Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred

Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hultsfredsvägen 17, Målilla, Hultsfreds kommun
  • Budgivning pågår

Hultsfredsvägen 17

Villa
Målilla, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
395 000 kr
80 + 50 m²
4 rum
1 655 m² tomt

I det vackra samhället Målilla med skogen som omgivning samt flera badsjöar finner vi denna villa anno 1949. Ett trevligt projekt för den händige. Huset är fördelat på två plan och källare och består av hall, vardagsrum och matrum/sovrum i fil och äldre kök med gott om förvaring. En trappa upp finner vi hall med utgång till balkong, två sovrum samt duschrum. I källarplanet finns gott om förvaringsutrymmen såsom pannrum med nyare luft/vattenvärmepump, förråd, toalett och tvättstuga. Tomten är stor och här finns utrymme för både odling och lek. Garage med förråd. Målilla är ett litet trevligt samhälle med grundskola, mataffär, badplats och idrottsanläggning. Cirka tio minuter till Hultsfred och 35 minuter till Vimmerby. Varmt välkomna att boka er visning!

Slättvägen 3, Hultsfred, Hultsfreds kommun

Slättvägen 3

Villa
Hultsfred, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
1 295 000 kr
85 + 46 m²
8 rum
834 m² tomt

Varmt välkomna till slättvägen 3. Här har nuvarande ägare renoverat med varsam hand och skapat ett trivsamt och mysigt hem. Perfekt i harmoni, ja... i känslan och i karaktären. I detaljerna och helheten. En väl genomförd renovering, där allt fått ta sin lilla tid - hellre än att man skyndat fram! Hallen välkomnar oss in. Nedanvåningen en plats för sällskap och umgänge. Här finner vi det ljusa köket. I anslutning till köket finner vi Vardagsrummet med öppen spis och matrummet med utgång till altandäcket i sydvästläge. Duschrum. Ovanvåningen en plats för vila och sömn med sina tre sovrum och gästtoalett. Rummen är vilsamma, stämningsfulla och ombonade. Renoverat Källarplan, till större delen med golvvärme. Gillestuga med utgång till trädgård samt luft/vattenvärmepump. Två renoverade sovrum samt tvättstuga/badrum utrustat med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Trädgården - Lättskött trädsgårdstomt med plats för sommarens lek och spel. Favoritplatsen - det rymliga trädäcket på baksidan - ett härligt rum att njuta av under sommarhalvåret med kvällssol. Bostadens närhet till stadens centrum finns på nära håll. Gång och cykelavstånd. Varmt välkomna till Slättvägen 3 - Ett hem med sofistikerad elegans och harmoni.

Stockholmsvägen 56, Målilla, Hultsfreds kommun

Stockholmsvägen 56

Villa
Målilla, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
1 250 000 kr
150 + 49 m²
6 rum
1 405 m² tomt

Välkommen till ett hem med ett välkomnande, stort hjärta. En plats för rekreation och avskildhet. Här har nuvarande ägare förädlat sitt hem sedan 1987. Stämningen är varm och ombonat med lantlig och romantisk prägel. Praktiskt och funktionellt. Ett välfungerande och avkopplande hem. Här samlar man gärna familjen och vännerna till matglädje. Den inbjudande hallen välkomnar oss in. Här finns ett stort vardagsrum med plats för både matsalsgrupp och sittmöbler. Utgång till trädgård. Matrum med öppenspis/keddy och utgång till altan under tak samt trädäck. Ett mysigt och praktiskt renoverat kök med gott om förvaring. Gästtoalett, groventré/tvättstuga och pannrum med Bergvärme. En trapp upp finner vi det mysiga allrummet, tre sovrum samt kaklat och klinkat badrum. I trädgården tycks tiden stanna till. Familjefester i trädgården har varit många. Vem drömmer inte om eftermiddagskaffe i det gröna med minst sju sorters kakor. Här finns gott om sittplatser att välja mellan. Morgonkaffet på trädäcket eller eftermiddagsfikat på altanen under tak. Stor trädgårdstomt med plats för sommarens lek och spel. Välkommen till Stockholmsvägen 56 - Ett välskött och välplanerat hem!

