Åvägen 18

Henån, Orust Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
168 m²
Tomtarea
1 413 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1916
Energiklass
E
Antal besök
26 365
Dagar på Hemnet
13

I centrala Henån har vi äran att presentera försäljningen av Åvägen 18; en karaktäristisk sekelskiftesdröm intill ån som rinner genom orten. En villa för er som uppskattar byggnadsvård, vackra detaljer, möjligheten till en prunkande trädgård och att få ha centrum intill sig men att ändå få bo vid vägs ände. Förutom villan finns en vacker gammal gäststuga (med renoveringsbehov) om ca. 40 km. Se potentialen till uthyrning eller en lugn vrå till tonåringen. Vi bjuder in till ljuvliga snickerier, eldstäder i alla dess former, stuckaturer och vackert listverk och inte minst; ett tornrum som får oss byggnadsfantaster att dra på mungiporna. Här finns mängder av potential och ni får inte vara rädda för att "hugga i", men förutsättningarna mina vänner - de är på plats!

Byggnaden har uppdaterats genom åren vad gäller bland annat kök, tillbyggnad och ytskikt, och det senaste är därtill ett renoverat badrum, ett nytt uppvärmningssystem (bergvärme), samt underhåll och diverse renovering. Entréplan är fördelat på en vacker entré, ett badrum, ett charmigt kök samt öppen planlösning igenom kök, matsal, vardagsrum och veranda. Upp en våning finner ni en inre hall med utgång till balkong samt 3 rum som idag nyttjas som klädkammare, arbetsrum och sovrum - det sistnämnda mycket tilltaget som likväl kan nyttjas på andra vis.

Trädgården inbjuder till sport och lek och på tomten finner ni ett gästhus i behov av kärlek som tidigare varit butik. Utöver det har ni här en carport samt friggebod. Barnen går tryggt till skolan och i Henån går man ända upp till årskurs 9. Här hemma på Åvägen är det gångavstånd till alla affärer och butiker som behövs för det alldagliga levnadsmönstret. På sommaren när ni vill svalka er i havet, hoppar ni upp på cykeln och trampar på i ungefär tio minuter så ni kommer fram till badplatsen Småholmarna, en badplats för alla åldersgrupper.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Orust

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.