Mäklare Elin Nyström

Elin Nyström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gartzvägen 27, Haga, Kumla kommun
 • Mån 4 mar kl 16:30
Gartzvägen 27, Haga, Kumla kommun, bild 2
Gartzvägen 27, Haga, Kumla kommun, bild 3

Gartzvägen 27

Villa
Haga, Kumla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
4 900 000 kr
222 m²
6 rum
1 244 m² tomt

Välkomna till Gartzvägen 27 - en generös villa med 222 kvm bostadsyta + hel källarvåning med goda förvaringsmöjligheter och tvättstuga. Här finns många möjligheter till olika boendeformer, kanske ni vill använda hela huset för er egen familj eller hyra ut en separat lägenhet eller kanske generationsboende? Samtliga duschrum och toaletter är renoverade 2017 med kakel och klinker. På första våningen finns en generös lägenhet om 3 rok med ett generöst kök där många får plats att tillsammans laga mat. Intill ligger ett väl tilltaget vardagsrum med matplats, här umgås man hela familjen och släkten! Utgång till framsidan av huset. Dusch/wc med kakel och klinker. Det finns två väl tilltagna sovrum samt även en gästtoalett. På andra våningen finns en lägenhet om 2 rok, som har ett kök med vita nyare köksluckor och vitvaror. Ett ljust vardagsrum med balkong mot trädgården. Sovrum samt ett renoverad duschrum. På samma våning, andra våningen finns en gästdel om 1 rok. Ett vardagsrum/sovdel med utgång till balkong mot trädgården. Kök med vita köksluckor och ett renoverat duschrum med kakel och klinker. Trädgård med gräsmatta, bra med plats för både den som vill odla och plantera och barnen som vill leka! Garage finns med tre garageplatser. Fastigheten är besiktigad och energideklarerad, protokoll finns att läsa i annonsen under dokument! Haga området är ett lugnt och populärt bostadsområde som ligger centralt i Kumla med närhet till det mesta. På en kort cykelturs avstånd finns Kumla torg med caféer, restauranger, bibliotek, matbutik och affärer. Ett stenkast från torget finns Kumla sjön med vackra och rogivande promenadstråk, Tivoli lekparken som är ett populärt utflyktsmål för barnen. Här finns även Djupadalsbadet med inomhusbad och även utomhusbad under sommaren. En kvällsutflykt till Kumla Sjöpark med ett gott restaurangbesök eller kanske egen grillning vid sjön, eller bara en avkopplande promenad runt sjön. En kort biltur bort vid Kvarntorp finns den omtyckta och utmanande "Trappan", där ni utmanar varandra i benstyrka. På vintern finns slalombacke, pulkabacke och längdåkning spår att åka i. Här finns även en värmestuga och grillplatser att inta fika på. Kumla golfbana finns även i närområdet. Utanför Hällabrottet finns även vackra promenadleder kring sjöarna och Söderhavet. Bra pendlingsmöjligheter med bil, buss och tåg till Örebro, Hallsberg och vidare till övriga orter. I närområdet finns flera förskolor och skolor upp till åk 9. Välkomna att boka in er till visning! - Ett hus med stora och många möjligheter till olika boendeformer!

 • Premium
 • Energieffektiv
Viltstigen 32, Hallsberg, Hallsbergs kommun
 • Ons 6 mar kl 16:30
Viltstigen 32, Hallsberg, Hallsbergs kommun, bild 2
Viltstigen 32, Hallsberg, Hallsbergs kommun, bild 3

Viltstigen 32

Villa
Hallsberg, Hallsbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 195 000 kr
96 + 96 m²
4 rum
778 m² tomt