Albert Engströmsgatan 7, Silverdalen, Hultsfreds kommun

Albert Engströmsgatan 7

Villa
Silverdalen, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
950 000 kr
90 + 90 m²
4 rum
886 m² tomt

Varmt välkomma till denna trivsamma och löpande renoverade bostaden med öppen och trevlig planlösning belägen i attraktivt område. Här är det nyrenoverat kök, renoverat badrum, bergvärme installerad samt dränering utförd för att nämna en bråkdel av vad som gjorts. Bostaden rymmer på entréplanet en hall, det nyrenoverade köket med gott om förvaring är integrerat med matrummet och vardagsrummet. Här är det mysigt att umgås med nära och kära. Från vardagsrummet/matrummet nås sommarens favoritrum - den stora inglasade altanen med utgång till altan under tak. Två sovrum samt toalett. Källarplanet - det praktiska planet med förråd, tvättstuga, sovrum. renoverat duschrum samt pannrum med bergvärme. Trädgården - En lättskött trädgårdstomt med plats för sommarens lek och spel. Förråd samt garage. Varmt välkomna till Albert Engströmsgatan 7 - Ett praktiskt och mysigt boende att flytta in i direkt då det mesta av renoveringen redan är utförd.

Norra gatan 1, Mariannelund, Eksjö kommun
  • Budgivning pågår

Norra gatan 1

Villa
Mariannelund, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
895 000 kr
150 + 2 m²
6 rum
1 504 m² tomt

Innanför den gröna syrénhäcken finner du vackra Norra gatan 1 i Mariannelund. Ett omsorgsfullt hantverk som uppfördes år 1875! Här finns flera originaldetaljer bevarade såsom trägolv, listverk och spegeldörrar. Denna fantastiska bostad är perfekt för dig med en aningen romantiskt sinnelag och en känsla för det äkta. En klenod att förälska sig i och ömsint vårda och bebo. Bostaden om 150 kvm fördelas på entréplan med hall, ljust hemtrevligt kök med vattenmantlad kökspanna. I anslutning till köket finner vi matrummet. Sovrum med trägolv. Mysigt vardagsrum och allrum i vinkel. Här finns plats för både matgruppen samt soffgruppen. Gästtoalett. Ovanvåningen - En plats för vila och sömn med sin hall/allrum, tre sovrum varav det ena med utgång till balkong. Nyrenoverat och utbyggt Duschrum med tvättmaskin. Inte att förglömma. På trädgården finns även Dubbelgarage. Läget är avskilt och vänligt, trots att grannar finns strax intill. Här kan du slippa undan all jäkt och stress, koppla av och hämta andan i en annars så framrusande värld. Här finns möjlighet för dig som har trädgårdsintresse att skapa dig din alldeles egna "mini Mandelmans" trädgård. Bostaden är belägen i vackra Mariannelund i hjärtat av Astrid Lindgrens Småland med närhet till både skog och natur. Läget är centralt med närhet till både skola, affär och centrum. Bra kommunikationer till Eksjö, Vimmerby, Nässjö och tåg och buss. Det händer att drömmar blir sanna. Om Norra gatan 1 i Mariannelund är din Dröm återstår att upptäcka. Varmt välkomna på visning!

Norra Kyrkogårdsgatan 28, Hultsfred, Hultsfreds kommun

Norra Kyrkogårdsgatan 28

Villa
Hultsfred, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
695 000 kr
70 + 70 m²
5 rum
789 m² tomt

Innanför det bruna staketet finner vi denna hemtrevliga och välskötta bostaden. Ett hem med ett välkomnande, stort hjärta. Ett trivsamt och lätthanterligt hem med större delen av sällskapslivet på entréplanet med hall, kök med separat matplats, rymligt vardagsrum med utgång till inglasad altan. Två sovrum samt duschrum. Övervåningen - en plats för vila och sömn med sina två sovrum. Källarplanet - Här finner vi tvättstuga, pannrum samt förråd. Trädgården - Trädgården är tämligen lättskött. Att man har grannar märks dock mycket lite, man har sin egen gröna och lummiga oas, i en större delen av trädgården. Barnvänligt läge med närhet till lekplats, grönområde och natur. Lätt att leva. Livets goda finns på nära håll. Cykelavstånd till stadens centrum. Varmt välkomna till Norra Kyrkogårdsgatan 28 - Ett hem att trivas i.

