Mäklare Anna-Lena Christianson

Anna-Lena Christianson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Torgvägen 10, Sandslån, Kramfors kommun
 • Ons 29 maj kl 16:30

Torgvägen 10

Fritidshus
Sandslån, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
395 000 kr
76 m²
4 rum
1 630 m² tomt

Varmt välkommen till vackra Sandslån och denna charmiga fastighet på Torgvägen 10! Här finner ni ett trivsamt hus som passar både som fritidshus eller åretruntboende. Fastigheten består av två tomter med en total yta på 1630 kvm. Bostadshuset har ett renoverat kök, trivsamt vardagsrum med vedeldad kamin, 2-3 sovrum, wc och duschrum. På tomten finns även en stor förrådsbyggnad som rymmer en fin bastu med stort duschutrymme, relax/gästrum samt hönshus för den som önskar att ha egna höns. Här på Sandslån bor man i ett lugnt bostadsområde med promenadavstånd till älven, badplats, småbåtshamn. Närhet till Nyland där det finns b.la livsmedelsbutik, hälsocentral, bensinmack och pizzeria. Bra pendlingsavstånd till Kramfors med tågstation (20km), Sollefteå (40) samt 5 km till Höga kusten Airport. Välkommen på visning!

 • Plus
Tornvägen 22, null, Kramfors kommun
Tornvägen 22, null, Kramfors kommun, bild 2
Tornvägen 22, null, Kramfors kommun, bild 3

Tornvägen 22

Villa
Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
420 000 kr
90 + 30 m²
4 rum
8 134 m² tomt

Välkommen till Lugnvik och ett bostadshus på stor fin tomt som består av två fastigheter. Bostadshuset har ett helrenoverat badrum i anslutning till hallen, stort hemtrevligt kök med utgång till en trivsam inglasad altan. Rymligt vardagsrum med täljstenskamin som värmer gott en kylig kväll. På övre plan finns tre fina sovrum och ett renoverat wc med tvättmaskin. Härlig trädgård med mysig gäststuga på ca 30 kvm samt ett växthus. Praktisk carport med förråd och plats för två bilar. Fastigheten Lugnvik 1:27 är en stor obebyggd tomt på 7447 kvm. Här i Lugnvik bor man med närhet till Ångermanälven och Höga Kustens fantastiska natur. Högakustenskolan åk F-9 finns i Herrskog (ca 7 km) och förskola finns i Lugnvik.

 • Premium
 • Uteplats
Häggnor 101, Häggnor, Kramfors kommun
 • Lör 1 jun kl 11:00
Häggnor 101, Häggnor, Kramfors kommun, bild 2
Häggnor 101, Häggnor, Kramfors kommun, bild 3

Häggnor 101

Fritidshus
Häggnor, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
895 000 kr
60 m²
3 rum
3 070 m² tomt

Varmt välkommen till vackra Häggnor! Här finner ni en mysig helrenoverad timmerstuga mitt i Höga kustens vackra natur. Stugan har en trivsam planlösning med härliga sällskapsytor och gott om plats för familj och vänner att umgås. Hemtrevligt kök med matrum och värmande braskamin centralt placerat i rummet. Via vackra dubbeldörrar kommer man till stugans härliga vardagsrum med utgång till altan. På fastigheten finns även en gäststuga med stort förråd, bastustuga med dusch samt en fin jordkällare. Grönskande trädgårdstomt som delvis är naturtomt. Här växer bl.a. blåbär, lingon, havtorn, hallon, jordgubbar och vinbär. I trädgården växer även perenna kryddor och odlingslådor finns för den som tycker om att odla sina egna grönsaker och blommor. Tycker man om att plocka svamp så har man svampskogen runt husknuten. Häggnor är ett nästintill oslagbart läge för dig som söker lugn och ro men samtidigt vill ha närhet till fiske, bad & natur. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Nästvattnet 111, Nästvattnet, Kramfors kommun

Nästvattnet 111

Fritidshus
Nästvattnet, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
475 000 kr
60 m²
3 rum
1 730 m² tomt

Välkommen till denna charmiga stuga vid Nästvattnet ca 10 km utanför Kramfors. På denna fridfulla plats kan man ladda sina batterier och bara njuta av allt som omgivningen har att erbjuda både från skog och sjö. Förutom huvudbyggnaden finns här en trevlig gäststuga med stort sovrum samt en härlig bastustuga med separett toalett. Ett mysigt litet smultronställe ställe för familjen som tycker om att bada, fiska, leka eller bara ta det lugnt och njuta av naturen.

