Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Elin Nyström

Elin Nyström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Betesgatan 31, Kumlaby, Kumla kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Betesgatan 31, Kumlaby, Kumla kommun, bild 2
Betesgatan 31, Kumlaby, Kumla kommun, bild 3

Betesgatan 31

Radhus
Kumlaby, Kumla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 850 000 kr
118 m²
5 rum
vån 1
6 947 kr/mån
15 678 kr/m²

VÄLKOMNA TILL ETT VÄLPLANERAT RADHUS MED TRÄDGÅRD Välkommen till denna moderna och rymliga bostadsrättsradhus på barnvänliga Betesgatan i natursköna Kumla. Med sina 118 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet gott om utrymme för hela familjen att trivas i. Närhet till förskola och skola! Bostaden är utrustad med moderna bekvämligheter och har allt en familj kan önska sig. Det finns gott om rum med totalt fyra (ev fem) sovrum, vilket ger er frihet att anpassa utrymmet efter era behov. Öppen och social planlösning på entréplanet mellan vardagsrum, matrum och kök. Här finns ett separat badrum och tvättstuga. Bostaden är belägen med närhet till förskolor och skola F-åk 9, med flera lekparker och grönområden. En härlig balkong med utsikt över området. Förutom balkongen har du även tillgång till en underbar altan på baksidan, komplett med ett stort altandäck. Här kan du tillbringa underbara dagar från tidig vår till sen höst, samtidigt som du har en ostörd plats för barnens lek och sommarens fika. Dessutom är det en perfekt plats för underbara grillkvällar med vänner. Läget är perfekt för barnfamiljer, med närhet till lekparker och grönområden. Samtidigt är det bara en kort promenad till kommunikationer, vilket gör pendlingen smidig och enkel. Det finns ett utvändigt förråd till bostaden som är beläget vid entrén, lätt och smidigt att nå sina saker. Till bostaden hör även 2 parkeringsplatser. I månadsavgiften ingår kallvatten, gemensam sophämtning samt två parkeringsplatser. Välkommen till din nya hem, där naturnära boende möter modern bekvämlighet - perfekt för er familj att trivas i!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Backa allé 5, Pålsboda, Hallsbergs kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Backa allé 5, Pålsboda, Hallsbergs kommun, bild 2
Backa allé 5, Pålsboda, Hallsbergs kommun, bild 3

Backa allé 5

Villa
Pålsboda, Hallsbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 350 000 kr
119 + 79 m²
5 rum
1 192 m² tomt

Kommande försäljning - skicka gärna in er intresseanmälan redan idag! Trevlig villa i Pålsboda belägen på en rymlig tomt! Fastigheten har varsamt omhändertagits av sina endast två ägare. På entréplanet finns ett trevligt vardagsrum som har plats för både soffgrupp och matbord. Köket, med vita köksluckor har plats för köksbord. Här finns gott om plats för både matlagning och förvaring. Utgång till altanen som är inglasad med ett härligt läge mot trädgårdens baksida. Det finns även två sovrum samt en gästtoalett på entréplanet. Övervåningen har gott om bra och stora förvaringsmöjligheter, i flera rymliga garderober. Det finns två generösa sovrum samt ett större badrum och även en balkong mot villaområdet. En bra källare med god utrymmen, flera bra förvaringsmöjligheter. Här finns tvättstuga, matkällare, badkar samt goda förrådsmöjligheter. Det finns garage till huset och en generös uppfart. En underbar trädgårdstomt med flera äppelträd, ett päronträd och vinbärsbuskar. Tomten erbjuder flera underbara platser att kunna sitta och ta sommarfikat på, samt för dig som vill odla och plantera finns det gott om plats. Fastigheten är besiktigad, energideklarerad och protokollen finns att läsa under rubriken Dokument. Fastigheten kommer att säljaransvarsförsäkras mot dolda fel i samband med försäljningen. I Pålsboda finns förskola och skola upp till åk 9. Pålsboda en charmig ort med vacker natur och en mängd aktiviteter. För naturentusiasten finns det vandringsleder och MTB-cykelleder. Du kan utforska skogarna och sjöarna i närliggande områden och upptäcka en mängd olika fågel- och djurarter. Det finns också möjlighet till fiske- och badmöjligheter runt omkring , så du kan koppla av vid vattnet och njuta av den friska luften. Det finns badhus i närliggande Hallsberg och Kumla. Pålsboda har bra utbud av restauranger, caféer, butiker som tex mysig blom- och presentbutik och välsorterad järnhandel. Det finns även mataffär, bageri samt gym. Med bil når du Hallsberg, Sköllersta och Kumla på kort tid. Med nya vägen tar ni er till Örebro på drygt 20 minuter, ca 2,5 mil. Välkomna att boka in er till visningen 29 april!