Sjöstigen 11, Virserum, Hultsfreds kommun

Sjöstigen 11

Villa
Virserum, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
1 950 000 kr
71 m²
3 rum
867 m² tomt

I en liten stugby, med sjöutsikt över populära Virserumssjön och endast ett stenkast ifrån bad och skidbacke ligger denna bedårande bostaden som av nuvarande ägare vårdats med varsam hand. Ett älskat sommarnöje likväl som ett hem för alla årstider. En plats att återvända till när batterierna behöver laddas. Badrocksavstånd till morgondoppet. Underbara kvällar på altandäcket i stearinljussken med ett glas vin medan himlen skiftar färg. Dröja sig kvar till sena natten. Det syns tydligt, att ägaren verkligen har månat om att bevara och förstärka husets charm och själ. Vildvuxet & välordnat i naturlig symbios. Trädgården - En sommardröm, där det vilda samsas med det välordnade. Runt större delen av huset sträcker sig det rymliga trädäcket, där växter och perenner markerar gränsen mot naturen som lätt kryper på. Här är lättskött och lagom uppstyrt. Det nyuppförda trädäcket i söderlägeoch östläge med vacker sjöutsikt över Virserumssjön. På trädgården finns ytterligare en uteplats - det inglasade uterummet där man gärna kryper in ner himlen öppnar sig och regnet smattrar på fönstren. Lugnet som vilar över hela platsen känns lite extra. Förutom den spektakulära sjöutsikten, all lummig grönska och blomstrande buskar och rabatter finns här också en välskött, välplanerad och välordnad bostad om 80 kvm. Trivselfaktorn är hög. Bostaden som uppfördes 1962, byggdes om 1982 och byggdes till 2020. Perfekt för dig som söker efter en permanentbostad eller som fritidsbostad. Välplanerade öppna ytor där det renoverade ljusa köket tillsammans med vardagsrummet och matrummet är centralt placerat i bostaden. En fungerande kamin står ståtligt i rummet och skänker god värme. Två sovrum samt duschrum med både dusch, wc och handfat. Varmt välkommen till Sjöstigen 11 - Ditt drömboende med närhet till vattnet & Utförsåkning i vackra "Dackestupet" om vintern.

Snickaregatan 7, Hultsfred, Hultsfreds kommun

Snickaregatan 7

Villa
Hultsfred, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
595 000 kr
93 + 63 m²
4 rum
914 m² tomt

Innanför staketet döljer sig den tidtypiska villan anno 1947. Fridfulla, liknande hus ligger på rad och är uppförda vid ungefär samma tidpunkt. Huskroppen är nätt men rymmer mer än man kanske tror. Bostaden är varm och välkomnande och rymmer renoverad hall, renoverat duschrum, renoverat ljust kök med matplats. Ljust matrum och vardagsrum med parkettgolv. För sömn och vila finns i bostadens entréplan även två sovrum. Vind med möjlighet att inredas. Källarplanet, det praktiska utrymmet med förråd, tvättavdelning och pannrum. Alla stilar passar utmärkt för ett hem som detta och du sätter din prägel just som du önskar. Trädgården - lättskött trädgårdstomt. Här finns plats för allt som faller in? Fotboll? Sommarfester? eller kanske egna odlingar med örter och flera sorters blomster? Lätt att leva. Livets goda finns på nära håll. Cykelavstånd till stadens centrum. Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

Västerviksgatan 19, Hultsfred, Hultsfreds kommun

Västerviksgatan 19

Villa
Hultsfred, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
1 495 000 kr
135 + 62 m²
4 rum
1 758 m² tomt

