Mäklare Petra Weeraratne

Petra Weeraratne

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Strömvägen 26, Iggesund, Hudiksvalls kommun

Strömvägen 26

Villa
Iggesund, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
1 495 000 kr
115 + 20 m²
5 rum
300 m² tomt

Välkommen till Strömvägen 26 i Iggesund - En rymlig villa i populärt och barnvänligt område som står redo för ny ägare! Detta är en genomgående välskött bostad med enhetligt parkettgolv samt ljusa och fräscha ytskikt. Tre till fyra sovrum och fina sällskapsytor i kök, vardagsrum och uterum. Här bor du bekvämt med närhet till badplats, förskola och goda buss och tågförbindelser. Lättskött trädgård samt fristående garage. Fiber är installerat. Välkommen att boka in dig för visning med möjlighet till ett snabbt tillträde!

Televägen 8, Näsviken, Hudiksvalls kommun

Televägen 8

Villa
Näsviken, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
1 075 000 kr
111 + 67 m²
4 rum
1 160 m² tomt

Välkommen till Televägen 8 - en villa i populära Näsviken omfattande 111 kvm fördelat på fyra rum och kök med två sovrum. Bergvärme och fiber är installerat. Fastigheten ligger 1,5 mil från Hudiksvall inom ett mycket omtyckt och barnvänligt område med närhet till badplats, förskola, skola, livsmedelsbutik och busshållplats. Varmt välkommen att boka in dig för visning!

Marielundsvägen 71, Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Marielundsvägen 71

Villa
Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
2 300 000 kr
111 m²
4 rum
237 m² tomt

Varmt välkommen till Marielundsvägen 71 - ett mycket trivsamt gavelradhus med gångavstånd till centrum och naturen runt hörnet! Huset som ligger på populär gata har en genomgående hög standard med bland annat tre sovrum varav ett i entréplanet samt wc på bägge våningsplanen. Garage finns i länga samt mycket trevliga insynsskyddade uteplatser med tillgång till många soltimmar. Trädgården är mycket lättskött med perenner och fina stenpartier. Från huset har du även närhet till mataffär, sjukhuset, skola samt fina motionsspår och strövområden på Västra slingan. Fiber finns. Varmt välkommen att anmäla dig för visning till denna bostad som är lättskött och dessutom i toppskick!

Andra Parkgatan 2A, Hudiksvall, Hudiksvalls kommun

Andra Parkgatan 2A

Lägenhet
Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
850 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/3
5 946 kr/mån
14 050 kr/m²

Välkommen till Andra Parkgatan 2A - en välplanerad centralt belägen 2:a! Hörnlägenhet med fint ljusinsläpp, burspråk, inglasad balkong i västerläge och dessutom hiss. Här på Väster bor du bekvämt med närhet till Hudiksvalls utbud av affärer, restauranger och kommunikationer samt fina motionsspår. Snabbt tillträde är möjligt, varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Vinkelgatan 8, Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
Vinkelgatan 8, Hudiksvall, Hudiksvalls kommun, bild 2
Vinkelgatan 8, Hudiksvall, Hudiksvalls kommun, bild 3

Vinkelgatan 8

Radhus
Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
2 950 000 kr
153 + 26 m²
5 rum
416 m² tomt

Varmt välkommen till Vinkelgatan 8 - en fastighet med hörnläge i ett fint och eftertraktat villakvarter! Lättskött bostad i souterräng med bla fjärrvärme, fem rum och kök med tre till fyra sovrum som går att disponera om efter behov. Trädgården är lagom stor för den som vill ha en liten lättskött täppa med insynsskyddad altan byggd -17 med ett högt och soligt läge samt dränerad tomt och murad uppfart (-21). Fiber är installerat. Nära till det mesta med gångavstånd till centrum, skola, tåg- och busstation. Huset är besiktigat via Anticimex och säljaren avser att teckna en dolda-fel försäkring i samband med överlåtelsen. Varmt välkomna att boka in för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Holmen 1:38, Enånger, Hudiksvalls kommun

Holmen 1:38

Tomt
Enånger, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
500 000 kr
2 354 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna tomt om 2354 kvm i Borka, Enånger. Fastigheten ligger högt belägen med sol hela dagen och sjön åt två håll. Området är otroligt vackert och präglas av skogar, öppna fält, utsikt över hästhagar och gårdar. Flertalet badplatser, härliga strövområden med bär och svampplockning och fina skoterleder vintertid och endast 200 meter till Enångersfjärden för öringsfiske. Strax intill finns även populära Borka som är en av hälsingekustens största gästhamnar, båtklubb samt skärgårdskrogen Borka Brygga som erbjuder fantastiska matupplevelser under säsong. Centrala Enånger ligger endast 3 km bort med skola, förskola, matvaruaffär och kommunikationer. Här kan du trivas vinter som sommar, permanent eller fritid - Påbörja planeringen av ditt nästa boende! Säljaren står för elanslutning till tomtgräns. Möjlighet finns att ansluta till det kommunala systemet. Det går utmärkt att svänga förbi och titta på egen hand när som helst. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Borkastrand , Enånger, Hudiksvalls kommun

Borkastrand

Tomt
Enånger, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
325 000 kr
1 272 m² tomt

Med ett fantastiskt läge finns nu chansen att förvärva en tomt för att bygga ditt fritidshus eller varför inte en permanentbostad. Detta är en av två tomter som säljs separat alternativt tillsammans, omfattande 1272 kvm respektive 1706 kvm. Tomterna säljs som råtomter. El finns att ansluta till fastigheterna. Närhet till populära Borka Brygga med omtyckt restaurang och gästhamn och endast 2,5 mil in till Hudiksvalls centrum. Spendera din tid nära hav och natur, varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Borkastrand, Enånger, Hudiksvalls kommun

Borkastrand

Tomt
Enånger, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
360 000 kr
1 706 m² tomt

Med ett fantastiskt läge finns nu chansen att förvärva en tomt för att bygga ditt fritidshus eller varför inte en permanentbostad. Detta är en av två tomter som säljs separat alternativt tillsammans, omfattande 1706 kvm respektive 1272 kvm. Tomterna säljs som råtomter. El finns att ansluta till fastigheterna. Närhet till populära Borka Brygga med omtyckt restaurang och gästhamn och endast 2,5 mil in till Hudiksvalls centrum. Spendera din tid nära hav och natur, varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Visar alla 8