Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Elin Nyström

Elin Nyström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hagaby 117, Skogstorp, Kumla kommun

Hagaby 117

Tomt
Skogstorp, Kumla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
995 000 kr
2 100 m² tomt

Lantlig tomt om 2100 kvm - positivt förhandsbesked finns! Här kan ni skapa er underbara plats och göra drömmar sanna! Vem drömmer inte om att få bygga drömhuset med underbar utsikt - och med kort avstånd till Förskolor och skola (F- åk 9), flera lekparker och en liten bit längre bort ligger Kumla centrum. Ett underbart läge, lantliga idyllen med fri utsikt över ängar, åkrar och området, vackra och mysiga gårdar blandat med naturen omkring runtomkring. Tomten är generös och har en tomtyta på 2100 kvm, vilket ger stora möjligheter att bygga ert drömboende och även få plats för lekytor för barnen, odlingar med växter, blommor och grönsaker. Positivt förhandsbesked finns på tomten. I tomtgräns finns kommunalt vatten och avlopp samt el, anslutningsavgifter tillkommer för köparen. I Kumla centrum finns buss- och tågstation med goda pendlingsmöjligheter, busshållplats finns även i närheten av Skogstorps skolan. Intill Kumla torg finns lokala butiker, affärer, caféer och restauranger. Det finns flera matbutiker, vårdcentraler och folktandvård. En kort promenad från Kumla torg finns även Djupadalsbadet, som är belägen intill vackra Kumla Sjöpark, perfekt för rogivande promenader. Strax utanför Kumla finns även Kvarntorp som erbjuder både golfbana och skidbackar för slalom, längdåkningsspår och pulkaåkning på vintern. Välkomna att åka förbi och titta på tomten, och anmäla ert intresse till mäklaren!

Gartzvägen 27, Haga, Kumla kommun
  • Mån 2 sep kl 16:30
Gartzvägen 27, Haga, Kumla kommun, bild 2
Gartzvägen 27, Haga, Kumla kommun, bild 3

Gartzvägen 27

Villa
Haga, Kumla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
4 900 000 kr
222 m²
6 rum
1 244 m² tomt

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för visning! Välkomna till Gartzvägen 27 - en generös villa med 222 kvm bostadsyta + hel källarvåning med goda förvaringsmöjligheter och tvättstuga. Här finns många möjligheter till olika boendeformer, kanske ni vill använda hela huset för er egen familj eller hyra ut en separat lägenhet eller kanske generationsboende? Samtliga duschrum och toaletter är renoverade 2017 med kakel och klinker. På första våningen finns en generös lägenhet om 3 rok med ett generöst kök där många får plats att tillsammans laga mat. Intill ligger ett väl tilltaget vardagsrum med matplats, här umgås man hela familjen och släkten! Utgång till framsidan av huset. Dusch/wc med kakel och klinker. Det finns två väl tilltagna sovrum samt även en gästtoalett. På andra våningen finns en lägenhet om 2 rok, som har ett kök med vita nyare köksluckor och vitvaror. Ett ljust vardagsrum med balkong mot trädgården. Sovrum samt ett renoverad duschrum. På samma våning, andra våningen finns en gästdel om 1 rok. Ett vardagsrum/sovdel med utgång till balkong mot trädgården. Kök med vita köksluckor och ett renoverat duschrum med kakel och klinker. Trädgård med gräsmatta, bra med plats för både den som vill odla och plantera och barnen som vill leka! Garage finns med tre garageplatser. Fastigheten är besiktigad och energideklarerad, protokoll finns att läsa i annonsen under dokument! Haga området är ett lugnt och populärt bostadsområde som ligger centralt i Kumla med närhet till det mesta. På en kort cykelturs avstånd finns Kumla torg med caféer, restauranger, bibliotek, matbutik och affärer. Ett stenkast från torget finns Kumla sjön med vackra och rogivande promenadstråk, Tivoli lekparken som är ett populärt utflyktsmål för barnen. Här finns även Djupadalsbadet med inomhusbad och även utomhusbad under sommaren. En kvällsutflykt till Kumla Sjöpark med ett gott restaurangbesök eller kanske egen grillning vid sjön, eller bara en avkopplande promenad runt sjön. En kort biltur bort vid Kvarntorp finns den omtyckta och utmanande "Trappan", där ni utmanar varandra i benstyrka. På vintern finns slalombacke, pulkabacke och längdåkning spår att åka i. Här finns även en värmestuga och grillplatser att inta fika på. Kumla golfbana finns även i närområdet. Utanför Hällabrottet finns även vackra promenadleder kring sjöarna och Söderhavet. Bra pendlingsmöjligheter med bil, buss och tåg till Örebro, Hallsberg och vidare till övriga orter. I närområdet finns flera förskolor och skolor upp till åk 9. Köper eller säljer du med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling under 2024 får du 2 månaders räntefritt bolån på LF Bank. Kontakta mäklaren för med information! Välkomna att boka in er till visning! - Ett hus med stora och många möjligheter till olika boendeformer!

