Mäklare Leif Karlsson

Leif Karlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Erstadsvägen 10, Björknäs, Kramfors kommun
  • Ons 13 mar kl 17:00
Erstadsvägen 10, Björknäs, Kramfors kommun, bild 2
Erstadsvägen 10, Björknäs, Kramfors kommun, bild 3

Erstadsvägen 10

Villa
Björknäs, Kramfors kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
550 000 kr
84 + 64 m²
4 rum
1 280 m² tomt

Villan ligger med högt läge och har fin utsikt ner mot Ångermanälven i ett uppvuxet borstadsområde med Bullerby känsla. Villan är byggd 1935 i 1,5 plan med hel källare och fördelas på 84 kvm boyta och 64 kvm biyta, 4 rum och kök varav 2-3 sovrum. Praktiskt kök med matplats. Vardagsrum med både öppenspis med insats och en luftvärmepump. Matrum invid kök, som också kan bli till sovrum om så önskas. Helt nytt badrum/toalett med duschplats och fönster. Övre plan har hall med plats för skrivbord och dator med utsikt mot älven. Två stora sovrum med garderober och kattvind. Källarplanet har stort rum, tvättstuga/pannrum, förråd och matkällare samt ett mindre rum lämpligt för toalett eller bastu. Invid huset finns ett fristående rymligt garage med god takhöjd. Här bor Ni med ett högt fritt läge och utsikt ner mot älven samt närhet till Frånö förskola, ridstall, Frånö hamn och närhet till centrala Kramfors. Varmt välkommen med din visningsbokning!

  • Premium
Raholmsvägen 205, Alnö-Ankarsvik, Sundsvalls kommun
Raholmsvägen 205, Alnö-Ankarsvik, Sundsvalls kommun, bild 2
Raholmsvägen 205, Alnö-Ankarsvik, Sundsvalls kommun, bild 3

Raholmsvägen 205

Villa
Alnö-Ankarsvik, Sundsvalls kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
1 895 000 kr
90 m²
4 rum
1 260 m² tomt

Välkomna till Raholmsvägen 205! Här möts vi av en väldisponerad 1 plans villa om ca 90 kvm boyta fördelat på 4 rum och kök varav idag tre sovrum. Invid entrén till huset finns det stora altandäcket med god plats för lek och gemenskap samt bad i poolen. Väl inne i huset möts vi av en välkomnade entréhall som leder vidare runt i huset. Stort ljust vardagsrum med fönster och altandörr i två väderstreck, vardagsrummet är i dag avdelad till två rum (vardagsrum och sovrum) avdelningen är gjord med en lättvägg som enkelt kan tas ner samt två sovrum till varav den ena är mindre. Praktiskt kök med matplats och all maskinell utrustning samt stor arbetsbänk med utsikt över altan och poolen. Nytt helkaklat badrum med badkar och stor duschplats samt golvvärme. Kombinerad tvättstuga/pannrum med tvättmaskin, tumlare och rostfri ho samt IVT-bergvärmepump för låg driftkostnad. Utvändigt finns vidbyggd carport samt fristående redskapsbodar. På Alnö-Ankarsvik bor du med närhet till allt du kan tänkas behöva, i Alnö centrum finns matbutik, vårdcentral, folktandvård, gym, bageri, skolor, badhus, idrottsplats, förskola och busscentrum. Från Alnö centrum åker du med linje 1 som tar dig in till Sundsvalls centrum samt linje 75 som tar dig vidare ut mot de soliga stränderna på södra sidan av ön. Alnö är känt som Norrlands Hawaii med sina magnifika stränder och närliggande öar, här finns de allra finaste stränderna som Norrlandskusten kan erbjuda, underbara skogar, bär och svampplockning och elljusspår som används som skidspår under vintertid. Det finns även möjlighet till fallskärmshoppning och härliga rundvandringar om forntida Alnö och dess historia. Med gångavstånd från huset finns också förskola, och skola, småbåtshamn, badstrand, samt restaurang Carlvikspiren och Wirriga bakverk samt restaurang Vindhem och dess båthamn. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Flottiljvägen 41A, Alnö-Vihaga, Sundsvalls kommun
Flottiljvägen 41A, Alnö-Vihaga, Sundsvalls kommun, bild 2
Flottiljvägen 41A, Alnö-Vihaga, Sundsvalls kommun, bild 3

Flottiljvägen 41A

Villa
Alnö-Vihaga, Sundsvalls kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
4 750 000 kr
176 + 15 m²
7 rum
915 m² tomt

