Mäklare Edyta Hammar

Edyta Hammar

Om mig

Att vara fastighetsmäklare är för mig inte bara ett jobb utan framförallt min passion.Bakom ett lyckat slutresultat ligger alltid hårt arbete. Mitt starka driv, kompetens & lyhördhet gjorde att jag år 2016,2017,2018,2019 och 2022 fick 1:a priset för den mäklare som sålde flest VILLOR/FRITIDSHUS inom kedjan. 2020 tog jag emot första pris vid Guldhemmets Guldgala som ÅRETS BÄSTA SÄLJARE i SVERIGE. Vill du hitta din drömbostad eller få ett lyckat försäljningsresultat.Välkommen att kontakta mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Qvarnsövägen 18, Rosenfors, Hultsfreds kommun

Qvarnsövägen 18

Villa
Rosenfors, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
450 000 kr
79 + 79 m²
3 rum
918 m² tomt

Bästa läget i Rosenfors! Innanför det bruna staketet finner vi denna hemtrevliga tegelvilla anno 1962. Perfekt för dig som söker efter permanent eller fritidsbostad. Bostaden är belägen i ett lugnt och barnvänligt område och rymmer 79 kvm boyta + 79 kvm biyta, fördelat på 3 rok. Större delen av sällskapslivet finner vi på entréplanet med hall, trevligt och ljust kök med matplats, rymligt vardagsrum med fungerande öppen spis. Från vardagsrummet når man altanen i söderläge. Två sovrum samt badrum. Källare med förråd, duschrum, pannrum och garage. Här finns möjlighet för eget skapande. Trädgården - Insynsskyddat och ostört läge på hörntomt. Perfekt för dig med gröna fingrar då trädgården erbjuder stora ytor med plats för trädgårdsland och planteringar. En plats där världen känns fjärran - trots att grannar finns runt kröken. Och räcker inte tomten till finns precis i närheten ett härligt skogsparti -perfekt för barnens lek. Här finns möjlighet att skapa fina uteplatser för gemenskap eller enskildhet. Varmt välkomna till Qvarnsövägen 18 - Ett boende med fantastiska möjligheter!

Doktorsvägen 6, Målilla, Hultsfreds kommun

Doktorsvägen 6

Villa
Målilla, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
1 850 000 kr
217 + 155 m²
8 rum
2 400 m² tomt

Varmt välkomna till denna unika och spännande villan med karaktär! DOKTORSVÄGEN 6. Gedigen byggnad, imponerande storlek. Rymd och Ljus. Ett hem med ett välkomnande, stort hjärta. En plats för rekreation och avskildhet. Där livet har sin egen tid. Standarden och utrymmena är inte på något sätt bristfälliga. Snarare tvärtom! De stora ytorna både inne, ute och standarden imponerar och väcker nyfikenhet. 8 rok fördelat på 217 kvm boyta och 155 kvm biyta. Genomtänkt planlösning med generösa sällskapsutrymmen, fyra sovrum och gott om förvaring. Entréplan med pampig hall med vackert stavparkettgolv, spegelväggar och trapp till övre våning. Stort vardagsrum med vackert parkettgolv, skjutdörrar och öppen spis som skänker god värme och mysfaktor. Här finns gott om plats för stora släktmiddagar. Sällskapsrum och rymlig matsal med vackert stavparkettgolv med vackert ljusinsläpp och utgång till trädgård. Ljust renoverat kök med gott om förvaring. Sovrum och renoverad toalett. Ovanvåning med hall och utgång till balkong, tre rymliga sovrum samt renoverat duschrum. Källarplanet - det praktiska utrymmet med förråd, tvättstuga, pannrum med bergvärme samt rum/ateljé med tegelstensgolv och öppen spis. Trädgården - Här infinner sig en parkkänsla. Läget är avskilt och vänligt, trots att grannar finns strax intill. Lättskött trädgårdstomt med flera uteplatser att välja mellan. Allt efter sol sol som skugga. På trädgården finns även ett garage. Varmt välkomna till Doktorsvägen 6

Björkgatan 4, Målilla, Hultsfreds kommun

Björkgatan 4

Villa
Målilla, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
595 000 kr
72 m²
3 rum
1 040 m² tomt

Det vita välskötta lilla huset om 72 kvm ligger inbäddad i grönska och dess historia börjar omkring år 1955. Här är litet och mysigt. Ett perfekt alternativ till lägenhet, permanentbostad eller som fritidsbostad. Ljust och mysigt kök med fungerande eldstad. Rymligt vardagsrum. Två sovrum samt renoverat duschrum med dusch, wc och handfat. En trappa ner finner vi källarplanet - det praktiska planet med tvättstuga med tvättmaskin, pannrum med LUFT/VATTEN värmepump och förråd. En trappa upp finner vi den golvade vinden med möjlighet att inreda om fler rum önskas. Lättskött trädgårdstomt med garage. Inglasad altan att njuta av under varma och härliga sommardagar. Varmt välkommen till denna charmiga och välskötta pärla - Björkgatan 4 Målilla

