Höga Kustens Fastighetsmäklare

Höga Kustens Fastighetsmäklare

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Källvägen 3, Mjällom, Kramfors kommun
Källvägen 3, Mjällom, Kramfors kommun, bild 2
Källvägen 3, Mjällom, Kramfors kommun, bild 3

Källvägen 3

Villa
Mjällom, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
895 000 kr
96 + 60 m²
5 rum
1 363 m² tomt

Varmt välkommen till denna helrenoverade 1½-plansvilla belägen i Mjällom, mitt i världsarvet Höga Kusten. Huset är mycket stilfullt renoverat med nya fina golv och ytskikt i alla rum, vedeldad kamin i kök, helkaklat badrum och wc, samt nya 3-glasfönster. Trevlig planlösning och härliga sällskapsytor där entréplanet bjuder på en rymlig och ljus hall med plats för hatthyllan, hemtrevligt kök, trivsamt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel, helkaklat badrum och bastu. En trappa upp finner man två härliga sovrum, sovalkov samt ett wc. I källarplan finns pannrum, tvättstuga, garage, hobbyrum och gott om förrådsutrymmen. Fastigheten säljs möblerad. Effektivt värmesystem via en luft/vattenvärmepump och fiber finns installerat! I närområdet finns allt man kan begära för ett aktivt liv på landet. Spela golf på Norrfällsvikens golfbana, bada vid Storsands havsbad, fiska eller ta med picknickkorgen och njut av den härliga miljön området har att erbjuda. Detta är ett hem som är lätt att förälska sig i, hjärtligt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Älvö 103, Herrskog, Kramfors kommun
 • Budgivning pågår
Älvö 103, Herrskog, Kramfors kommun, bild 2
Älvö 103, Herrskog, Kramfors kommun, bild 3

Älvö 103

Villa
Herrskog, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
450 000 kr
120 + 50 m²
8 rum
6 080 m² tomt

Varmt välkommen till Älvö 103 och denna härliga villa! Här bor man med närhet till Höga kustens vackra natur. Bostadshuset erbjuder en trivsam planlösning med stora sällskapsutrymmen. På nedervåningen finns en stor hall, rymligt lantkök, stort matrum, vardagsrum och fräscht badrum med tvättmaskin. En trappa upp finner man två stora sovrum , tre lite mindre sovrum och ett wc. Uppvärmning via jordvärme och fiber finns indraget! På tomten finns även en stor förrådsbyggnad med renoveringsbehov samt en mindre carport. En perfekt plats för dig som vill uppleva livet på landet och njuta av den vackra naturen. Här i Herrskog finns Högakustenskolan som erbjuder årskurs F-9. Kramfors ligger endast 20 min bort och har det mesta en familj behöver Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

 • Premium
 • Uteplats
Folkja 202, Folkja, Kramfors kommun
Folkja 202, Folkja, Kramfors kommun, bild 2
Folkja 202, Folkja, Kramfors kommun, bild 3

Folkja 202

Gård/Skog
Folkja, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
2 200 000 kr
280 + 140 m²
9 rum
27,5 ha tomt

