Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig

Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Steg 7, Hudiksvall, Hudiksvalls kommun

Steg 7

Villa
Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
2 750 000 kr
185 m²
7 rum
4 172 m² tomt

Med ett vackert läge och utsikt över åkrarna har vi här ett stort hem som renoverats i exakt rätt stil för och som förstärker husets tidstypiska karaktär. Välkommen till Steg 7, en fastighet med charmigt 20-talshus som med sitt tidstypiska brutna mansardtak har renoverats till det perfekta huset för dig som vill bo på landet i rätt känsla. Här finner vi höga golvsocklar, kaklat badrum, betsade och framtagna takåsar, stort lantligt kök, genomgående fina ytskikt i modern tappning samt rymliga sovrum för både barnen och föräldrarna. 15 minuters resväg från Hudiksvall har vi här en pärla som med ett otroligt solläge är svår att slå - en drömplats! Välkommen att boka dig på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Kastellvägen 12, Hudiksvall, Hudiksvalls kommun

Kastellvägen 12

Lägenhet
Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
2 995 000 kr
81 m²
3 rum
vån 4/5
5 128 kr/mån
36 975 kr/m²

Välkommen till en ljus och modern gavellägenhet med högt läge på fjärde våningen som ger en härlig utsikt över både Hudiksvallsfjärden och stan. Bostaden erbjuder en välplanerad yta om 81 kvadratmeter och har bland annat exklusiva material, vackra golv och smarta förvaringslösningar. Till det kommer även ett fantastiskt solläge, egen brygga och grillplats i föreningen samt närhet till centrum, havspromenaden och aktivitetscenter. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Hiss
Hårte Orrvägen 38, Jättendal, Nordanstigs kommun
 • Ons 8 maj kl 14:00
Hårte Orrvägen 38, Jättendal, Nordanstigs kommun, bild 2
Hårte Orrvägen 38, Jättendal, Nordanstigs kommun, bild 3

Hårte Orrvägen 38

Fritidshus
Jättendal, Nordanstigs kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
3 800 000 kr
110 + 25 m²
4 rum
1 458 m² tomt

Nu förmedlar vi ett unikt objekt! Med ett ostört och vackert läge, precis intill stranden hittar vi detta fantastiska ställe som kan bebos sommar som vinter. Här erbjuds ett inbjudande hem med vackert ljusinsläpp och fin utsikt över havet och horisonten. Förutom bostadshuset med dess 4 ROK och loft finns här också ett fullt utrustat Attefallshus, förråd och insynskyddad, stor uteplats. Läget är perfekt för dig som ställer höga krav på ditt boende med naturen och havet nära inpå. Inte långt ifrån huset ligger Sörfjärdens Golfbana och det finns gott om fina promenadvägar efter Kustleden. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Uteplats
Moränvägen 13, Hudiksvall, Hudiksvalls kommun

Moränvägen 13

Villa
Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
4 200 000 kr
168 + 119 m²
6 rum
709 m² tomt

Välkommen till Moränvägen 13 och denna härliga etagevilla med sin öppna och fina planlösning. Här får man plats många och kan husera i fyra olika plan. Huset har både gott om sovrum och stora umgängesytor för den stora familjen eller för många gäster. Huset har en bekväm uppvärmning genom bergvärme, fiber finns och elbilsladdare är installerat. Varmgarage och förråd. Tio minuters gångavstånd till stan. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Balkong
 • Uteplats
Knösta 48, Hudiksvall, Hudiksvalls kommun

Knösta 48

Villa
Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
1 900 000 kr
155 + 14 m²
5 rum
6 295 m² tomt

Varmt välkommen till Knösta 48 - Knappt 10 minuter från Hudiksvall centrum finns denna rymliga villa med ett trivsamt och bekvämt läge med dubbelgarage, verkstad och gott om sociala ytor. Fastigheten har en stor trädgård om drygt 6000 kvm som ger plats för odling och utomhusaktiviteter samt skogen inpå knuten. I trädgården finns gästhus och trevliga umgängesytor både i uterummet och i lusthuset. Lantligt men ändå på bekvämt avstånd från centrum med bra busskommunikationer från Bergsjövägen. Nära till påfart på E4. Varmt välkommen att boka in dig för visning!

Dalgatan 2B, Hudiksvall, Hudiksvalls kommun

Dalgatan 2B

Lägenhet
Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
800 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
4 529 kr/mån
14 545 kr/m²

Fin lägenhet på omtyckta Dalgatan. Bra planerad lägenhet med gott om förvaring, stort kök och balkong i söderläge. Föreningen är välskött och i området har du närhet till centrum, kommunikationer, mataffär och promenadstråk. Tv och fiber ingår i avgiften. Hiss finns. Snabbt tillträde är möjligt. Varmt välkommen på visning!

