Gröngårdsvägen 17

Kilsmo, Örebro Se på karta

925 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
125 m²
Biarea
80 m²
Tomtarea
2 038 m²
Byggår
1962
Driftkostnad
23 256 kr/år
Antal besök
4 792
Dagar på Hemnet
19

Välkomna till en välplanerad 1,5-plans villa med källare. Entrévåningen erbjuder en centrerad hall/entré med plats att hänga av ytterkläder. Vardagsrummet i vinkel ger plats för både soffgrupp och matplats. Här finns även en öppen spis som ger en härlig varm känsla att elda i. Här finns även utgång till en altan med tak som vetter mot baksidan och den rymliga trädgården. På entréplanet finns även ett ljust kök med plats för matbord, ett sovrum samt en gästtoalett.
På övervåningen kommer man direkt upp till en hall, samt med varsitt sovrum i vardera ände. Ett av sovrummen har även utgång till balkong. Övervåningen har även ett badrum med kakel och klinker.
I källarvåningen finns gott om plats och goda förvaringsutrymmen. Det finns även en tvättstuga och ett torkrum.
Här finns även garage, hobbyrum/snickarrum samt matkällare.

En rymligt trädgård om drygt 2000 kvm stor, ger möjlighet till stora lekytor för barnen, men även möjlighet för dig som vill odla och plantera. På tomten finns även ett förråd.

I Kilsmo bor du i ett naturnära område med bra busskommunikation. I närheten (ca 2 km) finns möjlighet till båtplats och fiske i sjön Sottern. Närmsta matbutiker finnes i Odensbacken eller Högsjö. I Kilsmo finns förskola.
Fastigheten är besiktigad, energideklarerad samt säljaransvarsförsäkrad.

Välkomna att boka in er till visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro