Mäklare Moa Thyrén

Moa Thyrén

Om mig

Att få hjälpa människor att sälja sina bostäder och hitta nya hem är något som jag brinner för. Med min personliga touch och yrkeskunskap strävar jag alltid efter att ge mina kunder en smidig och trygg försäljning. Hör gärna av dig till mig om du vill ha hjälp med att sälja ditt boende - jag ser fram emot att höra från dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Schönströms väg 18, Bergsjö, Nordanstigs kommun
  • Fre 15 mar kl 13:15
Schönströms väg 18, Bergsjö, Nordanstigs kommun, bild 2
Schönströms väg 18, Bergsjö, Nordanstigs kommun, bild 3

Schönströms väg 18

Villa
Bergsjö, Nordanstigs kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
1 650 000 kr
208 + 83 m²
8 rum
2 107 m² tomt

Attraktivt, sjönära läge efter lugn återvändsgata i Bergsjö. Välkommen till denna stora och trivsamma funkisvilla med härliga sällskapsytor och många sovrum. Stort, varmbonat dubbelgarage. Trädgården är uppväxt och lummig med plats för både odling och lek. Nybyggd altan på framsidan. Bostaden är väl underhållen med nytt tak 2009, bekväm uppvärmning med bergvärme och fiber är installerat. Här ingår också robotgräsklipparen i köpet. Nära till både skola, kommunikationer och service.

  • Premium
  • Energieffektiv
Järnvägsgatan 11, Hudiksvall, Hudiksvalls kommun

Järnvägsgatan 11

Lägenhet
Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
1 200 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 1/2
4 438 kr/mån
20 513 kr/m²

På populära Väster bor du i mysiga områden med äldre kvarter och villor runt omkring. Nu finns denna 2:a på Järnvägsgatan 11 ute till försäljning med ett sällsynt läge i ett tvåvåningshus i en liten bostadsrättförening. Perfekt för dig som söker efter ett familjärt och hemtrevligt boende i lägenhetsform utan att för den delen flytta in i ett stort lägenhetskomplex. Parkering ingår. Endast en halv trapp upp ligger lägenheten som är rymlig och har ett tacksamt hörnläge. Tack vare den moderna planlösningen flyter ljuset på bra mellan vardagsrum och kök, där gott om utrymme finns för både förvaring samt matgrupp. Badrum i tidlöst vitt kakel och sovrum med plats för dubbelsäng och garderober - vad mer behövs? Välkommen att anmäla dig på visning!

Långviksberget 12, Iggesund, Hudiksvalls kommun

Långviksberget 12

Villa
Iggesund, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
1 250 000 kr
146 + 72 m²
6 rum
1 477 m² tomt

Välkommen till detta väldisponerade hus på Långviksberget strax utanför Iggesund, där natursköna omgivningar möter bekvämt boende. Huset är beläget på en höjd med fin utsikt mot Viksjön. Huset består av 4-5 sovrum, kök, allrum, duschrum med WC, separat WC med handfat samt diverse källarutrymmen. Uppvärmningen är vattenburen via pelletspanna med ny pelletsbrännare. Välkommen på visning!

Bergvägen 6, Ilsbo, Nordanstigs kommun

Bergvägen 6

Villa
Ilsbo, Nordanstigs kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
950 000 kr
95 + 95 m²
4 rum
1 082 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva ett härligt enplanshus med källare i det populära samhället Ilsbo. Här kan du njuta av ett trivsamt boende med närhet till natur och bekvämligheter. Huset erbjuder en yta om 95 kvadratmeter per plan och har en fin trädgård med gräsmatta, enstaka buskar och träd.

Norra Långsbo 221, Dellenbygden, Hudiksvalls kommun

Norra Långsbo 221

Fritidshus
Dellenbygden, Hudiksvalls kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
350 000 kr
2 rum
920 m² tomt

Välkommen till denna underbara lilla stuga i Norra Långsbo, en drömdestination för naturälskaren. Här råder en sådan stillhet att du kan höra humlornas surr. Stugan i sig är en mysig och gedigen timmerstuga. Här kan du få en god natts sömn efter en dag fylld av äventyr. En av de bästa delarna med stugan är dess uteplatser, som erbjuder både morgon- och kvällssol, perfekta för att njuta av en kopp kaffe eller en måltid utomhus. För de varmare dagarna finns det även skuggiga platser där du kan koppla av och läsa en bok. Stugan är utrustad med el för din bekvämlighet, men på grund av sin naturnära plats saknas rinnande vatten. Här finns även ett traditionellt utedass att tillgå. Det kan vara en charmig och autentisk upplevelse att prova på den gamla tidens sätt att ta hand om sina behov. Stugans läge är perfekt för utflykter och aktiviteter. På cykelavstånd hittar du Dellenbaden och Näsvikens camping. Här kan du hyra kanoter eller paddleboards och ge dig ut på de vackra Dellensjöarna. Du kan även njuta av en omgång minigolf på campingen för att fördriva tiden med lekfulla stunder. Denna stuga är en fridfull plats som ger dig möjlighet att njuta av livets enkla och goda ting. Här kan du koppla av och slappna av i naturens famn, bort från stadens stress och brus.

Visar alla 5