Mäklare John Nilsson

John Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Drottninggatan 20A, Centrala Boden, Bodens kommun
 • Mån 3 jun kl 11:00

Drottninggatan 20A

Lägenhet
Centrala Boden, Bodens kommun
HusmanHagberg Boden
945 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
3 493 kr/mån
18 173 kr/m²

Här finner du en central tvåa med promenadavstånd till det mesta! Bostaden är belägen i den övre delen av centrum vilket gör att du enkelt kan promenera till såväl restauranger och butiker som till Försvarsmaktens regemente I19 och A8. Lägenheten är välplanerad och har enhetligt golv och fräscha ytskikt. Köket har plats för matbord, vardagsrummet har balkong i soligt läge och sovrummet har goda förvaringsmöjligheter. Badrummet är modernt renoverat under 2021. Här bor du i en stabil förening med låg månadskostnad! Varmt välkommen att boka visning via vår hemsida!

 • Plus
 • Balkong
Norra Bredåker 17, Norra Bredåker, Bodens kommun

Norra Bredåker 17

Villa
Norra Bredåker, Bodens kommun
HusmanHagberg Boden
2 795 000 kr
102 + 5 m²
4 rum
1 509 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva ett riktigt drömboende i Norra Bredåker i bästa tänkbara läge intill Luleå älv! Här bor du i naturskön miljö endast 15 minuters bilresa från centrala Boden. På fastigheten finns en huvudbyggnad om 102 kvm, vinterbonad gäststuga med wc samt ett garage. Huvudbyggnaden om 102 kvm är fördelad på 1 1/2 plan, entréplan inrymmer kök, matrum/sovrum med öppenspis, sällskapsrum med generösa fönsterpartier och fantastisk utsikt över älven. Stort helkaklat badrum med tvättavdelning, bastu och relax. I hallen finns även en gäst-wc. En trappa upp finns två sovrum och loungedel. På fastigheten finns även garage och en vinterbonad gäststuga som inrymmer ett sällskapsrum med kokvrå, rymligt sovloft och wc. Stor tomt om 1509 kvm och rätt att nyttja marken hela vägen ner till älven. Välkommen att boka in dig för visning av denna fina bostad!

Hydrogränd 9, Bodforsen, Bodens kommun

Hydrogränd 9

Övrigt
Bodforsen, Bodens kommun
HusmanHagberg Boden
4 495 000 kr
1 150 m²
6 427 m² tomt

Möjlighet att skapa ca 54 rum anpassade för personalbostäder! Byggnaden är totalt 1150 m2 fördelat på två plan och de boende kommer kunna erbjudas fräscha rum och trevlig gemensamma ytor som kök, badrum och sällskapsytor. Det finns dessutom möjlighet att ha ett större antal tillfälliga bostäder/kontor på fastigheten. Utförda renoveringar Nytt plåttak med fribärande takstolar av Anderssons Bygg Luleå. (2017) Sommaren 2022: -Ny entré -Målat fasad och fönster. -Nya rasskydd runt grunden. -Ny snörasskydd. -Nya ventilationshuvar och fläktar på taket. -Schaktning av tomt. Uppdaterat stängsel runt fastigheten. -Kommunalt vatten och avlopp indraget. VA kapacitet för drygt 100 stycken bostadsmoduler finns. Tomten har hårdgjord mark med grusbeläggning och har dessutom betongfundament klara för uppställning av moduler. Området är idag stängslat med gott om plats för parkering. Fjärrvärme finns på tomtgränsen.

Helikoptergränd 1A,B, Bodsvedjan, Bodens kommun
Helikoptergränd 1A,B, Bodsvedjan, Bodens kommun, bild 2
Helikoptergränd 1A,B, Bodsvedjan, Bodens kommun, bild 3

Helikoptergränd 1A,B

Övrigt
Bodsvedjan, Bodens kommun
HusmanHagberg Boden
10 000 000 kr
552 m²
5 586 m² tomt

Hyresfastighet men två välskötta enplanshus fördelade på 10 lägenheter om totalt 552 kvm. Det ena huset är fritt från hyresgäster vilket ger stora möjligheter att själv bestämma målgruppen, på det andra huset löper ett avtal med Migrationsverket. Radonmätning är genomförd 2021 och OVK utförd 2024 utan anmärkning. Det finns dessutom en byggrätt om ytterligare ca 400 kvm vilket gör att fastigheten kan utvecklas ytterligare! Asfalterad parkering med 10 bilplatser med elstolpe. Fastigheten säljs paketerad i ett bolag.