Enplansvilla med källare, välplanerad villa i trevligt villaområde! Välkomna till en villa med välplanerade ytor, flera sovrum, bra sociala rum att umgås i, och goda och bra förvaringsmöjligheter. Välkomna in, här finns en rymlig entré med gott om plats för att hänga av sig ytterkläder. Ett stort, rymligt vardagsrum med mycket ljus, här finns plats för både soffgrupp och matplats om man önskar. Här umgås man med familj och vänner. Köket har stora bänkytor, gott om skåp för bra förvaring samt en trevlig plats för köksbordet intill det generösa burspråket som släpper in ett fint ljusflöde, en stor fönsterbänk där blommorna trivs. Ett renoverat badrum med badkar. Det finns 2-3 sovrum samt även extra rum i källaren. I källarvåningen finns en trevlig gillestuga, perfekt för barnens egna tv-rum eller kanske familjens egna biorum. Intill finns ett sovrum/kontor eller kanske gästrum. I källarvåningen finns även ett badrum med kakel och klinker samt dusch. Tvättstugan är rymlig, med gott om plats och stora och flera bänkytor som underlättar tvättningen för en större familj. Goda förvaringsmöjligheter finns i källaren samt även pannrum med Bergvärme som ger en god och bra uppvärmning i huset till en rimlig kostnad. Det finns garage och utvändigt förråd. En trevlig trädgårdstomt med flera uteplatser att tillbringa sommardagarna på. Närhet till förskola och skola, flera matbutiker samt även Hallsbergs centrum och tågstation, smidigt för dig som önskar att pendla! Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad och kommer att säljaransvarsförsäkras mot dolda fel i samband med överlåtelsen. Protokoll finns att läsa på annonsen, under dokument. Välkomna att boka in er till visningen!

 • Premium
 • Energieffektiv
Lia 321, Frövi, Lindesbergs kommun
 • Tis 5 mar kl 16:30
Lia 321, Frövi, Lindesbergs kommun, bild 2
Lia 321, Frövi, Lindesbergs kommun, bild 3

Lia 321

Villa
Frövi, Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 500 000 kr
252 m²
7 rum
5 253 m² tomt

Välkomna till en underbar villa med anor från tidigt 1800-tal, här finns mycket charm och vackra detaljer bevarade, såsom breda trägolv, kakelugnar, synliga timmerväggar, pardörrar och tydliga rumsindelningar. Här finns ett vackert hem och möjlighet för er familj att skapa ert drömboende! Bostaden har genomgått varsam renovering genom åren och har tydliga rumsindelningar. En stor och luftig hall med kök och matrum direkt till vänster. Köket är rymligt och bra utrymme finns för att laga mat tillsammans. Här finns även ett skafferi intill köket. Tvättstuga/groventré från trädgården och baksidan på huset, samt ett rymligt helkaklat badrum och en separat gästtoalett. På entréplanet finns även ett vardagsrum med en eldstad med insats. Intill ligger ett rymligt sovrum. En extra hall/entré med en vacker bergslagskamin finns i hallen från baksidan av huset, rummet kan även användas till bibliotek eller kontor. Den rymliga trappen leder oss upp till övervåningen, där en möblerbar hall finns. Direkt till höger när vi kommer upp från trappen ligger ett sovrum med en vacker kakelugn, vidare ligger ett ytterligare sovrum. Från trappen och till vänster finns ett ytterligare allrum om man önskar eller som även kan användas till sovrum om man önskar. Intill ligger ett rum som idag inte är färdigställd, används idag som förråd. Ett rum där tidigare kök har varit, med den mysiga och fina vedspisen bevarad. Rummet används idag som kontor men kan användas som man önskar till allrum/tv-rum/sovrum eller kanske lekrum för barnen. En stor och uppväxt trädgård om drygt 5000 kvm. Här finns flera äldre fruktträd, buskar, syrener och blommor under sommaren. ett större växthus med flera odlingslådor intill. Det finns et äldre uthus som idag används till förråd, samt en carport som har plats för två bilar. Närhet in till Frövi med matbutik, buss- och tågförbindelser samt förskola och skola F-åk 9. Vackra omgivningar med mysiga grusvägar för rogivande promenader kring gårdarna intill. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad, protokoll finns att läsa på annonsen under dokument. Bostaden kommer även att säljaransvarsförsäkring mot dolda fel i samband med överlåtelsen till ny köpare. Välkomna att boka in er till visning!