Stilmedvetenhet & Sofistikerad elegans. Ett fantastiskt hem som väcker nyfikenhet. Öppet och luftigt, samtidigt som bostaden erbjuder privata sfärer för enskildhet. Flera fantastiska ytor i ett sammanhang där bostaden inbjuder till säsongens alla fester. Detta är ett hem för någon som trivs i goda vänners lag. Varmt välkomna till detta charmiga 1920 - talshus med flera originalattribut. Här har skapats ett trivsamt och mysigt boende. Bekvämt och modernt med nytt yttertak, nya fönster & fiber. Ett omsorgsfullt hantverk! För den med en aningen romantiskt sinnelag och en känsla för det äkta. Nedanvåningen en plats för sällskap och umgänge. Här finner vi den charmiga punschverandan. Det ljusa och lantliga köket som är en naturlig hjärtpunkt i hemmet och ligger i anslutning till både matrum och vardagsrum. Båda med ståtliga kakelugnar - perfekta att sätta levande ljus i då de inte är godkända för eldning. Badrum. För vila och sömn finns på ovanvåningen - en hall, fd badrum och två sovrum varav det ena med kakelugn. Rummen är vilsamma, stämningsfulla och ombonade. Källarplanet- det praktiska utrymmet med tvättstuga och förråd. Trädgården: Den slutna och privata innergården på baksidan skyddar mot insyn och ger en känsla av att man befinner sig på landet. Läget är centralt, vänligt och fridfullt. Grannar finns på närmre håll men döljs försiktigt bakom det gröna. Inte att förglömma. Dessutom finns ett garage samt förråd. Promenadavstånd till både skola, affär och service. Varmt välkomna till Västerviksgatan 19 - En blomstrande idyll och ett HEM att trivas i.

Granvägen 43, Hultsfred, Hultsfreds kommun
  • Budgivning pågår

Granvägen 43

Villa
Hultsfred, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
795 000 kr
122 + 112 m²
776 m² tomt

Innanför den lättskötta trädgården, på populära Ekeberg ligger denna trevliga sutterängvilla med stor potential. Nuvarande ägare har förvaltat sitt hem med stort hjärta och omsorg sedan 1971 och nu är det dags för nästa familj att ta vid. Genomtänkt planlösning med generösa sällskapsutrymmen. Entréplanet bjuder på en välkomnande och stor hall. Stort och ljust kök i anslutning till matrummet. Här finns gott om plats för släktkalas och middagar i goda vänners lag. Sova Drömma & Vila - Tre sovrum i ett och samma plan, gästtoalett och rymligt badrum. En trappa ner finner vi det praktiska planet med den mysiga gillestugan med den öppna spisen. Gästrum/Sovrum. Tvättstuga, pannrum med bergvärme, duschrum med bastu samt fantastiska förrådsutrymmen. Garage. Fiber. Trädgården - Lättskött trädgårdstomt. Fantastiskt läge på attraktiva Ekeberg. Utvecklingsmöjligheterna här inspirerar. Här finns möjlighet till förändring och utveckling. Varmt välkomna till Granvägen 43 - Ett hem med stor potential och fantastiska möjligheter.

Kyrkvägen 2, Lönneberga, Hultsfreds kommun
Kyrkvägen 2, Lönneberga, Hultsfreds kommun, bild 2
Kyrkvägen 2, Lönneberga, Hultsfreds kommun, bild 3

Kyrkvägen 2

Övrigt
Lönneberga, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
825 000 kr
843 m² tomt

Väl utrustad restaurang med fulla rättigheter som enda matställe i Lönneberga/Silverdalen liggande 12 km från både Hultsfred och Mariannelund och lite drygt 2 mil till Astrid Lindgrens värld i Vimmerby. Stor matsal i bra skick och en stor veranda under tak för sommarmånaderna. Mycket lämplig lokal för privata fester och lunchstopp för bussresor. Angivet pris avser inte lösa inventarier eller alkoholtillstånd ( det senare måste ansökas om ) Alla inventarier eller delar av det kan köpas till separat efter överenskommelse med säljaren.

  • Premium
David Kindahls väg 19, Virserum, Hultsfreds kommun
  • Budgivning pågår

David Kindahls väg 19

Villa
Virserum, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
750 000 kr
117 m²
5 rum
862 m² tomt

Varmt välkomna till denna välskötta, löpande renoverade enplansvillan med öppen och fin planlösning. Ljust och välplanerat med gott om utrymme belägen på lättskött trädgårdstomt. Bostaden är belägen i ett mycket omtyckt och lugnt område - Perfekt för både stora, små samt husdjur. Den rymliga hallen/allrummet välkomnar oss in. Här möts man av ljudet ifrån den sprakande kaminen. Livskvalité. Strax intill finner vi det ljusa och rymliga köket. Groventrén/tvättstugan med klädkammare samt duschrum. Det rymliga vardagsrummet rymmer både soffgrupp och större matbord och härifrån finns utgång till den inglasade altanen. Tre sovrum varav det ena med utgång till trädäck samt gästtoalett. Trädgården är lättskött och här finns plats för både sommarens lek och spel. Och för dig som drömmer om egen odling och plantering finns även ett växthus att tillgå. Förråd och garage. Välkommen till ett vänligt och välkomnande hem - Ett boende att trivas i!

