Kyrkvägen 15

Lönneberga, Hultsfreds kommun Se på karta

795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
63 m²
Tomtarea
1 495 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
4 000 kr/år

Nu ges tillfälle att förvärva denna topprenoverade röda pärla med vita knutar. En sommardröm likaväl som ett hem att bosätta sig i året om! Här har det utförts en fantastisk renovering med bla. nyrenoverat modernt kök, nyrenoverat vardagsrum, nyrenoverat duschrum, nya fönster och ny träpanel för att nämna en bråkdel av vad som utförts. Med andra ord är det här bara att flytta in och njuta!

Bostaden är belägen i vackra Lönneberga "Emils Lönneberga" med närhet till både skog och natur. Bostaden rymmer hela fyra rum och kök, varav tre sovrum och fördelas i två plan plus liten källare. Ljust, varmt och ombonat. Entréplanet är skräddarsytt för sällskap och umgänge. Här finner vi det nyrenoverade ljusa köket som är integrerat med vardagsrummet. Ett sovrum samt renoverat duschrum. Ovanvåningen en plats för sömn och vila med sina två sovrum.

Stor trädgårdstomt där du har naturen på nära håll. Så ta på dig kängorna, packa ryggsäcken och ge dig ut i den storslagna naturen runtomkring där vinden susar blad trädkronorna. På trädgården finns även ett uthus med förråd och två garage. Varmt välkomna till Kyrkvägen 15 - Ditt blomstrande paradis!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred

Kontakta mäklaren

Edyta Hammar

Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
Mäklare Edyta Hammar, Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
+46768035487