Nygatan 19B, Hultsfred, Hultsfreds kommun

Nygatan 19B

Villa
Hultsfred, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
650 000 kr
97 + 61 m²
4 rum
537 m² tomt

Välkommen till ett hem för den som föredrar att bo i en lugn och trygg miljö. Fridfulla, liknande hus ligger på rad och är uppförda vid ungefär samma tid. Huskroppen är nätt men rymmer mer än man kanske tror. Nedanvåningen en plats för sällskap och umgänge. Här finner vi det härliga, ljusa originalköket ifrån 50-talet med plats för matbord. I anslutning till köket finner vi det mysiga och ljusa vardagsrummet med utgång till den rymliga altanen under tak. Badrum samt sovrum. Ovanvåningen en plats för vila och sömn med sina två sovrum och gästtoalett. Rummen är vilsamma, stämningsfulla och ombonade. Källarplanet - det praktiska utrymmet med tvättstuga, förråd och pannrum. Carport. Trädgården, lätt hanterbar. Här finns inga svårskötta växter eller rabatter. Men vill du så finns möjligheten att fylla trädgården med vad du än önskar. Kanske en liten köksträdgård? Vilken livsnjutning att plocka in sina egna färska kryddor. Varmt välkomna till Nygatan 19 b - Ett välskött och ljust hem.

Storgatan 7, Vimmerby, Vimmerby kommun
 • Budgivning pågår

Storgatan 7

Lägenhet
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
1 350 000 kr
90 m²
4 rum
vån 3/3
5 314 kr/mån
15 000 kr/m²

I hjärtat av Vimmerby! Mycket stilren och påkostad fyra med ett fantastiskt centralt läge! Genomgående stilren interiör och gott om ljus. Genomtänkta kvadratmeter och social planlösning med rymlig ljus hall med klädkammare. Stort vardagsrum med utgång till balkong i väster. Matrum i anslutning till det renoverade köket. Påkostade och stilfulla toaletter med klinkergolv, kakel på väggar varav duschrum med golvvärme utrustat med dusch, wc, handfat, handdukstork samt tvättmaskin. Två rejäla sovrum samt rikligt med förvaringsmöjligheter. Perfekt för er som vill ha ett modernt hem med närhet till all tänkbar service. Ett tillfälle du inte får missa! Boka in dig för visning redan idag! Varmt välkomna till Storgatan 7!

 • Plus
Nygatan 9, Rosenfors, Hultsfreds kommun
 • Budgivning pågår

Nygatan 9

Villa
Rosenfors, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
595 000 kr
99 + 100 m²
5 rum
1 014 m² tomt

Innanför de gröna tujorna finner vi denna välskötta bostaden med ett välkomnande, stort hjärta. Bostaden uppfördes av nuvarande ägare år 1975 och är ljust, välplanerat och hemtrevligt. Men nu är det dags att vända blad i livets bok och lämna över detta hem till nästa generation. Bostaden har delvis nyare fönster och fiber. Entréplanet rymmer en hall, ljust kök med utgång till inglasad altan. Vardagsrum och matrum i ett sammanhang med fungerande kamin som skänker god värme och stämning. Duschrum samt två sovrum varav ett med utgång till altan under tak. En trappa ner finner vi hall, spaavdelning med badkar, wc och handfat, sovrum, gillestuga, tvättstuga och förråd. Garage. Trädgården - Att man har grannar märks dock mycket lite, man har sin egen gröna och lummiga oas, i stor utsträckning insynsskyddad i så gott som hela trädgården. Familjefester i det gröna har varit många och regelbundna. Vem drömmer inte om eftermiddagskaffe i det gröna med minst sju sorters kakor? Innergården är delvis sluten och trivsam. Att bara strosa omkring i trädgården är en njutning. Trädgården - ett romantiskt hav med skyar av blomstrande fägring där humlor och fjärilar trivs. Favoritplatsen - Den inglasade altanen att njuta av under sena sommarkvällar. I anslutning till den inglasade altanen finner vi även altan under tak. Varmt välkomna till Nygatan 9 - ditt blomstrande drömparadis!