 • Premium
Smedstorpsvägen 2 H, Smedstorp, Kumla kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Smedstorpsvägen 2 H, Smedstorp, Kumla kommun, bild 2
Smedstorpsvägen 2 H, Smedstorp, Kumla kommun, bild 3

Smedstorpsvägen 2 H

Lägenhet
Smedstorp, Kumla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 850 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/2
5 535 kr/mån
24 342 kr/m²

Fantastisk 3:a med genomgående stora fönster med ett underbart ljusflöde, nybyggt med hög standard och fina materialval. Stor altan i härligt sydvästläge mot gården. Här finns en välplanerad lägenhet med två sovrum och separat tvättstuga. Bostaden har ett öppet och ljust kök och vardagsrum med stora fönsterpartier som vackert släpper in ljuset i bostaden. Utanför finns en stor och underbar altan, med generösa ytor, belägen i sydväst läge mot innergården. Här njuter man av fikastunden eller kvällsmiddagen tillsammans med goda vänner. Här finns två sovrum, varav ett med en stor och rymlig klädkammare. Bostaden har separat tvättstuga samt duschrum med kakel och klinker. Förråd (varm) till lägenheten finns precis utanför entrén, i anslutning till egen uteplats och den egna entrén till bostaden. Möjlighet finns att hyra parkeringsplats utanför bostaden, eller garagepats i föreningen, ev separat kö. I månadsavgiften ingår, värme, kallvatten, telia triple-play med bredband, digital-tv samt ip-telefoni samt fast avgift el. Med närhet till busshållplats, samt motorväg finns här goda möjligheter att pendla för den som önskar, närhet till flera Förskolor samt Skogsstorps skolan åk F-9. Ett stenkast från matbutiker, Kumla centrum med affärer och tågstation, bibliotek. Här finns även Djupadalsbadet belägen intill vackra Kumla Sjöpark, perfekt för rogivande promenader. Strax utanför Kumla finns även Kvarntorp som erbjuder både golfbana på sommaren och skidbackar för slalom, längdåkningsspår och pulkaåkning på vintern. Varmt välkomna att boka in er till visning på vår hemsida - här finns ert nya boende!

 • Premium
 • Uteplats
Betesgatan 31, Kumlaby, Kumla kommun
 • Mån 4 mar kl 17:30
Betesgatan 31, Kumlaby, Kumla kommun, bild 2
Betesgatan 31, Kumlaby, Kumla kommun, bild 3

Betesgatan 31

Radhus
Kumlaby, Kumla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 850 000 kr
118 m²
5 rum
vån 1
6 947 kr/mån
15 678 kr/m²

VÄLKOMNA TILL ETT VÄLPLANERAT RADHUS MED TRÄDGÅRD Välkommen till denna moderna och rymliga bostadsrättsradhus på barnvänliga Betesgatan i natursköna Kumla. Med sina 118 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet gott om utrymme för hela familjen att trivas i. Bostaden är utrustad med moderna bekvämligheter och har allt en familj kan önska sig. Det finns gott om rum med totalt fyra (ev fem) sovrum, vilket ger er frihet att anpassa utrymmet efter era behov. Öppen och social planlösning på entréplanet mellan vardagsrum, matrum och kök. Här finns ett separat badrum och tvättstuga. Bostaden är belägen med närhet till förskolor och skola F-åk 9, med flera lekparker och grönområden. En härlig balkong med utsikt över området. Förutom balkongen har du även tillgång till en underbar altan på baksidan, komplett med ett stort altandäck. Här kan du tillbringa underbara dagar från tidig vår till sen höst, samtidigt som du har en ostörd plats för barnens lek och sommarens fika. Dessutom är det en perfekt plats för underbara grillkvällar med vänner. Läget är perfekt för barnfamiljer, med närhet till lekparker och grönområden. Samtidigt är det bara en kort promenad till kommunikationer, vilket gör pendlingen smidig och enkel. Det finns ett utvändigt förråd till bostaden som är beläget vid entrén, lätt och smidigt att nå sina saker. Till bostaden hör även 2 parkeringsplatser. I månadsavgiften ingår kallvatten, gemensam sophämtning samt två parkeringsplatser. Välkommen till din nya hem, där naturnära boende möter modern bekvämlighet - perfekt för er familj att trivas i!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Västra Rynninge 423, Stora Mellösa, Örebro kommun
Västra Rynninge 423, Stora Mellösa, Örebro kommun, bild 2
Västra Rynninge 423, Stora Mellösa, Örebro kommun, bild 3

