Mäklare Moa Thyrén

Moa Thyrén

Om mig

Att få hjälpa människor att sälja sina bostäder och hitta nya hem är något som jag brinner för. Med min personliga touch och yrkeskunskap strävar jag alltid efter att ge mina kunder en smidig och trygg försäljning. Hör gärna av dig till mig om du vill ha hjälp med att sälja ditt boende - jag ser fram emot att höra från dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Norra kyrkogatan 13B, Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
  • Fre 31 mar kl 11:30

Norra kyrkogatan 13B

Lägenhet
Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig

725 000 kr

26 m²

1 rum

1 394 kr/mån

27 885 kr/m²

Vill du bo mitt i centrum med allt du behöver inom räckhåll? Då bör du ta en titt på denna 1:a som ligger endast ett stenkast från stadens butiker, mataffär och kommunikationer. Bostaden har också mycket låg avgift och är i fint skick. Varmt välkommen!

  • Plus
Konvaljevägen 8, Harmånger, Nordanstigs kommun
  • Fre 31 mar kl 15:00

Konvaljevägen 8

Villa
Harmånger, Nordanstigs kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig

990 000 kr

113 m²

4 rum

1 075 m² tomt

Välkommen till Konvaljevägen 8, ett enplanshus byggt 1980 i Harmånger. Här finner du ett renoverat kök och badrum från 2019 som är stilrent inrett och utrustat med moderna bekvämligheter. Huset har en välplanerad layout med tre rymliga sovrum, vilket gör det till en perfekt familjebostad eller för dig som behöver extra utrymme för gäster eller arbete hemifrån. Invid huset finns också ett dubbelgarage på betongplatta. Trädgården är anlagd med gräsmatta och erbjuder gott om utrymme för lek och umgänge. Uppvärmningen i huset sker genom en luftvärmepump och direktverkande elradiatorer. Fiber finns. Konvaljevägen 8 ligger också mycket bra till när det gäller närhet till service och bekvämligheter, endast några minuters promenad från fastigheten hittar du en välsorterad mataffär där du kan handla allt du behöver för dina dagliga inköp. Dessutom finns det flera restauranger i närheten. För de yngre familjemedlemmarna finns det flera skolor och förskolor i området, vilket gör det enkelt att ta hand om barnens utbildning och sociala behov. Sammanfattningsvis är Konvaljevägen 8 en bekväm och modern bostad som är redo att flytta in i, med sin praktiska layout, renoverade kök och badrum, tre rymliga sovrum och fiberanslutning. En perfekt plats att kalla hem!

  • Plus

Visar alla 2