Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred

Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kolargatan 1, Hultsfred, Hultsfreds kommun

Kolargatan 1

Villa
Hultsfred, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
550 000 kr
88 + 88 m²
4 rum
738 m² tomt

På Kolargatan 1 ligger denna mysiga enplansvilla med källare. När du kliver innanför dörren möts du direkt av en trivsam och varm atmosfär som genomsyrar hela villan. På entréplanet finns ett ljust och fint vardagsrum, kök med matplats, badrum med badkar och tre sovrum. Från ett av sovrummen har du utgång till uteplats där du kan njuta av solen en stor del av dagen. På källarplanet finns pannrum, tvättstuga, garage och praktiska förvaringsutrymmen. Villan är belägen på en hörntomt med en fantastisk trädgård. Under sommarhalvåret blommar den ut och ger liv åt syrén, rhododendron, rosor, ölandstok, schersminbusken och päronträdet.. Tomten är också inhägnad vilket gör det till en trygg plats för barn och hundar att vistas och leka på. Ett hem att trivas i och en plats att längta hem till.. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Marknadsvägen 12, Lönneberga, Hultsfreds kommun

Marknadsvägen 12

Villa
Lönneberga, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
780 000 kr
117 + 75 m²
5 rum
1 235 m² tomt

I utkanten av den lilla byn Lönneberga som så många känner igen utifrån Astrid Lindgrens sagor om "Emil i Lönneberga" finner vi Marknadsvägen 12. Ett hem med ett välkomnande, stort hjärta. En plats för rekreation och avskildhet. Där livet har sin egen tid. Här finns gott om plats för umgänge med familjen och vännerna samtidigt som bostaden erbjuder flera platser för stunder i enskildhet. Bostadens börjar sin historia år 1951 och skänker rymd och ljus. Entréplanet bjuder på en hall, ett stort och rymligt vardagsrum med utgång till altan. Matrum/Sovrum. Ljust kök med plats för matbord samt gästtoalett. Ovanvåning med hall, badrum samt två sovrum. Källarplan med gästrum, förråd, tvättstuga med dusch, pannrum samt garage. Flera renoveringar är utförda såsom nyare luft/vattenpump, fiber samt nya 3 -glasfönster. Trots det finns här möjlighet för dig att sätta din alldeles egna prägel. Trädgården - Här finns möjlighet för eget skapande. Uppvuxen trädgårdstomt om ca 1235 kvm. Ett boende för både vår, sommar, höst och vinter. Välkommen till ett hem att trivas i - Marknadsvägen 12.

  • Plus
Hantverkargatan 14, Hultsfred, Hultsfreds kommun

Hantverkargatan 14

Villa
Hultsfred, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
1 990 000 kr
150 + 11 m²
5 rum
709 m² tomt

Varmt välkommen till Hantverkargatan 14 där vi hittar denna pärla! Villan är smakfullt renoverad och välskött. Här är allt samlat i ett plan vilket gör det till ett bekvämt och praktiskt boende. En välplanerad planlösning bestående av: Inbjudande hall. Kök med matplats i anslutning till vardagsrummet. En vacker eldstad är placerad mitt i rummet och skänker värme samtidigt som den höjer mysfaktorn. Allrum, tre sovrum, gästtoalett, tvättstuga och walk-in-closet! Rymligt badrum med badkar, dusch och dubbla handfat. Trädgården - en lugn oas med flera uteplatser. Insynsskyddat altandäck med pool för varma och sköna dagar samt en härlig veranda i söderläge med utgång från köket. På tomten finns även ett isolerat garage och en stenlagd uppfart. Ett genomtänkt boende med en medveten estetik från golv till tak. En atmosfär som genomsyras av kärlek och omsorg. Nu är bostaden redo för sin nya ägare. Blir det du?