Solnebo 190, Solnebo 188, Vimmerby, Vimmerby kommun

Solnebo 190, Solnebo 188

Villa
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
2 850 000 kr
130 m²
4 rum
2 087 m² tomt

Nu ges chansen att uppfylla din dröm om att få bo i ett vackert hus i fantastisk miljö. Varmt välkomna till Solnebo 190. Husets uppenbara charm bedårar besökaren. Det rara och idylliska präglar både hus och tomt. En stor och lummig trädgård, i stor utsträckning insynsskyddad. Här – under himlavalvet - är man del av allt men ändå vilsamt ifred. En utmärkt plats för skapande och rekreation. Omsorgsfullt, välplanerat och bekvämt. Bostaden uppfördes under 1980 - talet och har under 2000 - talet successivt renoverats och byggt ut. Ett omfattande arbete har gjorts av den nuvarande ägaren med en känsla för byggnadsvårdsdetaljer. Resultatet är en fröjd för såväl kropp som själ. Tack vare det känns huset genuint och äkta. Här möts du av stora härliga sällskapsrum, med många fönster och fantastiskt ljusinsläpp. Perfekt för stora middagar med familj och vänner. Det rymliga, lantliga köket med fungerande täljstenskamin vetter mot sjön och härifrån når du trädäcket och kan dagligen njuta av den magiska sjöutsikten. Bostaden rymmer även matrum med utgång till inglasad altan, två sovrum, allrum, duschrum med bastu, gästtoalett samt tvättstuga. Trädgården följer årets växlingar och marken vävs som en ständigt skiftande matta. En egen värld. Omsluten. Prunkande. Väldoftande. För att fånga solen under dagens alla timmar finns flera uteplatser att välja mellan. På det charmiga trädäcket kan du njuta av morgonkaffet. Njuta av kvällsmiddagen på den inglasade altanen och se sjön i ständig förändring. Soluppgång som solnedgång. Den stjärnklara kvällshimlen... Livskvalité! Kan det bli så mycket bättre? Ja - för den som har gröna fingrar och älskar blommor, planteringar eller djur och natur finns här gott om ytor. Höns, hund, katt kan med enkelhet leva i samklang. För dig med stort umgänge finns även på tomten ett rött boningshus som använts som gäststuga med pentry samt toalett. Redskapsbod. Ett stenkast därifrån finner vi den större allmänna badplatsen Solnen. Perfekt att njuta av under varma sommardagar. Med sina generösa ytor och det lantliga läget passar huset perfekt för barnfamiljen eller om du bara vill ha gott om utrymme. Säljarna har vårdat bostaden med kärlek under sina år, och nu söker vi nästa ägare som vill förvalta och förädla denna fantastiska bostaden. Varmt välkomna på en minnesvärd visning av ett ögonskönt hus i en idyllisk miljö - Solnebo 190!

Tranefall, Målilla, Hultsfreds kommun
 • Budgivning pågår
 • Ons 4 okt

Tranefall

Fritidshus
Målilla, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
750 000 kr
90 m²
4 rum
3 303 m² tomt

De vackra, ståtliga lönnarna vakar över och breder ut sina kronor som tak över grusgången som leder in oss mot denna charmiga bostaden som vi tror har anor ifrån 1880 talet. Här bland ängslyckor, åkrar och skogsdungar ligger denna småländska röda idyll med sina vita knutar. Vakna av fågelkvitter och humlor och kliv ut i en fantastisk trädgård med grönt, blommor och fjärilar. Lugnet här är svårslaget. Solnedgångarna magiska! En miljö som tagen ur sagornas värld. Varmt välkomna till natursköna Tranefall. En levande by med en fantastisk natur som breder ut sig. En plats där världen känns fjärran. Rofyllt och enskilt läge. Grusgången leder oss fram till bostaden. Här möts vi av hallen och till vänster om den finner vi det rymliga vardagsrummet med trägolv och kakelugn. Charmigt lantligt kök med vedspis och utgång till trädgård. Sovrum med kakelugn. En trappa upp finner vi ovanvåning med hall/allrum och ett sovrum. Den parkliknande trädgården är rik och omväxlande och känns självklar i all sin enkelhet med naturen som ramar in. Här kan du slippa undan all jäkt och stress, koppla av och hämta andan i en annars så framrusande värld. För den trädgårdsintresserade kan man här skapa sitt alldeles egna "Mandelmans" då trädgården är stor och uppvuxen med flera träd, buskar och mycket odlingsyta. Avsluta sommarkvällarna med ett glas vin medan du njuter av de fantastiska solnedgångarna över åkern. På trädgården finns även dubbelgarage, timrad drängstuga, timrad bod, vedbod samt förråd. Grävd brunn. Avlopp och el saknas. Varmt välkomna till Tranefall - DITT DRÖMPARADIS.

 • Plus
Aspedalsgatan 28, Hultsfred, Hultsfreds kommun

Aspedalsgatan 28

Villa
Hultsfred, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
850 000 kr
94 + 90 m²
4 rum
928 m² tomt

Fridfulla, liknande hus ligger på rad och är uppförda vid ungefär samma tid. Huskroppen är nätt men rymmer mer än man kanske tror. Varmt välkomma till denna trivsamma och löpande renoverade bostaden med öppen och ljus planlösning belägen i attraktivt omtyckt område. Här är yttertaket nytt, 3 glasfönster installerade, ny luft/vatten värmepump samt fiber för att nämna en bråkdel av vad som utförts. Bostaden rymmer på entréplanet en hall, ljust kök med gott om förvaring och plats för stort matbord. I anslutning till köket finner vi det mysiga vardagsrummet med fungerande öppen spis/keddyinsats. Härifrån når man det stora nyuppförda altandäcket. Renoverat badrum samt tre sovrum. Källarplanet - det praktiska planet med förråd, tvättstuga och pannrum. Trädgården - En lättskött hörntomt med möjlighet för eget skapande. Parkeringsplats för fyra bilar. Varmt välkomna till Aspedalsgatan 28- Ett praktiskt och mysigt boende.