Klövdalavägen 4, Järnforsen, Hultsfreds kommun
  • Budgivning pågår

Klövdalavägen 4

Villa
Järnforsen, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
850 000 kr
127 + 71 m²
6 rum
1 383 m² tomt

Varmt välkomna till denna spännande & gedigen villa som uppfördes år 1947. Ljusflödet är generöst liksom rummens mått. Bostaden omfattar 127 m² + 71 m² och rymmer hela sex rum varav fyra sovrum. Genomtänkt planlösning med generösa sällskapsutrymmen. Nedanvåningen välkomnar oss med sin hall. Nyrenoverat kök som är ljust och trivsamt. Innanför ligger det rymliga vardagsrummet och matrummet med gott om plats för släktkalas och middagar i goda vänners lag. När hösten och vintern gör sitt intåg njuter man av en god bok och en kopp te vid den värmande brasan i vardagsrummet. Under sommaren sitter man gärna på den inglasade altanen och det nyuppförda trädäcket. Renoverat duschrum med kakel, klinkergolv och golvvärme. En trappa upp finner vi bostadens fyra sovrum samt gästtoalett. Källarvåningen - det praktiska utrymmet med gott om förvaringsmöjligheter, matkällare, gästrum, pannrum med bergvärme, garage, tvättstuga, toalett samt hobbyrum. Trädgården: Blomstrande trädgårdstomt om 1383 m².Här finns även garage med förråd och hobbyrum. Varmt välkomna till ett hem att trivas i - Klövdalavägen 4

Kvarngatan 15, Virserum, Hultsfreds kommun

Kvarngatan 15

Villa
Virserum, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
700 000 kr
116 + 88 m²
5 rum
778 m² tomt

Välkomna till vackra Virserum och Kvarngatan 15. Huset ligger på mysig trädgårdstomt med närhet till kulturliv, bad, skola och livsmedelsbutiker. Fastigheten ligger även granne med Dackestop med konsthall, museér, vävstuga och sommarcafé vid Virserumsån. Liten badplats, örtagård och lekplats. Bostaden är varm och välkomnande och rymmer på entréplanet hall och liten toalett. Ett rymlig sovrum som idag används som arbetsrum/gästrum. Härligt vardagsrum och matsal med generöst ljusinsläpp och mysig braskamin. Från vardagsrummet tar vi oss även vidare ut till den trevliga uteplatsen. Insynsskyddat och i direkt anslutning till trädgården och det lilla växthuset. Vidare finner vi på entréplanet ett praktiskt och renoverat kök i lantlig stil. En trappa upp finner vi två sovrum samt badrum med både badkar och dusch. Källarplanet, det praktiska utrymmet med förråd, pannrum/verkstad och tvättstuga. Ett välkomnande hem redo att flytta direkt in i. Passar utmärkt som både permanentboende eller fritidshus. Varmt välkomna att boka er visning!

  • Uteplats
Vetlandavägen 17, Målilla, Hultsfreds kommun
  • Budgivning pågår

Vetlandavägen 17

Villa
Målilla, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
250 000 kr
114 m²
5 rum
1 400 m² tomt

För den händige! Det charmiga huset anno 1929 välkomnar oss in. På entréplan finner vi hall, duschrum, äldre kök, vardagsrum samt sovrum. En trappa upp finner vi två sovrum samt hall med utgång till balkong. Alla stilar passar utmärkt för ett hem som detta och du sätter din prägel just som du önskar. Gedigen trädgårdstomt om 1 400 kvm med uthus. Här finns möjlighet för eget skapande. Inga dörrar är stängda, bara du som vet hur din Dröm ser ut? Bostaden är centralt belägen med närhet till skola, dagis och mataffär. Varmt välkomna på visning till denna pärla med stora möjligheter! Vetlandavägen 17

