Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred

Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Slättvägen 4, Hultsfred, Hultsfreds kommun

Slättvägen 4

Villa
Hultsfred, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred

1 550 000 kr

124 m²

7 rum

751 m² tomt

Varmt välkomna till slättvägen 4. Här har nuvarande ägare renoverat med varsam hand och skapat ett trivsamt och mysigt hem. Perfekt i harmoni, ja... i känslan och i karaktären. I detaljerna och helheten. En väl genomförd renovering, där allt fått ta sin lilla tid - hellre än att man skyndat fram! Den stora utbyggda hallen med sin praktiska förvaring välkomnar oss in. Nedanvåningen en plats för sällskap och umgänge. Här finner vi det härliga köket i massiv ek. Bekvämt och modernt. Matrum i vinkel med vardagsrum med utgång till inglasad altan. Badrum. Ovanvåningen en plats för vila och sömn med sina tre sovrum och gästtoalett. Rummen är vilsamma, stämningsfulla och ombonade. Källarplan med allrum/tvrum, sovrum, renoverat badrum/tvättstuga samt pannrum med ny luft/vattenvärmepump. Trädgården - En skyddad egen värld. Små intima rum med flera sittplatser. Både för gemenskap och enskildhet. Favoritplatsen - den inglasade altanen på baksidan är ytterligare ett härligt rum att njuta av under sommarhalvåret. Stort garage om ca 50 kvm. Bostadens närhet till stadens centrum finns på nära håll. Gång och cykelavstånd. Varmt välkomna till Slättvägen 4 - Ett hem med sofistikerad elegans och harmoni.

Albert Engströmsgatan 3, Silverdalen, Hultsfreds kommun

Albert Engströmsgatan 3

Villa
Silverdalen, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred

850 000 kr

129 m²

5 rum

925 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva en varm, välskött och ombonad 1,5 - plansvilla med källare i barnvänligt och lugnt bostadsområde. Här har tidigare ägare på ett smakfullt sätt uppfört och skapat ett välplanerat boende som passar de flesta! Entréplan rymmer ett trevligt ljust kök med plats för matbord. Härligt vardagsrum i vinkel med matrum och utgång till inglasad altan. Ett sovrum samt badrum. En trappa upp finner vi en möblerbar hall/allrum, duschrum, två sovrum och gott om garderobsutrymmen. Källarplan med tvättstuga, pannrum med luft/vattenvärmepump, hobbyrum samt verkstad. Trädgården - En skyddad egen värld. Små intima rum med flera sittplatser. Både för gemenskap och enskildhet. Favoritplatsen - den inglasade altanen på baksidan ytterligare ett härligt rum att njuta av under sommarhalvåret. Garage samt trädgårdsbod finns att tillgå. Varmt välkomna till Albert Engströmsgatan 3 - Ett bekvämt och lättskött boende i trevliga Silverdalen endast tio minuters bilfärd till Hultsfred och Mariannelund och ca 20 minuter till Vimmerby. I Silverdalen finns även grundskola, mataffär, badplats och idrottsanläggning. Varmt välkomna på visning!

Oskarsgatan 32A, Hultsfred, Hultsfreds kommun
 • Budgivning pågår

Oskarsgatan 32A

Lägenhet
Hultsfred, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred

195 000 kr

29 m²

1 rum

2 130 kr/mån

6 724 kr/m²

Välkommen till en riktig pärla i centrala Hultsfred! En välplanerad och ljus 1:a med sovalkov och utsikt över sjön Hulingen. Med kvadratsmart och öppen planlösning ryms här ett vardagsrum med sovalkov och utgång till inglasad balkong, renoverat, modernt kök i anslutning till vardagsrummet, badrum och klädkammare. Ett mysigt boende mitt i city med närhet till butiker och kommunikationer. Lättillgänglig tvättstuga i samma trappuppgång och vindsförråd finns att tillgå. Brf Brusebäck är en trevlig och stabil förening med god ekonomi. Varmt välkomna till Oskarsgatan 32A!

Järnbruksvägen 1B, Pauliström, Vetlanda kommun

Järnbruksvägen 1B

Lägenhet
Pauliström, Vetlanda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred

175 000 kr

138 m²

5 rum

5 834 kr/mån

1 268 kr/m²

Fin bostadsrätts 5:a om 138 kvm belägen på första våningen. Lägenheten har ett bra kök som är öppet mot ett bra matrum och i fil ligger ett allrum som har utgång till balkong, renoverat påkostat helkaklat badrum med dusch och toalett, vardagsrum, sovrum/kontor, sovrum med utgång till balkong samt påkostat och renoverat helkaklat badrum med badkar och wc. I källaren finns tvättstuga samt fyra förråd. Månadsavgiften ligger på 5834 kr/mån inklusive el. Välkommen till denna rymliga lägenhet på 138 kvm!