  • Uteplats
Karlavägen 16, Silverdalen, Hultsfreds kommun

Karlavägen 16

Villa
Silverdalen, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
795 000 kr
92 + 108 m²
3 rum
1 271 m² tomt

På Karlavägen 16 hittar vi denna fantastiska 40-talsvilla som nu letar efter sin nya ägare! När du kliver innanför dörren möts du direkt av en hemtrevlig känsla. Det är en trivsam atmosfär och bra planlösning med flera sällskapsytor där vänner och familj kan samlas. Villan är välskött och flera renoveringar har utförts under åren. På entréplan finns hall och wc. Välutrustat kök öppet mot det fina vardagsrummet med charmigt trägolv och kamin som förhöjer mysfaktorn under kyliga dagar. På övre plan finns renoverat badrum och två rymliga sovrum. Fastigheten är belägen i Silverdalen på en lättskött trädgårdstomt. Här finns också ett rymligt dubbelgarage - bekvämt och praktiskt! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Qvarnsövägen 12, Rosenfors, Hultsfreds kommun

Qvarnsövägen 12

Villa
Rosenfors, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
350 000 kr
83 + 73 m²
3 rum
1 024 m² tomt

Bästa läget i Rosenfors! Innanför det bruna staketet finner vi denna hemtrevliga tegelvilla anno 1958. Perfekt för dig som söker efter permanent eller fritidsbostad. Bostaden är belägen i ett lugnt och barnvänligt område och rymmer 83 kvm boyta + 73 kvm biyta, fördelat på 3 rok. Större delen av sällskapslivet finner vi på entréplanet med hall, trevligt och ljust kök med matplats, rymligt vardagsrum med utgång till altan under tak. Två sovrum samt duschrum. Källare med förråd, tvättstuga, pannrum och garage. Här finns möjlighet för eget skapande. Trädgården - Insynsskyddat och ostört läge på hörntomt. Perfekt för dig med gröna fingrar då trädgården erbjuder stora ytor med plats för trädgårdsland och planteringar. En plats där världen känns fjärran - trots att grannar finns runt kröken. Och räcker inte tomten till finns precis i närheten ett härligt skogsparti -perfekt för barnens lek. Här finns möjlighet att skapa fina uteplatser för gemenskap eller enskildhet. Varmt välkomna till Qvarnsövägen 12 - Ett boende med fantastiska möjligheter!

Västra Långgatan 33, Hultsfred, Hultsfreds kommun
  • Budgivning pågår

Västra Långgatan 33

Villa
Hultsfred, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
1 050 000 kr
126 + 20 m²
4 rum
981 m² tomt

Varmt välkomna till denna vackra sekelskiftesvilla anno 1933 - Ett boende som kittlar fantasin. Husets uppenbara charm bedårar besökaren. Här är charmigt & Karaktärsfullt! Det vilar en stilla harmoni över bostaden som präglas av dess pondus och dess kvalitet. De vackra spröjsade fönstren, trägolv och spegeldörrar som ger en känsla av kontinuitet och evighet är några av de attribut som kommer igen i flera av husets rum. Genom hela huset råder en mild färgskala som skänker ljus, enhetlighet, harmoni och elegans. Att bevara stämningen och känslan i bostaden har varit ledstjärnan för nuvarande ägare. Med de vackra materialen och de tidtypiska detaljerna har man gift samman det moderna med det tidlöst rustika i perfekt harmoni. Renoveringar har utförts med fingertoppskänsla och värdigheten är kvittot på den varsamma behandling som bostaden fått. Sofistikerad elegans i harmoni med väl valda ting! Bostaden om 126 kvm fördelas över två plan och mindre källare och rymmer mer än man kan tro. Entréplan med hall, stort vardagsrum med vackra trägolv, spegelpaneler och kakelugn. Intill finner vi ett mindre kontor samt matrum. Charmigt, lantligt kök med plats för matbord. Duschrum. Övre plan med möblerbar genomgångshall med kattvind och två generösa sovrum. Mindre källare med matkällare samt pannrum/tvättstuga med Bergvärme. Trädgården - Bostaden är belägen i hjärtat av Hultsfred med närhet till allt såsom skola, affär och service. Kanske är det här som du finner din plats på jorden. Köparen till denna magnifika bostad är troligen någon som känner lust att förvalta och förädla detta gods på allra bästa sätt . Trädgården är grönskande lummig men går även att hålla väldigt lättskött. På tomten finns även uthus med förråd, vedbod, snickarebod och litet garage. Varmt välkomna till Västra Långgatan 33 - Mitt i city med en känsla av landet

Doktorsvägen 9, Målilla, Hultsfreds kommun

Doktorsvägen 9

Villa
Målilla, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
895 000 kr
141 m²
6 rum
1 003 m² tomt