  • Premium
Stor-Olles väg 29, Hällabrottet, Kumla kommun
  • Mån 22 apr kl 17:00
Stor-Olles väg 29, Hällabrottet, Kumla kommun, bild 2
Stor-Olles väg 29, Hällabrottet, Kumla kommun, bild 3

Stor-Olles väg 29

Villa
Hällabrottet, Kumla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 995 000 kr
160 + 11 m²
6 rum
2 695 m² tomt

Välkomna till Stor-Olles väg 29 - ett charmigt äldre hus beläget på höjden med utsikt mot omgivningen! En uppväxt trädgård med fruktträd och perenna växter. Här finns gott om plats på den rymliga tomten om 2695 kvm, gott om plats för barnens lek och bus, och även möjligheter för dig som önskar att plantera både grönsaker och blommor! En generös bostad med ca 160 kvm bostadsyta som disponeras med ett underbart stort och hemtrevligt kök, här finns både ytor för många att kunna laga mat tillsammans, och generöst med köksskåp och eget skafferi för maximala förvaringsutrymmen. Gott om plats för barnen att göra läxor samtidigt som middagen förbereds. Vardagsrummet och matrummet ligger intill varandra och har flera ljusinsläpp, båda rummen har parkettgolv. I matrummet finns en vacker kakelugn. Ett badrum med kakel och klinker samt tvättmaskin finns i anslutning till den ena entrén/hallen. Det finns även ett intilliggande förråd där bergvärmepumpen står placerad. På baksidan av huset finns en ytterligare hall/entré som även kan användas till kontor. Härifrån är det utgång till altanen. En generös altan med soligt läge mot trädgården, här spenderas långa sommardagar med familjen och sena grillkvällar med vännerna! Övervåningen har en trevligt allrum, det perfekta extra rummet för barnen! Här finns även en mysig kamin. Ett nyrenoverat badrum med både dusch och badkar. På övervåningen finns det tre sovrum. På tomten finns det gott om plats för barnens lek och bus, samt möjligheter för dig som vill odla grönsaker och underbara sommarblommor. Det finns ett garage. På tomten finns även ett äldre uthus och en äldre jordkällare. I området finns förskola och skola F-åk 6. I området finns flera lekparker. Från Hällabrottet bor ni i ett gemytligt samhällen med närhet till Kumla, Hallsberg, Örebro och Sköllersta mm. Fastigheten är besiktigad och energideklarerad, protokoll finns att läsa under Dokument i annonsen. Fastigheten kommer tryggt att säljaransvarsförsäkras mot doldafel i samband med försäljningen. Välkomna att boka in er till visningen!

  • Premium
  • Energieffektiv
Östra storgatan 19A, Hallsberg, Hallsbergs kommun
  • Tis 23 apr kl 16:30
Östra storgatan 19A, Hallsberg, Hallsbergs kommun, bild 2
Östra storgatan 19A, Hallsberg, Hallsbergs kommun, bild 3

Östra storgatan 19A

Lägenhet
Hallsberg, Hallsbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
525 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 1
3 866 kr/mån
10 000 kr/m²

Välkomna till denna välrenoverade 2:a belägen i centrum av Hallsberg med närhet till tågstation, butiker och restauranger. Lägenheten är belägen i markplan, utan några trappor och har ett lugnt läge trots sitt centrala läge. Underbart och smakfullt renoverat genomgående i hela lägenheten, ett vackert kök med ljusgrå köksluckor och gott om skåp för förvaring och bra bänkytor med plats för att laga god mat! Här finns även plats för ett matbord. Vardagsrummet är rymligt och ljust, tack vare två stora fönsterpartier och en dörr ut till den inglasade altanen. Här njuter man av en underbar kopp kaffe tidigt på våren till sent in på hösten. Sovrummet är rogivande inrett i varma och lugna färger, gott om plats även med ett skrivbord om man önskar. I hallen finns det spotlights i taket samt en intilliggande rymlig klädkammare. Badrummet med kakel och klinker samt plats för både dusch och egen tvättmaskin. I källaren finns förråd till lägenheten samt även gemensam stor tvättstuga. På baksidan av bostadshuset finns föreningens parkeringsplatser samt garage, vilka det är separat kö till. Välkomna att boka in er till visningen!

