Kommande

Norra Gävlevägen 246

Hedesunda, Gävle kommun Se på karta

900 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
118 m²
Biarea
5 m²
Tomtarea
3 313 m²
Byggår
1919
Driftkostnad
6 683 kr/år
Kommande

Välkommen till Norra Gävlevägen 246! Här väntar en äldre villa med renoveringsbehov där det finns möjlighet att skapa erat egna drömboende med stor uppvuxen tomt och naturen utanför dörren!

Här erbjuds ett entréplan med hall, charmigt vardagsrum och matsal med härligt ljusinsläpp och fina trägolv, fullt utrustat kök med ljusa tapeter och skafferi och ett ljust sovrum. På övre plan finns två rymliga sovrum, allrum och äldre badrum med wc, badkar och tvättmaskin. På tomten finns en generös gräsmatta både på baksida och framsida med uppvuxna träd, buskar och blommor. Till fastigheten hör även gästhus med matkällare, stort garage med förrådsdel och ett extra förråd. Enskilt vatten behöver ses över.

Bostaden är belägen i Östanhede som ligger ca 10 min från Hedesunda med närmsta matbutik. Här bor du granne med naturen där de finns mysiga skogsstigar med svamp och bärplockning. Busshållsplats finns precis utanför huset med kommunikationer via buss 48 som tar er till både centrala Gävle och Hedesunda. Med bilväg till Gävle tar det ca 25 min. Ett par kilometer från huset finns Fäbodsjön med badplats med mysiga hällar.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle

Kontakta mäklaren

Linn Moberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
Mäklare Linn Moberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
0724530306

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.