Lilla Hult, Mörlunda, Hultsfreds kommun
 • Budgivning pågår

Lilla Hult

Villa
Mörlunda, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred

350 000 kr

77 m²

4 rum

1 530 m² tomt

Varmt välkomna till detta charmiga röda torp med vita knutar. Belägen på en mysig och uppvuxen trädgårdstomt med vacker natur som närmaste granne! Enskilt & ostört läge! Innanför entrédörren möts vi först av hall som leder oss vidare till det charmiga, ljusa köket med vedspis. Vidare tar vi oss till vardagsrummet/matrummet som rymmer både matbord och soffgrupp. På entréplan finns även ett sovrum samt duschrum. En trappa upp når vi vindsvåningen som är inredd med två sovrum. Trädgården - väldoftande och sprunkande med en omnejd där själen får ro. En plats där världen känns fjärran. En rofylld plats där man fullständigt kan koppla bort den kanske annars stressiga vardagen. En helt egen fristad belägen på landet. Den stora trädgården bjuder även på en bod med möjlighet att inreda till gäststuga, jordkällare samt uthus med förråd och utedass. Varmt välkommen att boka din visning!

Fredsgatan 5B, Hultsfred, Hultsfreds kommun
Fredsgatan 5B, Hultsfred, Hultsfreds kommun, bild 2
Fredsgatan 5B, Hultsfred, Hultsfreds kommun, bild 3

Fredsgatan 5B

Villa
Hultsfred, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred

1 550 000 kr

130 m²

5 rum

1 418 m² tomt

Varmt välkomna till Fredsgatan 5 B - Ett hem med sofistikerad elegans och harmoni. Här har nuvarande ägare renoverat med varsam hand och skapat ett trivsamt och mysigt hem om två lägenheter. En väl genomförd renovering, där man bl.a bytt yttertak, tilläggsisolerat fasaden med ny panel, installerat nya fönster, installerat luft/vattenvärmepump, fiber, två nya kök samt två nya badrum för att nämna en bråkdel av vad som utförts. Med andra ord är alla de stora och viktiga sakerna gjorda och det är bara att flytta in! Entréplan: Lägenhet 1 - 3 ROK Nyrenoverad hall, smakfullt nyrenoverat kök och badrum, vardagsrum med vacker kakelugn och utgång till trädgård samt två sovrum varav en med kakelugn. Övreplan: Lägenhet 2 - 2 ROK Nyrenoverad hall, nyrenoverat kök och badrum. Vardagsrum med kakelugn samt sovrum. Källarplan med förråd och pannrum med nyinstallerad luft/vattenvärmepump. Trädgården - Lättskött trädgårdstomt med plats för sommarens lek och spel. Bostadens närhet till stadens centrum finns på nära håll. Gång och cykelavstånd till skola och affärer. Varmt välkomna till Fredsgatan 5B - Ett hem med sofistikerad elegans och harmoni.

 • Premium
Lidhult Björkelid 2, Lönneberga, Hultsfreds kommun
 • Budgivning pågår

Lidhult Björkelid 2

Fritidshus
Lönneberga, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred

650 000 kr

4 rum

4 528 m² tomt

I det enkla bor det vackra...En riktig sommaridyll belägen i en skogsglänta! Skyddat & intimt! Ängslyckor, åkrar, skogsdungar i ett spännande lapptäcke så lantligt som det kan bli.. Plötsligt anas ett ljus mellan grenarnas lövverk. En hemlig glänta i skogen. En förtrollad plats. Här ligger denna bedårande timrade röda stuga med sina vita knutar och följer den småländska traditionen där år 1880 anges i rullorna som byggnadsår. Litet och enkelt - men otroligt charmigt. El och VA finns. Det röda torpet väcker omedelbar kärlek och ligger idylliskt inbäddat i den småländska skogen. Flera vackra detaljer såsom trägolv, vackra spegeldörrar, den murade spiskåpan i det lantliga köket med fungerande vedspis. Ett hem med en inneboende charm. Ljusa interiörer. Enkelt och själfullt. När man stiger in i vardagsrummet med de vackra trägolven möts man av fungerande öppenspis. Ovanvåningen, sovloftet en plats för vila och eftertanke. De täta och lummiga träden skyddar mot vind och insyn. Fantastisk trädgård och omnejd där själen får ro. En plats där världen känns fjärran. En rofylld plats där man fullständigt kan koppla bort den kanske annars stressiga vardagen. Läsa en bok, lyssna på fåglarna, studera fjärilarna och att "bara vara i stunden". Ta en promenad i den underbara skogen, plocka blåbär, lingon och svamp. Tomten bjuder även på ett uthus med tre sovrum. Jordkällare samt äldre ladugård. Vid denna charmiga stugan kan du njuta av tystnaden och stillheten. Här finns ingen brådska. Här har tiden fått slå sig till ro. Här finns möjlighet för dig som har trädgårdsintresse att skapa dig din alldeles egna "mini Mandelmans" trädgård. Varmt välkommen till Lidhult Björkelid 2, Lönneberga.

