Mäklare John Nilsson

John Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Strandplan 21, Centrala Boden, Bodens kommun

Strandplan 21

Övrigt
Centrala Boden, Bodens kommun
HusmanHagberg Boden

4 500 000 kr

299 m²

784 m² tomt

Hyresfastighet i centrala Boden med tegelfasad. Trolig höjning av hyresintäkterna från januari 2023 är 5 %, ej inräknad i angivna hyror.

 • Plus
Margaretagatan 18, Centrala Boden, Bodens kommun

Margaretagatan 18

Övrigt
Centrala Boden, Bodens kommun
HusmanHagberg Boden

6 500 000 kr

498 m²

966 m² tomt

Centralt belägen hyresfastighet med 5 lägenheter, en lokal, garage och carportplatser. Trolig höjning av hyresintäkterna från januari 2023 är 5 %, ej inräknad i angivna hyror.

 • Plus
Övre Svartlå 101, null, Bodens kommun

Övre Svartlå 101

Villa
Bodens kommun
HusmanHagberg Boden

1 995 000 kr

222 m²

7 rum

7 465 m² tomt

Låt oss presentera denna vackra Norrbottensgård med anor i naturskön miljö i Övre Svartlå. Här bor man ostört, endast 500 meter från luleälven och med skog och natur runt knuten. Bostaden har varsamt och smakfullt renoverats till ett boende med charmiga detaljer såsom synliga takbjälkar, gedigna timmerväggar och fina trägolv. Ytterdörren i groventrén härstammar från den kungliga jaktstugan i Åminne! Den ursprungliga delen är från 1800-talet, men huset är utbyggt under 70-talet. Här bjuds på 222 generösa kvm med spatiösa sällskapsytor och fem rymliga sovrum. Lantligt kök med köksö och utrymme för många gäster i den gemytliga matsalen som ligger i anslutning till köket. Här kan man avnjuta långa middagar med en sprakande brasa i bakgrunden. I den andra delen av huset ligger den pampiga salen som har gott om plats för umgänge med nära och kära. Fönster i tre väderstreck ger ett härligt ljusinsläpp. Även här finns en öppenspis som inbjuder till mysiga stunder. Utöver detta finns ytterligare ett sällskapsrum på övre plan, fem rymliga sovrum, gott om förvaringsmöjligheter samt bekvämligheter såsom två badrum, gäst-wc och tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Till fastigheten hör även bl.a. ett uppvärmt härbre (gäststuga), lada, dubbelgarage, bastu. Nytt avlopp/filtrationsbädd(-17). Fiberbredband finns anslutet. Stor tomt om 7465 kvm. Övre Svartlå ligger på bekvämt avstånd med endast 25 minuters bilresa till Boden, och 1 timme till Luleå och Luleå flygplats. Endast 5 minuters bilresa till skidresorten Storklinten som erbjuder fina utförsbackar, längdskidåkning, skoterkörning, fiske och ett fantastiskt friluftsliv, året om. I Övre Svartlå finns en skola för årskurserna F-6. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för detta fina boende!

 • Plus
Brogatan 41A, Centrala Boden, Bodens kommun

Brogatan 41A

Övrigt
Centrala Boden, Bodens kommun
HusmanHagberg Boden

4 995 000 kr

335 m²

1 056 m² tomt

Välskött fastighet belägen centralt i Boden med 4 lägenheter samt garage. Trolig höjning av hyresintäkterna från januari 2023 är 5 %, ej inräknad i angivna hyror.