 • Premium
Flarkenvägen 2, Rutvik, Luleå kommun

Flarkenvägen 2

Villa
Rutvik, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
3 495 000 kr
233 + 14 m²
8 rum
999 m² tomt

Välkommen till Rutvik och denna rymliga tvåplansvilla om 233 kvm med två separata lägenheter. Här erbjuds ett boende för den stora familjen, generationsboende eller möjlighet för uthyrning. Fastigheten har genomgått flera större renoveringar under åren, där man bla har bytt fasadpanel och fönster, installerat bergvärme och renoverat hela entréplan. Båda lägenheterna är välplanerade och har fina sociala samvaroytor med rymligt kök och vardagsrum i halvöppen planlösning. Det finns tre sovrum på entréplan och fyra sovrum på övre plan, varav ett har öppenspis. Badrummen är renoverade 2011 och är båda utrustade med tvättmaskin. ( Badrummet på nedre plan har även ett torkskåp.) På övre plan finns en balkong i härligt solläge. Tomt om 999 kvm. Dubbelgarage med gott om förvaringsmöjligheter. Stor uppfart med plats för många bilar. Uppvärmning via bergvärme. Fiber är indraget. Kontakta ansvarig mäklare för visning!

 • Energieffektiv
Lassbyn 4B, Gunnarsbyn, Bodens kommun

Lassbyn 4B

Villa
Gunnarsbyn, Bodens kommun
HusmanHagberg Boden
2 195 000 kr
110 m²
4 rum
1 600 m² tomt

Välkommen till natursköna Lassbyn och denna nyproducerade enplansvilla från Skidstahus. Här bjuds på 110 välplanerade kvadratmeter med tre sovrum, ett smakfullt kök med walk-in skafferi och rymlig matplatsdel med braskamin. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket och har en generös takhöjd om ca 4,2 m och stora fönsterpartier i tre väderstreck vilket skapar en pampig känsla av rymd och ljus. Från vardagsrummet når man den trädäckade altanen i fritt sydvästläge som bjuder på många soltimmar. Utöver detta finns även två helkaklade badrum och en praktisk tvättstuga med groventré. Stor tomt om 1600 kvm. Inom 5 km avstånd från bostaden finns förskola samt skola (årskurs 1-6). Lanthandel med utlämningsställe, apotek samt bolag. Frisörer, caféer och hotell. Aktivitetsbolag, servicehus och bilverkstad samt bussförbindelser.

Kronogård, Kåbdalis, Jokkmokks kommun

Kronogård

Fritidshus
Kåbdalis, Jokkmokks kommun
HusmanHagberg Boden
695 000 kr
55 m²
3 rum
500 m² tomt

Nu finns möjligheten att köpa stugor i Kronogård med sin storslagna miljö, fiskevatten med över 100 sjöar och naturlig samt inplanterad ädelfisk, fina vandringsstråk och fantastiska skoterkörning! Alla stugorna har kök, vardagsrum, två sovrum och badrum. Som stugägare har man tillgång till en gemensam bastu (till självkostnadspris) samt rätt att köpa årskort gällande fisk. De aktuella fastigheterna är 4:79, 4:80, 4:85 och 4:86 enligt markering på fastighetskartan under bilder. Stugorna varierar lite i storlek, planlösning och material, i 4:79 (se bilder) finns till exempel braskamin och i 4:86 finns bakugn och öppen spis! Priser 4:79 - 795 000 kr - Såld 4:80 - 695 000 kr 4:85 - 450 000 kr - Såld 4:86 - 745 000 kr - Såld Kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information.