Kvillemålavägen 6, Virserum, Hultsfreds kommun

Kvillemålavägen 6

Villa
Virserum, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred

1 250 000 kr

105 m²

5 rum

848 m² tomt

Innanför det svarta staketet finner vi denna praktiska och hemtrevliga bostaden anno 1976 - där allt är samlat på ett plan. Bostaden har av nuvarande ägare varsamt restaurerats och resultatet är en fröjd för såväl kropp som själ. Nyare yttertak, luftvärmepump, renoverat badrum och duschrum samt fiber för att nämna en bråkdel av vad som gjorts. Bostaden bjuder på en välkomnande hall. Ljust kök med separat matplats och utgång till inglasad altan med morgonssol. Strax intill ligger vardagsrummet med den fungerande eldstaden att njuta av under kyliga vinterdagar. Sova Drömma & Vila - tre sovrum. Renoverat badrum & duschrum. Tvättstuga och hobbyrum med möjlighet att inreda till ytterligare rum. Garage. Trädgården - Med utsikt över ängar & åkrar. Naturen runt knuten som erbjuder lugn och barnvänlighet samt dess optimala läge med närhet till stadskärnan som erbjuder skolor, mataffärer och all tänkbar service. Läget kan inte bli bättre! Huset erbjuder flera uteplatser, allt efter sol som skugga. Favoritplatsen - den inglasade altanen som förlänger årstiden. Allt från tidig vår till långt in på hösten vill man sitta här och njuta. Livskvalité! Varmt välkomna till Kvillemålavägen 6 - Ett boende som får dig att känna hemlängtan.

 • Uteplats
Hantverkaregatan 40, Målilla, Hultsfreds kommun

Hantverkaregatan 40

Villa
Målilla, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred

725 000 kr

98 m²

5 rum

1 380 m² tomt

Varmt välkomna HEM till Hantverkaregatan 40. Här är varmt, ombonat, välskött och trivsamt. Genomtänkt planlösning med generösa sällskapsutrymmen. Bostaden om 98 kvm + 98 kvm fördelas på en rymlig hall. Det ljusa köket ligger i anslutning till det stora vardagsrummet i vinkel med matrummet. Här finns plats för såväl soffan som för det större matbordet och här samlar man gärna familjen och vännerna till matglädje. Från köket nås den delvis inglasade altanen. Tre sovrum samt duschrum. En trappa ner finner vi pannrummet med bergvärme, hobbyrum, tvättstuga, dusch och bastu, förråd och garage. Här finns möjlighet till förändring och utveckling. Perfekt för dig som vill sätta din egna prägel. Trädgården - Lättskött trädgårdstomt på hörntomt med baksidan som vetter mot grönområde. Garage. Varmt välkomna till Hantverkaregatan 40 - En 60-talsdröm som skänker nostalgi!