Välkommen till ett hem med ett välkomnande, stort hjärta. En plats för rekreation och avskildhet. Stämningen är varm och ombonat med lantlig och romantisk prägel. Praktiskt och funktionellt. Ett välfungerande och avkopplande hem. Här samlar man gärna familjen och vännerna till matglädje. Den inbjudande hallen välkomnar oss in. Här finns ett stort vardagsrum med plats för både matsalsgrupp och sittmöbler. Utgång till inglasad altan. Sovrum. Ett mysigt och praktiskt kök med gott om förvaring. Duschrum, samt tvättstuga. En trapp upp finner vi det mysiga allrummet, tre sovrum samt badrum. I trädgården tycks tiden stanna till. Familjefester i trädgården har varit många. Vem drömmer inte om eftermiddagskaffe i det gröna med minst sju sorters kakor. Här finns gott om sittplatser att välja mellan. Morgonkaffet på balkongen eller eftermiddagsfikat på den inglasade altanen. Stor trädgårdstomt med plats för sommarens lek och spel. Välkommen till Doktorsvägen 9 - Ett välskött och välplanerat hem!

Ryningsnäs 2, Mörlunda, Hultsfreds kommun

Ryningsnäs 2

Villa
Mörlunda, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
1 395 000 kr
117 m²
5 rum
4 280 m² tomt

Drömmen om att få bo i idyllisk avskildhet infrias här. Tiden stannar till en liten stund... Miljön och omgivningen. Den höga och friska luften. Höra lövträdens kronor susa, fåglarna kvittra och vattnet brusa. Bland tallar och med vackra Emån slingrandes omkring sig. Ett närainpå hemligt paradis där byggnaden fint smälter in i miljön. Här kan du njuta av stillhet och tystnad. Himlen är hög och omslutande. Idyllen är rogivande. Ta på dig kängorna, packa ryggsäcken och ge dig ut i den storslagna naturen runtomkring där vinden susar bland trädkronorna. Fiska eller varför inte ta en sväng med kanoten. Varmt välkomna till denna sommardröm likaväl som ett hus att bosätta sig i året om? Bostaden rymmer på entréplan en rymlig hall, vardagsrum med luftvärmepump och fungerande eldstad. Matplats och allrum med utsikt över emån. Badrum med våtmatta, våttapet utrustat med tvättmaskin, wc, handfat och badkar. Groventré/köksingång. Ljust Kök utrustat med spis, fläkt, kyl samt fungerande vedspis. En trappa upp finner vi ovanvåningen med hall, toalett samt två rymliga sovrum varav en med utgång terass. Borrad brunn samt 3 kammarbrunn med infiltration. Fantastiskt strandnäraläge om 4280 kvm med emån som slingrar sig runt bostaden. På tomten finns även förråd/trädgårdsbod. Varmt välkomna till Ryningsnäs 2 - Ditt paradis vid vattnet!

  • Plus
Järnvägsgatan 4, Rosenfors, Hultsfreds kommun

Järnvägsgatan 4

Villa
Rosenfors, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
495 000 kr
83 + 62 m²
5 rum
1 084 m² tomt

Varmt välkomna till denna charmiga och välskötta bostaden - Järnvägsgatan 4 i Rosenfors. Det syns tydligt, att ägaren verkligen har månat om sin bostad och nu är det dags att lämna över till nästa generation. Trädgården - En sommardröm, där det vilda samsas med det välordnade. I trädgården tycks tiden stanna till. Att man har grannar märks dock mycket lite, man har sin egen gröna oas, i stor utsträckning insynsskyddad i större delen av trädgården. Flera härliga uteplatser att välja mellan, sitta på trädäcket under bar himmel - eller njuta av den inglasade altanen under sommarhalvåret. Dessutom finns även på trädgården ett uthus med garage, verkstad och förråd. Förutom all lummig grönska och blomstrande buskar, fruktträd och rabatter finns här också ett välskött, välplanerat och välordnat hem. Bostaden om 83 kvm boyta och 62 kvm biyta rymmer på entréplan en hall, duschrum, matrum och vardagsrum. En trapp upp finner vi det en hall, mindre rum/kontor samt två sovrum. Källarplan med badrum/tvättstuga/pannrum med nyare Luft/Vatten värmepump, hobbyrum, matkällare och förråd. Varmt välkomna till Järnvägsgatan 4 - En sommardröm likväl som ett boende året om.

