Mäklare Leif Karlsson

Leif Karlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stavreviksvägen 26, Stavreviken, Timrå kommun
  • Kommande

Stavreviksvägen 26

Villa
Stavreviken, Timrå kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall

5 450 000 kr

150 m²

5 rum

2 745 m² tomt

Varmt välkommen till denna nybyggda 1 plans villa med tilltalande öppen planlösning, boyta ca 150 kvm fördelat på 5 rum ock varav 4 sovrum. Välkomnade ljus entréhall som leder in till den öppna planlösningen mellan vardagsrum/kök och matplatsen och med utgång till tomten. Här finns 4 sovrum varav ett är Master bedroom med öppen walk in closet. Stor badrum med duschplats, wc och handfat. Rymlig tvättstuga med arbetsbänkar, tvättmaskin och tumlare samt wc. Från entréhallar är det ingång till det stora garaget/maskinhallen med högt i tak och bred port för större fordon. Tomten gränsar mot allmänning med några steg ner till vattnet där bad, fiske och båtåkning kan lätt genomföras. Stavreviken/Bergeforsen är ett populärt område med sitt korta avstånd till Timrå centrum. I närheten finns trevliga badplatser, fiske i Bergeforsen och rekreation. Här bor du med närhet till allt du kan tänkas behöva, ett stenkast från bostaden finns grönområde, kyrka, förskola, skola, direkt anslutning till E4:an, Midlanda flygplats. Närhet till busskommunikation som tar dig vidare mot Timrå centrum eller vidare mot Söråker.

  • Uteplats
Vallmovägen 6, Granlo, Sundsvalls kommun
  • Kommande

Vallmovägen 6

Villa
Granlo, Sundsvalls kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall

3 050 000 kr

130 m²

6 rum

960 m² tomt

Varmt välkomna till denna mycket trivsamma 1 plans villa med inredd källare. Villan har en tilltalande rumsfördelning som fördelas på 6 rum och kök varav 3 sovrum på entréplan och 1 i källarplan, högt i tak på båda planen. Stort praktiskt kök med intilliggande matplats med plats för många. Vardagsrum med öppen spis med insats. Helkaklade badrum både på entréplan och duschrum i källarplan. På källarplanet finns stort sovrum med klinkergolv och öppen spis med insats. Fjärrvärme för bekväm driftskostnad. Friggebod på tomten. Lättskött trädgårdstomt med fruktträd och bärbuskar. Närhet till förskola, skolor, matbutik, busshållplats, naturen samt Granlo centrum och centrala Sundsvall. Tillträde är beräknat till augusti 2023!

  • Uteplats
Skönsbergsvägen 21D, Nedre Haga, Sundsvalls kommun
  • Kommande

Skönsbergsvägen 21D

Lägenhet
Nedre Haga, Sundsvalls kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall

1 595 000 kr

86 m²

3 rum

5 914 kr/mån

18 547 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 3:a i toppskick! Bostaden har fint ljusinsläpp från två väderstreck och utsikt med en glimt av havet från kök och sovrum. Ny inglasad balkong i soligt söderläge. Garage nås under huset. Promenadavstånd till centrala Sundsvall. Bostaden har genomgående vitaliserad enstavs ekparkett & målade ljusa väggar. Ljusgrått modernt kök och marmorerade kakelplattor, diskmaskin, fullstor kyl och frys och induktionshäll. Plats för matgrupp och utgång till en stor härlig inglasad balkong med utsikt och havsglimt. Rymlig hall med platsbyggd förvaring. Stort vardagsrum med utrymme för både soffa och matplats. Två sovrum med bra förvaring och ena med en egen walk in closet. Badrum med kaklade väggar och golv, stor dusch, komod, spegelskåp och tvättmaskin. Området är lugnt och populärt med endast ett stenkast bort till kvarterskrogen och pizzerian. Gångavstånd till Centrala Sundsvall, Mittuniversitet, matbutiker och Norra Bergets friluftsområde. Goda busskommunikationer finns.

  • Balkong

Visar alla 3