Bondegatan 6, Mariannelund, Eksjö kommun

Bondegatan 6

Villa
Mariannelund, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
595 000 kr
220 + 90 m²
9 rum
919 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva denna familjevänliga bostad med stor potential! Ett pampigt och fantastiskt hus i 2 1/2 plan som andas 1910-tal. Ett möjligheternas hus då renoveringsbehov finns. Underbar atmosfär och centralt läge. Perfekt även som mindre hyresfastighet! Bostaden rymmer många härliga sällskapsdelar och gott om plats för socialt umgänge. Här finns plats för det mesta man kan önska sig. Entréplan med hall, fd lokal, allrum, sovrum och gästtoalett. Ovanvåning med hall, vardagsrum med vackert parkettgolv, två sovrum samt duschrum. Vindsvåning med två sovrum samt gott om förvaringsutrymmen. Den lättskötta trädgårdstomten om 919 m² har flera fina och lättskötta ytor med plats för barnens lek och spel samtidigt som tomten möjliggör allt från odling, planteringar och växter. Uthus med nyare yttertak med garage och förråd. Bostaden är som gjord för att umgås i och söker nu en köpare som ser potentialen med denna rymliga bostaden! Perfekt för den större familjen. Varmt välkomna till Bondegatan 6 - Drömmarnas bostad!

Trollstigen 7, Hultsfred, Hultsfreds kommun

Trollstigen 7

Lägenhet
Hultsfred, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
595 000 kr
127 m²
5 rum
5 687 kr/mån
4 685 kr/m²

Välkommen till den gråa bostadsrätten om 5 rok. Här har nuvarande ägare renoverat med varsam hand och skapat ett trivsamt och mysigt boende. På entréplanet finner vi ett härligt ljust och rymligt kök. Vardagsrum med plats för såväl soffan som för det större matbordet med utgång till den mysiga uteplatsen - trädäcket på baksidan. Tvättstuga/pannrum och renoverat duschrum. Ovanvåningen - En plats för vila och sköna drömmar med fyra sovrum varav det ena med utgång till balkong. Renoverat duschrum. Trädgården - En skyddad värld, bakom den gröna, lummiga ridån. Bästa läget på hörntomt. Läget är avskilt och vänligt trots att grannar finns strax intill. Lummigt och privat. Favoritplatsen- Trädäcket på baksidan - Ett härligt rum att njuta av under sommarhalvåret. Garage. Bostadsrättsförening har mycket god ekonomi. Ett problemfritt och tilltalande hem. Välkommen till Trollstigen 7- Ett hem att trivas i!

Västra Långgatan 18, Virserum, Hultsfreds kommun

Västra Långgatan 18

Villa
Virserum, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
1 825 000 kr
125 + 45 m²
4 rum
1 290 m² tomt

Gedigen, löpande renoverad sutterängvilla anno 1960. Bostaden är högt och vackert belägen med utsikt över Virserumssjön. Entréplan med rymlig hall och trappa till övre plan. Gästtoalett, sovrum, tvättstuga/pannrum med bergvärme, hobbyrum samt garage. En trappa upp finner vi det mysiga köket, gediget vardagsrum med plats för såväl soffa som matbord med utgång till altan under tak samt trädäck med spabad samt utekök. Här är mysigt att umgås med nära och kära. Två sovrum samt duschrum. Trädgårdstomten om 1290 kvm är kuperad med flera uteplatser att välja mellan. Altan under tak, samt rymligt trädäck med spabad att njuta av året om. Promenadavstånd till bad och fiske i Virserumssjön. För dig som älskar skidåkning finns populära Dackestupet.

Basebovägen 6, Vena, Hultsfreds kommun

Basebovägen 6

Villa
Vena, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
850 000 kr
126 + 80 m²
5 rum
1 176 m² tomt

Huset följer traditionen och dess historia börjar omkring år 1962. Perfekt harmoni, ja… i känslan och karaktären. I detaljerna och helheten. Här har nuvarande ägare renoverat med varsam hand och skapat ett trivsamt och mysigt hem. En väl genomförd renovering, där allt fått ta sin lilla tid - hellre än att man skyndat fram! En fin balans mellan gammalt och nytt. Lantligt rustikt. Nedanvåningen en plats för sällskap och umgänge. Här finner vi det härliga, ljusa köket som är integrerat med matrummet och vardagsrummet med den fungerande vackra öppna spisen. Härifrån når man även den rymliga altanen delvis under tak. Sovrum samt badrum. Ovanvåningen en plats för vila och sömn med sina två sovrum och gästtoalett. Rummen är vilsamma, stämningsfulla och ombonade. Källarplanet - det praktiska utrymmet med tvättstuga, hobbyrum, förråd samt pannrum. Trädgården - En lättskött trädgårdstomt med flera sittplatser. Både för gemenskap och enskildhet. Favoritplatsen altanen under tak att njuta av under sommarhalvåret. Varmt välkomna till Basebovägen 6 i Vena.

