Veneröd 430

Hålta, Kungälv Karta & restider

3 395 000 kr
VillaVilla

Är denna lilla pärla ditt kommande boende?

Nu kan vi erbjuda en mycket lättskött enplansvilla på väl utnyttjade 92 kvm med högt läge och utsikt över ängarna och nejden i vackra Veneröd intill den populära Hålta. Perfekt för den lilla familjen, det unga paret eller pensionärsparet som önskar ett enkelt boende. Här kan man njuta av solen hela dagen på en vacker tomt med ung trädgård som ger dig som köpare möjlighet att skapa din egen lilla oas. På den övre delen av tomten som ligger lite separat är det dessutom framdraget vatten,avlopp samt el om man i framtiden önskar bygga ett Atterfallshus eller liknande.
Huset i sin tur bjuder på ett härligt socialt utrymme med kök och vardagsrum i öppen planlösning med de stora fönsterpartierna och altandörr ut mot den terrassen som rymmer både sittmöblemang och matbordsmöbel, sovrum en suite med helkaklat badrum och walk in closet, två mindre sovrum och ytterligare ett badrum med tvättstugedel.

Vill du bo på landet med naturen som granne och samtidigt ha närhet till staden, skola och goda kommunikationer? Då har du snart möjligheten!

Ett boende som måste upplevas. Välkommen på visning!

Hålta ligger i västra delen av Kungälvs kommun och omfattar en kustremsa samt inlandet söder om Solberga. Bussförbindelserna är goda hela året om med t ex expressbussar till Kungälv och Göteborg. Här finns Hålta skola (F-6) samt fritidshem, förskola(dagis) och fritidsklubb, vackert belägen vid Hålta kyrka med anor från 1100-talet. Skolan, som är en riktig Bullerbyskola, nås lätt via Marstrandsvägen (1 km) eller den nybyggda cykelbanan. I närliggande Ytterby (5 km) finns högstadium (7-9), pendelstation, pendelparkering, tankstation, återvinningscentral, samt välsorterad stormarknad (City Gross) m.m.

Hålta är ett aktivt område med mycket aktiviteter för barn såsom spökvandring, Hålta IK:s midsommarfirande, församlingshemmets barnverksamhet, lantgårdens kosläpp och hästgårdarnas arrangemang med bl. a islandshästar, dressyr och brukshästar. I området finns flertalet anlagda ridvägar. Närheten till havet ger möjlighet till bad vid ett flertal fina badplatser och båtliv i någon av småbåtshamnarna. Det är en fin upplevelse att ta skärgårdsfärjan till de närmsta öarna Brattön, Lövön och Älgön eller till Åstol och Dyrön. För den golfintresserade finns närbelägna Gullbringa Golf & Country Club samt havsnära Tofta Herrgårds golfklubb. Ute vid Marstrand finns Havshotellet med spa samt kanotuthyrning, dykcenter m.m. För den naturintresserade finns Håltas och Guddehjälms naturreservat med ett stort utbud av vandrings- och kulturleder i bl a Bohusläns vackra bokskogar.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
92 m²
Tomtarea
1 376 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
23 000 kr/år
Byggår
2017
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Veneröd 430 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 395 000 kr
Driftkostnad
23 000 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

3 928
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 13 dagar sedan, den 9 augusti 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips