Kohagsvägen 15

Ljungsbro, Linköping Se på karta

3 575 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
103 m²
Biarea
101 m²
Tomtarea
991 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1971
Energiklass
B
Driftkostnad
26 120 kr/år
Antal besök
3 336
Dagar på Hemnet
11

I uppvuxen villaidyll i familjevänliga kvarter finns detta gedigna 70-talshem med gott om plats och funktion i källarplan. Huset har dubbelgarage och generös parkering och omges av en trivsam trädgård med både grönska och fina sollägen.

Ljungsbro, “chokladstaden”, är ett populärt område med stort utbud av aktiviteter och föreningsliv för hela familjen. Ishall, simhall, löp och skidspår finns och även golfbana och fantastiska stråk längs de vackra vattendragen.

På vintern kan man få möjlighet att åka skridsko längs kanalen som sedan sommartid får ny kostym med glittrande vatten som ger plats för kajaken eller båtturen. Naturen är ständigt nära med skog och små sjöar för utflykter och det finns många fina bad även vid närliggande Roxen.

Huset är bevarat i ursprunget med planlösning och känsla. Det är flexibelt med antal rum och går att dela av sovrummen till fler. Entréplanet har ett rymligt kök med öppen matplats, samt stort vardagsrum med utgång till altanen. Två luftiga sovrum samt badrum finns också i detta plan. Källaren har gott om extra yta med allrum, tvättstuga, hobbyrum samt flera förråd. Stor potential för den som vill ha hemmaspa eller fler sovrum. Här finns också groventré.

Det är promenadavstånd till skola och förskolor samt idrottsplatserna. Ljungsbro har affär och serviceutbud med vårdcentral samt fina kommunikationer med buss och vackra cykelvägar till Linköping.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Linköping