  • Premium
  • Energieffektiv
Styrmansvägen 2, Hampetorp, Örebro kommun
  • Tis 20 aug kl 16:30
Styrmansvägen 2, Hampetorp, Örebro kommun, bild 2
Styrmansvägen 2, Hampetorp, Örebro kommun, bild 3

Styrmansvägen 2

Villa
Hampetorp, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 500 000 kr
140 + 13 m²
5 rum
3 668 m² tomt

Välkomna till ett av områdets äldsta hus - med anor från slutet av 1800-talet bär denna fastighet på en lång historia! Charmig villa som idag har renoverats till en moderna fastighet med härliga utrymmen. Ett stort och trivsamt kök med gott om plats för många att kunna laga mat tillsammans och även gott om förvaringsutrymmen. Det finns en vacker vedspis som är godkänd att elda i vilket ger en underbar värme. Från diskbänken ut genom fönstret lyfter man blicken mot Hjälmarens glittrande vatten! Mysigt vardagsrum med en kamin att elda i. Härifrån kommer man ut till det underbara uterummet som kan disponeras under hela året. Från vårens första fika eller familjens födelsedagsfirande som sena sommarkvällar med vännerna, här tillbringas både fina och regniga dagar med glädje! Stora vikbara fönsterpartier gör det även möjligt att öppna ut till altandäcket utanför, mysiga sommardagar kan dörrarna står öppna! På bottenvåningen finns även ett helkaklat badrum med egen tvättavdelning. Övervåningen har en möblerbar hall med utgång till balkongen som bjuder på utsikt över området. De två stora sovrummen har båda utsikt mot Hjälmaren och dörr in till en gemensam stor klädkammare. Det finns även ett extra rum som är perfekt som extra sovrum/gästrum eller kanske kontor. En stor trädgårdstomt om ca 2600 kvm med äldre garage och förrådsbyggnader, perfekta och praktiska att kunna förvara det mesta i. Det finns även ett växthus med odlingslotter utanför, underbart att kunna odla egna bär- och grönsaker under sommaren och fantastiska blommor att kunna njuta av. Trädgården är generös med sina ca 3600 kvm finns gott om yta för barnens bus och lekar samt sommarens aktiviteter. Fastigheten har genom samfälligheten fiske- och kräftvatten, vilket innebär att man kan få fiska egen fisk och kräftor i Hjälmaren! Att kunna ordna egen kräftskiva med egen fångade kräftor- kan det bli godare och trevligare! Fastigheten är besiktigad och energideklarerad inför försäljningen och fastigheten kommer även att säljaransvarsförsäkras mot dolda fel i samband med tillträde. Protokollen finns att läsa under dokument i annonsen. Köper eller säljer du med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling under 2024 får du 2 månaders räntefritt bolån på LF Bank. Kontakta mäklaren för med information! Välkomna att boka in er till visningen!