Västra Rynninge 423

Villa
Stora Mellösa, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 395 000 kr
135 + 68 m²
5 rum
5 348 m² tomt

Underbart lantligt läge strax utanför Stora Mellösa, med närhet till Hjälmaren ca 900 meter från huset, och en sjöglimt från balkongen. Här njuter ni av lugnet i vardagen - en rofylld och vacker plats att leva på! Bostadshuset har trevliga och generösa sällskapsytor, på entréplanet finns ett rymligt kök med plats för både matplats och möjlighet för hela familjen att laga mat tillsammans. Det rymliga vardagsrummet har gott om plats och möjligheten finns att göra en del av rummet till ett extra sovrum om man önskar. Härifrån finns altandörren till den generösa inglasade altanen som ligger med ett vackert läge mot skogen. Här njuter man från tidiga vårsolen, under sommarens både varma och kanske lite regniga dagar, så som en bit in på hösten. En plats för både familjen och släkt och vänner att kunna umgås tillsammans. På entréplanet finns även ett mindre rum med flertalet ljusinsläpp, ett fantastiskt arbetsrum, gästrum eller kanske lekrum för barnen. Det finns även en gästtoalett. Övervåningen har idag två sovrum och ett stort dusch- och badrum, som är helkaklat med golvvärme och en tvättavdelning. Från hallen på övervåningen kommer man ut till en balkong, där man får plats med en liten sittgrupp, här njuter man av morgonsolen och får även en glimt av Hjälmaren. En underbar och generös trädgård, här finns möjlighet för barnen att leka och springa, spela fotboll, ytorna är stora och möjligheterna många! Det finns en trevlig köksträdgård som är inhängnad och har odlingslådor för sommarens bär, kryddor eller blommor. Här finns också ett växthus, att kunna odla grönsaker eller kanske bara kunna sitta och njuta i. Det finns framdraget vatten och el till växthuset. En trygg miljö för barn att växa upp i. I Stora Mellösa finns busshållplats med bra pendlingsförbindelser till Örebro och Odensbacken. I samhället finns en välsorterad matbutik, thairestaurang och pizzeria. Ett mysigt utflyktsmål är Stora Mellösa handelsträdgård, dit man kan ta sig med bil eller cykel. Där finns café, presentbutik och kvällsevent, så som pizzabuffé och trubadurkvällar. Strax utanför Stora Mellösa finns mysiga Katrinelund med kommunal badplats och restaurang, konferensverksamhet och gym. Samhället har ett välfungerande föreningsliv med bl.a. gymnastik, basket, innebandy och fotboll. I klubblokalen försöker man även hålla igång en fritidsgård på ideell basis. Det ordnas olika event och happenings i samhället under året så som vår-, höst- och julmarknad och pubkvällar i bygdegården Björneborg. Även kyrkorna har aktiviteter för barn och tonåringar. Fastigheten är besiktigad, energideklarerad samt säljaransvarsförsäkrad mot dolda fel. Protokoll finns att läsa under dokument på annonsen.

 • Premium
Estabovägen 3, Åsbro, Askersunds kommun

Estabovägen 3

Villa
Åsbro, Askersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 500 000 kr
156 + 45 m²
5 rum
2 060 m² tomt