 • Uteplats
Stjärnvägen 19, Skarpåkern, Kramfors kommun
 • Imorgon kl 13:00
Stjärnvägen 19, Skarpåkern, Kramfors kommun, bild 2
Stjärnvägen 19, Skarpåkern, Kramfors kommun, bild 3

Stjärnvägen 19

Villa
Skarpåkern, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
795 000 kr
103 + 80 m²
6 rum
989 m² tomt

Varmt välkommen till en trivsam etagevilla på Stjärnvägen 19! Här är boytan smart fördelad över 2 halvplan och därutöver en stor källarvåning. Entrévåningen bjuder på ett hemtrevligt kök öppet mot matrum samt tre sovrum och ett badrum. En halv trappa ned ligger ett trivsamt vardagsrum med fint ljusinsläpp och utgång till trädgården. Ännu en halv trappa ned finns källarvåningen där man möts av ett mysigt allrum, kontor, bastu med dusch, wc, tvättstuga, pannrum och stora förrådsutrymmen. Uppvärmning via bergvärme! På tomten finns ett stort fristående dubbelgarage med två garageportar och platta på mark. Här bor ni med gångavstånd till förskola, skola, idrottsplats och centrum. Strax nedanför bostaden finns Kyrkviken och grönområde med lekplats, fotbollsplan och discgolfbana. Kyrkviken utnyttjas även under vintertid för den som tycker om att åka skridskor, skidor, pimpla eller åka skoter. Välkommen på visning!

 • Premium
Kålsta 301, Kålsta, Kramfors kommun
Kålsta 301, Kålsta, Kramfors kommun, bild 2
Kålsta 301, Kålsta, Kramfors kommun, bild 3

Kålsta 301

Villa
Kålsta, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
650 000 kr
90 m²
5 rum
9 204 m² tomt

Välkommen till Kålsta 301 som ligger strax söder om Ullånger i vackra Höga Kusten! Här finner ni ett trivsamt hus som genomgått en hel del renoveringar det senaste året. På entréplan i bostaden finns ett hemtrevligt kök med intilliggande matrum samt vardagsrum med vedeldad kamin. Från vardagsrummet når man ett varmbonat uterum och wc finns i anslutning till hallen. På övre plan finns tre sovrum samt ett badrum. I källaren finns bastu, wc, tvättstuga samt hobbyrum med utgång till trädgården. Trivsamt gästrum med wc och dusch i separat byggnad på tomten. I samma byggnad som gästrummet finns ett hobbyrum, mindre garage och en carport. Närhet till Ullånger som har skola, mataffär, vårdcentral, sportanläggning, skidspår, lekplats, restaurang/pizzeria etc. Ullånger är ett trevligt samhälle i Höga Kusten beläget mellan Härnösand och Örnsköldsvik. Här har man närhet till havet och Höga Kustens fantastiska natur. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Videvägen 7, Ullånger, Kramfors kommun
Videvägen 7, Ullånger, Kramfors kommun, bild 2
Videvägen 7, Ullånger, Kramfors kommun, bild 3

Videvägen 7

Radhus
Ullånger, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
395 000 kr
133 + 5 m²
4 rum
595 m² tomt

Välkomna till Videvägen 7 och denna rymliga villa med carport. Bostaden består av kök, vardagsrum med utgång till uteplats, 2 sovrum, allrum samt badrum på båda plan. Här bor man i ett barnvänligt område med grönskande trädgårdstomt och skogen som granne. Närhet till skola, mataffär, vårdcentral, sportanläggning, skidspår, lekplats, restaurang/pizzeria etc. Ullånger är ett trevligt samhälle i Höga Kusten beläget mellan Härnösand och Örnsköldsvik. Här har man närhet till havet och Höga Kustens fantastiska natur. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Carlsgränd 8, Ullånger, Kramfors kommun
Carlsgränd 8, Ullånger, Kramfors kommun, bild 2
Carlsgränd 8, Ullånger, Kramfors kommun, bild 3