 • Hiss
Gillströms väg 2, Bergsjö, Nordanstigs kommun

Gillströms väg 2

Villa
Bergsjö, Nordanstigs kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
995 000 kr
74 + 128 m²
7 rum
1 369 m² tomt

Mitt i Bergsjö med gångavstånd till allt du behöver har vi här på Gillströms Väg en stor villa med hela 5 sovrum som rymmer hela familjen. Söker du en bra plats för barnen att växa upp där skola, livsmedelsbutik, bussar, idrottsplats ligger endast några stenkast bort så är detta ett perfekt ställe för dig. Här möts du av en mysig hörntomt med nybyggd altan runt större delen av huset och dessutom ett rymligt garage i anslutning. Huset är fördelat på samtliga tre plan med bl a öppen planlösning mellan kök/vardagsrum samt två sovrum på entréplanet, inredd källare med två extra sovrum och nya ytskikt på väggarna och en övervåning med både sovrum samt mindre allrum. Bergvärmepumpen är nyligen bytt och taket lades om för några år sedan samt så finns fiber installerat. Bokning av visning krävs!

 • Uteplats
Stenbergsvägen 6, Hudiksvall, Hudiksvalls kommun

Stenbergsvägen 6

Villa
Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
6 495 000 kr
200 + 20 m²
7 rum
2 710 m² tomt

Ett unikt avskilt läge med magnifik utsikt över Hudiksvall! Välkommen till Stenbergsvägen 6 - en stor villa med högt, avskilt läge och en helt fantastisk utsikt över stan! Bostaden är modernt inredd med stor och öppen planlösning, högt i tak, eldstad och fint ljusinsläpp. Här kan du följa solen på altanen som löper längs två sidor om huset med utgångar från flera rum. Från badrummet med bastu kan du direkt gå ut och ta ett dopp i jacuzzin. För dig som har behov av många rum är huset ypperligt med sina 7 rum och kök. Huset är väl underhållet och påkostat med låga driftskostnader och modern teknik. Trädgården är välskött och gränsar mot grönomårde, så här bor du med ett helt ogenerat och tyst läge. Förutom bostadshuset finns här också garage och förråd. Fiber finns. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Uteplats
Kyrkvägen 26, Nordanstig, Nordanstigs kommun
 • Mån 6 maj kl 16:00

Kyrkvägen 26

Villa
Nordanstig, Nordanstigs kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
1 995 000 kr
330 + 125 m²
10 rum
5 600 m² tomt

På Kyrkvägen i Gnarp mitt emellan Hudiksvall och Sundsvall ligger denna fantastiska fastighet med ett stort hus innehållandes flera stora och luftiga rum, en charmig serveringsgång mellan kök och matrum, flera sovrum och ett kontor med såväl ett kassaskåp som ett eget bankvalv. Huset som är den gamla prästgården i Gnarp har moderniserats och har nu bergvärme, en carport för tre bilar och en tillhörande logbyggnad med stort loft och möjlighet att inreda till garage. Här bor du i en lugn by med enkelt pendlingsavstånd till två större städer. Dessutom har du endast några minuters bilfärd ut till havet och Sörfjärdens långa sandstrand, eller för den delen bra slalomåkning för familjen i Hassela. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att anmäla ditt intresse!

 • Plus
Tytterövägen 36, Enånger, Hudiksvalls kommun

Tytterövägen 36

Villa
Enånger, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
1 795 000 kr
120 + 48 m²
4 rum
2 070 m² tomt

På Tytterövägen 36 i Enånger säljs inom kort denna för många kända fastighet med två hus fint uppställda i vinkel för att skapa en trivsam innergård och en plats avstängd från vägen. Läget är optimalt där du njuter av det lantliga läget, ån som porlar nedanför och som varma dagar lockat med ett svalt dopp i det grunda vattnet. Samtidigt njuter du av närheten till centrum med mataffär och busskommunikationer. Fastigheten är perfekt för dig som har en stor familj, vill skapa ett generationsboende eller vill ha ett hus för uthyrning och därmed skapa en god hushållsekonomi. Det ena huset har tack vare dess byggår från slutet av 1800-talet en stor charm med bland fina trägolv, en smidig uppvärmning i form av jordvärme och en stor jordkällare. Här finns även en helt oinredd övervåning där du som vill utöka husets användningsområde kan skapa flera rum. Det andra huset från tidigt 1900-tal har både kakelugn och köksspis och nyttjas i dagsläget för uthyrning inom familjen. Förutom kök, vardagsrum, sovrum och kontor finns även här en stor oinredd del där du kan skapa ett fint rum med högt i tak och fina detaljer. På fastigheten finns även en loge med bra förvaringsmöjligheter i två plan samt ett mindre garage och en carport med plats för två bilar. Säljaren har mätt upp de både husen till 120 kvm boarea i det ena och 124 kvm boarea i det andra. Den taxerade ytan är på 76 kvm boarea + 48 kvm biarea. Fiber är beställt och har en planerad installation under vår/sommar 2024. Kostnad tillfaller köparen.

