Skönhamnsvägen 18

Johannedal, Sundsvalls kommun Se på karta

1 325 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
91 m²
Biarea
43 m²
Tomtarea
913 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1909
Energiklass
D
Driftkostnad
48 152 kr/år

Villan är belägen på trevlig, lättskött hörntomt med infart från Skönhamnsvägen samt till garaget från Stamvägen, dubbelgarage med förrådsdel.
Vi möts av en entréveranda med sittplats innan vi går in till entréhallen, hallen har laminatgolv med klinkerstruktur på väggarna är det bröstpanel och tapet, här finns även en liten innerhall med lika beklädnad som hallen.

Praktiskt kök med matplats, köket har laminatgolv, utrustat med elhällspis, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys där även ismaskin finns. I köket finns fönster i två väderstreck samt en fönsteröppning mot vardagsrummet. Ljust vardagsrum med utgång till altan och tomt, i rummet är trappan upp till övre plan.
Badrum med duschplats/toalett, klinkergolv och målad väv på väggarna, wc, handfat i skåp, vid duschplatsen är väggarna klädda med våtrumsmatta, badrummet har visst renoveringsbehov.

På övre plan finns tre rum, ett stort ljust rum som i dag används till sovrum, rummet har laminatgolv och målade väggar samt garderobsvägg med skjutdörrar, varav en dörr med spegel.
Sovrum 2 med laminatgolv och tapetserade väggar varav en som fondvägg.
Större alkovrum 3 som används till sovrum/kontor med laminatgolv och målad väv på väggarna.

Till källaren är det ingång utifrån och här finns pannrum med ny bergvärmepump, tvättstuga och bastu, dusch samt förrådsrum, i källaren är det lägre takhöjd.

Villan ligger i ett uppvuxet villaområde med närhet till förskola, skolor med gångväg hela vägen, busskommunikation samt närhet till både Birsta city och centrala Sundsvall och Timrå.

Välkommen med din visningsanmälan!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Sundsvall

Kontakta mäklaren

Leif Karlsson

SkandiaMäklarna Sundsvall
Mäklare Leif Karlsson, SkandiaMäklarna Sundsvall
070-6403068