Rödmossavägen 23, Virserum, Hultsfreds kommun

Rödmossavägen 23

Villa
Virserum, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
595 000 kr
135 + 75 m²
5 rum
1 412 m² tomt

I hjärtat av Virserum finner ni denna blomstrande och trivsamma villan anno 1951. Centralt belägen i vackra Virserum med närhet till skog, natur, skidbacke och bad. Entréplan med hall, ljust och rymligt kök med gott om förvaring. I anslutning till köket finner vi vardagsrummet med öppen spis. Här finns plats för såväl soffgrupp och matgrupp. I entréplan finns även ett sovrum och gästtoalett. Ovanvåning - en plats för vila och eftertanke med sitt stora allrum, duschrum och två sovrum. Källarplanet det - praktiska utrymmet med tvättstuga, pannrum samt förråd. Trädgården: Tämligen lättskött natur/trädgårdstomt om 1 412 kvm. Här sitter man gärna länge med en kopp kaffe och bara njuter av fågelkvittret. Trädgården är perfekt för dig som är trädgårdsintresserad samtidigt som det finns plats för sommarens lek och spel. Fristående garage. Bostaden är belägen med närhet till både centrum, affärer, skog, natur, bad och skidbacke. Varmt välkomna på visning till Rödmossavägen 23 - Perfekt boende för alla årstider!

Bäckstigen 9, Virserum, Hultsfreds kommun

Bäckstigen 9

Villa
Virserum, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
995 000 kr
58 + 16 m²
3 rum
763 m² tomt

Nattens tystnad och en mäktig stjärnhimmel är balsam för själen! Sommar och solskyddsfaktor? Tillfällig eftersändning av posten? En plats för långa, lata dagar där livet får gå i sin egen takt. I en liten stugby, med naturen som omgivning och endast ett stenkast ifrån bad, båtplats och skidbacke ligger denna bedårande stuga om 58 kvm som vårdats och byggts ut med varsam hand. Bostaden rymmer hall, duschrum, två sovrum, vardagsrum samt kök. Från vardagsrummet nås det inglasade delvis isolerade uterummet om 16 kvm som förlänger årstiden. Här råder det goda livet. Avskärmat från omvärlden. Morgondopp och fantastiska dagar när sommarvärmen tar grepp. Utförsåkning i vackra "Dackestupet" om vintern. Trädgården. En magisk oas där själen får ro. En plats där världen känns fjärran - trots att grannar finns runt kröken. Här finns gott om sittplatser att välja mellan. Morgonkaffet på inglasade altanen eller kvällsmiddagen på altandäcket med kvällssol. Varmt välkomna till Bäckstigen 9 - Ditt drömparadis.

Parkvägen 45, Silverdalen, Hultsfreds kommun

Parkvägen 45

Villa
Silverdalen, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
595 000 kr
133 m²
6 rum
872 m² tomt

Välkommen till ett välskött och hemtrevligt hem där allt finns samlat på ett plan. Hallen välkomnar oss in. Bostaden om 133 kvm rymmer 6 rok och fördelas på en ljus matplats med utgång till uteplats med kvällssol. Matplatsen är integrerad med det praktiska köket som har gott om förvaring. Rymligt vardagsrum med fungerande kamin och utgång till altanen under tak med morgonsol. Allrum samt fyra sovrum. I bostaden finner vi även ett duschrum, gästtoalett samt tvättstuga Trädgården - Fin uppväxt anlagd trädgårdstomt med flera sittplatser. Både för gemenskap och enskildhet. Favoritplatsen - altanen under tak med morgonssol att njuta av under sommarhalvåret. På trädgården finns även ett garage med förråd samt vedbod. I Silverdalen finns mataffär, förskola/skola och idrottsplats. Till Hultsfred kör ni på ca 10 min. Varmt välkomna till ett trivsamt och lätthanterligt hus - Parkvägen 45