 • Plus
Björkmossavägen 32, Virserum, Hultsfreds kommun

Björkmossavägen 32

Villa
Virserum, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
695 000 kr
160 + 24 m²
6 rum
1 040 m² tomt

I utkanten av vackra Virserum finner du denna villa/mindre hyreshus om 2 lägenheter. Perfekt som uthyres, för den större familjen eller som generationsboende. Vardera lägenhet om ca 80 kvm rymmer 3 rok. Lägenhet 1 med hall, nyrenoverat duschrum, ljust kök, rymligt vardagsrum samt två sovrum varav ett med utgång till altan. Lägenhet 2 på övre plan med hall, nyrenoverat duschrum, ljust kök, rymligt vardagsrum samt två sovrum. Det praktiska planet finner vi i källaren med gemensamma ytor såsom förråd, pannrum samt tvättstuga. Trädgården - En lättskött trädgårdstomt med garage och naturen runt knuten. Närhet till skola, dagis, vårdcentral och mataffär. Varmt välkomna till Björkmossavägen 32- Ett hemtrevligt boende med naturen runt hörnet.

Marknadsvägen 12, Lönneberga, Hultsfreds kommun
 • Budgivning pågår

Marknadsvägen 12

Villa
Lönneberga, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
550 000 kr
117 + 75 m²
5 rum
1 235 m² tomt

I utkanten av den lilla byn Lönneberga som så många känner igen utifrån Astrid Lindgrens sagor om "Emil i Lönneberga" finner vi Marknadsvägen 12. Ett hem med ett välkomnande, stort hjärta. En plats för rekreation och avskildhet. Där livet har sin egen tid. Här finns gott om plats för umgänge med familjen och vännerna samtidigt som bostaden erbjuder flera platser för stunder i enskildhet. Bostadens börjar sin historia år 1951 och skänker rymd och ljus. Entréplanet bjuder på en hall, ett stort och rymligt vardagsrum. Matrum/Sovrum. Ljust kök med plats för matbord samt gästtoalett. Ovanvåning med hall, badrum samt två sovrum. Källarplan med gästrum, förråd, tvättstuga med dusch, pannrum samt garage. Flera renoveringar är utförda av nuvarande ägare såsom nyare luft/vattenpump, fiber samt nya 3 -glasfönster. Trots det finns här möjlighet för dig att sätta din alldeles egna prägel då renoveringsbehov finns. Trädgården - Här finns möjlighet för eget skapande. Uppvuxen trädgårdstomt om ca 1235 kvm. Ett boende för både vår, sommar, höst och vinter. Välkommen till ett hem att trivas i - Marknadsvägen 12.

 • Plus
Västra Långgatan 41, Hultsfred, Hultsfreds kommun
 • Budgivning pågår

Västra Långgatan 41

Villa
Hultsfred, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
950 000 kr
112 + 55 m²
4 rum
1 090 m² tomt

I centrala Hultsfred, med närhet till centrum och skola finner vi här en gedigen och hemtrevlig tvåplansvilla med källare. En varm och ombonad bostad. Inbjudande entréplan med plats för socialt umgänge, rymmer generös hall, praktiskt och lättarbetat kök samt stort vardagsrum med hela två kakelugnar. Vidare finner vi också matrum med utgång till det stora altandäcket som löper längs med husets baksida. En trappa upp finns utrymme för vila och återhämtning. Här finner vi möblerbar hall med utgång till balkong, två sovrum, renoverat badrum samt rymlig klädkammare. På källarplanet finns ytterligare ett badrum med toalett och badkar. Pannrum samt förvaringsutrymme. Lättskött trädgårdstomt med stort garage. Varmt välkomna att boka er visning!

