Myntagatan 13

Herrljunga kommun Se på karta

3 095 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
129 m²
Tomtarea
925 m²

Är det dags att förverkliga drömmen om en nybyggd, lättskött och välplanerad villa? På en tomt i populära Horsbyområdet kan du tillsammans med Älvsbyhus uppföra en ny trivsam bostad, i detta exempel har vi valt husmodell LINNEA. Linnéa är ett ljust och välkomnande hus som erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, rymlig hall, tre till fyra sovrum, badrum och gästtoalett samt en stor tvättstuga. Med Älvsbyhus som husleverantör kan du enkelt välja till flera tillval och på så sätt anpassa villan till just dina drömmar.

På Myntagatan bor man i utkanten av Herrljunga med skogen som närmsta granne och i direkt närhet till skola F-6 m. Samtidigt är det endast är en kort promenad till järnvägsstation, mataffärer och service.

Tomten köps separat via Länsförsäkringar Fastighetsförmedling med villkor att köpare av tomten sluter entreprenadavtal med Älvsbyhus. I priset ingår totalentreprenad dvs inkl tomt, husmodell standardutförande, VA och elanslutningsavgifter. Priset justeras beroende på vilken husmodell och tillval man väljer.

Det behöver inte vara krångligt att köpa nyproduktion, Älvsbyhus tar hand om hela processen och ansvarar för husbygget, från grundläggning till färdigt hus. Älvsbyhus erbjuder dessutom förmånliga betalningsvillkor, största betalningen sker först efter att huset har levererats.

Observera att de bilder som visas är ritningar och att huset ännu inte är uppfört! I den fakta som presenteras avseende byggnaden utgår man från exempelhus, dessa uppgifter är uppskattade och totalsumman kommer att variera beroende på de tillval du som slutgiltig köpare gör. Läs mer på www.alvsbyhus.se.

För ytterligare information kontakta Patrik Andersson 0723-015553 [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Herrljunga

Kontakta mäklaren

Therese Häggsjö

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Herrljunga
Mäklare Therese Häggsjö, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Herrljunga
0706-64 45 38