  • Premium
Djupadalsgatan 14 / Vattugatan 17, Kumla Centralt, Kumla kommun
  • Tis 20 aug kl 18:30
Djupadalsgatan 14 / Vattugatan 17, Kumla Centralt, Kumla kommun, bild 2
Djupadalsgatan 14 / Vattugatan 17, Kumla Centralt, Kumla kommun, bild 3

Djupadalsgatan 14 / Vattugatan 17

Villa
Kumla Centralt, Kumla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 495 000 kr
70 + 30 m²
3 rum
1 113 m² tomt

Välkomna till Djupadalsgatan 14 i Kumla, med ett centralt läge och närhet till det mesta finns här en trevligt planerad villa med en underbar trädgårdstomt precis intill Kumla sjöpark och Djupadalsbadet. Välkomna att boka in er till visningen! Entréplanet har ett trevligt kök med plats för matbord, rymligt vardagsrum med två fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns även en mysig kamin att kunna elda i under lite kallare höst och vinter kvällar. Det finns ett duschrum med kakel och klinker. Den inglasade altanen är en av trädgårdens pärlor, som används från tidig vår till långt in på höstens kant. Övervåningen har en mindre hall och två rymliga sovrum varav det ena har en underbar balkong med direkt utsikt mot den vackra blommande sjöparken. Här sitter man och njuter om kvällarna. I trädgården finns en rogivande plats med bastu och spabad där man kan koppla av efter en intensiv dag. Trädgården är uppväxt med träd, buskar och blommor. Tomten är inhägnad med staket runtomkring. De finns även ett garage med förrådsmöjligheter samt även en liten gäststuga. Eventuellt finns möjlighet att bygga ut huset om man önskar, vilket man får ansöka om hos kommunen. Fastigheten är besiktigad och energideklarerad och protokoll finns i annonsen under Dokument. I samband med försäljningen kommer fastigheten att säljaransvarsförsäkras mot doldafel, vilket ger en trygg affär för både säljare och köpare. Det finns flera förskolor och skolor i området, bla Hagaskolan F-6, Malmen F-6 samt Skogstorpskolan F-9 med fler. En kort promenad bort eller med cykel finns Kumla buss- och tågstation med goda pendlingsmöjligheter, samt även Kumla torg med lokala butiker, affärer, caféer och restauranger. Det finns flera matbutiker i Kumla. I kvarteren finns vårdcentral och folktandvården. En kort promenad från huset finns även Djupadalsbadet, som är belägen intill vackra Kumla Sjöpark, perfekt för rogivande promenader. Strax utanför Kumla finns även Kvarntorp som erbjuder både golfbana och skidbackar för slalom, längdåkningsspår och pulkaåkning på vintern. Köper eller säljer du med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling under 2024 får du 2 månaders räntefritt bolån på LF Bank. Kontakta mäklaren för med information! Välkomna att boka in er till visningen!

  • Premium
Julsta 546, Julsta, Kumla kommun
Julsta 546, Julsta, Kumla kommun, bild 2
Julsta 546, Julsta, Kumla kommun, bild 3

Julsta 546

Villa
Julsta, Kumla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
3 275 000 kr
134 m²
5 rum
5 956 m² tomt