Med häpnadsväckande omgivningar mitt i Höga Kustens vackra natur finns nu möjlighet att förvärva denna trivsamma gård. Mangårdsbyggnaden har en trevlig planlösning och högt i tak där nedre våningen har stora härliga rum med gott om plats för familj och vänner att umgås. Hemtrevligt lantkök med utgång till altan med soligt läge, intilliggande tv-rum och ett härligt vardagsrum med öppen spis och synliga takbjälkar. I anslutning till hallen finns husets badrum. På ovanvåningen finner man tre stora sovrum, rymligt allrum och tre stora alkover. I källaren finner man pannrum, tvättstuga, hobbyrum och bra förvaringsutrymmen. Uppvärmning via jordvärme (2018) vilket ger låga driftkostnader. Möjlighet till fiber finns! Grönskande tomt med soligt läge där man finner plommonträd, äppelträd, bärbuskar och rabarber. För den trädgårdsintresserade finns här goda möjligheter att odla. På fastigheten finns även en stor ladugård i förhållandevis bra skick, perfekt för familjen som vill ha djur på gården. Vid sidan om huset finns en byggnad med bagarstuga, matkällare med stenvalv och snickarbod. Här finns även en fantastisk maskinhall med platta på mark och två stora portar. I samma byggnad finns ett fint gästhus med kök, badrum och sovrum. Till fastigheten hör även en sjöbod med båtplats som ligger fint beläget nere vid Norafjärdens båthamn. Här kan du enkelt ta dig ut på havet och njuta av Höga Kustens vackra skärgård. Fastigheten omfattar ca 27 ha, varav ca 22 ha åkermark och 5 ha skogsmark. Åkermarken brukas för närvarande av en granne men efter årsskiftet kan köpare disponera marken eller fortsätta arrendera ut efter överenskommelse med brukare. Jakträtt finns. Fastigheten har ett fantastiskt läge med närhet till Höga Kusten skolan (årskurs F-9) 6km, Kramfors 20 km, Härnösand 35 km och ICA butiken i Nora 2 km. För familjen med häst intresse har man flertalet travbanor i närområdet. En fantastisk fastighet med möjligheter till rekreation som bad och fiske samt fina strövområden för den som gillar bär och svampplockning. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Strinne 121, Strinne, Kramfors kommun
Strinne 121, Strinne, Kramfors kommun, bild 2
Strinne 121, Strinne, Kramfors kommun, bild 3

Strinne 121

Villa
Strinne, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
750 000 kr
180 + 120 m²
5 rum
8 530 m² tomt

Välkommen till Bjärtrå och en fastighet med många möjligheter! Stor affärslokal på entréplanet om ca 120 kvm med skyltfönster ut mot vägen samt en lägenhet med separat ingång på 3 rok om ca 76 kvm. På övre plan finns en stor och fin bostadslägenhet om ca 152 kvm med tre sovrum, kök, matrum, vardagsrum, allrum och badrum. På fastigheten finns dessutom ett stort garage om ca 96 kvm, en fantastisk byggnad som kan nyttjas för hobbyverksamhet, stall, verkstad m.m. Fastighetens har en härlig skyddad trädgårdstomt med tillhörande åkermark om totalt 8530 kvm. Uppvärmning via bergvärme och fiber finns installerat! En fastighet med gott om utrymmen, perfekt för uthyrning eller för den som vill kombinera boende med någon form av verksamhet!

 • Premium
 • Uteplats
Strinne 105, Strinne, Kramfors kommun
Strinne 105, Strinne, Kramfors kommun, bild 2
Strinne 105, Strinne, Kramfors kommun, bild 3

Strinne 105

Fritidshus
Strinne, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
750 000 kr
35 m²
3 rum
2 975 m² tomt

Varmt välkommen till denna mysiga lilla stuga med idylliskt läge vid Strinnefjärden som bjuder på både bad och fiske. Trevliga sällskapsytor både inne och ute med altan som har underbar utsikt över fjärden. Härlig naturtomt som leder ner till vattnet där man finner härliga klippor och sandstrand. Ett nästintill oslagbart läge för dig som söker lugn och ro men samtidigt närhet till fiske, bad och fantastisk natur. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Videvägen 7, Ullånger, Kramfors kommun
Videvägen 7, Ullånger, Kramfors kommun, bild 2
Videvägen 7, Ullånger, Kramfors kommun, bild 3

Videvägen 7

Radhus
Ullånger, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
395 000 kr
133 + 5 m²
4 rum
595 m² tomt

Välkomna till Videvägen 7 och denna rymliga villa med carport. Bostaden består av kök, vardagsrum med utgång till uteplats, 2 sovrum, allrum samt badrum på båda plan. Här bor man i ett barnvänligt område med grönskande trädgårdstomt och skogen som granne. Närhet till skola, mataffär, vårdcentral, sportanläggning, skidspår, lekplats, restaurang/pizzeria etc. Ullånger är ett trevligt samhälle i Höga Kusten beläget mellan Härnösand och Örnsköldsvik. Här har man närhet till havet och Höga Kustens fantastiska natur. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Skidsta 102, Skidsta, Kramfors kommun
Skidsta 102, Skidsta, Kramfors kommun, bild 2
Skidsta 102, Skidsta, Kramfors kommun, bild 3

