg Boden
0707466010