 • Uteplats
Hagadalsgatan 11, Hultsfred, Hultsfreds kommun

Hagadalsgatan 11

Villa
Hultsfred, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred

1 495 000 kr

128 m²

4 rum

891 m² tomt

Ett omsorgsfullt hantverk! En klenod att förälska sig i och ömsint vårda och bebo. Här har det med fingertoppkänsla renoverats och skapats ett kärleksfull hem. Perfekt harmoni, ja… i känslan och karaktären. I detaljerna och helheten. Ursprunglighet och äkthet präglar bostaden där varje detalj har berörts och restaurerats med en medvetenhet. Vilsamt. Tidlöst & Enkelt. En väl genomförd renovering, där allt fått ta sin lilla tid - hellre än att man skyndat fram! Tilläggsisolering av fasad, installation av bergvärmepump, renoverat kök, två nya badrum samt nya fönster – bara för att nämna en bråkdel av det som gjorts! Med andra ord är alla de stora och viktiga sakerna gjorda, och det är bara att flytta in. Nedanvåningen en plats för sällskap och umgänge. Här finner vi det härliga, ljusa köket integrerat med matrummet med den vackra kakelugnen. Härifrån når man den inglasade altanen och trädäcket med vackra utsikten över parken och rinnande bäcken. Vardagsrum samt gästtoalett. Ovanvåningen en plats för vila och sömn med sina två sovrum. Rummen är vilsamma, stämningsfulla och ombonade. Renoverat badrum/tvättstuga. Det praktiska planet - Källaren med förråd samt pannrum med bergvärme. Och inte att förglömma, en alldeles egen spaavdelning med bad och bastu. Trädgården - Den inglasade altanen och uteplatsen i söderläge skyddar mot insyn och ger en känsla av att man befinner sig på landet. Läget är centralt, vänligt och fridfullt. Grannar finns på närmre håll men döljs försiktigt bakom det gröna. Bostadens närhet till stadens centrum finns på nära håll med gång och cykelavstånd. Uthus med förråd. Varmt välkomna till Hagadalsgatan 11 -Ett hem med sofistikerad elegans och harmoni.

Skogsrundan 13, Hultsfred, Hultsfreds kommun
 • Budgivning pågår

Skogsrundan 13

Villa
Hultsfred, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred

1 050 000 kr

128 m²

7 rum

1 119 m² tomt

Innanför den lättskötta trädgården, på populära Ekeberg ligger denna trevliga sutterängvilla med stor potential. Nuvarande ägare har förvaltat sitt hem med stort hjärta och omsorg sedan 1975 och nu är det dags för nästa familj att ta vid. Genomtänkt planlösning med generösa sällskapsutrymmen. Entréplanet bjuder på en välkomnande och stor hall. Stort och ljust kök i anslutning till matrummet. Här finns gott om plats för släktkalas och middagar i goda vänners lag. Sova Drömma & Vila - Fyra sovrum i ett och samma plan, gästtoalett och rymligt badrum. En trappa ner finner vi vardagsrummet med utgång till trädgården. Ytterligare en trappa ner finner vi det praktiska planet med den mysiga gillestugan med den öppen spisen. Gästrum/Sovrum. Tvättstuga, pannrum med bergvärme, duschrum med bastu samt fantastiska förrådsutrymmen. Garage. Trädgården - Lättskött trädgårdstomt. Fantastiskt läge på attraktiva Ekeberg. Utvecklingsmöjligheterna här inspirerar. Här finns möjlighet till förändring och utveckling. Varmt välkomna till Skogsrundan 13 - Ett hem med stor potential och fantastiska möjligheter.

Käreby Solkulla, Vena, Hultsfreds kommun

Käreby Solkulla

Villa
Vena, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred

650 000 kr

103 m²

5 rum

1 640 m² tomt

Innanför staketet döljer sig en magisk och förtrollande trädgård. En sommardröm med bullerbyn känsla och ett stycke förtrollad natur som omger den vackra röda bostaden med sina vita knutar. Bostaden har förvaltats inom familjen sedan byggåret 1925 men nu är det dags att vända blad och överlåta denna dröm till ny ägare. Varmt välkomna till Käreby Solkulla - Ett lantliv med det lilla extra! Fjärran från storstadens hets och brus. En plats för njutning, frihet, avkoppling och avskildhet. Där livet har sin egen tid. Det är inte svårt att finna en hemtrevnad i bostaden. Entréplanet rymmer det ljusa och hemtrevliga köket med separat matplats. Vardagsrum med kakelugn som ger en behaglig, varm och ombonad känsla. Sovrum, badrum och pannrum. I bland är det enkelheten som skapar balans och livskvalité i tillvaron! En plats att dra sig tillbaka till. En privat sfär! Ovanvåning med sin möblerbara hall och två sovrum. På fastigheten finns även ett dubbelgarage, fd möbelverkstad/uthus, utedass och fd grishus. Trädgården - Nattens tystnad är som balsam för själen. En plats att återvända till när batterierna behöver laddas. Drömmen om att få bo i idyllisk avskildhet infrias här. Vackra miljöer, grönska som ramar in och ger en magisk karaktär. På trädgården finns flera uteplatser att välja mellan. Allt efter sol och skugga. Varmt välkomna till Käreby Solkulla - Ett barnvänlig läge med plats för stora trädgårdsdrömmar.