Kärleksstigen 18, Kalix - Centrum, Kalix kommun
Kärleksstigen 18, Kalix - Centrum, Kalix kommun, bild 2
Kärleksstigen 18, Kalix - Centrum, Kalix kommun, bild 3

Kärleksstigen 18

Villa
Kalix - Centrum, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
1 245 000 kr
96 + 33 m²
4 rum
1 018 m² tomt

Välkomna till Kärleksstigen 18 och denna fina enplansvilla! Bostaden har en trevlig trädgård med stora grönytor som passar perfekt för utomhusaktiviteter, så som kubbspel för dig som gillar det. Här finns också buskar och odlingsmöjligheter i odlingslådor. I trädgården finns även en stensatt uteplats i anslutning till bostaden samt en grillplats längre ned på tomten. Från uteplatsen och trädgården har du utsikt över Kalixälven. Inomhus har en del renoveringar gjorts, bland annat har nya el-ledningar dragits och värmepumpen samt bastuaggregatet är nya. I köket är spis, diskmaskin och frys nya. Under kyligare dagar skapar kakelugnen en mysig atmosfär. I närområdet finns bland annat matvarubutik, pizzerior samt sport och simhall. Varmt välkomna att inkomma med ert intresse redan idag!

 • Premium
Sjötorpsvägen 8, Kallviken, Luleå kommun

Sjötorpsvägen 8

Villa
Kallviken, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
2 595 000 kr
37 + 10 m²
5 214 m² tomt

Unik möjlighet att förvärva en strandfastighet om 5 214 kvm med ett idylliskt havsläge läge i Kallax! Strandskyddsdispens för nybyggnad av enbostadshus finns! Det finns bygglov samt strandskyddsdispens färdigt enligt vilken en huvudbyggnad får uppta en byggnadsarea på 192 kvm, underlag och ritningar för ett "ladhus" finns färdigt framtagna (se under fliken "Viktiga dokument och länkar"). På fastigheten står idag ett äldre bostadshus samt en förrådsbyggnad, vattenbrunn borrades 2004. Samtliga möbler och inventarier som finns på plats ingår i bostadsköpet.

Sandviksgatan 78B, Centrum, Luleå kommun
 • Budgivning pågår

Sandviksgatan 78B

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
2 195 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 2/3
3 413 kr/mån
31 583 kr/m²

Centralt belägen 3:a om 69,5 kvm med inglasad balkong med söderläge i välskött bostadsrättsförening som är lågt belånad och har låga månadsavgifter. Genomgående fräscha ytskikt och generöst ljusinsläpp. I föreningen finns en renoverad bastu och gemensamhetslokal som han hyras för till exempel fester.

 • Balkong
BoContainer, null, Bodens kommun
BoContainer, null, Bodens kommun, bild 2
BoContainer, null, Bodens kommun, bild 3

BoContainer

Övrigt
Bodens kommun
HusmanHagberg Boden
125 000 kr
14 m²

Perfekt vid renoveringar, ombyggnationer, vid säsongsverksamheter eller som kontor. Standarden är mycket hög och med tillval som toalett, dusch samt mindre pentry är detta perfekt för den eller dom som vill bo men inte har tillgång till hus, hotell eller husvagn. Upp till tre moduler kan staplas på varandra. Isolerings tekniken som används har testats för Nordiska klimat och tappar inte värmevärde. Alla ytskikt är lätta att hålla rena för att maximera livslängd, komfort och behålla den höga standarden. Enheterna flyttas lätt med kran eller via förberedda gaffelhål i undersida, går att ställas på varann eller länkas ihop. Fönster är välisolerade av pvc-typ och dörrarna i aluminiumprofil med lås, nycklar och handtag. Storleken och antal på fönster/dörrar kan anpassas för ert behov. Lätta att transportera och smidiga att placera, utrustade med lyftöglor och gaffelhål för enkel transport och placering där du vill ha dem. Basmodell - Pris från 125 000 kr exklusive moms. • Yttermått: L 6100, B 2450, H 2715 • Isolerad container: Extra förstärkt • Entrédörr: Aluminiumprofil (810 x 2010mm) med lås & 3 nycklar • Vikt: Ca 2000 kg, Lyftöglor & hål för lyftning med gafflar • Anpassad för snözon: 2,5 (250 kg/m2 och uppåt i takbelastning) • Isolering: 80mm polyeten/stenullväggar, 120mm polyeten/stenullgolv, 100mm polyeten/stenullinnertak • Golv: PVC-matta, 2mm • Elcentral: 2 st lampor, 4 st eluttag, 16A säkringar Inredd modell (utöver bas) - Pris från 179 000 kr exklusive moms. • Innerdörr: (650 x 2010mm) med lås & 3 nycklar • Fönster: 2 st öppningsbara PVC-fönster (800x1200mm) • Varmvattenberedare: 50 liter • Badrum: Dusch (800x800mm), toalett och handfat • Vikt: Ca 2000 kg, Lyftöglor & hål för lyftning med gafflar • Elcentral: 3 st lampor, 5 st eluttag, 16A säkringar • Trinettkök: Kyl, frysfack, 2 kokplattor, handfat