Carlsgränd 8

Villa
Ullånger, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
425 000 kr
118 + 80 m²
6 rum
937 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva en trivsam villa med potensial på fin tomt i centrala Ullånger med närhet till havet och Höga Kustens fantastiska natur. På entréplan finns fina sällskapsytor för umgänge med familj och vänner med kök, matrum och vardagsrum i anlutning till varandra, rymligt sovrum och ett renoverat badrum. En trappa upp finner man två fina sovrum, mysigt allrum samt wc. I källaren finns tvättstuga, pannrum, förrådsutrymmen och garage. Uppvärmning via bergvärme! Ullånger är ett trevligt samhälle i Höga Kusten beläget mellan Härnösand och Örnsköldsvik. Här har man närhet till skola, mataffär, vårdcentral, sportanläggning, skidspår, lekplats, restaurang/pizzeria etc. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
Villavägen 6, null, Kramfors kommun
 • Imorgon kl 14:30
Villavägen 6, null, Kramfors kommun, bild 2
Villavägen 6, null, Kramfors kommun, bild 3

Villavägen 6

Villa
Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
495 000 kr
100 + 100 m²
5 rum
1 033 m² tomt

Välkommen till Villavägen 6 i Bollstabruk! Här bor man i ett trivsamt villaområde med närhet till Bollstaskolan. Bostadshuset har en genomtänk planlösning med trevliga sällskapsytor med plats för familj och vänner att umgås. Entréplan bjuder på ett nyrenoverat kök och wc, trivsamt vardagsrum med värmande öppenspis med insats, matrum med utgång till altan, 3 sovrum och badrum. I källaren finns tvättstuga, pannrum, allrum, förrådsutrymmen, groventré och garage. På tomten finns ett nytt och fint attefallshus. Huset har en ny luft/vattenvärmepump och fiber finns installerat! Här bor man i ett barnvänligt område med närhet till skola med multiarena och pumptrack-bana, idrottshall och mataffär. Perfekt pendlingsavstånd till både Kramfors (10 km) och Sollefteå (30 km).

 • Premium
Hällsjö 608, Hällsjö, Kramfors kommun
 • Budgivning pågår
Hällsjö 608, Hällsjö, Kramfors kommun, bild 2
Hällsjö 608, Hällsjö, Kramfors kommun, bild 3

Hällsjö 608

Villa
Hällsjö, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
950 000 kr
83 + 63 m²
4 rum
1,2 ha tomt

Varmt välkommen vackra Hällsjö och denna välskötta villa med fristående dubbelgarage. Bostadshuset har en social och trivsam planlösning där entréplanet bjuder in till ett hemtrevligt kök med matplats som ligger i öppen planlösning med vardagsrummet. Centralt i rummet finns en vedeldad köksspis samt en öppen spis. I anslutning till hallen finns ett wc. En trappa upp finner ni ett fint sovrum och ett stort badrum. I husets källare möts man av ett stort allrum samt en stor groventré med duschhörna. Uppvärmning via bergvärme (2023)! Fastigheten har en stor fin trädgård med många fina växter, buskar och träd. I Hällsjö bor man med pendlingsavstånd till både Kramfors och Sollefteå. Är man hästintresserad finns det möjlighet att få ha sin häst hos grannen.

 • Premium
 • Uteplats
Vallenvägen 37, null, Kramfors kommun
Vallenvägen 37, null, Kramfors kommun, bild 2
Vallenvägen 37, null, Kramfors kommun, bild 3

Vallenvägen 37

Villa
Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
395 000 kr
77 + 70 m²
4 rum
1 595 m² tomt

Välkommen till Vallenvägen 37 och detta 1½-planshus centralt beläget i vackra Nordingrå med närhet till Vågsfjärden. Bostadshuset har en trevlig planlösning som bjuder in till socialt umgänge med familj och vänner. Entréplanet erbjuder ett hemtrevligt kök, matrum och vardagsrum i social anslutning till varandra. Vidare finns här ett fint sovrum samt ett badrum. En trappa upp möts man av en möblerbar hall med sovrum på vardera sida samt ett wc. Fiber finns installerat! Fastigheten säljs möblerad med diverse lösöre. Nordingrå är ett barnvänligt område med närhet till såväl skola, affärer och sportanläggning. I närområdet finns allt man kan begära för ett aktivt liv på landet. Spela golf på Norrfällsvikens golfbana, bada, fiska eller ta med picknickkorgen för att njut av den härliga miljö som Höga Kusten har att erbjuda. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Källvägen 3, Mjällom, Kramfors kommun
Källvägen 3, Mjällom, Kramfors kommun, bild 2
Källvägen 3, Mjällom, Kramfors kommun, bild 3

