Kålsta 301

Kramfors kommun Se på karta

275 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
90 m²
Tomtarea
9 204 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1946
Driftkostnad
25 361 kr/år

Välkommen till Kålsta 301 som ligger strax söder om Ullånger i vackra Höga Kusten! På entréplan i bostaden finns kök, matrum och vardagsrum med vedeldad kamin. Från vardagsrummet når man ett varmbonat uterum. Wc finns i anslutning till hallen. På övre plan finns tre rymliga sovrum samt ett badrum med äldre ytskikt. I källaren finns bastu med dusch, wc, tvättstuga samt hobbyrum med utgång till trädgården. Stort garage samt carport. I samma byggnad som garaget finns även hobbyrum och gästrum.

Närhet till Ullånger som har skola, mataffär, vårdcentral, sportanläggning, skidspår, lekplats, restaurang/pizzeria etc. Ullånger är ett trevligt samhälle i Höga Kusten beläget mellan Härnösand och Örnsköldsvik. Här har man närhet till havet och Höga Kustens fantastiska natur.

Vi har tyvärr inga bilder från insidan av huset. Fastigheten säljs möblerad med diverse lösöre. Huset kommer heller inte städas innan tillträde. Kontakta gärna mäklaren via mail om ni har frågor och funderingar gällande fastigheten.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Höga Kustens Fastighetsmäklare

Kontakta mäklaren

Anna-Lena Christianson

Höga Kustens Fastighetsmäklare
Mäklare Anna-Lena Christianson, Höga Kustens Fastighetsmäklare
+46702204693