Åbrovägen 10, Vimmerby, Vimmerby kommun
 • Budgivning pågår

Åbrovägen 10

Villa
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
1 495 000 kr
141 + 65 m²
6 rum
1 187 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva denna familjevänliga bostad med stor potential! Perfekt även som mindre hyresfastighet! Bostaden rymmer många härliga sällskapsdelar och gott om plats för socialt umgänge. Här finns plats för det mesta man kan önska sig. 4 rymliga sovrum, gediget vardagsrum i anslutning till kök med gott om förvaring och arbetsytor, två renoverade duschrum. Här finns också gott om förvaringsutrymmen genom större källare med hobbyrum, tvättstuga, pannrum och gillestuga. Den uppvuxna, blomstrande trädgårdstomten om 1187 m² ligger i anslutning till stångån och har flera fina och lättskötta ytor med plats för barnens lek och spel. Ståtliga träd ger skugga under varma sommardagar samtidigt som tomten möjliggör allt från odling, planteringar och växter m.m. Rymligt garage. Bostaden är som gjord för att umgås i och söker nu en köpare som ser potentialen med denna rymliga bostaden! Varmt välkomna till Åbrovägen 10 - Blomstrande funkisvilla anno 1946

Österlånggatan 9, Virserum, Hultsfreds kommun
 • Budgivning pågår

Österlånggatan 9

Villa
Virserum, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
495 000 kr
120 + 80 m²
4 rum
726 m² tomt

Innanför smidesstaketet och den vackra stenmuren döljer sig den tidtypiska villan anno 1950. Mysig och nätt men rymmer mer än man kanske tror. Bostaden är varm och välkomnande och rymmer hall. Mysigt och lantligt kök. Sovrum. Vardagsrum i fil med Matrum med öppen spis samt utgång till uteplats. Gästtoalett. Ovanvåningen - En plats för vila och eftertanke med sina två sovrum samt badrum. Källarplanet, det praktiska utrymmet med förråd, tvättavdelning och pannrum. Alla stilar passar utmärkt för ett hem som detta och du sätter din prägel just som du önskar. Trädgården - Uppvuxen trädgårdstomt på hörntom med fantastiska möjligheter. Att här har funnits ett trädgårdsintresse är tydligt. Trädgården pryds av flera buskar, växter och perenner. Ett boende för både vår, sommar, höst och vinter. Välkommen till ett hem att trivas i!

Storgatan 13A, Vimmerby, Vimmerby kommun
 • Budgivning pågår

Storgatan 13A

Lägenhet
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
475 000 kr
41 m²
1 rum
vån 2/3
2 808 kr/mån
11 585 kr/m²

Smakfullt, topprenoverad lägenhet i hjärtat av Vimmerby. Ljust och ombonat. Trivsamt och praktiskt. Renoverat kök i valnöt ifrån Polyform med plats för matbord. Renoverat vardagsrum med avskild sovrumsdel. Modernt renoverat badrum med kakel på väggar, klinkergolv, golvvärme utrustat med wc, handfat och dusch. Här är bara att flytta in! Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Vimmerby har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Här bor man centralt med kort promenadavstånd till kommunikationer och butiker. HSB Brf Orren är en trevlig och stabil förening med god ekonomi. Varmt välkomna till Storgatan 13 a - Här är bara att flytta in!

Ingelstorp 31, Lönneberga, Hultsfreds kommun

Ingelstorp 31

Fritidshus
Lönneberga, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
395 000 kr
40 m²
2 rum

Kalla den änglamarken eller himlajorden om du vill...Låt fiskar simma bland bryggor och stenar... I en skogsglänta, där världen känns fjärran... Vattnet som glittrar och utsikten en dröm! Här ligger denna arrendestuga inbäddad i naturens famn med utsikt över populära Sjön Linden. Nattens tystnad är som balsam för själen. En plats att återvända till när batterierna behöver laddas. Badrocksavstånd till morgondoppet. Underbara kvällar på altandäcket i stearinljussken med ett glas vin medan himlen skiftar färg. Dröja sig kvar till sena natten. Frihet för lekande små som stora och husdjur…Läget är avskilt och vänligt. Livskvalite! Gästhuset - en bonus för den som har gott om umgänge och vill dela med sig av sitt paradis. Vedeldad bastu. Varmt välkommen till detta älskade sommarnöje, Ingelstorp 31

Grönhult Ringstorp, Blackstad, Västerviks kommun
 • Budgivning pågår

Grönhult Ringstorp

Fritidshus
Blackstad, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
595 000 kr
62 + 9 m²
4 rum
688 m² tomt

Kom... liljor och akvileja, Kom rosor och salvia, Kom ljuva krusmynta, Kom hjärtans fröjd... Bland blomstrande plommonträd, magisk magnolia och väldoftande syréner, liljekonvalj, pioner och lavendel finner vi denna vackra småländska Dröm, beläget i en miljö som tagen ur Astrid Lingrens sagor. Den mysiga röda stugan med sina vita knutar följer traditionen och ligger inbäddad i grönska. Den charmiga bostaden om fyra rum och kök är gedigen och rustik. Sprakande eldstäder som skapar trivsel och värme som inget annat. Ibland är det enkelheten som skapar balans och livskvalité i tillvaron! Bostadens nedre plan rymmer det charmiga, lantliga köket med vedspis. Vardagsrum med fungerande braskamin samt duschrum. Ovanvåning med två sovrum varav ett med vedspis. Trädgården: Magiskt vacker och uppvuxen trädgårdstomt om 688 m2 med flera sorters träd, perenner och växter. Perfekt för dig med gröna fingrar. På tomten finns även ett uthus med verkstad, snickarebod, jordkällare, utedass samt förråd. Stugan är beläget ca 20 min ifrån vackra Västervik och 20 min till Idylliska "Astrid Lindgrens Vimmerby" Bad ca 4.5 km. El finns. Sommarvatten samt Utedass. Varmt välkomna till sagolika Grönhult Ringstorp - En plats att återvända till när batterierna behöver laddas