Källvägen 3

Villa
Mjällom, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
895 000 kr
96 + 60 m²
5 rum
1 363 m² tomt

Varmt välkommen till denna helrenoverade 1½-plansvilla belägen i Mjällom, mitt i världsarvet Höga Kusten. Huset är mycket stilfullt renoverat med nya fina golv och ytskikt i alla rum, vedeldad kamin i kök, helkaklat badrum och wc, samt nya 3-glasfönster. Trevlig planlösning och härliga sällskapsytor där entréplanet bjuder på en rymlig och ljus hall med plats för hatthyllan, hemtrevligt kök, trivsamt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel, helkaklat badrum och bastu. En trappa upp finner man två härliga sovrum, sovalkov samt ett wc. I källarplan finns pannrum, tvättstuga, garage, hobbyrum och gott om förrådsutrymmen. Fastigheten säljs möblerad. Effektivt värmesystem via en luft/vattenvärmepump och fiber finns installerat! I närområdet finns allt man kan begära för ett aktivt liv på landet. Spela golf på Norrfällsvikens golfbana, bada vid Storsands havsbad, fiska eller ta med picknickkorgen och njut av den härliga miljön området har att erbjuda. Detta är ett hem som är lätt att förälska sig i, hjärtligt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Sätravägen 13, Docksta, Kramfors kommun
Sätravägen 13, Docksta, Kramfors kommun, bild 2
Sätravägen 13, Docksta, Kramfors kommun, bild 3

Sätravägen 13

Villa
Docksta, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
700 000 kr
186 + 42 m²
8 rum
789 m² tomt

I ett lugnt & barnvänligt område med havsutsikt ligger denna fina familjevilla med garage och väntar på sina nya ägare. Bostaden är ett suterränghus med bra planlösning där övre plan har ett hemtrevligt kök med matplats samt vardagsrum i social anslutning till köket. Vidare finns 3 fina sovrum och ett rymligt badrum. En trappa ner finner man en stor och mysig gillestuga med värmande kamin, ytterligare 3 sovrum, tvättstuga med klädkammare och wc med dusch och bastu. Här finns även en matkällare och ett stort förrådsutrymme under garaget. Fiber finns installerat! Docksta har ett fantastiskt läge vid havet med närhet till Höga Kustens fantastiska natur samt Skuleberget som bjuder på vandring, klättring, underhållning vid Skule Naturscen och mycket mer. Ett trevligt samhälle som har det mesta en familj kan behöva som skola, ICA, järnaffär, bensinstation, restaurang m.m. Avstånd till Örnsköldsvik 38 km, Härnösand 65 km och Kramfors 48 km. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Bergomsvägen 3, Skarpåkern, Kramfors kommun

Bergomsvägen 3

Villa
Skarpåkern, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
1 100 000 kr
117 + 75 m²
7 rum
1 136 m² tomt

I centrala Kramfors finns denna trivsamma villa som har genomgått en hel del renoveringar de senaste åren. Utrymmena är inte på något sätt bristfälliga. Snarare tvärtom! Bostaden rymmer hela sju rum varav fem sovrum. Mittpunkten, husets hjärta, är det ljusa köket och det generösa sällskapsrummet i vinkel som rymmer både matsalsgrupp och stora myssoffan. Här finns gott om plats för släktkalas och middagar i goda vänners lag. Uppvärmning via bergvärme och fiber finns installerat! Huset är centralt beläget i ett barnvänligt område med direkt närhet till skola, sportanläggning och centrum. Uppvuxen och lättskött trädgårdstomt med stor altan på både framsidan och baksidan av huset. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Åsäng 106, Åsäng, Kramfors kommun

Åsäng 106

Gård/Skog
Åsäng, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
3 500 000 kr
207 m²
4 rum
47 ha tomt