  • Premium
  • Balkong
Gartzvägen 27, Haga, Kumla kommun
Gartzvägen 27, Haga, Kumla kommun, bild 2
Gartzvägen 27, Haga, Kumla kommun, bild 3

Gartzvägen 27

Villa
Haga, Kumla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
4 900 000 kr
222 m²
6 rum
1 244 m² tomt

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för visning! Välkomna till Gartzvägen 27 - en generös villa med 222 kvm bostadsyta + hel källarvåning med goda förvaringsmöjligheter och tvättstuga. Här finns många möjligheter till olika boendeformer, kanske ni vill använda hela huset för er egen familj eller hyra ut en separat lägenhet eller kanske generationsboende? Samtliga duschrum och toaletter är renoverade 2017 med kakel och klinker. På första våningen finns en generös lägenhet om 3 rok med ett generöst kök där många får plats att tillsammans laga mat. Intill ligger ett väl tilltaget vardagsrum med matplats, här umgås man hela familjen och släkten! Utgång till framsidan av huset. Dusch/wc med kakel och klinker. Det finns två väl tilltagna sovrum samt även en gästtoalett. På andra våningen finns en lägenhet om 2 rok, som har ett kök med vita nyare köksluckor och vitvaror. Ett ljust vardagsrum med balkong mot trädgården. Sovrum samt ett renoverad duschrum. På samma våning, andra våningen finns en gästdel om 1 rok. Ett vardagsrum/sovdel med utgång till balkong mot trädgården. Kök med vita köksluckor och ett renoverat duschrum med kakel och klinker. Trädgård med gräsmatta, bra med plats för både den som vill odla och plantera och barnen som vill leka! Garage finns med tre garageplatser. Fastigheten är besiktigad och energideklarerad, protokoll finns att läsa i annonsen under dokument! Haga området är ett lugnt och populärt bostadsområde som ligger centralt i Kumla med närhet till det mesta. På en kort cykelturs avstånd finns Kumla torg med caféer, restauranger, bibliotek, matbutik och affärer. Ett stenkast från torget finns Kumla sjön med vackra och rogivande promenadstråk, Tivoli lekparken som är ett populärt utflyktsmål för barnen. Här finns även Djupadalsbadet med inomhusbad och även utomhusbad under sommaren. En kvällsutflykt till Kumla Sjöpark med ett gott restaurangbesök eller kanske egen grillning vid sjön, eller bara en avkopplande promenad runt sjön. En kort biltur bort vid Kvarntorp finns den omtyckta och utmanande "Trappan", där ni utmanar varandra i benstyrka. På vintern finns slalombacke, pulkabacke och längdåkning spår att åka i. Här finns även en värmestuga och grillplatser att inta fika på. Kumla golfbana finns även i närområdet. Utanför Hällabrottet finns även vackra promenadleder kring sjöarna och Söderhavet. Bra pendlingsmöjligheter med bil, buss och tåg till Örebro, Hallsberg och vidare till övriga orter. I närområdet finns flera förskolor och skolor upp till åk 9. Välkomna att boka in er till visning! - Ett hus med stora och många möjligheter till olika boendeformer!

  • Premium
  • Energieffektiv
Åkergatan 1, Fylsta, Kumla kommun

Åkergatan 1

Villa
Fylsta, Kumla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 650 000 kr
181 + 83 m²
6 rum
1 480 m² tomt

Välkomna till Åkergatan 1 - ett generös och trevlig familjevilla centralt i Kumla. Här finns möjligheten för er att sätta egen prägel och skapa ert drömboende! Med närhet till buss- och tågstation, bibliotek, centrum med affärer, caféer och restauranger. Det finns flera matbutiker i närområdet samt förskolor och skolor. Entrévåningen har stora och trevliga sällskapsytor, ett generöst vardagsrum med plats både med soffgrupp och matbord, stora härliga fönster som ger ett underbart ljusflöde. Köket är rymligt med gott om plats för matlagning och förvaring. Gedigna handgjorda köksluckor och plats för matbord framför det stora och ljusa fönstret i söderläge. Det finns även ett sovrum/kontor med utgång till en uteplats på baksidan av huset samt en separat gästtoalett på entréplanet. Övervåningen har ett allrum samt tre sovrum och ett badrum. Källarvåningen har goda förvaringsmöjligheter med en generös matkällare, en stor tvättstuga där ni kan skapa en riktigt rymligt och trivsamt rum att tvätta i, ett stort hobbyrum med gott om plats. En uppväxt trädgårdstomt om 1480 kvm med plats för barnens bus och lek, flertalet platser att kunna sitta på och inta en kopp kaffe i vårsolen eller en härlig fika eller grillkväll på sommaren! I trädgården finns krusbär och vinbärsbuskar samt äpple och plommonträd. Det finns ett garage. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad, protokoll finns att läsa på annonsen under dokument. Fastigheten kommer att säljas med friskrivningsklausul. Välkomna att boka in er till visningen!

  • Energieffektiv
Lia 321, Frövi, Lindesbergs kommun
Lia 321, Frövi, Lindesbergs kommun, bild 2
Lia 321, Frövi, Lindesbergs kommun, bild 3

Lia 321

Villa
Frövi, Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 500 000 kr
252 m²
7 rum
5 253 m² tomt

Välkomna till en underbar villa med anor från tidigt 1800-tal, här finns mycket charm och vackra detaljer bevarade, såsom breda trägolv, kakelugnar, synliga timmerväggar, pardörrar och tydliga rumsindelningar. Här finns ett vackert hem och möjlighet för er familj att skapa ert drömboende! Bostaden har genomgått varsam renovering genom åren och har tydliga rumsindelningar. En stor och luftig hall med kök och matrum direkt till vänster. Köket är rymligt och bra utrymme finns för att laga mat tillsammans. Här finns även ett skafferi intill köket. Tvättstuga/groventré från trädgården och baksidan på huset, samt ett rymligt helkaklat badrum och en separat gästtoalett. På entréplanet finns även ett vardagsrum med en eldstad med insats. Intill ligger ett rymligt sovrum. En extra hall/entré med en vacker bergslagskamin finns i hallen från baksidan av huset, rummet kan även användas till bibliotek eller kontor. Den rymliga trappen leder oss upp till övervåningen, där en möblerbar hall finns. Direkt till höger när vi kommer upp från trappen ligger ett sovrum med en vacker kakelugn, vidare ligger ett ytterligare sovrum. Från trappen och till vänster finns ett ytterligare allrum om man önskar eller som även kan användas till sovrum om man önskar. Intill ligger ett rum som idag inte är färdigställd, används idag som förråd. Ett rum där tidigare kök har varit, med den mysiga och fina vedspisen bevarad. Rummet används idag som kontor men kan användas som man önskar till allrum/tv-rum/sovrum eller kanske lekrum för barnen. En stor och uppväxt trädgård om drygt 5000 kvm. Här finns flera äldre fruktträd, buskar, syrener och blommor under sommaren. ett större växthus med flera odlingslådor intill. Det finns et äldre uthus som idag används till förråd, samt en carport som har plats för två bilar. Närhet in till Frövi med matbutik, buss- och tågförbindelser samt förskola och skola F-åk 9. Vackra omgivningar med mysiga grusvägar för rogivande promenader kring gårdarna intill. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad, protokoll finns att läsa på annonsen under dokument. Bostaden kommer även att säljaransvarsförsäkring mot dolda fel i samband med överlåtelsen till ny köpare. Välkomna att boka in er till visning!