 • Premium
Sandträsk 119, null, Bodens kommun
Sandträsk 119, null, Bodens kommun, bild 2
Sandträsk 119, null, Bodens kommun, bild 3

Sandträsk 119

Villa
Bodens kommun
HusmanHagberg Boden
695 000 kr
180 + 250 m²
4 rum
2 111 m² tomt

Välkommen till denna unika tvåplansvilla belägen i Sandträsk, ca 40 km norr om Boden. Här finner du en bostad med häftiga detaljer och en total boyta om 180 kvm. Huset imponerar med sin fulla takhöjd upp till nock i kök och sällskapsdel, öppen övervåning med guldräcken och en öppenspis med en dekorativ timmervägg. Dessutom finns det unika inslag såsom hela trädstammar och en röd Luleå hockey entrédörr. Denna villa har genomgått flera större renoveringar, inklusive delvis ny fasad och tak. På entréplan möts du av ett nytt kök med svarta luckor, ett badrum utrustat med både bastu och jacuzzi samt ett rymligt sovrum med fönster i två väderstreck. Övervåningen erbjuder en trevlig loungedel och ytterligare två sovrum. Den generösa tomten om 2 111 kvm ger gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter och lek. Sandträsk erbjuder ett rikt friluftsliv året runt, med fina elljusspår och skoterleder under vintersäsongen. Sommartid kan du njuta av fiske, bad och kanoting vid den långgrunda, barnvänliga sandstranden eller vid det djupa vattnet intill piren. Denna unika tvåplansvilla är verkligen något utöver det vanliga! För att boka en visning eller få mer information, kontakta ansvarig mäklare.

 • Premium
Köpmannagatan 4, Kalix - Centrum, Kalix kommun

Köpmannagatan 4

Övrigt
Kalix - Centrum, Kalix kommun
HusmanHagberg Boden
3 800 000 kr
1 313 m² tomt

Anrikt hotell med 17 rum i centrala Kalix med vacker utsikt över älven! Hotellet har genomgått en genomgripande renovering under åren 2018-2020 där man har valt att bevara den gamla stilen som byggnaden hade ursprungligen 1917 då det blev ett hotell för första gången. Hotellverksamheten har bra beläggning och här finns stor potential till utveckling av verksamheten! Hotellet består av 17 rum fördelat på 3 familjerum, 4 dubbelrum, 2 deluxerum och 8 enkelrum, 14 av dessa rum renoverades till hög standard 2019-2020. Här finns en restaurangen med plats för ca 120 sittande matgäster och möjlighet att ta emot 360 personer vid nöjesevenemang, restaurangen renoverades och byggdes om i sin helhet 2019-2020. I anslutning till restaurangen finns en terrass för ca 30 gäster med bra solläge och utsikt över både älven och kyrkan. I dagsläget serveras det frukost samt bricklunch dagtid samt a la carte vissa kvällar i veckan. På andra våningen i hotellet finns även en mindre fullt utrustad frisersalong som kan nyttjas av hotellet eller arrenderas ut. I hotellets källare finns en pub som byggts i Engelsk stil på 90-talet. Den har senaste 7 åren inte varit i bruk men samtlig inredning samt kylar, kylrum, glas, etc. finns kvar och den kan med lätthet öppnas. Lokalen är godkänd för 250 personer. I källaren finns ett garage om ca 150 kvm. All kommunikation och förfrågningar rörande försäljningen och prisdiskussion hanteras av ansvarig mäklare.

