Fäskärsvägen 42

Hudiksvall, Hudiksvall Se på karta

5 200 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
180 m²
Tomtarea
1 130 m²
Byggår
2019
Driftkostnad
22 205 kr/år

Varmt välkommen till Fäskärsvägen 42 - högt belägen med ett natur- och havsnära läge finner ni detta drömboende som byggdes 2019. Huset har en bra planlösning med genomgående golvvärme, generösa utrymmen, hållbara och genomtänkta materialval, en stor terrass och en anlagd gräsmatta med plats för lek.

En modern, välplanerad och tilltalande villa om ca 180 kvm som fördelas på två plan där entrévåningen består av 2 sovrum, ett separat pentry, duschrum, tvättstuga och ett stort hobbyrum.
När du sedan kommer upp till övre plan möts du av ett härligt ljus och rymd tack vare stora fönsterpartier och en gedigen takhöjd. Utsikten här är slående och känslan av ett socialt hem via den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum är påtaglig. På detta plan finns även ett större sovrum där möjlighet finns att dela av till två separata rum om behovet finns. Dessutom finns här ett helkaklat bad/duschrum och en fantastiska uteplats med gott om utrymme för valfri möblering med en slående utsikt över Hudiksvallsfjärden!

Området består av 4 nybyggda villor, lugnt och barnvänligt. Närhet till barnomsorg, 18-håls golfbana, restaurang, paddelbana och endast 5 km till stadens centrum.

Fiber är indraget och kodlås Yale Doorman är installerat på entréplanets samtliga ytterdörrar.
Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig