Mäklare Elin Nyström

Elin Nyström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Kumlins väg 69, Hagaby, Örebro kommun
  • Sön 12 feb kl 14:00

Kumlins väg 69

Villa
Hagaby, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

3 495 000 kr

147 m²

5 rum

867 m² tomt

Detta är en vackert renoverad och väl underhållen 1,5-plansvilla belägen i den populära och barnvänliga stadsdelen Hagaby! Fastigheten är bekvämt belägen nära förskolor och skolor. Entréplanet har en rymlig och öppen planlösning med en stor och mysig täljstenskamin i vardagsrummet som sprider värme under många timmar, skjutpartier som leder till den inglasade altanen och en privat bakgård med poolområde. Köket har renoverats med stora bänkytor, gott om förvaringsutrymmen och smarta lösningar. Det finns även ett badrum och separat tvättstuga på entréplanet. Övervåningen har ett trevligt allrum samt tre sovrum, varav det största sovrummet har en stor walk-in-garderob intill. Det finns även ett badrum med dusch på övervåningen. Väl tilltagen trädgård, där slingor för självgående gräsklippare finns installerat. I trädgården finns ytor för lek och bus, även plats för studsmatta mm om man önskar. Det finns ett garage med isolerat förråd. Utanför garaget finns en rymlig garageuppfart med asfalt. För er som behöver extra uppfart finns även en nyanlagd grusad uppfart. Solpaneler på södersidan av taket är installerat 2023 med batteri. Fastigheten är besiktigad, energi deklarerad samt säljaransvarsförsäkrad mot doldafel. Protokoll finns att läsa under dokument i annonsen. Varmt välkomna att boka in er till visning!

  • Plus
Ljungvägen 2, Åmmeberg, Askersunds kommun

Ljungvägen 2

Villa
Åmmeberg, Askersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

1 450 000 kr

117 m²

4 rum

1 194 m² tomt

Välkomna till Ljungvägen 2 i Åmmeberg! Vackert och högt belägen fastighet med rymliga sociala utrymmen och möjlighet att skapa fler sovrum. 1,5 plansvilla med inglasad altan och delvis trädäck runt fasaden. Garage med förrådsmöjligheter och en bra uppfart med plats för bilar att parkera. I Åmmeberg finns affär, förskola och skola F-3. Här finns underbar natur som erbjuder lugna och rogivande promenader. För den mer aktiva finns välkända Åmmebergs Golfbana, en 18-håls bana, som även har restaurang. För dig som önskar spela padel finns även padelbanor. I området finns även båthamn och båtklubb för dig som är båtintresserad. På nära avstånd, ca 10 kvm, finns gemytliga Askersund som är ett perfekt utflyktsmål. Här finns butiker, affärer, cafeér och restauranger. Väl värt ett besök är den anrika Hembygdsgården, för de mindre barnen finns här under sommaren djur att kika på och även möjlighet att åka med lilleputtetåget ner till centrum. Askersund erbjuder även fina promenadstråk längst med Vättern på strandpromenaden. Fastigheten är besiktigad, energideklarerad samt säljaransvarsförsäkrad mot doldafel. Protokoll finns att läsa under Dokument. Välkomna att boka in er till visningen!

  • Plus
Sparvvägen 3, Älvtomta, Örebro kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sparvvägen 3

Villa
Älvtomta, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

3 250 000 kr

111 m²

6 rum

1 045 m² tomt

Välkomna till en central villa belägen i Älvtomta, på väster! Trevlig familjevilla belägen på en rymlig tomt med en bra baksida som har plats för både altan och stora lekutrymmen. På entréplanet har villan ett nyrenoverat vackert badrum med fina materialval. Bra hall med en stor garderob samt krokar på väggen för barnens kläder. Mysigt vardagsrum och matrum som ligger intill varandra, där det har installerats en kamin i matrummet, vilket ger en härlig värme under vinterns kalla dagar. Intill matrummet ligger köket som har ekköksluckor. Här kommer ni även direkt ut till altan med trätrall mot den rymliga baksidan och trädgården. Här i trädgården finns gott om plats för barnens lek. Bottenvåningen har två sovrum, som är tillbyggt på huset, båda med altandörr ut mot baksidan och trädgården. Övervåningen har en mindre hall. Här finns även ett mindre sovrum som idag används som kontor. Intill finns även en toalett. Ett rymligt sovrum som renoverats, här finns en rymlig inbyggd garderob samt två extra garderober/kattvindar. Gott om plats för förvaring. I källarvåningen finns tvättstuga samt stora och bra förrådsutrymmen. På tomten finns även ett äldre garage som idag används till förråd, samt intill finns förråd/vedförråd. Trädgården har odlingslådor för sommarens odlingar, bla växer här jordgubbar och hallon. Intill garaget finns ett växthus och intill växer Björnbär och vindruvor. På framsidan finns en två uppfarter med plats för flera bilar. I närområdet finns förskolor, skolor, matbutik och restauranger i närområdet. Här finns även Haga centrum med apotek, livsmedelsbutik, tandläkare, bibliotek, badhus mm på promenadavstånd. Närhet till busshållplats. Fastigheten är besiktigad, energideklarerad samt säljaransvarsförsäkrad med doldafel försäkring. Protokoll finns att läsa på annonsen, under dokument. Välkomna att boka in er till visningen!

Annelund 214, null, Örebro kommun

Annelund 214

Fritidshus
Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

195 000 kr

36 m²

2 rum

1 942 m² tomt

Här finns möjlighet att förvärva ett arrende på Annelund 214 (Arrende på fastigheten Almby 13:797), i övre delen av populära Ekeby-Almby! Nuvarande arrendeavgift 6081 kr/år gäller t.o.m 2028. Med möjlighet att köpa loss tomten och förverkliga er husdröm att bygga nytt! Med skogen runt knuten, med lugn och ro och fågelkvitter, finns både blåbär, lingon och kantareller att kunna plocka! Till Hjälmarbaden är det ca 5 km där det finns badplats. Tomten är på drygt 1900 kvm, vilket är en större tomt. Idag står ett boningshus på 36 kvm med 2 rum och kokvrå, ett torrdass, en lekstuga och en bod på tomten. El finns (nyinstallerad 2005), men däremot inte vatten och avlopp. Idag ägs marken av Fastighets AB L E Lundberg och arrendeavgiften är för närvarande 6 081 kr/år tom 2028. Fastighetsägaren planerar att sälja loss fastigheterna och då får den som innehar arrendet förköpsrätt till fastigheten. Rabatten vid köp av fastigheten (för arrendatorn) ligger på 15 % av marknadsvärdet. Tomtsläppet beräknas ske när utbyggnad av va, gata och övrig infrastruktur är klar. Annelund i Ekeby-Almby ska anslutas till kommunalt vatten och avlopp och det arbetet planeras ev att påbörjas våren 2023. Tomten kommer då ha en anslutning vid fastighetsgräns. Den som väljer att köpa loss sin tomt måste betala anslutningsavgiften till kommunen. I samband med att fastigheterna släpps till försäljning planerar markägaren att höja avgifterna för de som inte väljer att köpa loss tomten. Vid köp av arrende gäller särskilda regler för belåning. Välkommen med er intresseanmälan!

Visar alla 4