Fårsvedjan 206, Vittjärv, Bodens kommun

Fårsvedjan 206

Tomt
Vittjärv, Bodens kommun
HusmanHagberg Boden
495 000 kr
1 205 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva en tomt om 1205 kvm med ett idylliskt läge i Vittjärv, ca 50 meter från älven. Kommunalt vatten och avlopp är framdraget till tomtgränsen (anslutningsavgiften är betald). Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

Centrumvägen 68, Kalix - Centrum, Kalix kommun
Centrumvägen 68, Kalix - Centrum, Kalix kommun, bild 2
Centrumvägen 68, Kalix - Centrum, Kalix kommun, bild 3

Centrumvägen 68

Villa
Kalix - Centrum, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
4 495 000 kr
212 + 91 m²
8 rum
3 075 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna stilfulla fastighet med bevarad karaktär! Huset är byggt 1935 och har totalrenoverats 1998 med ny fasad, yttertak, fönsterrenovering, ny el och VA- installation med uppvärmning genom värmepump med bergvärme. Här bor man på 303 generösa kvadratmeter fördelat på två plan plus källare. Komplementbyggnader bestående av stort dubbelgarage anslutet till bergvärmen, två mindre garage samt stora förrådsbyggnader med potential att konvertera till exempelvis kontor. Stenlagd uteplats med braskamin i corten i den lummiga trädgården med utsikt mot älven. Entréplan bjuder på härliga samvaroytor med ett smakfullt, platsbyggt kök och stor matsal med öppen spis och vardagsrum i direkt anslutning. Från vardagsrummet når man den vackra verandan med fina fönsterpartier och utsikt mot älven. Utöver detta finns även ett sovrum och en helkaklad gäst-wc. Övre plan har två rymliga sovrum varav ena med badrum i ensuité lösning, där finns badkar, duschhörna och dubbla handfat med kommoder. På våningsplanet finns ytterligare ett sovrum som i dagsläget används som walkin-closet samt ett badrum och ett stort härligt allrum. I källarplan finns en spaavdelning med inbyggd jazuzzi och bastu. Utöver detta ett helkaklat badrum, praktisk tvättstuga och gott om förvaringsmöjligheter i två förråd (ena kan med fördel används som sovrum), maskinrum och kylrum/vninkällare. Låga driftkostnader tack vara bergvärme med två borrhål!

 • Premium
Lassbyn 109, Gunnarsbyn, Bodens kommun

Lassbyn 109

Villa
Gunnarsbyn, Bodens kommun
HusmanHagberg Boden
3 850 000 kr
100 m²
4 rum
3 353 m² tomt

Idylliskt placerad bredvid Råneälven finns denna trevliga fastighet! På tomten rinner en mindre porlande bäck. Här kan du bo året runt eller använda som en fridfull semesterbostad. På fastigheten finns egen brygga, sandstrand samt nedläggningsplats för båt. För den som gillar aktiviteter så som skytte, boule, badminton, pil- och yxkastning mm finns ett område med röd/vitfärgad specialsingel och stenmjöl som passar perfekt för ändamålet. I anslutning till det finns en fastmonterad grill samt bord och fasta bänkar för 18-20 personer. Boningshuset byggdes år 2000 med tillbyggnad 2018 och har en imponerande takhöjd med öppet upp till nocken i halva huset. Bostaden erbjuder kök, två sovrum, tv-rum med täljstenskamin samt ett trevlig allrum med glasdörr ut till altanen i soligt söderläge. Utöver det finns ett loft som passar perfekt som gästrum eller varför inte ett hemmakontor? Lägg där till flertalet fristående byggnader så som gäststuga, garage med tvättstuga och bastu, ytterligare ett garage som dessutom erbjuder gästrum/kontor samt förråd. Inom 5 km avstånd från bostaden finns förskola samt skola (årskurs 1-6). Lanthandel med utlämningsställe, apotek samt bolag. Frisörer, caféer och hotell. Aktivitetsbolag, servicehus och bilverkstad samt bussförbindelser. Missa inte chansen att uppleva denna trevliga och harmoniska miljö! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

 • Plus
Flarken 5, null, Bodens kommun
Flarken 5, null, Bodens kommun, bild 2
Flarken 5, null, Bodens kommun, bild 3

Flarken 5

Villa
Bodens kommun
HusmanHagberg Boden
3 395 000 kr
219 + 50 m²
12 rum
1 942 m² tomt