Fantastiskt läge - underbara omgivningar - lantligt och lugnt och ändå några minuter bil till Åbytorp och Kumla! Välkomna till Julsta 546 - en mysig idyll med goda utrymmen! En trevlig 1,5 plansvilla med bra planlösning. Välkomna in genom verandan till den rymliga hallen med goda förvaringsmöjligheter. Köket är välplanerat med generösa ytor, här lagar man enkelt mat tillsammans med hela familjen. Det finns goda och bra förvaringsutrymmen och bänkytor. Gott om plats för en större matplats om man önskar. Från köket finns en altandörr som leder ut till den stora och generösa inglasade altanen. Här finns plats för både soffgrupp och matgrupp om man önskar. Skjutpartier som gör att man enkelt öppnar upp dörrarna under sommarens varmaste dagar. Man njuter av det vackra landskapet som bjuds på runtomkring. Vardagsrummet har fönster i tre väderstreck som ger en trivsam och ljus känsla, här finns en värmande mysig kamin. Det finns även en toalett/dusch rum samt separat tvättstuga med utgång till trädgården på bottenvåningen. Övervåningen har ett bra allrum och tre bra sovrum. Här finns även ett badrum med toalett, tvättställ och badkar. En stor och väl tilltagen tomt med stora möjligheter för dig som önskar. Här finns ett rymligt garage med separat förråd. Det finns även ett förråd och vedbod. En stor carport om ca 8 x 12 meter med plats för fyra parkeringsplatser, högt i tak. Carporten är nybyggd 2016. Tomten är generös med sina 5956 kvm och här finns det möjlighet att kanske bygga pool om man önskar eller en egen köksträdgård med kryddor, grönsaker och färska bär. Eller vem drömmer inte om en egen stor blomodling? Möjlighet finns att göra en mindre hage för mindre häst eller får. Tomten ramas in på baksidan med en vacker äldre stenmur. På framsidan av huset har man en underbar utsikt över det öppna landskapet. Här njuter ni av landet och lugnet! Fastigheten är besiktigad och energideklarerad, protokoll finns att läsa på annonsen under dokument. I samband med överlåtelsen kommer fastigheten att säljaransvarsförsäkras mot dolda fel - vilket ger en trygg försäljning för både köparen och säljaren. Köper eller säljer du med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får du 2 månaders räntefritt bolån på LF Bank. Kontakta mäklaren för med information! Välkomna att boka in er till visningen!

  • Premium
Kärraberget 1, Åmmeberg, Askersunds kommun

Kärraberget 1

Tomt
Åmmeberg, Askersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 595 000 kr
1 900 m² tomt

Underbart läge, högt belägen på hörntomt och underbar utsikt mot Vättern och golfbanan! Här kan ni skapa er underbara plats och göra drömmar sanna! Vem drömmer inte om en egen takterrass högt ovan trädtopparna! I tomtgräns finns kommunalt vatten och avlopp samt el, anslutningsavgifter tillkommer för köparen. Intill ligger Åmmebergs fina och välkända18-håls golfbana med restaurang, mysiga och trevliga promenad- och cykelvägar i området som bjuder på underbar natur. Här finns även Åmmebergs hotell med restaurang. I Åmmeberg finns matbutik, förskola och skola F-3. För dig som önskar spela padel finns även padelbanor. I området finns även båthamn och båtklubb för dig som är båtintresserad. På nära avstånd, ca 10 kvm, finns gemytliga Askersund som är ett perfekt utflyktsmål. Här finns butiker, affärer, cafeér och restauranger. Väl värt ett besök är den anrika Hembygdsgården, för de mindre barnen finns här under sommaren djur att titta på och även möjlighet att åka med lilleputtetåget ner till centrum. Askersund erbjuder även fina promenadstråk längst med Vättern på strandpromenaden. I närområdet finns många utflyktsmål för den som vill utforska mera. Välkomna med er intresseanmälan!

Östra storgatan 24A, Hallsberg, Hallsbergs kommun

Östra storgatan 24A

Lägenhet
Hallsberg, Hallsbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
290 000 kr
28,5 m²
1 rum
vån -1
2 879 kr/mån
10 175 kr/m²

Välkommen till en välplanerad lägenhet mitt i centrala Hallsberg - perfekt första boende eller för dig som söker en mindre övernattningslägenhet eller studerar! Här har du närhet till centrum med butiker, restauranger, caféer samt bus- och tågstation. Lägenheten är trevligt planerad med en hall som har goda förvaringsutrymmen, flera garderober och hyllor. Det stora rummet är ljust tack vare det stora fönstret som har utsikt mot föreningens baksida och gemensamma trädgård. Här finns möjlighet att få plats med säng och soffa eller kanske matbord/eller skrivbord. Flera möbleringsalternativ finns. En kokvrå med skåp och möjlighet till matlagning finns med nyare kyl/frys. Badrummet med våtrumsmatta och våtrumstapet har dusch, toalett samt tvättställ. Till bostaden finns ett förråd som ligger i närhet av lägenheten. I månadsavgiften ingår värme, vatten, grundutbud på kabel-tv, samt bredband. Föreningen har en trevlig och stor trädgård på baksidan, här finns sittplatser och egen boulebana. Det finns garageplatser och p-platser på gården, separat kö till samtliga platser. Det finns en stor gemensam tvättstuga, samt gemensamhetslokal och dusch/bastu i föreningen. Här bor du med centralt läge i Hallsberg med närhet till bad samt Alléskolan (gymnasium). Smidigt att pendla med tåg, tex tar du dig med tåget till Örebro på ca 20 minuter. Köper eller säljer du med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling under 2024 får du 2 månaders räntefritt bolån på LF Bank. Kontakta mäklaren för med information! Välkommen att boka in er till visningen!