Jägerslund, Målilla, Hultsfreds kommun

Jägerslund

Villa
Målilla, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred

850 000 kr

105 m²

4 rum

1 210 m² tomt

Nu ges tillfälle att förvärva denna röda pärla med vita knutar. En sommardröm likaväl som ett hem att bosätta sig i året om! Bostaden är belägen i vackra Jägerslund i Målilla med både skog , vattendrag och natur runt knuten. Bostaden rymmer hela fyra rum och kök, varav två sovrum och fördelas i två plan plus liten källare. Här är ljust, varmt och ombonat. Entréplanet är skräddarsytt för sällskap och umgänge. Här finner vi det ljusa köket som är integrerat med matrum och vardagsrum. Fungerande braskamin att elda i under ruggiga vår och höstkvällar. Duschrum. Ovanvåningen en plats för sömn och vila med sina två sovrum. Stor trädgårdstomt där du har naturen på nära håll. Så ta på dig kängorna, packa ryggsäcken och ge dig ut i den storslagna naturen runtomkring där vinden susar blad trädkronorna. På trädgården finns även ett uthus med gästrum, redskapsbod, förråd och dubbelcarport. Varmt välkomna till Jägerslund - Ditt blomstrande paradis!

Stockholmsvägen 98, Målilla, Hultsfreds kommun

Stockholmsvägen 98

Villa
Målilla, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred

1 395 000 kr

152 m²

6 rum

1 891 m² tomt

I utkanten av vackra Målilla, inbäddat i naturens famn finner vi denna vackra bostaden som följer traditionen och dess historia börjar år 1924. Perfekt harmoni, ja… i känslan och karaktären. I detaljerna och helheten. Här har nuvarande ägare renoverat med varsam hand och skapat ett trivsamt och mysigt hem. En väl genomförd renovering, där allt fått ta sin lilla tid - hellre än att man skyndat fram! En fin balans mellan gammalt och nytt. Lantligt rustikt. Nedanvåningen en plats för sällskap och umgänge. Här finner vi det härliga renoverade köket med lantlig prägel och fungerande eldstad. Bekvämt och modernt. Rymligt renoverat vardagsrum. Tre sovrum samt renoverad tvättstuga/duschrum. Ovanvåningen en plats för vila och sömn med sitt allrum med utgång till balkong, sovrum och renoverat duschrum. Rummen är vilsamma, stämningsfulla och ombonade. Trädgården - En skyddad egen värld. Små intima rum med flera sittplatser. Både för gemenskap och enskildhet. Favoritplatsen - altanen under tak - Ett härligt rum att njuta av under sommarhalvåret. Stort uthus med carport och förråd. Varmt välkomna till Stockholmsvägen 98 -Ett hem med sofistikerad elegans och harmoni.

 • Balkong
 • Uteplats
Stockholmsvägen 76, Målilla, Hultsfreds kommun
 • Budgivning pågår

Stockholmsvägen 76

Villa
Målilla, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred

550 000 kr

97 m²

5 rum

941 m² tomt

Mitt i stan. Med lantkänsla! Det vita välskötta lilla huset om 97 kvm ligger inbäddad i grönska och dess historia börjar omkring år 1909. Här är litet och mysigt. Ett perfekt alternativ till lägenhet, permanentbostad eller som fritidsbostad. Ljust och mysigt kök. Vardagsrum med luftvärmepump samt fungerande täljstenskamin att elda i under ruggiga höstkvällar. En plats för sällskap och umgänge. Duschrum med dusch, wc, handfat samt tvättmaskin och torktumlare. Två sovrum. En trapp upp finner vi ovanvåningen - En plats för vila och sömn med sina två sovrum. Rummen är vilsamma, stämningsfulla och ombonade. Lättskött trädgårdstomt med garage. Trädäck att njuta av under varma och härliga sommardagar. Varmt välkommen till denna charmiga och välskötta pärla - Stockholmsvägen 76.

 • Uteplats
Askliden 3, Virserum, Hultsfreds kommun

Askliden 3

Villa
Virserum, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred

550 000 kr

149 m²

6 rum

900 m² tomt

På Askliden 3 finner vi detta fantastiska och spännande boendet i etage med möjlighet att sätta din egna prägel då renoveringsbehov finns. Genomtänkt planlösning med generösa sällskapsutrymmen. Etage 1 - Här samlar man gärna familjen och vännerna till matglädje. Det mysiga köket med utgång till trädgård och morgonsol har fin kontakt mellan matrum och vardagsrum. Det rymliga sällskapsrummet rymmer både soffgrupp och matbord med direktutgång till den inglasade altanen i söderläge. Den öppna spisen står ståtligt mitt i rummet och är en god värmekälla. En trappa upp finner vi bostadens två sovrum varav ett med utgång till balkong samt badrum. Två trappor ner "entréplanet" finner vi hallen, det mysiga allrummet med den öppna spisen med keddy som skänker värme och mysfaktor. Ett sovrum samt gästtoalett. Källarplanet med kontor/sovrum, tvättstuga samt förråd. Trädgården: Stor kuperad trädgårdstomt med plats för sommarens lek och spel. Garage. Livets goda finns på nära håll. Gångavstånd till skola och centrum. Varmt välkomna till Askliden 3- Ett möjligheternas hus!