Välkommen till en mycket välvårdad, rymlig och väldisponerad suterrängvilla med låga driftskostnader, plats både för den stora familjen eller köp som en investering för alla arbetare som kommer att behöva en bostad i samband de kommande investeringarna i det nya fossilfria stålverket bara några kilometer bort. Fullt utrustat kök med matplats för 4 personer. Större matsal i anslutning till köket med matbord för 6 till 8 personer. På entréplan finns ett större vardagsrum med soffa och tv och på nedervåningen finns även där ett uppehållsrum med soffa och soffbord. Huset har 3 st toaletter, varav ena har dusch/badkar samt en mindre bastu. Det är installerat extra varmvattenberedare. Tvättstuga utrustad med dubbla tvättmaskiner, torkskåp, torktumlare och dusch. Alla möbler i huset ingår i priset. Det finns 2 st parkeringsplatser i ett kallgarage med fjärrstyrda el-portar. Utöver detta finns 1 st carport samt 4 st platser på en hårdgjord yta. Trevlig tomt om 1942 kvm med härlig utsikt. Kontakta ansvarig mäklare John Nilsson för bokning av visning!

 • Premium
 • Energieffektiv
Solskensvägen 8B, Sävast, Bodens kommun

Solskensvägen 8B

Radhus
Sävast, Bodens kommun
HusmanHagberg Boden
3 695 000 kr
5 rum
274 m² tomt

Välkommen till ditt nya hem! I det attraktiva området Brännan i Sävast bygger nu InnovativeLiving Granen & Skottet med tre kopplade hus i skogsserien - ett granen 166 och två skottet 83. Granen & Skottet passar människor i alla olika skeden i livet. Är du yngre och letar efter ditt första boende, kanske äldre och letar efter något mindre, eller är det en familj som letar större boende. Oavsett på vilken beskrivning du passar in så finns det något för alla i detta innovativa projekt. Skottet består av två boenden på 83 kvadratmeter vardera där öppna ytor, stora utsikter och kvalité på mindre yta står i fokus. Granen är dubbelt så stor som skottet och ligger alltså på hela 166 kvadratmeter inklusive garage. Här har vi maximerat ytorna och arbetat med att få ett storslaget intryck med stora fönster och öppna ytor men samtidigt givit boendet en hemtrevlig känsla. Alla boenden har två badrum samt ett kök av hög kvalité med mycket förvaringsmöjligheter och vitvaror från Siemens. Skottet har två sovrum på övervåningen där en av dem leder ut till en generös balkong samt en öppen planlösning på nedervåningen med plats för både middagar och mys med familjen. Utanför den öppna ytan finns också en uteplats för härliga dagar utomhus. Granen har tre sovrum samt mer plats för att umgås med nära och kära. Balkongen och den generösa uteplatsen möjliggör fester och stora middagar med många gäster medan de öppna ytorna på de båda våningsplanen ger plats för både familjemys och fest. InnovativeLiving har valt att jobba med så naturliga och hållbara material som möjligt och har därför valt KL- trä som främsta byggmaterial. Detta präglar boendena då träet går att återfinna i golvet, väggarna så väl som i taket i alla rum som inte kräver ytskikt. Det kommer dock finnas möjlighet att välja ett mer klassiskt alternativ med pålagt golv och tapetserade väggar om förfrågan finns. Förutom att hemmen är hållbart, effektivt och prisvärt byggda innehåller de dessutom smarta system och produkter som för dig in i framtiden. Vår elbilsladdare kommer finnas installerad och klar att använda när du flyttar in och andra system som förenklar din vardag välkomnar dig så fort du öppnar dörren. Så när du kommer hem kan du koppla in – och koppla av. För mer info om InnovativeLiving och Granen & Skottet besök vår hemsida: https://www.innovativeliving.se/ Inflyttning ca 7 månader från kontraktsskrivning.