Åkervägen 7, Virserum, Hultsfreds kommun

Åkervägen 7

Villa
Virserum, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
795 000 kr
157 + 48 m²
5 rum
824 m² tomt

En perfekt villa för hela familjen i omtyckta Virserum! På Åkervägen 7 hittar vi denna välskötta 1,5-plansvilla som erbjuder tre sovrum och flera sociala sällskapsytor. Dessutom vidbyggt garage! En bostad att längta hem till efter en lång dag. Samla familjen till middag i köket och njut sedan i soffan framför kaminens värme och rofyllda sprakande i vardagsrummet. Fastigheten ligger på en hörntomt på lugn återvändsgata. Omgivet av grönska och natur. Den prydliga trädgården bjuder på flera härliga uteplatser där du kan njuta av solen hela dagen. Trädgården gränsar mot grönområde och skogsparti vilket gör det till en rofylld och avskild plats. Villan uppfördes på 70-talet och har endast haft en ägare - som har bevarat och vårdat huset väl. Nu är det dags för en ny ägare att ta över och skapa nya minnen. Blir det du? Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Virserumsvägen 22, Målilla, Hultsfreds kommun

Virserumsvägen 22

Fritidshus
Målilla, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
795 000 kr
91 m²
3 rum
4 080 m² tomt

Drömmer du om ett alldeles eget charmigt och lantligt sommarparadis med naturen inpå knuten? Då har du hittat rätt! Här kan du njuta av semestern med hela familjen och släppa alla måsten, såväl sommar som vintertid. På fastigheten finns en huvudbyggnad bestående av tre rum och kök. Huset bjuder på en blandning av äldre charm med öppen spis och bevarade detaljer samtidigt som det lever upp till dagens mer moderna krav. På tomten finns även en liten stuga med gästrum och dessutom en värmande bastu som förgyller tillvaron under de kyliga dagarna. Här finns även en lada med praktiska förvaringsutrymmen och ett tillbyggt garage. Tomten är stor och rymlig och gränsar till litet skogsparti, vilket gör det till en lugn och avskild oas. De plana gräsytorna bjuder in till lek och aktivitet hela dagen lång, grillfester och påtande i trädgården. En plats att skapa nya minnen på. Varmt välkommen till Virserumsvägen 22!

  • Balkong
  • Uteplats
Karlsborg Veneborg, Mörlunda, Hultsfreds kommun

Karlsborg Veneborg

Villa
Mörlunda, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
550 000 kr
117 + 13 m²
5 rum
1 404 m² tomt

Det ljusa charmiga och söta huset följer traditionen och det välbevarade detaljerna skänker själen ro. Bostaden anno 1936 har mycket ljus och trivsamhet. Stämningen är vänlig och vilsam. Här finns en fin balans mellan gammalt och nytt. Lantligt rustikt. Vackra trägolv, sköna under barfota fötter, listverk, spegeldörrar och eldstäder. Men inget slår ljudet ifrån de sprakande eldstäderna. /för dig återstår att sätta dem i eldningsdugligt skick). Tänk att en kylig morgondag få tända en brasa, sitta och njuta med en kopp kaffe, en bra bok och bara vara i nuet. Entréplanet rymmer en hall, ljust kök, vardagsrum och matrum i fil. Köksingång. Ovanvåning med hall, duschrum samt tre sovrum varav två med eldstäder. Gedigen, lättskött trädgårdstomt med uthus. Här finns möjlighet för eget skapande. Inga dörrar är stängda, bara du som vet hur din Dröm ser ut? Välkommen till denna vackra pärla, Karlsborg Veneborg. Perfekt som permanentbostad eller fritidsbostad. Bostaden lantligt med närhet till skog och natur.

  • Plus
Kyrkvägen 2, Lönneberga, Hultsfreds kommun
Kyrkvägen 2, Lönneberga, Hultsfreds kommun, bild 2
Kyrkvägen 2, Lönneberga, Hultsfreds kommun, bild 3

Kyrkvägen 2

Övrigt
Lönneberga, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
825 000 kr
843 m² tomt

Väl utrustad restaurang med fulla rättigheter som enda matställe i Lönneberga/Silverdalen liggande 12 km från både Hultsfred och Mariannelund och lite drygt 2 mil till Astrid Lindgrens värld i Vimmerby. Stor matsal i bra skick och en stor veranda under tak för sommarmånaderna. Mycket lämplig lokal för privata fester och lunchstopp för bussresor. Angivet pris avser inte lösa inventarier eller alkoholtillstånd ( det senare måste ansökas om ) Alla inventarier eller delar av det kan köpas till separat efter överenskommelse med säljaren.

  • Premium
Fredrik Esmarchsgatan 22, Silverdalen, Hultsfreds kommun

Fredrik Esmarchsgatan 22

Villa
Silverdalen, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
650 000 kr
110 + 68 m²
6 rum
1 541 m² tomt

Där potentialen är oändlig för den kreativa köparen! Nu ges möjlighet att förvärva denna trevliga familjevänliga villa med guldläge! Bostaden om 110kvm + 68 kvm rymmer hela 6 rok, varav 4 sovrum. Entréplan med hall, ljust kök, matrum och rymligt vardagsrum med plats för såväl matbord som soffa. Här är det mysigt att umgås med nära och kära. För vila, sömn och sköna drömmar finns på ovanvåningen en hall, duschrum samt fyra sovrum. Det praktiska planet finner vi en trapp ner där vi bl.a finner Gästtoalett, tvättstuga och pannrum. Trädgård om 1 541 kvm - Gedigen, lättskött trädgårdstomt. Garage. Här finns stor potential för den händige. Ett guldläge för er som är intresserade av ett projekt med bra läge. Varmt välkomna till Fredrik Esmarchsgatan 22 .

Slättvägen 3, Hultsfred, Hultsfreds kommun

Slättvägen 3

Villa
Hultsfred, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
1 195 000 kr
85 + 46 m²
8 rum
834 m² tomt

Varmt välkomna till slättvägen 3. Här har nuvarande ägare renoverat med varsam hand och skapat ett trivsamt och mysigt hem. Perfekt i harmoni, ja... i känslan och i karaktären. I detaljerna och helheten. En väl genomförd renovering, där allt fått ta sin lilla tid - hellre än att man skyndat fram! Hallen välkomnar oss in. Nedanvåningen en plats för sällskap och umgänge. Här finner vi det ljusa köket. I anslutning till köket finner vi Vardagsrummet med öppen spis och matrummet med utgång till altandäcket i sydvästläge. Duschrum. Ovanvåningen en plats för vila och sömn med sina tre sovrum och gästtoalett. Rummen är vilsamma, stämningsfulla och ombonade. Renoverat Källarplan, till större delen med golvvärme. Gillestuga med utgång till trädgård samt luft/vattenvärmepump. Två renoverade sovrum samt tvättstuga/badrum utrustat med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Trädgården - Lättskött trädsgårdstomt med plats för sommarens lek och spel. Favoritplatsen - det rymliga trädäcket på baksidan - ett härligt rum att njuta av under sommarhalvåret med kvällssol. Bostadens närhet till stadens centrum finns på nära håll. Gång och cykelavstånd. Varmt välkomna till Slättvägen 3 - Ett hem med sofistikerad elegans och harmoni.

Stockholmsvägen 56, Målilla, Hultsfreds kommun

Stockholmsvägen 56

Villa
Målilla, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
1 250 000 kr
150 + 49 m²
6 rum
1 405 m² tomt

Välkommen till ett hem med ett välkomnande, stort hjärta. En plats för rekreation och avskildhet. Här har nuvarande ägare förädlat sitt hem sedan 1987. Stämningen är varm och ombonat med lantlig och romantisk prägel. Praktiskt och funktionellt. Ett välfungerande och avkopplande hem. Här samlar man gärna familjen och vännerna till matglädje. Den inbjudande hallen välkomnar oss in. Här finns ett stort vardagsrum med plats för både matsalsgrupp och sittmöbler. Utgång till trädgård. Matrum med öppenspis/keddy och utgång till altan under tak samt trädäck. Ett mysigt och praktiskt renoverat kök med gott om förvaring. Gästtoalett, groventré/tvättstuga och pannrum med Bergvärme. En trapp upp finner vi det mysiga allrummet, tre sovrum samt kaklat och klinkat badrum. I trädgården tycks tiden stanna till. Familjefester i trädgården har varit många. Vem drömmer inte om eftermiddagskaffe i det gröna med minst sju sorters kakor. Här finns gott om sittplatser att välja mellan. Morgonkaffet på trädäcket eller eftermiddagsfikat på altanen under tak. Stor trädgårdstomt med plats för sommarens lek och spel. Välkommen till Stockholmsvägen 56 - Ett välskött och välplanerat hem!