  • Premium
Estabovägen 3, Åsbro, Askersunds kommun

Estabovägen 3

Villa
Åsbro, Askersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 500 000 kr
156 + 45 m²
5 rum
2 060 m² tomt

Välkommen till ditt framtida drömhem i hjärtat av Åsbro! Denna familjevilla om ca 156 kvadratmeter erbjuder generösa ytor. Med tre rymliga sovrum, ett väl tilltaget kök och matrum, vilket är tillbyggt under senare år, och en generös trädgårdstomt, är detta hemmet där hela familjen kommer trivas! Köket är själva hjärtat av detta hem. Här finner du en modern köksdesign med vita köksluckor som ger rummet ett fräscht och ljust utseende. Den stora matsalen är perfekt för familjemiddagar och långa middagar med vänner. Steg ut på altanen som löper längs med huset och upplev utomhuslivet på sitt bästa sätt. Här kan du njuta av morgonkaffet med soluppgången som sällskap och bjuda in vänner och familj till grillkvällar. Dessutom kan du enkelt skapa en magisk atmosfär i den inglasade delen av altanen, perfekt för mysiga kvällar. Trädgårdstomten om 2060 kvadratmeter ger gott om utrymme för lek och avkoppling. Dessutom finns ett äldre uthus/förråd. Åsbro är en pittoresk plats som har allt för den moderna familjen. Här finns en förskola och skola (F-åk 6). Matbutiken ligger inom räckhåll för dina vardagsbehov. För naturälskare erbjuder Åsbro en rad fantastiska naturområden med skog och mark, perfekta för promenader och utflykter. Badplatser vid Tisaren och Estabosjön gör sommardagar oförglömliga. I närområdet finns fler matbutiker, i Rönneshytta, Hallsberg och Askersund. Strax intill bostaden finns busshållsplats samt smidigt att ta sig med bil till närliggande Rönneshytta, Askersund eller åt andra hållet Hallsberg, Kumla och Örebro. Denna charmiga familjevilla har tre sovrum, ett modernt kök med en stor matsal, en stor trädgårdstomt och ett äldre uthushus till förvaring. Läget i Åsbro är perfekt för familjer, med närhet till förskola, skola, matbutik och vackra naturområden. Fastigheten är besiktigad, energideklarerad samt säljaransvarsförsäkrad mot dolda fel. Protokoll finns att läsa under dokument på annonsen. Välkomna att boka in er till visningen och gör verklighet av er bostaddröm!

Villagatan 21, Pålsboda, Hallsbergs kommun
  • Mån 29 apr kl 18:15

Villagatan 21

Villa
Pålsboda, Hallsbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
995 000 kr
132 m²
4 rum
1 131 m² tomt

Mycket hus för pengarna! Välkomna till Villagatan 21 - här finns en mysig fastighet med äldre anor, vad sägs om vackra pardörrar, kakelugn och småspröjsade fönster! Belägen på en stor uppväxt trädgård med vackra och underbart doftande syrener på försommaren, körsbärsträd och äppel- och päronträd samt röda vinbär finns också. Det finns även växthus och en flaggstång. Huset är planerat med sociala utrymmen på entréplanet. Här kommer man in genom pardörrarna till entrén, vidare till vardagsrummet som har en vacker öppen spis och fönster i två väderstreck. Vidare ligger matsalen, även här med två fönster ut mot trädgården. Intill ligger köket som har generöst med yta och gott om plats för förvaring. Gästtoalett på bottenvåningen. Övervåningen har idag två stora och generösa sovrum, samt ett badrum med dusch och tvättmaskin. Det finns även gott om förvaringsmöjligheter i form av garderober och även en kattvind. Fastigheten har Bergvärme installerat. Det finns en carport med intilliggande förråd. På baksidan av huset finns en redskapsförråd/vedbod samt ett mindre gästhus och jordkällare. Fastigheten är besiktigad och energideklarerad, samt kommer att säljaransvarsförsäkras i samband med överlåtelsen med en doldafel försäkring! Protokoll finns att läsa under dokument i annonsen. I Pålsboda, som är beläget i hjärtat av Örebro län i Sverige, finns det både förskola och skola upp till åk 9. Pålsboda är en charmigt litet samhälle med en mängd aktiviteter att utforska och vacker natur att beundra. För den som älskar naturen finns det vandringsleder och cykelvägar att upptäcka. Du kan utforska skogarna och sjöarna i närliggande områden. Dessutom finns det gott om möjligheter för både fiske och bad i närheten. Badhus finns även tillgängliga i Kumla och Hallsberg. Pålsboda har också restauranger, caféer och butiker, samt en affär, bageri, gym och vårdcentral. Med bil kan du på kort tid nå Sköllersta, Kumla och Hallsberg, och tack vare den nya vägen går det smidigt och enkelt att ta sig till Örebro. Välkomna att boka in er till visningen!

  • Plus

Visar alla 9