 • Plus
Kungsgatan 30, Centrum, Luleå kommun

Kungsgatan 30

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå

2 995 000 kr

63 m²

2 rum

3 886 kr/mån

47 540 kr/m²

Tillfälle att förvärva denna smakfulla och centrala 2:a i populära BRF Vesslan! Lägenheten präglas av tidlös elegans och ljusa färgval och har ett fint ljusinsläpp genom generösa fönsterpartier. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar den naturliga samlingsplatsen för umgänge och samvaro. Här möts man av en ljus och trivsam hall med platsbyggda garderober. Luftigt vardagsrum med härligt ljusinsläpp och utgång till stor, inglasad balkong i bästa sydvästläge. Stilrent kök med vita, släta luckor, svart granitskiva och svart kakel. Modern maskinell utrustning i rostfritt utförande. Gott om förvaring och stor matplatsdel. Sovrummet är rymligt och har platsbyggda garderober i ek. Här ryms både dubbelsäng och annat möblemang. Smakfullt helkaklat badrum med alla bekvämligheter som kan önskas och smart lösning med undangömd tvättpelare och torkutrymme. Brf Vesslan är en solid förening mitt i stan med hög standard och alla bekvämligheter. Elegant foajé med rymlig hiss som tar dig till önskad våning. Föreningen har mycket fina gemensamma utrymmen såsom bastu/relax, övernattningsrum och övernattningslägenhet, kvarterslokal mm som får hyras till förmånliga priser av föreningens medlemmar. Hissen tar dig till gatuplanet där garage, tvättstuga och tillhörande lägenhetsförråd finns. Köparen är garanterad en garageplats inom en månad. Läs gärna mer om föreningen på deras mycket informativa hemsida; www.hsb.se/norr/brf/vesslan

 • Balkong
 • Hiss
Norra Järnvägsgatan 22, null, Bodens kommun

Norra Järnvägsgatan 22

Villa
Bodens kommun
HusmanHagberg Boden

1 995 000 kr

96 m²

4 rum

926 m² tomt

Välskött enplansvilla med källare på populära Sanden. Välplanerade 96 m2 med möjlighet upp till fyra sovrum. Entréplan med kök, vardagsrum, tre sovrum och badrum. Källare med hobbyrum/extra sovrum, tvättstuga och gott om förvaringsutrymmen. Trevlig tomt om 926 m2. Fjärrvärme och garage.

Mjölkuddsvägen 241, Mjölkudden, Luleå kommun
 • Budgivning pågår

Mjölkuddsvägen 241

Lägenhet
Mjölkudden, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå

1 495 000 kr

62 m²

2 rum

2 569 kr/mån

24 113 kr/m²

Välkommen till Mjölkudden och populära Brf Ankarkronan! Bekvämt belägen på bottenvåningen ligger denna trevliga 2:a med renoverat badrum (2016) och inglasad balkong i bästa sydvästläge! Kök med luckor från Härjedalskök (2018), ljust vardagsrum med utgång till balkong. Rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Brf Ankarkronan är en mycket omtyckt och eftertraktad förening med väldigt god ekonomi och helt skuldfri! Föreningen består av 6 gårdar och har gott om p-platser och garage. Föreningen har fina och väl omhändertagna gemensamma utrymmen; tvättstuga på varje gård, bastu, övernattningsrum, tvätthall för bilar mm.

 • Balkong
 • Uteplats
Torsgatan 41, Sanden, Bodens kommun
 • Budgivning pågår

Torsgatan 41

Villa
Sanden, Bodens kommun
HusmanHagberg Boden

2 495 000 kr

167 m²

8 rum

750 m² tomt

Välkommen till denna välunderhållna och rymliga enplansvilla med garage på populära Sanden. Villan om 167 kvm är mycket välplanerad med fina sällskapsytor och 7 rymliga sovrum. Perfekt för den stora familjen eller till ett företag! På entréplan finns kök, vardagsrum, 5 sovrum, tvättstuga, bastu, badrum, gäst-wc och förrådsutrymme. Övre plan med allrum, två sovrum och gäst-wc. Överbyggd altan i härligt söderläge. Friköpt tomt om 750 kvm. Bakom fastigheten finns ett stort grönområde som är perfekt för lekande barn. Fiber indraget. Huset besiktas på måndag 13/3!

Svampvägen 1, Sävast, Bodens kommun
 • Budgivning pågår
Svampvägen 1, Sävast, Bodens kommun, bild 2
Svampvägen 1, Sävast, Bodens kommun, bild 3

Svampvägen 1

Övrigt
Sävast, Bodens kommun
HusmanHagberg Boden

4 995 000 kr

5 689 m² tomt

Tillfälle att förvärva tidigare glasögonfabriken i Sävast. Fastigheten är på 5 689 kvm och byggnaden på ca 1 160 kvm och här finns gott om bilplatser och möjlighet att bygga ytterligare på tomten. Detaljplanen har uppdaterad från att tillåta småindustri till att det blir möjligt att använda lokalen till bostäder, kontor, vård och tillfällig vistelse.