 • Plus
 • Uteplats
Päronvägen 29, Vimmerby, Vimmerby kommun

Päronvägen 29

Tomt
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
200 000 kr
1 337 m² tomt

Nu erbjuder vi en av Vimmerbys finaste tomt där du har möjlighet att bygga dig ditt drömhus, mitt i naturen, i ett lugnt och trivsamt område med närhet till sjön Nossen. Tomten om 1337 kvm är belägen i fantastisk miljö med stenmurar, rösen och ekar runt knuten där livskvalité är på högsta nivå. Kommunalt VA, el och fiber finns i området är framdraget till tomtgräns. Endast 3 km till Vimmerbys centrum. Varmt välkomna!

 • Plus
Näfstad 724, Södra Vi, Vimmerby kommun

Näfstad 724

Villa
Södra Vi, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
2 675 000 kr
210 m²
7 rum
2 060 m² tomt

Slingrande vägar genom öppna landskap. En skimrande horisontlinje. Gårdar och hus utspridda som slumpvis strödda över ett rutigt lapptäcke av åkrar och fält. Betande kor på kullarna. Himlen stor och omslutande. Här är det lantligt och fridfullt. Många generationers avtryck präglar bostaden. Många tidevarv har passerat på åkrarna runt omkring. Mitt i det öppna landskapet, med utsikt över ängar och betesfält ligger denna vackra bostad, intimt och skyddat. Välkommen till en riktig skönhet med över etthundra år på nacken. Detaljerna gör helheten. Här har man gift samman det moderna med det tidlöst rustika. Charmiga vinklar. Vackra fönster i flera väderstreck som skapar ljus och symmetri. Karaktärsfullt, mjukt och vänligt. Pärlspont. Timmerväggar. Synliga träbjälkar i taket. Spegeldörrar, vackra listverk och träplanktak - Material som kommer igen i flera av husets rum. Bostaden har vårdats och rustats med försiktig hand och nu är det dags att vända blad i livets bok och lämna över paradiset till ny ägare. Känslan är robust och evig. En naturlig och välplanerad planlösning hör till husets form och karaktär. Det är ett hem där man gott och väl får plats hela familjen. Inte minst är sällskapsutrymmena väl tilltagna. Det lantligt renoverade ljusa köket är en naturlig hjärtpunkt i hemmet och har en bedårande utsikt över det gröna landskapet och de vidsträckta vyerna. En klenod till vedspis är ståtligt placerad i rummet och skänker stämning och effektiv värme. Från köket når man den skyddade uteplatsen på baksidan. Grovéntre med tvättstuga och badrum. Vackert vardagsrum med fungerande eldstad som är ett rumsligt smycke och en god värmekälla. Härifrån kommer man direkt ut till trädgården. Sovrum. Mellanvåningen - En plats för vila, drömma och sova med sovrum, rymligt allrum med utgång till balkong samt duschrum. Ytterligare en trapp upp finner vi vindsvåningen med ytterligare sovrum samt oinredd vind med möjlighet att inreda om så önskas. Trädgården: Innergården är sluten, trygg och trivsam. Här kan barn och djur springa fritt. Utanför påminner civilisationen då och då så att man inte fullkomligt storknar av idyllen. Att bara strosa omkring i trädgården är en njutning. Favoritplatsen- den vackra punchverandan med morgonssol samt den insynsskyddade uteplatsen på baksidan som nås direkt ifrån köket i söderläge. Att njuta av under sena sommarkvällar. På tomten finns även en timrad renoverad torpstuga som rymmer vardagsrum med fungerande eldstad. Lantligt kök med skafferi samt fungerande vedspis. Utbyggt sovrum samt renoverat duschrum. En trappa upp finner vi det oinredda loftet. Torpstugan är perfekt när man får besök eller så kan man hyra ut den till turister på sommaren. Inte att förglömma. Tycker man om att basta finns en stor vedeldad bastutunna med trädäck för relax och avkoppling. På trädgården finns även uthus med förråd samt isolerat dubbelgarage. Vill ni ta ett dopp eller göra trevliga utflykter på Stångån som endast ligger 300 meter ifrån tomten ingår även en kanot. Varmt välkomna till ett Lantliv med det lilla extra! Ett unikt tillfälle! Här finns natursköna omgivningar och ett mjukt landskap utan brusande vägar. Endast 15 km till vackra Astrid Lindgrens Vimmerby. Varmt välkomna till en skönhet som andas historia. Näfstad 724 - Ditt lantliga drömparadis!