Granliden 3, Virserum, Hultsfreds kommun
 • Budgivning pågår

Granliden 3

Villa
Virserum, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred

395 000 kr

104 m²

4 rum

1 068 m² tomt

Välkommen till ett hem för den som föredrar att bo i en lugn och trygg miljö. Fridfulla, liknande hus ligger på rad och är uppförda vid ungefär samma tid. Huskroppen är nätt men rymmer mer än man kanske tror. Nedanvåningen en plats för sällskap och umgänge. Här finner vi det härliga, ljusa köket integrerat med matplatsen med kaminen. Härifrån finns utgång till det rymliga inglasade uterummet. I anslutning till matrummet finner vi det mysiga och ljusa vardagsrummet. Gästtoalett. Ovanvåningen en plats för vila och sömn med sina två sovrum och duschrum. Rummen är vilsamma, stämningsfulla och ombonade. Källarplan med tvättstuga, pannrum med bergvärme, förråd och garage. Trädgården - En lättskött oas som är öppen för allt som faller in? Sommarfester i det gröna? eller kanske egna odlingar med örter och alla dess blomster? Garage. Varmt välkomna till Granliden 3 - Ett välskött boende!

Borggatan 5, Silverdalen, Hultsfreds kommun

Borggatan 5

Villa
Silverdalen, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred

850 000 kr

105 m²

4 rum

1 069 m² tomt

Innanför smidesstaketet finner vi detta charmiga hem anno 1940. Perfekt som en sommardröm eller som ett boende åretrunt. Genomtänkt planlösning med generösa sällskapsutrymmen. Entréplan bjuder på en hall, delvis renoverat kök, matrum och vardagsrum integrerat med varandra. Gästtoalett. Ovanvåningen en plats för vila och eftertanke med sina två sovrum och nyrenoverat duschrum. Källarplan med gott om förvaringsutrymmen med förråd, tvättstuga och pannrum med nyinstallerad luft/vattenvärmepump. Trädgården är lättskött och känns självklar i all sin enkelhet med naturen som ramar in. En rofylld plats där man fullständigt kan koppla bort den kanske annars stressiga vardagen. Uthus med förråd. Så ta på dig kängorna, packa ryggsäcken och ge dig ut i den storslagna naturen runtomkring där vinden susar blad trädkronorna. Varmt välkomna till Borggatan 5 belägen i vackra Silverdalen.

 • Plus
Gränsgatan 12, Hultsfred, Hultsfreds kommun
 • Budgivning pågår

Gränsgatan 12

Villa
Hultsfred, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred

495 000 kr

85 m²

3 rum

1 173 m² tomt

Mitt i stan. Med lantkänsla! Det gula lilla huset ligger inbäddad i grönska. Dess historia börjar omkring år 1909. Här är litet och mysigt. Ett perfekt alternativ till lägenhet, permanentbostad eller som fritidsbostad. Gamla listverk och vackra spegeldörrar. Nyrenoverat och ljust kök med fungerande vedspis att elda i under ruggiga höstkvällar. Vardagsrum med utgång till inglasat uterum. Duschrum på nedanvåningen. En plats för sällskap och umgänge. Ovanvåningen - En plats för vila och sömn med sina två sovrum. Rummen är vilsamma, stämningsfulla och ombonade. Lättskött trädgårdstomt med uthus. Varmt välkommen till denna charmiga pärla med stor potential- Gränsgatan 12