 • Premium
Rågvägen 10, Gammelstad, Luleå kommun

Rågvägen 10

Villa
Gammelstad, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå

3 295 000 kr

147 m²

8 rum

833 m² tomt

Trevlig enplansvilla i ett lugnt och barnvänligt område i populära Gammelstad. Välplanerad planlösning med fina samvaroytor och möjlighet upp till 6 sovrum. Rymligt u-format kök med stor matplatsdel. Vardagsrummet är väl tilltaget med fint ljusinsläpp och utgång till altan. Trivsam gillestuga med murad öppenspis. 5 sovrum i bra storlekar. Helkaklat badrum och gäst-wc, tvättstuga med groventré. Gott om förvaringsutrymmen. Lättskött tegelfasad. Fjärrvärme och garage. I Gammelstad finns skola och förskola, mataffär, hälsocentral, tandläkare, restauranger, badhus med gym och den populära badstranden Storsand. Närhet till Gammelstads centrum, Storhedens handelsområde samt Sunderbyns Sjukhus. Varmt välkommen på visning!

Snesudden 652, null, Jokkmokks kommun

Snesudden 652

Gård/Skog
Jokkmokks kommun
HusmanHagberg Boden

1 395 000 kr

110 m²

4 rum

14 ha tomt

Söker du ett enskilt boende med ett idyllisk läge intill vattnet? Då är det här något för dig! Huset är i behov av en större renovering så här finns alla möjligheter att skapa ditt drömboende. Här finner du friluftsliv, fiske, fina skoterleder samt närhet till Kåbdalis skidanläggning. Jakträtt ingår i fastigheten.

Solskensvägen 5, Sävast, Bodens kommun
 • Budgivning pågår

Solskensvägen 5

Villa
Sävast, Bodens kommun
HusmanHagberg Boden

4 495 000 kr

130 m²

6 rum

792 m² tomt

I det expansiva och attraktiva området Brännan i Sävast finns nu möjlighet att förvärva denna nyproducerade enplansvilla med en arkitektur som både är modern och funktionell. Gedigna och påkostade material präglar villan både interiört och exteriört och designen är genomgående sobert smakfull med en exklusiv känsla. Påfallande bra fördelade kvadratmeter och en tilltalande planlösning med stora umgängesytor den generösa takhöjden tillsammans med stora fönsterpartierna skapar en härlig känsla av ljus och rymd. Här finns upp till fem sovrum vilket ger gott om utrymme för den växande familjen. Inflyttning under kvartal fyra 2023, levereras nyckelfärdig. Här bor man med närhet till både Luleå, Boden och Sunderby sjukhus. Gångavstånd till livsmedelsbutik, golfbana, skola & förskola, samt Boden Science Park med tillhörande restauranger, hotell och Hermelinens gym.

 • Nyproduktion
Trädgårdsgatan 4, Kalix - Centrum, Kalix kommun

Trädgårdsgatan 4

Villa
Kalix - Centrum, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

4 995 000 kr

180 m²

5 rum

2 652 m² tomt

Med supercentralt läge nära skolor, sjukhus och sporthall ligger denna gediget byggda och läckert designade villa med mycket påkostade materialval såsom marmorgolv och genuin fiskbensparkett. Härliga och representativa sällskapsytor i fil med stora fönsterpartier, generös takhöjd och läcker eldstad. Kök med plats för stora sällskap, utgång till utekök. Dubbelgarage och bra rymligt förråd. Bergvärme ger låga driftkostnader. Den obebyggda intilliggande tomten ingår. (Trädgårdsgatan 2).

 • Plus
Svartnäsudden 73, Rosvik, Piteå kommun
 • Budgivning pågår

Svartnäsudden 73

Fritidshus
Rosvik, Piteå kommun
HusmanHagberg Boden

3 995 000 kr

91 m²

5 rum

2 152 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska läge på Svartnäsudden i Rosvik! Bostaden har genomgått omfattande renoveringar under 2004. Härlig stor inglasning samt en väl tilltagen solterrass. Kaklade badrum med golvvärme. Stor Swimmingpool, gäststuga med badtunna och bastu. Mycket påkostade stensättningar på tomten. Otroligt fint läge längst ut på udden med utsikt över vatten och båthamn vid tomten.