Skidsta 102

Gård/Skog
Skidsta, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
875 000 kr
149 m²
5 rum
6,1 ha tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna härliga gård om ca 6,1 ha belägen i utkanten av Ullånger. Fastigheten har ett trevligt och högt läge med vacker vy över Höga Kustens vackra natur. Bostadshuset har en trivsam planlösning där entréplan bjuder på ett hemtrevligt kök, två sovrum, wc, badrum och rymligt vardagsrum som leder ut till en stor inglasad altan med fin utsikt över omgivningen. Övervåningen har två stora sovrum, badrum och balkong. På fastigheten finns även ett vidbyggt garage med förrådsutrymmen samt en mindre ladugård i bra skick med fint traktorgarage med höga portar. Ullånger är ett trevligt samhälle i Höga Kusten beläget mellan Härnösand och Örnsköldsvik. Här har man närhet till skola, mataffär, vårdcentral, sportanläggning, skidspår, lekplats, restaurang/pizzeria etc. Detta är plats som är lätt att förälska sig i, hjärtligt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Fågelvägen 2B, Nyland, Kramfors kommun

Fågelvägen 2B

Lägenhet
Nyland, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
150 000 kr
69 m²
2 rum
vån 1/1
2 873 kr/mån
2 174 kr/m²

Välkommen till Fågelvägen 2B i Nyland och denna bostadsrätt om ca 69 kvm. Här har man chans att renovera efter eget tycke och smak. Bostaden har en trevlig planlösning med kök, vardagsrum och matrum i öppen planlösning. Stort sovrum och gott om garderober för bra förvaring. Här finns även ett vidbyggt garage med tvättstuga. På baksidan finns en mysig trädgård med takad altan. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Åsäng 106, Åsäng, Kramfors kommun

Åsäng 106

Gård/Skog
Åsäng, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
3 500 000 kr
207 m²
4 rum
47 ha tomt

Varmt välkommen Åsäng 106 och möjligheternas hus mitt i natursköna Höga Kusten. Här finner ni en nybyggd fastighet på två plan med en bostadsyta på totalt 207 kvm och takhöjd på ca 3 meter vilket skapar en härlig rymd i huset. På bottenvåningen finns en lokal/galleri på 60 kvm som även kan nyttjas till allrum för den som önskar. Huset har vattenburen golvvärme och fiber är indraget. I anslutning till huset finns en stor parkering. Skogsmarken är på ca 47 ha med 5710 m³sk i virkesförråd. Jakträtt medföljer i Skallsta jaktlag. Mysig uteplats nere vid bäcken och efter skogsstigen ner mot Binböletjärn finns en mysig skogsstuga (Bäverstuga) med vedeldad kamin. I Binböletjärn finns ädelfisk som röding och öring. Här har man närhet till det mesta Höga Kusten har att erbjuda, perfekt för dig som älskar natur, bad, fiske, svamp och bärplockning. Området bjuder även på många fina vandringsleder som t.ex. upp till Dalsberget och Valkallen. Se mer om fastigheten på: http://www.millenniumart.dinstudio.se/

 • Balkong
 • Uteplats
Renvägen 3, null, Kramfors kommun

Renvägen 3

Villa
Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
1 250 000 kr
122 + 146 m²
5 rum
1 202 m² tomt

I populära bostadsområdet Skarpåkern har vi nu glädjen att presentera denna trivsamma enplansvilla med källare och vidbyggt garage. Bostadshuset har nyligen genomgått såväl funktionella som kosmetiska renoveringar och erbjuder idag ett hem med hög komfort med stilren och modern inredning i ljusa rogivande kulörer. På entréplan finns generösa sällskapsytor för umgänge med familj och vänner med kök, matrum och vardagsrum i öppen planlösning med värmande täljstenskamin centralt placerat mellan rummen. Ljust och trivsamt allrum som ligger i anslutning till husets tre fina sovrum och badrum. I källaren finner man en stor tvättstuga, duschrum med bastu, gillestuga, wc samt bra förrådsutrymmen. Fiber finns indraget i huset! Inom promenadavstånd finns förskolor, skolor, lekpark, idrottsplats, skidspår, grönområden och centrum med galleria och livsmedelsbutiker.