Albert Engströmsgatan 7, Silverdalen, Hultsfreds kommun

Albert Engströmsgatan 7

Villa
Silverdalen, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
1 100 000 kr
90 + 90 m²
4 rum
886 m² tomt

Varmt välkomma till denna trivsamma och löpande renoverade bostaden med öppen och trevlig planlösning belägen i attraktivt område. Här är det nyrenoverat kök, renoverat badrum, bergvärme installerad samt dränering utförd för att nämna en bråkdel av vad som gjorts. Bostaden rymmer på entréplanet en hall, det nyrenoverade köket med gott om förvaring är integrerat med matrummet och vardagsrummet. Här är det mysigt att umgås med nära och kära. Från vardagsrummet/matrummet nås sommarens favoritrum - den stora inglasade altanen med utgång till altan under tak. Två sovrum samt toalett. Källarplanet - det praktiska planet med förråd, tvättstuga, sovrum. renoverat duschrum samt pannrum med bergvärme. Trädgården - En lättskött trädgårdstomt med plats för sommarens lek och spel. Förråd samt garage. Varmt välkomna till Albert Engströmsgatan 7 - Ett praktiskt och mysigt boende att flytta in i direkt då det mesta av renoveringen redan är utförd.

Norra gatan 1, Mariannelund, Eksjö kommun
  • Budgivning pågår

Norra gatan 1

Villa
Mariannelund, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
895 000 kr
150 + 2 m²
6 rum
1 504 m² tomt

Innanför den gröna syrénhäcken finner du vackra Norra gatan 1 i Mariannelund. Ett omsorgsfullt hantverk som uppfördes år 1875! Här finns flera originaldetaljer bevarade såsom trägolv, listverk och spegeldörrar. Denna fantastiska bostad är perfekt för dig med en aningen romantiskt sinnelag och en känsla för det äkta. En klenod att förälska sig i och ömsint vårda och bebo. Bostaden om 150 kvm fördelas på entréplan med hall, ljust hemtrevligt kök med vattenmantlad kökspanna. I anslutning till köket finner vi matrummet. Sovrum med trägolv. Mysigt vardagsrum och allrum i vinkel. Här finns plats för både matgruppen samt soffgruppen. Gästtoalett. Ovanvåningen - En plats för vila och sömn med sin hall/allrum, tre sovrum varav det ena med utgång till balkong. Nyrenoverat och utbyggt Duschrum med tvättmaskin. Inte att förglömma. På trädgården finns även Dubbelgarage. Läget är avskilt och vänligt, trots att grannar finns strax intill. Här kan du slippa undan all jäkt och stress, koppla av och hämta andan i en annars så framrusande värld. Här finns möjlighet för dig som har trädgårdsintresse att skapa dig din alldeles egna "mini Mandelmans" trädgård. Bostaden är belägen i vackra Mariannelund i hjärtat av Astrid Lindgrens Småland med närhet till både skog och natur. Läget är centralt med närhet till både skola, affär och centrum. Bra kommunikationer till Eksjö, Vimmerby, Nässjö och tåg och buss. Det händer att drömmar blir sanna. Om Norra gatan 1 i Mariannelund är din Dröm återstår att upptäcka. Varmt välkomna på visning!

Sjöstigen 11, Virserum, Hultsfreds kommun

Sjöstigen 11

Villa
Virserum, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
1 950 000 kr
71 m²
3 rum
867 m² tomt

I en liten stugby, med sjöutsikt över populära Virserumssjön och endast ett stenkast ifrån bad och skidbacke ligger denna bedårande bostaden som av nuvarande ägare vårdats med varsam hand. Ett älskat sommarnöje likväl som ett hem för alla årstider. En plats att återvända till när batterierna behöver laddas. Badrocksavstånd till morgondoppet. Underbara kvällar på altandäcket i stearinljussken med ett glas vin medan himlen skiftar färg. Dröja sig kvar till sena natten. Det syns tydligt, att ägaren verkligen har månat om att bevara och förstärka husets charm och själ. Vildvuxet & välordnat i naturlig symbios. Trädgården - En sommardröm, där det vilda samsas med det välordnade. Runt större delen av huset sträcker sig det rymliga trädäcket, där växter och perenner markerar gränsen mot naturen som lätt kryper på. Här är lättskött och lagom uppstyrt. Det nyuppförda trädäcket i söderlägeoch östläge med vacker sjöutsikt över Virserumssjön. På trädgården finns ytterligare en uteplats - det inglasade uterummet där man gärna kryper in ner himlen öppnar sig och regnet smattrar på fönstren. Lugnet som vilar över hela platsen känns lite extra. Förutom den spektakulära sjöutsikten, all lummig grönska och blomstrande buskar och rabatter finns här också en välskött, välplanerad och välordnad bostad om 80 kvm. Trivselfaktorn är hög. Bostaden som uppfördes 1962, byggdes om 1982 och byggdes till 2020. Perfekt för dig som söker efter en permanentbostad eller som fritidsbostad. Välplanerade öppna ytor där det renoverade ljusa köket tillsammans med vardagsrummet och matrummet är centralt placerat i bostaden. En fungerande kamin står ståtligt i rummet och skänker god värme. Två sovrum samt duschrum med både dusch, wc och handfat. Varmt välkommen till Sjöstigen 11 - Ditt drömboende med närhet till vattnet & Utförsåkning i vackra "Dackestupet" om vintern.