 • Uteplats
Granvägen 28, Ekeberg, Hultsfreds kommun

Granvägen 28

Villa
Ekeberg, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred

1 450 000 kr

93 m²

5 rum

718 m² tomt

Innanför den gröna häcken finner vi detta praktiska och hemtrevliga hem anno 1961. Genomtänkt planlösning med allt samlat på ett plan. Löpande renoverad med nyare fönster, två renoverade badrum, dränering, fiber för att nämna en bråkdel av vad som gjorts. Bostaden bjuder på en välkomnande hall. Ljust kök integrerat med matplats med fungerande täljstenskamin att njuta av under kyliga vinterdagar. Utgång till inglasad altan i söderläge. Strax intill ligger det rymliga vardagsrummet. Här finns gott om plats för släktkalas och middagar i goda vänners lag. Sova Drömma & Vila - Tre sovrum. Två renoverade duschrum varav ett med bastu. Tvättstuga med utgång till uteplats i söderläge. Garage. Trädgården - Att man har grannar märks dock mycket lite, man har sin egen gröna och lummiga oas, i en större delen av trädgården. Läget kan inte bli bättre. Ekeberg är känt för sin närhet till naturen, dess lugn och barnvänlighet samt dess optimala läge med promenadavstånd till både dagis, skolor, mataffärer och all tänkbar service. Huset erbjuder flera uteplatser, allt efter sol som skugga. Favoritplatsen - Den inglasade altanen i söderläge. Varmt välkomna till Granvägen 28 - Ett boende som får dig att känna hemlängtan.

Sabelstigen 3, Hultsfred, Hultsfreds kommun

Sabelstigen 3

Villa
Hultsfred, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred

1 250 000 kr

136 m²

4 rum

1 054 m² tomt

Varmt välkomna till denna tilltalande, unika & välplanerade drömvillan i ett plan med bästa läget i Hultsfred. En plats för livet & drömmar att förverkliga. Ett hem med ett välkomnande, stort hjärta. Karaktärsfullt, mjukt och vänligt. Bostaden om 136 kvm rymmer en hall, gästtoalett, allrum/matrum med fungerande öppenspis med keddyinsats integrerat med det rymliga vardagsrummet och det mysiga köket. Utgång till den fantastiska uteplatsen i söderläge. Bostaden rymmer även tre sovrum, badrum med bastu, tvättstuga, förråd och garage. Detta är ett spännande och personligt hem med mycket karaktär och stämning. Inte minst en genomtänkt planlösning. Ett trivsamt och lätthanterligt hus där allt är samlat på ett plan. Trädgården - En skyddad värld. Små intima rum med flera sittplatser. Både för gemenskap och enskildhet. Favoritplatsen - Sommarens " vardagsrum" i söderläge - helt skyddad från grannar. Här råder en stor längtan efter ljumma sommarkvällar i stearinljussken. Dröja sig kvar till sena natten. Läget är barnvänligt där man tryggt kan släppa ut de små. Perfekt boende för barnfamiljen som kräver det lilla extra. Tomten är generös. Garage och förråd. Här finns plats för lek och spel. Här är lätt att leva. Livets goda finns på nära håll. Cykelavstånd till stadens centrum.

 • Plus
 • Uteplats
Storgatan 75, Virserum, Hultsfreds kommun

Storgatan 75

Villa
Virserum, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred

750 000 kr

125 m²

7 rum

1 100 m² tomt

I hjärtat av vackra Virserum och med närhet till Virserumssjön, mataffär och service finner vi denna spännande villa anno 1912. Entréplan med hall/kontor, tvättstuga, förråd, garage och trapp till övreplan. Övreplan med ljust och mysigt kök med originalinredning. Allrum och vardagsrum med vackert parkettgolv samt eldstad. Två sovrum varav det ena med utgång till balkong samt renoverat duschrum. Vindsvåning med ljust kök med originalinredning, vardagsrum med utgång till balkong, sovrum samt badrum. Bostadsytan är tilltalande för den med stort umgänge eller som mindre hyresfastighet då bostaden kan nyttjas som två lägenheter. Trädgården - Vacker och mysig trädgårdstomt med flera perenner och buskar. Uthus med 3 garage. Varmt välkomna till Storgatan 75.

 • Balkong
Storgatan 72, Silverdalen, Hultsfreds kommun

Storgatan 72

Villa
Silverdalen, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred

595 000 kr

112 m²

4 rum

1 480 m² tomt

Varmt välkomna till denna välskötta och tidtypiska villan anno 1944. Bostaden är varm och välkomnande. Hall, lantligt stort kök i anslutning till matrummet med utgång till den inglasade altanen. Mysigt vardagsrum samt nyrenoverad duschrum finns på nedre plan. Ovanvåningen med hall samt två sovrum - en plats för vila och sömn. Källarplanet, det praktiska utrymmet med förråd, tvättavdelning med bastu samt pannrum. Alla stilar passar utmärkt för ett hem som detta och du sätter din prägel just som du önskar. Trädgården: Så ljuvligt det är att sitta och göra ingenting.... Flera intima platser bryter av mot öppna ytor. Favoritplatsen - altanen under tak samt pergolan ytterligare ett rum att dra sig tillbaka till, då vädret tillåter. Här kan man sitta länge på kvällarna...Lättskött trädgårdstomt med plats för sommarens lek och spel. Fantastiska ytor för blomster och odling. Ett boende för både vår, sommar, höst och vinter. Välkommen till ett hem att trivas i!