 • Uteplats
Slättvägen 4, Hultsfred, Hultsfreds kommun
 • Budgivning pågår

Slättvägen 4

Villa
Hultsfred, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
1 495 000 kr
124 + 118 m²
7 rum
751 m² tomt

Varmt välkomna till slättvägen 4. Här har nuvarande ägare renoverat med varsam hand och skapat ett trivsamt och mysigt hem. Perfekt i harmoni, ja... i känslan och i karaktären. I detaljerna och helheten. En väl genomförd renovering, där allt fått ta sin lilla tid - hellre än att man skyndat fram! Den stora utbyggda hallen med sin praktiska förvaring välkomnar oss in. Nedanvåningen en plats för sällskap och umgänge. Här finner vi det härliga köket i massiv ek. Bekvämt och modernt. Matrum i vinkel med vardagsrum med utgång till inglasad altan. Badrum. Ovanvåningen en plats för vila och sömn med sina tre sovrum och gästtoalett. Rummen är vilsamma, stämningsfulla och ombonade. Källarplan med allrum/tvrum, sovrum, renoverat badrum/tvättstuga samt pannrum med ny luft/vattenvärmepump. Trädgården - En skyddad egen värld. Små intima rum med flera sittplatser. Både för gemenskap och enskildhet. Favoritplatsen - den inglasade altanen på baksidan är ytterligare ett härligt rum att njuta av under sommarhalvåret. Stort garage om ca 50 kvm. Bostadens närhet till stadens centrum finns på nära håll. Gång och cykelavstånd. Varmt välkomna till Slättvägen 4 - Ett hem med sofistikerad elegans och harmoni.

Albert Engströmsgatan 3, Silverdalen, Hultsfreds kommun

Albert Engströmsgatan 3

Villa
Silverdalen, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
695 000 kr
129 + 82 m²
5 rum
925 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva en varm, välskött och ombonad 1,5 - plansvilla med källare i barnvänligt och lugnt bostadsområde. Här har tidigare ägare på ett smakfullt sätt uppfört och skapat ett välplanerat boende som passar de flesta! Entréplan rymmer ett trevligt ljust kök med plats för matbord. Härligt vardagsrum i vinkel med matrum och utgång till inglasad altan. Ett sovrum samt badrum. En trappa upp finner vi en möblerbar hall/allrum, duschrum, två sovrum och gott om garderobsutrymmen. Källarplan med tvättstuga, pannrum med luft/vattenvärmepump, hobbyrum samt verkstad. Trädgården - En skyddad egen värld. Små intima rum med flera sittplatser. Både för gemenskap och enskildhet. Favoritplatsen - den inglasade altanen på baksidan ytterligare ett härligt rum att njuta av under sommarhalvåret. Garage samt trädgårdsbod finns att tillgå. Varmt välkomna till Albert Engströmsgatan 3 - Ett bekvämt och lättskött boende i trevliga Silverdalen endast tio minuters bilfärd till Hultsfred och Mariannelund och ca 20 minuter till Vimmerby. I Silverdalen finns även grundskola, mataffär, badplats och idrottsanläggning. Varmt välkomna på visning!

Grägarp 125, Vimmerby, Vimmerby kommun
 • Budgivning pågår

Grägarp 125

Villa
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
2 750 000 kr
155 + 24 m²
6 rum
2 479 m² tomt

Längst de vidsträckta vyerna, bland hundkex, lupiner och mandelblom finner vi denna funktionella enplansvilla - Grägarp 125. Ett lantliv med det lilla extra! Omsorgsfullt, välplanerat och bekvämt då allt finns samlat på ett och samma plan samtidigt som bostaden erbjuder dig möjlighet att sätta din egna prägel. Bostaden uppfördes år 1981 och byggdes ut 1993. Låg drift med bergvärme samt nyare fönster. Bostaden präglas av en rymlig hall, pannrum med bergvärme, ett ljust kök integrerat med det stora matrummet. Från matrummet nås sommarens favoritrum - det inglasade uterummet som förlänger årstiden. I anslutning till matrummet finner vi det mysiga och rymliga vardagsrummet med fungerande eldstad som är placerad mitt i rummet och skänker god värme samtidigt som den ger en härlig mysfaktor. Här är det mysigt att umgås med nära och kära, äta en god middag medan elden sprakar i eldstaden. I bostaden finns även fyra sovrum, gästtoalett samt duschrum. Trädgården - Drömmen om att få bo i idyllisk avskildhet infrias här. Vackra miljöer, grönska och träd som ramar in och ger en magisk karaktär. Här bjuder man gärna in vännerna till grill och fest. Grannar finns i närheten men man rör sig ostört genom större delen av trädgården. Trädgården är trygg och trivsam. Här kan barn och djur springa fritt. Och räcker inte trädgården till finns skogen precis utanför med plats för sommarens lekar. Närhet till populära sjön NOSSEN. Inte att förglömma - Trädgården om 2479 kvm är gedigen och rymmer flera byggnader såsom stort garage/verkstad, ett fint gästhus - en bonus för den som har gott om umgänge och vill dela med sig av sitt paradis. Uthus med förråd, jordkällare och vedbod. Varmt välkommen till detta ostörda läge mot skogens lummiga ridå och ängarna som granne - Grägarp 125