Snickaregatan 7, Hultsfred, Hultsfreds kommun

Snickaregatan 7

Villa
Hultsfred, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
595 000 kr
93 + 63 m²
4 rum
914 m² tomt

Innanför staketet döljer sig den tidtypiska villan anno 1947. Fridfulla, liknande hus ligger på rad och är uppförda vid ungefär samma tidpunkt. Huskroppen är nätt men rymmer mer än man kanske tror. Bostaden är varm och välkomnande och rymmer renoverad hall, renoverat duschrum, renoverat ljust kök med matplats. Ljust matrum och vardagsrum med parkettgolv. För sömn och vila finns i bostadens entréplan även två sovrum. Vind med möjlighet att inredas. Källarplanet, det praktiska utrymmet med förråd, tvättavdelning och pannrum. Alla stilar passar utmärkt för ett hem som detta och du sätter din prägel just som du önskar. Trädgården - lättskött trädgårdstomt. Här finns plats för allt som faller in? Fotboll? Sommarfester? eller kanske egna odlingar med örter och flera sorters blomster? Lätt att leva. Livets goda finns på nära håll. Cykelavstånd till stadens centrum. Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

Klövdalavägen 4, Järnforsen, Hultsfreds kommun

Klövdalavägen 4

Villa
Järnforsen, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
795 000 kr
127 + 71 m²
6 rum
1 383 m² tomt

Varmt välkomna till denna spännande & gedigen villa som uppfördes år 1947. Ljusflödet är generöst liksom rummens mått. Bostaden omfattar 127 m² + 71 m² och rymmer hela sex rum varav fyra sovrum. Genomtänkt planlösning med generösa sällskapsutrymmen. Nedanvåningen välkomnar oss med sin hall. Nyrenoverat kök som är ljust och trivsamt. Innanför ligger det rymliga vardagsrummet och matrummet med gott om plats för släktkalas och middagar i goda vänners lag. När hösten och vintern gör sitt intåg njuter man av en god bok och en kopp te vid den värmande brasan i vardagsrummet. Under sommaren sitter man gärna på den inglasade altanen och det nyuppförda trädäcket. Renoverat duschrum med kakel, klinkergolv och golvvärme. En trappa upp finner vi bostadens fyra sovrum samt gästtoalett. Källarvåningen - det praktiska utrymmet med gott om förvaringsmöjligheter, matkällare, gästrum, pannrum med bergvärme, garage, tvättstuga, toalett samt hobbyrum. Trädgården: Blomstrande trädgårdstomt om 1383 m².Här finns även garage med förråd och hobbyrum. Varmt välkomna till ett hem att trivas i - Klövdalavägen 4

Kvarngatan 15, Virserum, Hultsfreds kommun

Kvarngatan 15

Villa
Virserum, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
595 000 kr
116 + 88 m²
5 rum
778 m² tomt

Välkomna till vackra Virserum och Kvarngatan 15. Huset ligger på mysig trädgårdstomt med närhet till kulturliv, bad, skola och livsmedelsbutiker. Fastigheten ligger även granne med Dackestop med konsthall, museér, vävstuga och sommarcafé vid Virserumsån. Liten badplats, örtagård och lekplats. Bostaden är varm och välkomnande och rymmer på entréplanet hall och liten toalett. Ett rymlig sovrum som idag används som arbetsrum/gästrum. Härligt vardagsrum och matsal med generöst ljusinsläpp och mysig braskamin. Från vardagsrummet tar vi oss även vidare ut till den trevliga uteplatsen. Insynsskyddat och i direkt anslutning till trädgården och det lilla växthuset. Vidare finner vi på entréplanet ett praktiskt och renoverat kök i lantlig stil. En trappa upp finner vi två sovrum samt badrum med både badkar och dusch. Källarplanet, det praktiska utrymmet med förråd, pannrum/verkstad och tvättstuga. Ett välkomnande hem redo att flytta direkt in i. Passar utmärkt som både permanentboende eller fritidshus. Varmt välkomna att boka er visning!