Huggargatan 10, Iggesund, Hudiksvalls kommun

Huggargatan 10

Villa
Iggesund, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
850 000 kr
65 + 40 m²
3 rum
1 088 m² tomt

Välkommen till Huggargatan 10 och denna 30-tals villa med hörnläge på en mysig gata i Iggesund. Huset har renoverats i omgångar med flera stora poster utförda. Praktisk uppvärmning genom bergvärme samt luftvärmepump och fiber finns installerat. Grunden är dränerad, fönster och tak är även bytta. Bostaden omfattar två sovrum, vardagsrum, två hygienutrymmen och kök. I källarplanet finns tvättstuga och ytor med möjlighet att nyttja som "ungdomsrum" alternativt förrådsutrymmen. Lummig trädgårdstomt med plats för lek och odling med uteplatser i tre väderstreck samt friliggande carport för två bilar. Fastigheten kommer att besiktas inför försäljning. Varmt välkommen att boka in dig för visning!

Reffelmansvägen 1E, Hudiksvall, Hudiksvalls kommun

Reffelmansvägen 1E

Lägenhet
Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
795 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/3
5 906 kr/mån
11 522 kr/m²

Varmt välkommen till Reffelmansvägen 1E - en mycket väldisponerad 3:a med såväl hiss som inglasad balkong i västerläge! Här finns också bra förvaringsmöjligheter och i källarplanet ligger tvättstugan på bekvämt avstånd. Bostaden ligger därutöver i en välskött förening och här finns flera gemensamma utrymmen såsom samlingslokal, övernattningsrum, grillplats och cykelförråd. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

 • Hiss
Storsands ringväg 9, Hudiksvall - Hornslandet, Hudiksvalls kommun

Storsands ringväg 9

Fritidshus
Hudiksvall - Hornslandet, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
950 000 kr
66 + 31 m²
3 rum
1 382 m² tomt

Varmt välkommen till Storsands ringväg 9 - en bostad i älskat fritidshusområde med högt läge invid skog och med närhet till Lakbäcks fina sandstrand! Här hittar du denna bostad som kan användas såväl som fritidsboende som permanentbostad och bostaden rymmer tre rum och kök. Förutom bostadsbyggnaden finns här också en bastubyggnad och tomten är en trädgårds- och naturtomt som ligger i olika nivåer och ger dig möjligheter för uteplatser i flera väderstreck. Området är ett mycket uppskattat fritidshusområde, men många bor också här permanent. Lakbäck ligger ca 20 km från Hudiksvalls centrum och i området finns flera badmöjligheter i hav och badtjärn, padel- och tennisbana, vandringsleder och fotbollsplan. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Ringvägen 24, Delsbo, Hudiksvalls kommun

Ringvägen 24

Villa
Delsbo, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
1 950 000 kr
92 + 92 m²
4 rum
1 099 m² tomt

Välkommen till Ringvägen 24 - en välskött 1 plansvilla med källare, belägen på en uppväxt och lummig hörntomt. Ett perfekt läge på ett lugnt villaområde med närhet till centrum, utomhusbad och friluftsanläggningar. Här kan barnen gå till skolan på bara några minuter, liksom sparka boll i de fina grönområdet eller bada i Stömnesjön som ligger alldeles intill. Vintertid ges möjlighet till skidåkning längs fina skidspår på isen. Ett praktiskt boende med bekväm uppvärmning - bergvärme och kyla från borrhål. Fiber är också installerat, likaså laddbox för elbilen.

