HusmanHagberg Boden

HusmanHagberg Boden

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Strandplan 21, Centrala Boden, Bodens kommun

Strandplan 21

Övrigt
Centrala Boden, Bodens kommun
HusmanHagberg Boden

4 500 000 kr

299 m²

784 m² tomt

Hyresfastighet i centrala Boden med tegelfasad. Trolig höjning av hyresintäkterna från januari 2023 är 5 %, ej inräknad i angivna hyror.

 • Plus
Margaretagatan 18, Centrala Boden, Bodens kommun

Margaretagatan 18

Övrigt
Centrala Boden, Bodens kommun
HusmanHagberg Boden

6 500 000 kr

498 m²

966 m² tomt

Centralt belägen hyresfastighet med 5 lägenheter, en lokal, garage och carportplatser. Trolig höjning av hyresintäkterna från januari 2023 är 5 %, ej inräknad i angivna hyror.

 • Plus
Övre Svartlå 101, null, Bodens kommun

Övre Svartlå 101

Villa
Bodens kommun
HusmanHagberg Boden

1 995 000 kr

222 m²

7 rum

7 465 m² tomt

Låt oss presentera denna vackra Norrbottensgård med anor i naturskön miljö i Övre Svartlå. Här bor man ostört, endast 500 meter från luleälven och med skog och natur runt knuten. Bostaden har varsamt och smakfullt renoverats till ett boende med charmiga detaljer såsom synliga takbjälkar, gedigna timmerväggar och fina trägolv. Ytterdörren i groventrén härstammar från den kungliga jaktstugan i Åminne! Den ursprungliga delen är från 1800-talet, men huset är utbyggt under 70-talet. Här bjuds på 222 generösa kvm med spatiösa sällskapsytor och fem rymliga sovrum. Lantligt kök med köksö och utrymme för många gäster i den gemytliga matsalen som ligger i anslutning till köket. Här kan man avnjuta långa middagar med en sprakande brasa i bakgrunden. I den andra delen av huset ligger den pampiga salen som har gott om plats för umgänge med nära och kära. Fönster i tre väderstreck ger ett härligt ljusinsläpp. Även här finns en öppenspis som inbjuder till mysiga stunder. Utöver detta finns ytterligare ett sällskapsrum på övre plan, fem rymliga sovrum, gott om förvaringsmöjligheter samt bekvämligheter såsom två badrum, gäst-wc och tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Till fastigheten hör även bl.a. ett uppvärmt härbre (gäststuga), lada, dubbelgarage, bastu. Nytt avlopp/filtrationsbädd(-17). Fiberbredband finns anslutet. Stor tomt om 7465 kvm. Övre Svartlå ligger på bekvämt avstånd med endast 25 minuters bilresa till Boden, och 1 timme till Luleå och Luleå flygplats. Endast 5 minuters bilresa till skidresorten Storklinten som erbjuder fina utförsbackar, längdskidåkning, skoterkörning, fiske och ett fantastiskt friluftsliv, året om. I Övre Svartlå finns en skola för årskurserna F-6. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för detta fina boende!

 • Plus
Brogatan 41A, Centrala Boden, Bodens kommun

Brogatan 41A

Övrigt
Centrala Boden, Bodens kommun
HusmanHagberg Boden

4 995 000 kr

335 m²

1 056 m² tomt

Välskött fastighet belägen centralt i Boden med 4 lägenheter samt garage. Trolig höjning av hyresintäkterna från januari 2023 är 5 %, ej inräknad i angivna hyror.

 • Plus
Norra Järnvägsgatan 22, null, Bodens kommun

Norra Järnvägsgatan 22

Villa
Bodens kommun
HusmanHagberg Boden

1 995 000 kr

96 m²

4 rum

926 m² tomt

Välskött enplansvilla med källare på populära Sanden. Välplanerade 96 m2 med möjlighet upp till fyra sovrum. Entréplan med kök, vardagsrum, tre sovrum och badrum. Källare med hobbyrum/extra sovrum, tvättstuga och gott om förvaringsutrymmen. Trevlig tomt om 926 m2. Fjärrvärme och garage.