 • Uteplats
Bagarvägen 4A, Fråno, Kramfors kommun

Bagarvägen 4A

Villa
Fråno, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
195 000 kr
110 + 50 m²
4 rum
1 100 m² tomt

Välkommen till Bagarvägen 4A och denna 1½-plansvilla med källare. Man välkomnas av en takad altan vi husets entré. Entréplan bjuder på ett hemtrevligt kök med plats för stort matbord, vardagsrum med kakelugn och badrum. På övervåningen finns tre fina sovrum och ett wc. Källaren har gott om förvaringsutrymmen och utgång till trädgården. Här har man endast 5 km till centrala Kramfors som har det mesta en familj kan behöva. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Käxed 166, Käxed, Kramfors kommun

Käxed 166

Tomt
Käxed, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
850 000 kr
2 029 m² tomt

Välkommen till Käxed och en idyllisk plats för dig som söker ett naturskönt område att sätta bo på. Potentialen är oändlig i denna gömda oas som är högt belägen mitt i Höga Kustens vackra landskap med utsikt över havet. Havsnära tomt med servitut för båtplats. På tomten finns en äldre liten stuga med stort renoveringsbehov. Här kan du enkelt ta dig ut på havet och njuta av Höga Kustens vackra skärgård med fantastiska platser som Ulvön, Högbonden, Norrfällsviken, Trysunda m.m. Gallring av skogen kommer ske på fastigheten mellan tomten och stranden. Närhet till Docksta som har ett fantastiskt läge vid havet och Skuleberget som bjuder på vandring, klättring, underhållning vid Skule Naturscen och mycket mer. Ett trevligt samhälle som har det mesta en familj kan behöva som skola, Ica, järnaffär, bensinstation, restaurang m.m. Avstånd till Örnsköldsvik 40 km, Härnösand 70 km och Kramfors 58 km. Varmt välkommen på visning!

Käxed, Käxed, Kramfors kommun

Käxed

Tomt
Käxed, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
500 000 kr
1 453 m² tomt

Välkommen till Käxed och en idyllisk plats för dig som söker ett naturskönt område att sätta bo på. Potentialen är oändlig i denna gömda oas som är högt belägen mitt i Höga Kustens vackra landskap med utsikt över havet. Havsnära tomt med servitut för båtplats. Positivt förhandsbesked från kommunen finns för uppförande av enbostadshus. Anslutningsavgift för el tillkommer. Här kan du enkelt ta dig ut på havet och njuta av Höga Kustens vackra skärgård med fantastiska platser som Ulvön, Högbonden, Norrfällsviken, Trysunda m.m. Gallring av skogen kommer ske på fastigheten mellan tomten och stranden. Närhet till Docksta som har ett fantastiskt läge vid havet och Skuleberget som bjuder på vandring, klättring, underhållning vid Skule Naturscen och mycket mer. Ett trevligt samhälle som har det mesta en familj kan behöva som skola, Ica, järnaffär, bensinstation, restaurang m.m. Avstånd till Örnsköldsvik 40 km, Härnösand 70 km och Kramfors 58 km. Varmt välkommen på visning!

Dockstavägen 18, Docksta, Kramfors kommun

Dockstavägen 18

Övrigt
Docksta, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
1 950 000 kr
2 260 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva en näringsfastighet med bra beläggning i Docksta mitt i vackra Höga Kusten. I huvudbyggnaden finns en lägenhet på övre plan med 2 rok och på entréplan finns 3 fullt utrustade hotellrum. På fastigheten finns ytterligare två byggnader där den ena erbjuder 6 rum med totalt 8 bäddar och den andra har 2 rum med totalt 8 bäddar. Sammanlagt finns här 22 bäddar för uthyrning samt en lägenhet. På baksidan med utsikt mot havet finns en pool där gästerna kan njuta av ett uppfriskande dopp en härlig sommardag. Docksta har ett fantastiskt läge vid havet med närhet till Höga Kustens härliga natur samt Skuleberget som bjuder på vandring, klättring, underhållning vid Skule Naturscen och mycket mer. Ett trevligt samhälle som har det mesta en familj kan behöva som skola, ICA, järnaffär, bensinstation, restaurang m.m. Avstånd till Örnsköldsvik 38 km, Härnösand 65 km och Kramfors 48 km. Varmt välkommen att boka tid för visning!

Visar alla 14