 • Uteplats
 • Energieffektiv
Djupegatan 31B, Hudiksvall, Hudiksvalls kommun

Djupegatan 31B

Lägenhet
Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
600 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 2/3
4 215 kr/mån
14 815 kr/m²

Välkommen till Djupegatan 31B - Välplanerad lägenhet om 1 rok i HSB Brf Granbacken. Lägenheten har ett fint ljusinsläpp med renoverade enhetliga ytskikt, kök med plats för matbord och vardagsrum med skiljevägg för säng. Dessutom finns en rymlig inglasad balkongen i västerläge med kvällssol. På Djupegatan bor du i ett området med närhet till mataffär, goda kommunikationer, fina promenadstråk samt Aktivitetsfabriken med padelbanor, gym och restaurang. Varmt välkommen att boka in dig för visning!

 • Plus
 • Balkong
Västertanne 231, Bergsjö, Nordanstigs kommun

Västertanne 231

Villa
Bergsjö, Nordanstigs kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
1 295 000 kr
150 m²
6 rum
5 223 m² tomt

Välkommen till Västertanne, en vackert belägen plats här med ett rymligt hus och stor vidbyggd loge! Med ca en halv hektar tomt i perfekt söderläge har du här en av de bästa vyerna ögat kan vila på och huset har de senaste åren genomgått en helrenovering invändigt med nya moderna ytskikt, ett helt nytt kök och badrum. Här har du fyra fina sovrum där samtliga praktiskt är belägna på det övre planet så att de sociala ytorna finns på entréplanet. Till huset finns också en stor vidbyggd loge med rymligt garage i bottenplan som också kan fungera som verkstad. Välkommen att anmäla dig på visning!

Norra Kyrkogatan 2, Hudiksvall, Hudiksvalls kommun

Norra Kyrkogatan 2

Lägenhet
Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
1 475 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 1/4
3 737 kr/mån
29 798 kr/m²

I den populära bostadsrättsföreningen Fjärilen säljs inom kort denna helrenoverade och välplanerade lägenhet om två rum och kök med balkong i västerläge och endast några meter från centrala Hudiksvall. Lägenheten har genomgått en totalrenovering med nya ljusa golv, nytt kök med matplats i öppen planlösning mot vardagsrummet och ett nyrenoverat badrum med dusch. I föreningen njuter du av en trivsam tillvaro, såväl i de välskötta fastigheterna så som på den fina innergården och av atmosfären bland de boende. Lägenheten marknadsförs som På gång och kommer under våren komma ut till försäljning. Tveka inte att höra av dig redan nu för att vara med när det blir aktuellt.

 • Hiss
Olnirsvägen 24A, Delsbo, Hudiksvalls kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Olnirsvägen 24A

Lägenhet
Delsbo, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
795 000 kr
111 m²
4 rum
5 342 kr/mån
7 162 kr/m²

Varmt välkommen till Olnirsvägen 24A - ett fantastiskt gavelläge med fri och vacker utsikt där du till och med kan skymta Avasjön! Bostaden ligger längst in på väg och är fri från genomfart. Här finns också carport samt två uteplatser med förmiddag- och kvällssol där en 80 kvm trall förbinder framsidan med både carporten och baksidan. Därutöver finns här nyrenoverat badrum och tre sovrum, varav ett är beläget på entréplanet. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Djupegatan 43 b, Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Djupegatan 43 b

Lägenhet
Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
550 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 4/4
3 180 kr/mån
14 474 kr/m²

Högst upp i huset på Djupegatan 43 B säljs nu denna mycket fina "mini-tvåa" med härligt ljusinsläpp från det stora fönstret ut mot Rummelkullen. Lägenheten har ett separat sovrum, fina ytskikt och ett kök i öppen planlösning mot vardagsrummet som rymmer både matplats och soffgrupp. Här bor du med direkt närhet till mataffär, bussförbindelser, östra slingans motionsområde som har både löpslingor och längdskidsspår. Förutom detta har du bekvämt avstånd till centrala Hudiksvall. Lägenheten är registrerad som 1 rum och kök men har byggts om till en "mini-tvåa" av nuvarande ägare.

 • Plus
Kraterstigen 3, Bjuråker, Hudiksvalls kommun

Kraterstigen 3

Villa
Bjuråker, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
2 500 000 kr
133 m²
5 rum
1 933 m² tomt

Välkommen till en boendemiljö med kvalitet - Området Solgläntan, omfattar 13 tomter varav en är just Kraterstigen 3. Här har ett byggprojekt påbörjas men säljs nu med ett så gott som färdigställt yttre, insidan är påbörjad med träreglar. Bostaden är planerad med hall, fyra sovrum, kök med matplats och vardagsrum i öppen planlösning med generös rymd tack vare att det är öppet till nock med stora fönsterpartier. Dessutom är det planerat för tvättstuga, två badrum samt bastu. Ytskikt, inredning, altan och trädgård kvarstår för en ny ägare att planera och färdigställa efter egna önskemål. Här finns alltså alla möjligheter till att skapa ett drömboende på en plats som är under utveckling. Ett fantastiskt ställe att njuta av bergen, solen, vattnet och naturen. Med gemensam pir och egen båtplats för varje tomt kommer detta vara en plats att trivas på. Vatten, infiltration och elanslutning ingår i priset. Kontakta ansvarig mäklare för visning och mer information!

