Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anna Karlsson

Anna Karlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Olnirsvägen 42 B, Delsbo, Hudiksvalls kommun

Olnirsvägen 42 B

Lägenhet
Delsbo, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
695 000 kr
69 m²
2 rum
3 910 kr/mån
10 072 kr/m²

Varmt välkommen till denna väldisponerade bostadsrätt med inglasad altan och egen ingång på populära Olnirsvägen. Här bor du bekvämt i entréplan i den välskötta föreningen Riksbyggens Brf Delsbohus Nr 2. Boendet erbjuder en trivsam boyta om hela 69 kvm och här får du ett smidigt och lättillgängligt boende då det också finns egen tvättstuga samt carport utanför dörren. Området har mycket att erbjuda med närhet till natur och trevliga promenadstråk. I närheten finns också bekvämligheter som mataffärer, restauranger och bra kommunikationer. Bostaden passar perfekt för dig som önskar enkelhet och bekvämlighet. Den inglasade altanen ger möjlighet till sköna stunder utomhus, oavsett väder. Med en egen ingång får du dessutom villakänsla fast i bostadsrättsform. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Bergnäs 1, Forsa, Hudiksvalls kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bergnäs 1

Villa
Forsa, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
2 100 000 kr
116 + 63 m²
4 rum
2 546 m² tomt

Varmt välkommen till Bergnäs i Forsa och detta trevliga enplanshus från 1983, beläget endast 13 minuter från Hudiksvalls centrum. Komplett med tre sovrum, ett välutrustat kök, rymligt vardagsrum, ett badrum och en praktisk tvättstuga med groventré och extra toalett. Här finns också rymligt garage med förråd och pannrum för den vedeldade pannan samt kylt matförråd. Fastigheten erbjuder en vacker utsikt över den glittrande Kyrksjön och Forsa Kyrka och här finns också gott om yta för den odlingsintresserade med en tomtyta om hela 2 546 kvm samt stort växthus. Via servitut har du också möjlighet till båtplats en kort promenad bort. Välkommen hem!

Hammargatan 14, Delsbo, Hudiksvalls kommun

Hammargatan 14

Villa
Delsbo, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
1 695 000 kr
142 + 10 m²
5 rum
945 m² tomt

Varmt välkommen till Hammargatan 14 - en mycket fin enplansvilla med renoverat kök och badrum samt genomgående fina ytskikt! Bostaden har därutöver generösa sociala ytor, en gäst-WC och tre sovrum. Här finns också bra förvaringsytor, praktisk tvättstuga med groventré samt vidbyggt garage. Området är barnvänligt med direkt närhet till natur och lekpark och på gångavstånd ligger en förskola. Fiber finns. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Reffelmansvägen 1E, Hudiksvall, Hudiksvalls kommun

Reffelmansvägen 1E

Lägenhet
Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
795 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/3
5 906 kr/mån
11 522 kr/m²

Varmt välkommen till Reffelmansvägen 1E - en mycket väldisponerad 3:a med såväl hiss som inglasad balkong i västerläge! Här finns också bra förvaringsmöjligheter och i källarplanet ligger tvättstugan på bekvämt avstånd. Bostaden ligger därutöver i en välskött förening och här finns flera gemensamma utrymmen såsom samlingslokal, övernattningsrum, grillplats och cykelförråd. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Hiss
Storsands ringväg 9, Hudiksvall - Hornslandet, Hudiksvalls kommun

Storsands ringväg 9

Fritidshus
Hudiksvall - Hornslandet, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
950 000 kr
66 + 31 m²
3 rum
1 382 m² tomt

Varmt välkommen till Storsands ringväg 9 - en bostad i älskat fritidshusområde med högt läge invid skog och med närhet till Lakbäcks fina sandstrand! Här hittar du denna bostad som kan användas såväl som fritidsboende som permanentbostad och bostaden rymmer tre rum och kök. Förutom bostadsbyggnaden finns här också en bastubyggnad och tomten är en trädgårds- och naturtomt som ligger i olika nivåer och ger dig möjligheter för uteplatser i flera väderstreck. Området är ett mycket uppskattat fritidshusområde, men många bor också här permanent. Lakbäck ligger ca 20 km från Hudiksvalls centrum och i området finns flera badmöjligheter i hav och badtjärn, padel- och tennisbana, vandringsleder och fotbollsplan. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Långviksberget 12, Iggesund, Hudiksvalls kommun

Långviksberget 12

Villa
Iggesund, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
1 250 000 kr
146 + 72 m²
6 rum
1 477 m² tomt

Välkommen till detta väldisponerade hus på Långviksberget strax utanför Iggesund, där natursköna omgivningar möter bekvämt boende. Huset är beläget på en höjd med fin utsikt mot Viksjön. Huset består av 4-5 sovrum, kök, allrum, duschrum med WC, separat WC med handfat samt diverse källarutrymmen. Uppvärmningen är vattenburen via pelletspanna med ny pelletsbrännare. Välkommen på visning!

Hällvägen 5, Näsviken, Hudiksvalls kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hällvägen 5

Villa
Näsviken, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
1 600 000 kr
136 + 84 m²
5 rum
1 520 m² tomt

Varmt välkommen till Hällvägen 5 i Näsviken - endast ett stenkast från sjön Ingan hittar du detta familjevänliga hus på omtyckt villagata! Här bor du med direkt närhet till nybyggd förskola, skola, matbutik och motionsspår samt fin och välskött badplats! I bostaden finns bland annat stort kök med utgång till stor terrass, fyra sovrum och altan med soligt läge. Här hittar du också dubbelcarport. Varmt välkommen att kontakta mäklaren med din visnings- och intresseanmälan! Digital visning finns tillgänglig, vänligen kontakta mäklaren för att ta del av den.

  • Balkong

Visar alla 7