Malmgatan 3, Hultsfred, Hultsfreds kommun

Malmgatan 3

Villa
Hultsfred, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
1 575 000 kr
130 + 90 m²
6 rum
728 m² tomt

Det gråa huset med sina röda knutar följer traditionen och dess historia börjar omkring år 1949. Perfekt harmoni, ja… i känslan och karaktären. En fin balans mellan gammalt och nytt. Lantligt rustikt. Nedanvåningen en plats för sällskap och umgänge. Här finner vi det härliga, ljusa köket integrerat med matplatsen med den fungerande eldstaden. Bekvämt och modernt. I anslutning till matrummet finner vi det rymliga vardagsrummet som har utgång till det inglasade uterummet och härifrån når man även det härliga trädäcket. Sovrum samt gästtoalett. Ovanvåningen en plats för vila och sömn med sina tre sovrum och duschrum. Rummen är vilsamma, stämningsfulla och ombonade. Källarplan med tvättstuga, pannrum med jordvärme och förråd. Dubbelgarage. Trädgården - En skyddad egen värld. Små intima rum med flera sittplatser. Både för gemenskap och enskildhet. Favoritplatsen - den inglasade altanen på baksidan med direkt utgång till altandäcket är ytterligare ett härligt rum att njuta av under sommarhalvåret. Bostadens närhet till stadens centrum finns på nära håll. Gång och cykelavstånd. Varmt välkomna till Malmgatan 3 - Ett spännande hem med fantastiska ytor.

Kolargatan 10, Hultsfred, Hultsfreds kommun

Kolargatan 10

Villa
Hultsfred, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
795 000 kr
88 + 88 m²
4 rum
681 m² tomt

Innanför staketet finner vi denna löpande renoverade villan annõ 1958. Bostaden präglas av en levnadsvänlig atmosfär – En plats för den mindre familj. Här har nuvarande ägare löpande renoverat med varsam hand och skapat ett trivsamt och mysigt boende, där bl.a kök, duschrum renoverats samt nya fönster installerats. Med ljus och fin planlösning skapas en härlig atmosfär i bostaden. Ägaren har öppnat upp den tidigare tämligen slutna väggen mellan kök och matplats och här finns nu gott om plats för hela familjen. Från matrummet finns direkt utgång till den inglasade altanen. På entréplan finns även ett mysigt vardagsrum med braskamin att elda i under ruggiga kvällar, två sovrum samt duschrum. En trappa ner finner vi förråd, tvättstuga, pannrum och garage. Varmt välkommen till Kolargatan 10 - Ett hem att trivas i.

Ekvägen 3, Vena, Hultsfreds kommun

Ekvägen 3

Villa
Vena, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred
1 995 000 kr
116 m²
5 rum
1 217 m² tomt

Husets uppenbara charm bedårar besökaren. Det rara och idylliska präglar både hus och tomt. En lättskött trädgård på hörntomt. Omsorgsfullt, välplanerat och bekvämt då allt finns samlat på ett och samma plan. Bostaden uppfördes år 2019 och bostaden präglas av ett ljust och praktiskt kök med plats för matbord. Här är det mysigt att umgås med nära och kära. Från matplatsen finns utgång till trädgården. I anslutning till köket och matplatsen finner vi det mysiga och rymliga vardagsrummet med utgång till sommarens stora rum - altandäcket. I bostaden finns även allrum, tre sovrum. Kaklat och klinkat duschrum, badrum samt tvättstuga/pannrum med luft/vattenvärmepump, tvättmaskin och torktumlare. Vattenburen golvvärme i hela huset. Mysig trädgårdstomt på hörntomt med perenner, fruktträd och porlande damm. Favoritplatsen - det insynsskyddade altandäcket på baksidan. Här bjuder man gärna in vännerna till grill och fest. Grannar finns i närheten men man rör sig ostört genom större delen av trädgården. Trädgården är sluten, trygg och trivsam. Här kan barn och djur springa fritt. Garage. Varmt välkomna till Ett genomtänkt boende med en medveten estetik i detalj från golv till tak - Ekvägen 3

Visar 1 - 25 av 32