 • Nyproduktion
Solskensvägen 8A, Sävast, Bodens kommun

Solskensvägen 8A

Radhus
Sävast, Bodens kommun
HusmanHagberg Boden
2 495 000 kr
83 m²
3 rum
358 m² tomt

Välkommen till ditt nya smarta hem! I Sävast Brännan bygger Innovative Living AB ett flerbostadshus i skogsserien som innehåller - ett Granen 166 kvm och två Skottet 83 kvm. Granen & Skottet passar utmärkt för dig som bildar familj och vill forma en framtid i detta smarta och innovativa hem. Skottet har en boyta på 83 kvadratmeter där öppna ytor, stora utsikter och kvalité på mindre ytor står i fokus i detta smarta boende. I denna fastighet finns det två Skottet. Skottet har två sovrum på övervåningen där en av dem leder ut till en generös balkong samt en öppen planlösning på nedervåningen med plats för både middagar och mys med familjen. Utanför den öppna ytan finns också en uteplats för härliga dagar utomhus. I samtliga smarta hus från Innovative Living AB ingår ett smart system med styrning av ljuskällor samt integration av elbilsladdaren Zpark, https://www.zpark.se/ För mer info om Innovative Living se https://www.innovativeliving.se/ Inflyttning ca 7 månader från kontraktsskrivning.

 • Nyproduktion
Antnäs, Antnäs, Luleå kommun

Antnäs

Övrigt
Antnäs, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
1 495 000 kr

Nu finns möjligheten att föranmäla intressen för nybyggda industriportar eller båtförvaring alldeles intill Älvsbyvägen i Antäs. Vid Ica Nära uppförs de nyproducerade facken/fastigheterna med en golvyta på 72kvm. Gediget byggnad anpassad för vårt klimat med betonggolv dimensionerat för att klara tunga fordon. Tillvalsmöjligheter finns med entresolplan vilket ger en total yta på 105kvm. Oavsett företagare eller privatperson ger industriportarna möjligheter till olika användningsområden. Kontor, förvaring eller hobbyverksamhet kanske det klassiska garaget hägrar. Finns behov av större ytor kan detta tillgodoses. Artic Properties har sin grund i norrbottnisk byggindustri och bygger utifrån våra kunders önskemål och de förutsättningar som finns för det unika objektet. Byggsätt Betongplatta 120mm på mark med 200mm cellplast isolering under, en 6m påkörningsbar golvränna gjuts in i golvet. Sockelelement 0,8m höga skyddar mot skador från snöröjning. Väggar utförs av Paroc elementen 200mm tjocklek. Fönster i de 4x4,5m stora vikportarna ger ljusinsläpp. Grundbelysning ingår och möjlighet att välja tilläggs belysning finns. Stålstomme med 280mm isolerat papptak. Brandklassade innerväggar av Paroc Element skiljer facken åt. En solcells installation på yttertak utförs som kan nyttjas av samfälligheten. Kommunalt VA med gemensam oljeavskiljare samt fiber och eget el abonnemang finns till varje fastighet. Skulle kök eller wc önskas finns som tillvalsmöjligheter. Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 1 000 per månad Kom ihåg att moms kan lyftas tillbaka för momsregistrerade verksamheter på den del som innefattar byggkostnaderna. Tillval Värmepump luft/luft. Önskas fastigheten uppvärmd kan luftvärmepump installeras. Installation av luftvärmepump med tillhörande dräneringstråg. Pumpen är försedd med filter för luftrening. Wc och/eller trinettkök. Komplett Wc med tillhörande porslin och sakvaror. Trinett kök bestående av spisplatta kyl och diskho med överskåp. Extra våningsplan/entresol. Extra våningsplan finns som tilläggsbeställning. Trapp löper upp till entresolplan med heltäckande vägg som skärmar av övervåning med ljusinsläpp via fönster. Entresolplanet ger lokalen tillkommande yta på 35m2. Tilläggsbelysning. Lokalen är utrustad med grundbelysning men kan förses med utökad belysning om behov finns. Elektrisk portstyrning. Motoriserad port Extra fönster Extra fönster installeras i port för ökat ljusinsläpp. Följande Ingår i priset på 1 495 000 kr varav möjligt momsavdrag för företag 255 000kr Mått invändigt 12 x 6 m (72 m2) Takhöjd vid port 6M Takhöjd vid bakvägg 6,5 Vikportar 4-delade 4x4,5M - Körbar Golvränna. - Grundbelysning. - Anslutningspunkt för Wc och trinettkök. - Varje port är egen brandcell. - Väggbeklädnad väggelement av plåt och stenull Tillvalsmöjligheter Värmepump luft/luft - 32 000kr exklusive moms Wc - 39 000kr exklusive moms Trinettkök - 105 000kr exklusive moms Entresolplan - 130 000kr exklusive moms Tilläggsbelysning - Enligt lämnad offert

Visar alla 20