  • Plus
  • Hiss
Järle Tallmo 1, Järle, Örebro kommun
  • Mån 5 aug kl 17:00

Järle Tallmo 1

Villa
Järle, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 950 000 kr
184 + 23 m²
7 rum
2 936 m² tomt

Missa inte denna pärla - belägen i idylliska Järle! Välkomna att boka in er till visningen! Välkomna till Villa Morgonluft - ritat och planerat av arkitekten som tidigare bott i huset med sin familj under en längre tid. En välplanerad 2-plans villa med fantastiskt läge intill skogen och Järleån Fantastisk villa med ostört läge vid skogen, här finns lugnet och stillheten! Välkomna in till denna underbara villa som genomgått stora och varsamma renoveringar under senaste åren. Genomgående finns här stora och rymliga rum, flertalet varsamt renoverade med vackra äldre detaljer. På entréplanet finns ett nyrenoverat kök med härliga ytor och bra förvaring. Intill ligger det rymliga och gemytliga vardagsrummet med kamin och vackra pardörrar in till matsalen. En glasveranda med utgång till trädgården som har ett insynsskyddat läge. på entréplanet finns även en tvättstuga/groventré samt toalett. Det finns fyra rymliga sovrum på övervåningen och dessutom ett allrum med utgång till balkongen. På övervåningen finns även ett nyrenoverat duschrum. Fiber finns indraget i fastigheten. Mindre källare med bra förvaringsmöjligheter. Runt omkring Järle finns fina promenadstråk med b.la naturreservatet Järleån. Från tomtgränsen finns en liten stig genom skogen ner till Järleån, där badmöjligheter finns. Härliga strövområden finns med goda bär och kantarellmarker även in till husknuten. Det finns även ett byalag med en god gemenskap i Järle, där kan man bli medlem om man önskar. Genom byalaget kan du exempelvis låna både roddbåt och kanot. Möjlighet finns även att hyra bygdegården för ex övernattning. Järle station, som är beläget ca 200 meter från fastigheten är ett mysig utflyktsmål under sommaren, där man kan fika och även åka på Sveriges äldsta veteranjärnväg med ånglok mellan Järle och Nora. Bredvid stationen finns en lekplats och ett mysigt café. Det finns daghem på promenadavstånd, ca 100 meter från bostaden. Skolbuss stannar på vägen utanför huset. I närområdet (ca 10 minuter med bil) finns även Svalbo café där det även finns möjlighet för övernattning. Till Nora åker du bil på ca 11 minuter, Lindesberg ca 18 minuter och Örebro ca 25 minuter. Fastigheten är besiktigad, energideklarerad och säljaransvarsförsäkrad, protokoll finns att läsa under dokument. Köper eller säljer du med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling under 2024 får du 2 månaders räntefritt bolån på LF Bank. Kontakta mäklaren för med information! Välkomna att boka in er till visningen!

