Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Petra Weeraratne

Petra Weeraratne

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Knösta 48, Hudiksvall, Hudiksvalls kommun

Knösta 48

Villa
Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
1 900 000 kr
155 + 14 m²
5 rum
6 295 m² tomt

Varmt välkommen till Knösta 48 - Knappt 10 minuter från Hudiksvall centrum finns denna rymliga villa med ett trivsamt och bekvämt läge med dubbelgarage, verkstad och gott om sociala ytor. Fastigheten har en stor trädgård om drygt 6000 kvm som ger plats för odling och utomhusaktiviteter samt skogen inpå knuten. I trädgården finns gästhus och trevliga umgängesytor både i uterummet och i lusthuset. Lantligt men ändå på bekvämt avstånd från centrum med bra busskommunikationer från Bergsjövägen. Nära till påfart på E4. Varmt välkommen att boka in dig för visning!

Dalgatan 2B, Hudiksvall, Hudiksvalls kommun

Dalgatan 2B

Lägenhet
Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
800 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
4 529 kr/mån
14 545 kr/m²

Fin lägenhet på omtyckta Dalgatan. Bra planerad lägenhet med gott om förvaring, stort kök och balkong i söderläge. Föreningen är välskött och i området har du närhet till centrum, kommunikationer, mataffär och promenadstråk. Tv och fiber ingår i avgiften. Hiss finns. Snabbt tillträde är möjligt. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Huggargatan 10, Iggesund, Hudiksvalls kommun

Huggargatan 10

Villa
Iggesund, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
850 000 kr
65 + 40 m²
3 rum
1 088 m² tomt

Välkommen till Huggargatan 10 och denna 30-tals villa med hörnläge på en mysig gata i Iggesund. Huset har renoverats i omgångar med flera stora poster utförda. Praktisk uppvärmning genom bergvärme samt luftvärmepump och fiber finns installerat. Grunden är dränerad, fönster och tak är även bytta. Bostaden omfattar två sovrum, vardagsrum, två hygienutrymmen och kök. I källarplanet finns tvättstuga och ytor med möjlighet att nyttja som "ungdomsrum" alternativt förrådsutrymmen. Lummig trädgårdstomt med plats för lek och odling med uteplatser i tre väderstreck samt friliggande carport för två bilar. Fastigheten kommer att besiktas inför försäljning. Varmt välkommen att boka in dig för visning!

Djupegatan 31B, Hudiksvall, Hudiksvalls kommun

Djupegatan 31B

Lägenhet
Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
600 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 2/3
4 215 kr/mån
14 815 kr/m²

Välkommen till Djupegatan 31B - Välplanerad lägenhet om 1 rok i HSB Brf Granbacken. Lägenheten har ett fint ljusinsläpp med renoverade enhetliga ytskikt, kök med plats för matbord och vardagsrum med skiljevägg för säng. Dessutom finns en rymlig inglasad balkongen i västerläge med kvällssol. På Djupegatan bor du i ett området med närhet till mataffär, goda kommunikationer, fina promenadstråk samt Aktivitetsfabriken med padelbanor, gym och restaurang. Varmt välkommen att boka in dig för visning!

  • Plus
  • Balkong
Kraterstigen 3, Bjuråker, Hudiksvalls kommun

Kraterstigen 3

Villa
Bjuråker, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
2 500 000 kr
133 m²
5 rum
1 933 m² tomt

Välkommen till en boendemiljö med kvalitet - Området Solgläntan, omfattar 13 tomter varav en är just Kraterstigen 3. Här har ett byggprojekt påbörjas men säljs nu med ett så gott som färdigställt yttre, insidan är påbörjad med träreglar. Bostaden är planerad med hall, fyra sovrum, kök med matplats och vardagsrum i öppen planlösning med generös rymd tack vare att det är öppet till nock med stora fönsterpartier. Dessutom är det planerat för tvättstuga, två badrum samt bastu. Ytskikt, inredning, altan och trädgård kvarstår för en ny ägare att planera och färdigställa efter egna önskemål. Här finns alltså alla möjligheter till att skapa ett drömboende på en plats som är under utveckling. Ett fantastiskt ställe att njuta av bergen, solen, vattnet och naturen. Med gemensam pir och egen båtplats för varje tomt kommer detta vara en plats att trivas på. Vatten, infiltration och elanslutning ingår i priset. Kontakta ansvarig mäklare för visning och mer information!