Torsgatan 41, Sanden, Bodens kommun
 • Budgivning pågår

Torsgatan 41

Villa
Sanden, Bodens kommun
HusmanHagberg Boden

2 495 000 kr

167 m²

8 rum

750 m² tomt

Välkommen till denna välunderhållna och rymliga enplansvilla med garage på populära Sanden. Villan om 167 kvm är mycket välplanerad med fina sällskapsytor och 7 rymliga sovrum. Perfekt för den stora familjen eller till ett företag! På entréplan finns kök, vardagsrum, 5 sovrum, tvättstuga, bastu, badrum, gäst-wc och förrådsutrymme. Övre plan med allrum, två sovrum och gäst-wc. Överbyggd altan i härligt söderläge. Friköpt tomt om 750 kvm. Bakom fastigheten finns ett stort grönområde som är perfekt för lekande barn. Fiber indraget. Huset besiktas på måndag 13/3!

Trollsländevägen 23, Torpgärdan, Bodens kommun
 • Budgivning pågår

Trollsländevägen 23

Villa
Torpgärdan, Bodens kommun
HusmanHagberg Boden

1 495 000 kr

94 m²

4 rum

860 m² tomt

Enplansvilla med källare på populära Torpgärdan. Här finns 5 rum och kök fördelat på 94 kvm + 90 kvm biarea. Kostsamma renoveringar är gjorda såsom nytt tak 2010, nya fönster 2022/2023, omdragen el i kök, wc, vardagsrum och hall 2007, dränering 2005 och nytt avlopp 2006. Utbyggnad av husets framsida är påbörjad men inte färdigställt. Garage med renoveringsbehov. Uppvärmning via jordvärme. Fiber är installerat. Huset är förbesiktat! Välkommen på visning!

Svampvägen 1, Sävast, Bodens kommun
 • Budgivning pågår
Svampvägen 1, Sävast, Bodens kommun, bild 2
Svampvägen 1, Sävast, Bodens kommun, bild 3

Svampvägen 1

Övrigt
Sävast, Bodens kommun
HusmanHagberg Boden

4 995 000 kr

5 689 m² tomt

Tillfälle att förvärva tidigare glasögonfabriken i Sävast. Fastigheten är på 5 689 kvm och byggnaden på ca 1 160 kvm och här finns gott om bilplatser och möjlighet att bygga ytterligare på tomten. Detaljplanen har uppdaterad från att tillåta småindustri till att det blir möjligt att använda lokalen till bostäder, kontor, vård och tillfällig vistelse.

 • Premium
Snesudden 652, null, Jokkmokks kommun

Snesudden 652

Gård/Skog
Jokkmokks kommun
HusmanHagberg Boden

1 395 000 kr

110 m²

4 rum

14 ha tomt

Söker du ett enskilt boende med ett idyllisk läge intill vattnet? Då är det här något för dig! Huset är i behov av en större renovering så här finns alla möjligheter att skapa ditt drömboende. Här finner du friluftsliv, fiske, fina skoterleder samt närhet till Kåbdalis skidanläggning. Jakträtt ingår i fastigheten.

Solskensvägen 5, Sävast, Bodens kommun
 • Budgivning pågår

Solskensvägen 5

Villa
Sävast, Bodens kommun
HusmanHagberg Boden

4 495 000 kr

130 m²

6 rum

792 m² tomt

I det expansiva och attraktiva området Brännan i Sävast finns nu möjlighet att förvärva denna nyproducerade enplansvilla med en arkitektur som både är modern och funktionell. Gedigna och påkostade material präglar villan både interiört och exteriört och designen är genomgående sobert smakfull med en exklusiv känsla. Påfallande bra fördelade kvadratmeter och en tilltalande planlösning med stora umgängesytor den generösa takhöjden tillsammans med stora fönsterpartierna skapar en härlig känsla av ljus och rymd. Här finns upp till fem sovrum vilket ger gott om utrymme för den växande familjen. Inflyttning under kvartal fyra 2023, levereras nyckelfärdig. Här bor man med närhet till både Luleå, Boden och Sunderby sjukhus. Gångavstånd till livsmedelsbutik, golfbana, skola & förskola, samt Boden Science Park med tillhörande restauranger, hotell och Hermelinens gym.

 • Nyproduktion
Svartnäsudden 73, Rosvik, Piteå kommun
 • Budgivning pågår

Svartnäsudden 73

Fritidshus
Rosvik, Piteå kommun
HusmanHagberg Boden

3 995 000 kr

91 m²

5 rum

2 152 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska läge på Svartnäsudden i Rosvik! Bostaden har genomgått omfattande renoveringar under 2004. Härlig stor inglasning samt en väl tilltagen solterrass. Kaklade badrum med golvvärme. Stor Swimmingpool, gäststuga med badtunna och bastu. Mycket påkostade stensättningar på tomten. Otroligt fint läge längst ut på udden med utsikt över vatten och båthamn vid tomten.

Lakaträsk 219, null, Bodens kommun
Lakaträsk 219, null, Bodens kommun, bild 2
Lakaträsk 219, null, Bodens kommun, bild 3

Lakaträsk 219

Villa
Bodens kommun
HusmanHagberg Boden

495 000 kr

5 rum

1 839 m² tomt

Varmt välkommen till Lakaträsk och denna 1,5-plansvilla vars invändiga renoveringsbehov ger dig chansen att utforma ett hem precis efter egen stil och önskemål. Vissa renoveringar har utförts såsom nytt kök, tvättstuga och nya ytskikt i två av sovrummen. På entréplan finns hall, tvättstuga, förråd samt sovrum. Övre plan finns kök, vardagsrum, två sovrum och badrum. Lakaträsk ligger ca sex mil norr om centralorten Boden. Byn ligger efter järnvägen och har den lilla mysiga byacharmen med närhet både till skog för jaktintresserade och tillgång till fiske. Här finns också ett antal mindre tjärnar och sjöar med både inplanterat och naturligt fiskbestånd av gädda, abborre, harr, laxöring och regnbåge. Badstranden "Playa Laka" erbjuder tre fina naturstränder med brygga och omklädningsrum på en av stränderna. Här finns även en husvagnsuppställning för dom som vill campa samt möjlighet att sjösätta en båt. Välkommen på visning!

 • Premium
Svedjevägen 107, null, Arvidsjaurs kommun

Svedjevägen 107

Villa
Arvidsjaurs kommun
HusmanHagberg Boden

1 595 000 kr

165 m²

6 rum

3 528 m² tomt

Vill du bo naturskönt med ängar och skog som närmsta granne? Då kan denna nyproducerade villa uppförd 2018 med stor tomt om 3528 m2 vara något för dig! Huset ligger på en höjd med utsikt över vidderna, avskilt men ändå mitt i byn. Här möts man en fantastisk rymd tack vare generös takhöjd och det fina ljusinsläppet samt den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Huset bjuder på härliga sällskapsytor, ljusa ytskikt och väl tilltagna rum. Stort och socialt kök med mycket förvaring och arbetsyta och en praktisk köksö som inbjuder till matlagning och socialt umgänge. Vardagsrummet ligger intill köket och här flödar ljuset in från generösa fönsterpartier som också ger fina utblickar mot omgivningen. Master bedroom ligger intill vardagsrummet och här har man både en walk in closet och badrum precis utanför dörren. Övriga sovrum ligger avskilt i andra delen av huset där det även finns ett allrum och badrum. Från allrummet når man uteplatsen och det inglasade uterummet. Praktisk tvättstuga med groventré. Rymligt vidbyggd garage med förrådsdel. Uppvärmning via Nibe frånluftsvärmepump. Stor förrådslänga och boda finns på gården. Varmt välkommen på visning!

Södra Harads 35, null, Bodens kommun
 • Budgivning pågår

Södra Harads 35

Fritidshus
Bodens kommun
HusmanHagberg Boden

645 000 kr

55 m²

2 rum

2 804 m² tomt

Välkommen till Södra Harads och detta charmiga fritidshus i ostört läge. Här bor man med älven och naturen som närmsta granne! Nyrenoverat kök (2022) med matplatsdel och kamin för extra mysfaktor! Här finns även sovrum och ett renoverat badrum (2021) Härlig tomt om 2804 kvm med både sovstuga och härbre. Kommunalt vatten och avlopp.

Visar alla 14