  • Plus
Hallblommagatan 16, Skogstorp, Kumla kommun

Hallblommagatan 16

Villa
Skogstorp, Kumla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 350 000 kr
79 + 22 m²
4 rum
1 235 m² tomt

Underbar villa med toppenläge på återvändsgata, och en liten lekpark intill och ett fint läge nära skogsdungen! I området finns flera förskolor och skola F-9, flera matbutiker samt busshållplats. Entréplanet har ett trevlig kök med plats för matbord, ett tillbyggt vardagsrum med stora fina ljusinsläpp och intilliggande matrum med utgång till den inglasade altanen. Från altanen kommer ni direkt ut till trädgården, en rymligt tomt med buskar och träd. Det finns även en helkaklad toalett med tvättmaskin på entréplanet. Övervåningen har två trevliga sovrum samt ett badrum med kakel och klinker. Det finns garage med plats för 1 bil + arbetsverkstad i den andra delen. Ett extra hus/verkstadsrum/gästrum som har byggts till. Det finns även ett förråd och ett lusthus på tomten. Från huset finns fina promenadstråk att kunna promenera på. Närhet till Kumla centrum finns Kumla buss- och tågstation med goda pendlingsmöjligheter, samt även Kumla torg med lokala butiker, affärer, caféer och restauranger. Det finns även vårdcentraler och folktandvård. I Kumla finns även Djupadalsbadet, som är belägen intill vackra Kumla Sjöpark, perfekt för rogivande promenader eller kanske ett besök på Tivolilekparken för barnen! Strax utanför Kumla finns även Kvarntorp som erbjuder både golfbana och skidbackar för slalom, längdåkningsspår och pulkaåkning på vintern. Fastigheten har energideklarerats, protokoll finnas att läsa under Dokument. Köper eller säljer du med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling under 2024 får du 2 månaders räntefritt bolån på LF Bank. Kontakta mäklaren för med information! Välkomna att boka in er till visningen!

Estabovägen 3, Åsbro, Askersunds kommun

Estabovägen 3

Villa
Åsbro, Askersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 500 000 kr
156 + 45 m²
5 rum
2 060 m² tomt

Välkommen till ditt framtida drömhem i hjärtat av Åsbro! Denna familjevilla om ca 156 kvadratmeter erbjuder generösa ytor. Med tre rymliga sovrum, ett väl tilltaget kök och matrum, vilket är tillbyggt under senare år, och en generös trädgårdstomt, är detta hemmet där hela familjen kommer trivas! Köket är själva hjärtat av detta hem. Här finner du en modern köksdesign med vita köksluckor som ger rummet ett fräscht och ljust utseende. Den stora matsalen är perfekt för familjemiddagar och långa middagar med vänner. Steg ut på altanen som löper längs med huset och upplev utomhuslivet på sitt bästa sätt. Här kan du njuta av morgonkaffet med soluppgången som sällskap och bjuda in vänner och familj till grillkvällar. Dessutom kan du enkelt skapa en magisk atmosfär i den inglasade delen av altanen, perfekt för mysiga kvällar. Trädgårdstomten om 2060 kvadratmeter ger gott om utrymme för lek och avkoppling. Dessutom finns ett äldre uthus/förråd. Åsbro är en pittoresk plats som har allt för den moderna familjen. Här finns en förskola och skola (F-åk 6). Matbutiken ligger inom räckhåll för dina vardagsbehov. För naturälskare erbjuder Åsbro en rad fantastiska naturområden med skog och mark, perfekta för promenader och utflykter. Badplatser vid Tisaren och Estabosjön gör sommardagar oförglömliga. I närområdet finns fler matbutiker, i Rönneshytta, Hallsberg och Askersund. Strax intill bostaden finns busshållsplats samt smidigt att ta sig med bil till närliggande Rönneshytta, Askersund eller åt andra hållet Hallsberg, Kumla och Örebro. Denna charmiga familjevilla har tre sovrum, ett modernt kök med en stor matsal, en stor trädgårdstomt och ett äldre uthushus till förvaring. Läget i Åsbro är perfekt för familjer, med närhet till förskola, skola, matbutik och vackra naturområden. Fastigheten är besiktigad, energideklarerad samt säljaransvarsförsäkrad mot dolda fel. Protokoll finns att läsa under dokument på annonsen. Köper eller säljer du med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling under 2024 får du 2 månaders räntefritt bolån på LF Bank. Kontakta mäklaren för med information! Välkomna att boka in er till visningen och gör verklighet av er bostaddröm!

Visar alla 10