Storgatan 9, Bergsjö, Nordanstigs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Storgatan 9

Villa
Bergsjö, Nordanstigs kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
250 000 kr
360 m²
630 m² tomt

Nu är Filadelfiakyrkan i Bergsjö ute till försäljning. Byggd i funkisstil med en exteriör i kubform, raka linjer, tegel och invändigt så rymmer byggnaden både en kyrksal med läktare, stort samlingsrum i källaren samt flera kök, sovrum, alllrum mm. Uppvärmning genom bergvärme. Kommunalt vatten och avlopp. Centralt belägen efter Storgatan - mitt i centrala Bergsjö. Välkommen med din intresseanmälan!

Ankargatan 7B, Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ankargatan 7B

Lägenhet
Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
575 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/3
5 970 kr/mån
9 274 kr/m²

På Ankargatan 7 B säljs nu denna fina vindstvåa med genomgående fina ytskikt, vitmålade väggar och havsutsikt från flera fönster. Genom fönsterna njuter du av den fantastiska utsikt som Hudiksvallsfjärden erbjuder, och soluppgångar som färgar himlen i fantastiska färger. I lägenheten finns en stor och rymlig hall, ett fullstort kök med gott om plats för en stor matplats och dessutom ett vardagsrum med havsutsikt och sovrum med väldigt bra garderobsförvaring. Här bor du med direkt närhet in till Hudiksvalls centrum och även ett kort promenadavstånd till Västra Hamnen med restaurang, Padel och Gym. Dessutom har du fina omgivningar med trevliga promenadstråk. Det här är en mycket fin lägenhet som är värd att se, dessutom erbjuds ett snabbt tillträde. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen

 • Plus
Lantmätaregatan 5 B, null, Hudiksvalls kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Lantmätaregatan 5 B

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
595 000 kr
36 m²
1 rum
2 935 kr/mån
16 528 kr/m²

Varmt välkommen till Lantmätaregatan 5B - en fint och smakfullt renoverad 1:a på den mycket omtyckta stadsdelen Öster! Lägenheten har stilrena materialval, modernt kök, renoverat badrum och en uteplats i härligt söderläge som ger dig möjlighet till såväl odling av dina kökskryddor som en plats att umgås under sommaren. Bostaden har även avgift som inkluderar fiber och denna avgift kommer heller inte bli påverkad av det kommande balkongtillägget. Från bostaden har du också direkt närhet till mataffär, bra kommunikationer samt fina promenadstråk och motionsspår, både i närheten och utmed vattnet på Djupestrand. I närheten finns dessutom Aktivitetsfabriken med flera gym, restaurang och Padel-banor. Försäljningen planeras till våren 2024. Välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för att anmäla ditt intresse!

 • Hiss
Oxelvägen 9, Bergsjö, Nordanstigs kommun

Oxelvägen 9

Villa
Bergsjö, Nordanstigs kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
1 300 000 kr
167 + 118 m²
6 rum
1 533 m² tomt

Välkommen till Oxelvägen 9 och denna charmiga och stora 1½ plansvilla mitt i centrala Bergsjö. Belägen på en uppväxt och lummig trädgård med plats för både odling i både såbäddar och växthus men också gott om plats för lek. Bostadshuset rymmer hela 6 rum och kök, tre eldstäder samt hel källarvåning med gott om utrymmen och garage. Låga driftskostnader med bergvärme. Fiber finns. Välkommen på visning!

Södra Vägen 50, Hudiksvall - Centrum, Hudiksvalls kommun

Södra Vägen 50

Lägenhet
Hudiksvall - Centrum, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
850 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 1/3
3 851 kr/mån
21 250 kr/m²

Välkommen till Södra Vägen 50 och detta centralt belägna boende om 1,5 rok i markplan med egen uteplats. Här bor du på 40 kvadrat i en trivsam förening med 8 bostadsrätter. Lägenheten har ljusa och fräscha ytskikt med en mysig uteplats om hela 9 kvm - perfekt för ljumma sommarkvällar. I lägenhetens avgift ingår även parkering. Fiber finns. Varmt välkommen på visning!

Visar 1 - 25 av 63