Välkomna till Flottiljvägen 41A, vänligen kontakta mäklaren för visning! Gediget, tidlöst och med fina materialval både inomhus och utomhus i form av trevlig stenläggning, mur och ny altandel under tak känns huset fortfarande som nytt. Entréplatsen är under tak och leder oss in till rymlig välkomnande entréhall som har garderober med spegelskjutdörrar för god förvaring. Tilltalande öppen planlösning mellan vardagsrum - matrum och kök som ger en härlig social känsla samt ljus och rymd genom den generösa takhöjden på hela 2,65 meter och utgång till altan och uteplats med stor markis från matrumsdelen. Praktiskt kök där med nyttjar den goda takhöjden genom skåp upp till tak och fina arbetsbänkar i granit samt all maskinell utrustning. På entréplanet finns ett stort sovrum med utgång till altanen som är under tak och ger en skön privat rogivande känsla. Helkaklat badrum med duschplats, wc och kommod samt härlig bastu. Tvättstuga med tvättmaskin, tumlare och NIBE frånluftsvärmeväxlare. _Genomgående nya ytskikt i hall, trappa, vardagsrum, matrum och kök som fått nytt klinkergolv med vacker struktur, lister, foder, innerdörrar etc. Golvvärme på båda bostadsplanen förstärker den ombonade känslan. Till övre plan genom ljust fint trapphus med fönster. Här finns allrum/Tv-rum med stort fönsterparti. Tre sovrum varav ett med klädkammare, som även nås från allrumsdel. Rejält helkaklat badrum med bubbelbadkar och separat duschplats, dubbla handfat i kommod och wc. Även på detta plan är takhöjden generös med hela 2,75 meter. Vid infarten finns bred carport för två bilar och ett rymligt förråd. I förrådet finns det framdraget via kulvertledning värme om man i framtiden vill bygga om carporten till garage. Utvändigt möts vi av vackra stensättningar med både gångar och murar samt fina blomstersättningar. Villan ska upplevas på plats, här är det bara att flytta in! På Alnö-Vihaga bor du med närhet till allt du kan tänkas behöva, i Alnö centrum finns matbutik, vårdcentral, folktandvård, gym, bageri, skolor, badhus, idrottsplats, förskola och busscentrum. Från Alnö centrum åker du med linje 1 som tar dig in till Sundsvalls centrum samt linje 75 som tar dig vidare ut mot de soliga stränderna på södra sidan av ön. Alnö är känt som Norrlands Hawaii med sina magnifika stränder och närliggande öar, här finns de allra finaste stränderna som Norrlandskusten kan erbjuda, underbara skogar, bär och svampplockning och elljusspår som används som skidspår under vintertid. Det finns även möjlighet till fallskärmshoppning och härliga rundvandringar om forntida Alnö och dess historia. Med gångavstånd från huset finns också småbåtshamn, strandpromenad som går från småbåtshamnen in till Alnö centrum samt restaurang Carlvikspiren och Virriga bakverk samt cykelavstånd till restaurang Vindhem och dess båthamn. Varmt välkommen med din visningsbokning!

  • Premium
  • Uteplats
Bergsvägen 14, Centralt, Nordanstigs kommun

Bergsvägen 14

Villa
Centralt, Nordanstigs kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
995 000 kr
147 + 86 m²
7 rum
1 646 m² tomt

Välkomna till Bergsvägen 14! Vi möts av en brokvist med tak som leder in till den välkomnade entréhallen, här finns kapprumsdel och garderob samt ingång till duschrum/toalett. Vidare in till det praktiska köket med bra arbetsbänkar och god förvaring. Intill köket finns stort matrum som ligger med öppen planlösning med vardagsrummet och det finna allrummet. Vardagsrummet har vacker stavparkett och tapetserade väggar samt ljusinsläpp från två väderstreck. Mycket trivsamt allrum med breda golvtiljor och askpanel i taket och som har stort fönsterparti med fantastisk utsikt över Hassela sjön och mot Hassela Ski Resort. På övre plan finns 3 sovrum varav ett är genomgångsrum och en toalett med wc och handfat. Källarplan finns pannrum och tvättstuga där båda rummen har klinkergolv och målade väggar. Stort snickarrum/verkstad. Sommar rum som kan användas till sovrum eller gemensamhets yta allt efter behov. I anslutning till huset finns vacker uteplats med härlig utsikt över tomt och nejd. Fristående carport/förråd/vedbod. Villan ligger centralt belägen med närhet till skola, affärer, bensinmack, pizzeria, vandrarhem, gym, kyrka, busshållplats och till badplats, nära till Hassela Ski Resort, golf och en mängd med naturupplevelser. Här tar du dig lätt vidare med bil eller buss till Sundsvall, Hudiksvall och E4:an för färd norr eller söder ut. Välkommen med din visnings bokning.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Påskvägen 32, Sundsbruk, Sundsvalls kommun

Påskvägen 32

Lägenhet
Sundsbruk, Sundsvalls kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
1 865 000 kr
115,5 m²
5 rum
vån 2/2
5 600 kr/mån
16 147 kr/m²

Mycket fräscht bostadsrätts radhus om 115,5 kvm boyta fördelat på 5 rum och kök varav 3-4 sovrum. Lägenheten är i ett helrenoverat skick med bl.a nytt kök. Här finns två helkaklade badrum, ett på varje plan. Del av entréplan har vattenburen golvvärme från den nya frånluftsvärmepumpen. Altan finns på både fram och baksida. Fristående garage med förrådsdel samt ett isolerat förråd och ett redskapsutrymme. Mellan garaget och förrådet finns det en trivsam uteplats. I bostadsområdet finns fotbollsplan och lekytor. Närhet till förskola, skola och Birsta köpcentrum samt naturen. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 5