  • Uteplats
Bondegatan 6, Mariannelund, Eksjö kommun
  • Budgivning pågår

Bondegatan 6

Villa
Mariannelund, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
595 000 kr
220 + 90 m²
9 rum
919 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva denna familjevänliga bostad med stor potential! Ett pampigt och fantastiskt hus i 2 1/2 plan som andas 1910-tal. Ett möjligheternas hus då renoveringsbehov finns. Underbar atmosfär och centralt läge. Perfekt även som mindre hyresfastighet! Bostaden rymmer många härliga sällskapsdelar och gott om plats för socialt umgänge. Här finns plats för det mesta man kan önska sig. Entréplan med hall, fd lokal, allrum, sovrum och gästtoalett. Ovanvåning med hall, vardagsrum med vackert parkettgolv, två sovrum samt duschrum. Vindsvåning med två sovrum samt gott om förvaringsutrymmen. Den lättskötta trädgårdstomten om 919 m² har flera fina och lättskötta ytor med plats för barnens lek och spel samtidigt som tomten möjliggör allt från odling, planteringar och växter. Uthus med nyare yttertak med garage och förråd. Bostaden är som gjord för att umgås i och söker nu en köpare som ser potentialen med denna rymliga bostaden! Perfekt för den större familjen. Varmt välkomna till Bondegatan 6 - Drömmarnas bostad!

Västra Långgatan 18, Virserum, Hultsfreds kommun

Västra Långgatan 18

Villa
Virserum, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
1 825 000 kr
125 + 45 m²
4 rum
1 290 m² tomt

Gedigen, löpande renoverad sutterängvilla anno 1960. Bostaden är högt och vackert belägen med utsikt över Virserumssjön. Entréplan med rymlig hall och trappa till övre plan. Gästtoalett, sovrum, tvättstuga/pannrum med bergvärme, hobbyrum samt garage. En trappa upp finner vi det mysiga köket, gediget vardagsrum med plats för såväl soffa som matbord med utgång till altan under tak samt trädäck med spabad samt utekök. Här är mysigt att umgås med nära och kära. Två sovrum samt duschrum. Trädgårdstomten om 1290 kvm är kuperad med flera uteplatser att välja mellan. Altan under tak, samt rymligt trädäck med spabad att njuta av året om. Promenadavstånd till bad och fiske i Virserumssjön. För dig som älskar skidåkning finns populära Dackestupet.

Basebovägen 6, Vena, Hultsfreds kommun

Basebovägen 6

Villa
Vena, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
850 000 kr
126 + 80 m²
5 rum
1 176 m² tomt

Huset följer traditionen och dess historia börjar omkring år 1962. Perfekt harmoni, ja… i känslan och karaktären. I detaljerna och helheten. Här har nuvarande ägare renoverat med varsam hand och skapat ett trivsamt och mysigt hem. En väl genomförd renovering, där allt fått ta sin lilla tid - hellre än att man skyndat fram! En fin balans mellan gammalt och nytt. Lantligt rustikt. Nedanvåningen en plats för sällskap och umgänge. Här finner vi det härliga, ljusa köket som är integrerat med matrummet och vardagsrummet med den fungerande vackra öppna spisen. Härifrån når man även den rymliga altanen delvis under tak. Sovrum samt badrum. Ovanvåningen en plats för vila och sömn med sina två sovrum och gästtoalett. Rummen är vilsamma, stämningsfulla och ombonade. Källarplanet - det praktiska utrymmet med tvättstuga, hobbyrum, förråd samt pannrum. Inte att förglömma. På trädgården finns även garage. Läget är avskilt och vänligt, trots att grannar finns strax intill. Här kan du slippa undan all jäkt och stress, koppla av och hämta andan i en annars så framrusande värld. Här finns möjlighet för dig som har trädgårdsintresse att skapa dig din alldeles egna "mini Mandelmans" trädgård. Bostaden är belägen i vackra Vena i hjärtat av Astrid Lindgrens Småland med närhet till både skog och natur. Varmt välkomna till Basebovägen 6 i Vena.

Visar 1 - 25 av 34