Välkommen till ditt framtida drömhem i hjärtat av Åsbro! Denna familjevilla om ca 156 kvadratmeter erbjuder allt du kan önska dig. Med tre rymliga sovrum, ett väl tilltaget kök och matrum, vilket är tillbyggt under senare år, och en generös trädgårdstomt, är detta hemmet som kommer att förtrolla hela din familj. Köket är själva hjärtat av detta hem. Här finner du en modern köksdesign med vita köksluckor som ger rummet ett fräscht och ljust utseende. Den stora matsalen är perfekt för familjemiddagar och långa middagar med vänner. Steg ut på altanen som löper längs med huset och upplev utomhuslivet på sitt bästa sätt. Här kan du njuta av morgonkaffet med soluppgången som sällskap och bjuda in vänner och familj till grillkvällar. Dessutom kan du enkelt skapa en magisk atmosfär i den inglasade delen av altanen, perfekt för mysiga kvällar. Trädgårdstomten om 2060 kvadratmeter ger gott om utrymme för lek och avkoppling. Dessutom finns ett äldre uthus/förråd. Åsbro är en pittoresk plats som har allt för den moderna familjen. Här finns en förskola och skola (F-åk 6). Matbutiken ligger inom räckhåll för dina vardagsbehov. För naturälskare erbjuder Åsbro en rad fantastiska naturområden med skog och mark, perfekta för promenader och utflykter. Badplatser vid Tisaren och Estabosjön gör sommardagar oförglömliga. I närområdet finns fler matbutiker, i Rönneshytta, Hallsberg och Askersund. Strax intill bostaden finns busshållsplats samt smidigt att ta sig med bil till närliggande Rönneshytta, Askersund eller åt andra hållet Hallsberg, Kumla och Örebro. Denna charmiga familjevilla har tre sovrum, ett modernt kök med en stor matsal, en stor trädgårdstomt och ett äldre uthushus till förvaring. Läget i Åsbro är perfekt för familjer, med närhet till förskola, skola, matbutik och vackra naturområden. Fastigheten är besiktigad, energideklarerad samt säljaransvarsförsäkrad mot dolda fel. Protokoll finns att läsa under dokument på annonsen. Välkomna att boka in er till visningen och gör verklighet av er bostaddröm!

Villagatan 21, Pålsboda, Hallsbergs kommun
 • Ons 13 mar kl 18:15

Villagatan 21

Villa
Pålsboda, Hallsbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
995 000 kr
132 m²
4 rum
1 131 m² tomt

Mycket hus för pengarna! Välkomna till Villagatan 21 - här finns en mysig fastighet med äldre anor, vad sägs om vackra pardörrar, kakelugn och småspröjsade fönster! Belägen på en stor uppväxt trädgård med vackra och underbart doftande syrener på försommaren, körsbärsträd och äppel- och päronträd samt röda vinbär finns också. Det finns även växthus och en flaggstång. Huset är planerat med sociala utrymmen på entréplanet. Här kommer man in genom pardörrarna till entrén, vidare till vardagsrummet som har en vacker öppen spis och fönster i två väderstreck. Vidare ligger matsalen, även här med två fönster ut mot trädgården. Intill ligger köket som har generöst med yta och gott om plats för förvaring. Gästtoalett på bottenvåningen. Övervåningen har idag två stora och generösa sovrum, samt ett badrum med dusch och tvättmaskin. Det finns även gott om förvaringsmöjligheter i form av garderober och även en kattvind. Fastigheten har Bergvärme installerat. Det finns en carport med intilliggande förråd. På baksidan av huset finns en redskapsförråd/vedbod samt ett mindre gästhus och jordkällare. Fastigheten är besiktigad och energideklarerad, samt kommer att säljaransvarsförsäkras i samband med överlåtelsen med en doldafel försäkring! Protokoll finns att läsa under dokument i annonsen. I Pålsboda, som är beläget i hjärtat av Örebro län i Sverige, finns det både förskola och skola upp till åk 9. Pålsboda är en charmigt litet samhälle med en mängd aktiviteter att utforska och vacker natur att beundra. För den som älskar naturen finns det vandringsleder och cykelvägar att upptäcka. Du kan utforska skogarna och sjöarna i närliggande områden. Dessutom finns det gott om möjligheter för både fiske och bad i närheten. Badhus finns även tillgängliga i Kumla och Hallsberg. Pålsboda har också restauranger, caféer och butiker, samt en affär, bageri, gym och vårdcentral. Med bil kan du på kort tid nå Sköllersta, Kumla och Hallsberg, och tack vare den nya vägen går det smidigt och enkelt att ta sig till Örebro. Välkomna att boka in er till visningen!

 • Plus

Visar alla 8