Kolonivägen 7, Hudiksvall, Hudiksvalls kommun

Kolonivägen 7

Lägenhet
Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
1 795 000 kr
96 m²
3 rum
vån 2/3
5 390 kr/mån
18 698 kr/m²

Varmt välkommen till Kolonivägen 7 och denna trivsamma, välplanerade bostad om 96 kvm. Här bor du i en trevlig förening med god ekonomi. Gemensam uteplats på innergården och bekväm P-plats som ingår i avgiften. Läget på Öster är optimalt med nära avstånd in till centrum, mataffär precis i närheten och bara ett stenkast från lägenheten ligger Aktivitetsfabriken med gym, restaurang och evenemangscenter samt flera banor för Padel. Fina promenadstråk längs Strandpromenaden samt på Östra slingan.

  • Plus
  • Balkong
Djupegatan 33B, Hudiksvall, Hudiksvalls kommun

Djupegatan 33B

Lägenhet
Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
495 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 3/3
4 865 kr/mån
12 222 kr/m²

Varmt välkommen till en fin och yteffektiv lägenhet om ett rum och kök på populära Öster! Bostaden är mycket trivsam och har en ingalsad balkong i härligt västerläge. Här finns även ett stort kök samt vardagsrum som rymmer såväl soffgrupp som säng. I avgiften ingår TV, bredband och balkongtillägg. I området har du närhet till mataffär, goda kommunikationer, butiker, fina promenadstråk samt Aktivitetsfabriken. Välkommen att boka in dig för visning!

Vinkelgatan 8, Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
Vinkelgatan 8, Hudiksvall, Hudiksvalls kommun, bild 2
Vinkelgatan 8, Hudiksvall, Hudiksvalls kommun, bild 3

Vinkelgatan 8

Radhus
Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
2 950 000 kr
153 + 26 m²
5 rum
416 m² tomt

Varmt välkommen till Vinkelgatan 8 - en fastighet med hörnläge i ett fint och eftertraktat villakvarter! Lättskött bostad i souterräng med bla fjärrvärme, fem rum och kök med tre till fyra sovrum som går att disponera om efter behov. Trädgården är lagom stor för den som vill ha en liten lättskött täppa med insynsskyddad altan byggd -17 med ett högt och soligt läge samt dränerad tomt och murad uppfart (-21). Fiber är installerat. Nära till det mesta med gångavstånd till centrum, skola, tåg- och busstation. Huset är besiktigat via Anticimex och säljaren avser att teckna en dolda-fel försäkring i samband med överlåtelsen. Varmt välkomna att boka in för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Holmen 1:38, Enånger, Hudiksvalls kommun

Holmen 1:38

Tomt
Enånger, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
500 000 kr
2 354 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna tomt om 2354 kvm i Borka, Enånger. Fastigheten ligger högt belägen med sol hela dagen och sjön åt två håll. Området är otroligt vackert och präglas av skogar, öppna fält, utsikt över hästhagar och gårdar. Flertalet badplatser, härliga strövområden med bär och svampplockning och fina skoterleder vintertid och endast 200 meter till Enångersfjärden för öringsfiske. Strax intill finns även populära Borka som är en av hälsingekustens största gästhamnar, båtklubb samt skärgårdskrogen Borka Brygga som erbjuder fantastiska matupplevelser under säsong. Centrala Enånger ligger endast 3 km bort med skola, förskola, matvaruaffär och kommunikationer. Här kan du trivas vinter som sommar, permanent eller fritid - Påbörja planeringen av ditt nästa boende! Säljaren står för elanslutning till tomtgräns. Möjlighet finns att ansluta till det kommunala systemet. Det går utmärkt att svänga förbi och titta på egen hand när som helst. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Borkastrand , Enånger, Hudiksvalls kommun

Borkastrand

Tomt
Enånger, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
325 000 kr
1 272 m² tomt

Med ett fantastiskt läge finns nu chansen att förvärva en tomt för att bygga ditt fritidshus eller varför inte en permanentbostad. Detta är en av två tomter som säljs separat alternativt tillsammans, omfattande 1272 kvm respektive 1706 kvm. Tomterna säljs som råtomter. El finns att ansluta till fastigheterna. Närhet till populära Borka Brygga med omtyckt restaurang och gästhamn och endast 2,5 mil in till Hudiksvalls centrum. Spendera din tid nära hav och natur, varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Borkastrand, Enånger, Hudiksvalls kommun

Borkastrand

Tomt
Enånger, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
360 000 kr
1 706 m² tomt

Med ett fantastiskt läge finns nu chansen att förvärva en tomt för att bygga ditt fritidshus eller varför inte en permanentbostad. Detta är en av två tomter som säljs separat alternativt tillsammans, omfattande 1706 kvm respektive 1272 kvm. Tomterna säljs som råtomter. El finns att ansluta till fastigheterna. Närhet till populära Borka Brygga med omtyckt restaurang och gästhamn och endast 2,5 mil in till Hudiksvalls centrum. Spendera din tid nära hav och natur, varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Visar alla 11