 • Uteplats
Tallgatan 3, Vimmerby, Vimmerby kommun
 • Budgivning pågår

Tallgatan 3

Villa
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
2 250 000 kr
121 + 121 m²
7 rum
869 m² tomt

Varmt välkomna till denna funktionella sutterängvilla som är omsorgsfullt välplanerad med härliga öppna ytor. Utvecklingsmöjligheterna här inspirerar. Här finns möjlighet till förändring och utveckling. Inga dörrar är stängda, bara du som vet hur din Dröm ser ut? Mittpunkten, husets hjärta är det ljusa köket och det generösa sällskapsrummet som tar upp en stor del av ovanvåningens ytor. Det ljusa köket med separat matplats bjuder på en hemtrevlig och varm känsla. Rymligt vardagsrum/matrum med utgång till inglasad altan samt terass. Här finns plats för släkt och vänner. På ovanvåningen finns även tre sovrum samt ett badrum. En trapp ner - här finns den mysiga gillestugan med den öppna spisen. Underbar som värmespridare och trivselskapare under höst och vintern när blåsten viner runt husknuten. Källarplanet bjuder även på praktiska lösningar och generösa utrymmen för förvaring och hobbyverksamhet. Två sovrum varav ett med pentry - perfekt för uthyrning. Gästtoalett, tvättstuga samt pannrum med fjärrvärme. Trädgården: Det finns gott om sittplatser ute att välja mellan. Morgonkaffet på terassen eller eftermiddagsfikat på den inglasade altanen. Garage. Varmt välkommen till Tallgatan 3 - Ett hem med stor potential och fantastiska möjligheter. Bostaden ligger i populära Svinhagen med närhet till både skola, dagis och sporthallarna.

 • Uteplats
Järnbruksvägen 1B, Pauliström, Vetlanda kommun

Järnbruksvägen 1B

Lägenhet
Pauliström, Vetlanda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
150 000 kr
138 m²
5 rum
vån 1/2
5 834 kr/mån
1 087 kr/m²

Fin bostadsrätts 5:a om 138 kvm belägen på första våningen. Lägenheten har ett bra kök som är öppet mot ett bra matrum och i fil ligger ett allrum som har utgång till balkong, renoverat påkostat helkaklat badrum med dusch och toalett, vardagsrum, sovrum/kontor, sovrum med utgång till balkong samt påkostat och renoverat helkaklat badrum med badkar och wc. I källaren finns tvättstuga samt fyra förråd. Månadsavgiften ligger på 5834 kr/mån inklusive el. Välkommen till denna rymliga lägenhet på 138 kvm!

Kvillemålavägen 6, Virserum, Hultsfreds kommun

Kvillemålavägen 6

Villa
Virserum, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
995 000 kr
105 + 61 m²
5 rum
848 m² tomt

Innanför det svarta staketet finner vi denna praktiska och hemtrevliga bostaden anno 1976 - där allt är samlat på ett plan. Bostaden har av nuvarande ägare varsamt restaurerats och resultatet är en fröjd för såväl kropp som själ. Nyare yttertak, luftvärmepump, renoverat badrum och duschrum samt fiber för att nämna en bråkdel av vad som gjorts. Bostaden bjuder på en välkomnande hall. Ljust kök med separat matplats och utgång till inglasad altan med morgonssol. Strax intill ligger vardagsrummet med den fungerande eldstaden att njuta av under kyliga vinterdagar. Sova Drömma & Vila - tre sovrum. Renoverat badrum & duschrum. Tvättstuga och hobbyrum med möjlighet att inreda till ytterligare rum. Garage. Trädgården - Med utsikt över ängar & åkrar. Naturen runt knuten som erbjuder lugn och barnvänlighet samt dess optimala läge med närhet till stadskärnan som erbjuder skolor, mataffärer och all tänkbar service. Läget kan inte bli bättre! Huset erbjuder flera uteplatser, allt efter sol som skugga. Favoritplatsen - den inglasade altanen som förlänger årstiden. Allt från tidig vår till långt in på hösten vill man sitta här och njuta. Livskvalité! Varmt välkomna till Kvillemålavägen 6 - Ett boende som får dig att känna hemlängtan.

 • Uteplats

Visar 1 - 25 av 47