Varmt välkommen Åsäng 106 och möjligheternas hus mitt i natursköna Höga Kusten. Här finner ni en nybyggd fastighet på två plan med en bostadsyta på totalt 207 kvm och takhöjd på ca 3 meter vilket skapar en härlig rymd i huset. På bottenvåningen finns en lokal/galleri på 60 kvm som även kan nyttjas till allrum för den som önskar. Huset har vattenburen golvvärme och fiber är indraget. I anslutning till huset finns en stor parkering. Skogsmarken är på ca 47 ha med 5710 m³sk i virkesförråd. Jakträtt medföljer i Skallsta jaktlag. Mysig uteplats nere vid bäcken och efter skogsstigen ner mot Binböletjärn finns en mysig skogsstuga (Bäverstuga) med vedeldad kamin. I Binböletjärn finns ädelfisk som röding och öring. Här har man närhet till det mesta Höga Kusten har att erbjuda, perfekt för dig som älskar natur, bad, fiske, svamp och bärplockning. Området bjuder även på många fina vandringsleder som t.ex. upp till Dalsberget och Valkallen. Se mer om fastigheten på: http://www.millenniumart.dinstudio.se/

 • Balkong
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Käxed 166, Käxed, Kramfors kommun

Käxed 166

Tomt
Käxed, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
850 000 kr
2 029 m² tomt

Välkommen till Käxed och en idyllisk plats för dig som söker ett naturskönt område att sätta bo på. Potentialen är oändlig i denna gömda oas som är högt belägen mitt i Höga Kustens vackra landskap med utsikt över havet. Havsnära tomt med servitut för båtplats. På tomten finns en äldre liten stuga med stort renoveringsbehov. Här kan du enkelt ta dig ut på havet och njuta av Höga Kustens vackra skärgård med fantastiska platser som Ulvön, Högbonden, Norrfällsviken, Trysunda m.m. Gallring av skogen kommer ske på fastigheten mellan tomten och stranden. Närhet till Docksta som har ett fantastiskt läge vid havet och Skuleberget som bjuder på vandring, klättring, underhållning vid Skule Naturscen och mycket mer. Ett trevligt samhälle som har det mesta en familj kan behöva som skola, Ica, järnaffär, bensinstation, restaurang m.m. Avstånd till Örnsköldsvik 40 km, Härnösand 70 km och Kramfors 58 km. Varmt välkommen på visning!

Käxed, Käxed, Kramfors kommun

Käxed

Tomt
Käxed, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
500 000 kr
1 453 m² tomt

Välkommen till Käxed och en idyllisk plats för dig som söker ett naturskönt område att sätta bo på. Potentialen är oändlig i denna gömda oas som är högt belägen mitt i Höga Kustens vackra landskap med utsikt över havet. Havsnära tomt med servitut för båtplats. Positivt förhandsbesked från kommunen finns för uppförande av enbostadshus. Anslutningsavgift för el tillkommer. Här kan du enkelt ta dig ut på havet och njuta av Höga Kustens vackra skärgård med fantastiska platser som Ulvön, Högbonden, Norrfällsviken, Trysunda m.m. Gallring av skogen kommer ske på fastigheten mellan tomten och stranden. Närhet till Docksta som har ett fantastiskt läge vid havet och Skuleberget som bjuder på vandring, klättring, underhållning vid Skule Naturscen och mycket mer. Ett trevligt samhälle som har det mesta en familj kan behöva som skola, Ica, järnaffär, bensinstation, restaurang m.m. Avstånd till Örnsköldsvik 40 km, Härnösand 70 km och Kramfors 58 km. Varmt välkommen på visning!

Dockstavägen 18, Docksta, Kramfors kommun

Dockstavägen 18

Övrigt
Docksta, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
1 950 000 kr
2 260 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva en näringsfastighet med bra beläggning i Docksta mitt i vackra Höga Kusten. I huvudbyggnaden finns en lägenhet på övre plan med 2 rok och på entréplan finns 3 fullt utrustade hotellrum. På fastigheten finns ytterligare två byggnader där den ena erbjuder 6 rum med totalt 8 bäddar och den andra har 2 rum med totalt 8 bäddar. Sammanlagt finns här 22 bäddar för uthyrning samt en lägenhet. På baksidan med utsikt mot havet finns en pool där gästerna kan njuta av ett uppfriskande dopp en härlig sommardag. Docksta har ett fantastiskt läge vid havet med närhet till Höga Kustens härliga natur samt Skuleberget som bjuder på vandring, klättring, underhållning vid Skule Naturscen och mycket mer. Ett trevligt samhälle som har det mesta en familj kan behöva som skola, ICA, järnaffär, bensinstation, restaurang m.m. Avstånd till Örnsköldsvik 38 km, Härnösand 65 km och Kramfors 48 km. Varmt välkommen att boka tid för visning!

Visar alla 18