Svedjevägen 107, null, Arvidsjaurs kommun

Svedjevägen 107

Villa
Arvidsjaurs kommun
HusmanHagberg Boden

1 595 000 kr

165 m²

6 rum

3 528 m² tomt

Vill du bo naturskönt med ängar och skog som närmsta granne? Då kan denna nyproducerade villa uppförd 2018 med stor tomt om 3528 m2 vara något för dig! Huset ligger på en höjd med utsikt över vidderna, avskilt men ändå mitt i byn. Här möts man en fantastisk rymd tack vare generös takhöjd och det fina ljusinsläppet samt den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Huset bjuder på härliga sällskapsytor, ljusa ytskikt och väl tilltagna rum. Stort och socialt kök med mycket förvaring och arbetsyta och en praktisk köksö som inbjuder till matlagning och socialt umgänge. Vardagsrummet ligger intill köket och här flödar ljuset in från generösa fönsterpartier som också ger fina utblickar mot omgivningen. Master bedroom ligger intill vardagsrummet och här har man både en walk in closet och badrum precis utanför dörren. Övriga sovrum ligger avskilt i andra delen av huset där det även finns ett allrum och badrum. Från allrummet når man uteplatsen och det inglasade uterummet. Praktisk tvättstuga med groventré. Rymligt vidbyggd garage med förrådsdel. Uppvärmning via Nibe frånluftsvärmepump. Stor förrådslänga och boda finns på gården. Varmt välkommen på visning!

Riksdalervägen 6, Lerbäcken, Luleå kommun

Riksdalervägen 6

Villa
Lerbäcken, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå

3 395 000 kr

192 m²

6 rum

689 m² tomt

Rymlig 1,5-plansvilla med fint läge på lugna och barnvänliga Lerbäcken. Välplanerad planlösning med härliga umgängesytor och snyggt designad utbyggnad med glasväggar och helglasade skjutdörrar! Härjedalskök med nya luckor från 2018. Stort vardagsrum med härlig utbyggnadsdel och generösa fönsterpartier. 4 sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Badrum på entréplan samt gäst-wc, dusch och bastu på övre plan. Härlig tomt med fina stensättningar och planteringar. Friggebod. Fristående garage, fjärrvärme och fiber indraget, FTX-ventilationssystem. Grunden renoverad enligt offert under "Viktiga dokument" Hertsö Torg med galleria och sporthall, badhus, skolor och bibliotek finns på gångavstånd. Ormbergets fritidsområde med skidspår, strövstigar och slalombacke ligger i närheten. Detsamma gäller Hertsöträsk som erbjuder inplanterad ädelfisk och grillplatser.

Hantverksvägen 11, Gammelstad, Luleå kommun

Hantverksvägen 11

Övrigt
Gammelstad, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå

20 000 000 kr

2 406 m² tomt

Med strategiskt läge hittar ni denna mycket gediget byggda och fräscha industrifastighet om totalt ca 1 500 kvm fördelat på 900 kvm industri/verkstadsyta med upp till 8,3 meter i takhöjd och tio tons travers samt 600 kvm kontors och personalytor. Grundläggning Under hela anläggningen är allt material utskottat ned till 4 meters djup där stabil mark kommer fram. Därefter är det återuppfyllt och packat i 12 nivåer med stabilt och dränerande material. Stabilt golv med 200mm betongplatta, isolerat under och utanför byggnad med upp till 300mm markisolering Sektionerad golvvärme både i verkstads och 2:a våningens kontorsutrymmen. Väggelement Plannja 200mm isolering Tak Isolering 300mm taklutning 12 grader utvändiga uppvärmda hängrännor Styrsystem KNX samtlig belysning är LED Larmsystem i hela byggnaden. 10 Tons travers i stora hallen, 7 meter till krok Lättbalkstravers i sidoskeppet. Svetsutsug med rökutsugsarmar Tryckluftssystem draget i hela bottenplan Klinkers, parkett med golvvärme i hela övervåningen. Separata ventilationssystem för verkstad och kontorsutrymmen. Hörmann fjärrstyrda portar, stora porten höjd 7 meter och bredd 5 meter. Oljeavskiljare. Flexibel planlösning i bottenplan, väggar kan byggas om Merparten av fastigheten har använts eget bruk, nuvarande hyresgäst är flexibel gällande att förlänga avtalet.

Visar alla 17