 • Uteplats
Kvarngatan 15, Virserum, Hultsfreds kommun

Kvarngatan 15

Villa
Virserum, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred

795 000 kr

116 m²

5 rum

778 m² tomt

Välkomna till vackra Virserum och Kvarngatan 15. Huset ligger på mysig trädgårdstomt med närhet till kulturliv, bad, skola och livsmedelsbutiker. Fastigheten ligger även granne med Dackestop med konsthall, museér, vävstuga och sommarcafé vid Virserumsån. Liten badplats, örtagård och lekplats. Bostaden är varm och välkomnande och rymmer på entréplanet hall och liten toalett. Ett rymlig sovrum som idag används som arbetsrum/gästrum. Härligt vardagsrum och matsal med generöst ljusinsläpp och mysig braskamin. Från vardagsrummet tar vi oss även vidare ut till den trevliga uteplatsen. Insynsskyddat och i direkt anslutning till trädgården och det lilla växthuset. Vidare finner vi på entréplanet ett praktiskt och renoverat kök i lantlig stil. En trappa upp finner vi två sovrum samt badrum med både badkar och dusch. Källarplanet, det praktiska utrymmet med förråd, pannrum/verkstad och tvättstuga. Ett välkomnande hem redo att flytta direkt in i. Passar utmärkt som både permanentboende eller fritidshus. Varmt välkomna att boka er visning!

 • Uteplats
Storgatan 56, Virserum, Hultsfreds kommun

Storgatan 56

Villa
Virserum, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred

1 795 000 kr

135 m²

7 rum

1 469 m² tomt

1900-tal möter 2000-tal. Välkommen till en riktig skönhet med över etthundra år på nacken. Det vilar ett sagoboksskimmer över bostaden. Gediget! Karaktärsfullt! Rustik ålderdomlighet! Att bevara stämningen och känslan i bostaden har varit ledstjärnan för nuvarande ägare. Med de vackra materialen och de tidtypiska detaljerna har man gift samman det moderna med det tidlöst rustika i perfekt harmoni. Renoveringar har utförts med fingertoppkänsla och värdigheten är kvittot på den varsamma behandling som bostaden fått. Känslan är robust och evig! Sofistikerad elegans i harmoni med väl valda ting! Historiens vingslag blir sällan så tydlig som i gamla hus. Vinklar och vrår. Det öppna och det intima, trösklarna och timmerväggarna avslöjar tidens tand…Bostadsytan är tilltalande för den med stort umgänge. Hallen med sina timmrade väggar och vackra pardörrar välkomnar oss in. Det lantliga köket med den murade spiskåpan och vedspisen ger snabb och god värme. Intill köket finner vi det rymliga matrummet och vardagsrummet med vacker kakelugn. Tiden stannar till en liten stund….I entréplanet finner vi även två sovrum och en gästtoalett. En trappa upp finner vi ett allrum, två sovrum, samt två badrum. Källarplanet - Det praktiska utrymmet med tvättstuga med bergvärme, matkällare samt förråd. Trädgården - Lättskött trädgårdstomt med flera platser för enskildhet. Det bästa av världar...eftermiddagsfikat på altanen. Här ska sittas och njutas länge... På trädgården finns även ett uthus med förrråd samt garage. Varmt välkomna till Storgatan 56 - Ett paradis som andas historia!

 • Uteplats
Andersbovägen 8, Hultsfred, Hultsfreds kommun

Andersbovägen 8

Villa
Hultsfred, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hultsfred

1 100 000 kr

111 m²

5 rum

809 m² tomt

Det ljusa, lilla huset följer traditionen och dess historia börjar omkring år 1954. Perfekt harmoni, ja… i känslan och karaktären. I detaljerna och helheten. Här har nuvarande ägare renoverat med varsam hand och skapat ett trivsamt och mysigt hem. En väl genomförd renovering, där allt fått ta sin lilla tid - hellre än att man skyndat fram! En fin balans mellan gammalt och nytt. Lantligt rustikt. Nedanvåningen en plats för sällskap och umgänge. Här finner vi det härliga, ljusa ekköket som är integrerat med matrummet och vardagsrummet med den fungerande vackra öppna spisen. Härifrån når man även det inglasade uterummet som ligger i anslutning till trädäcket precis utanför. Badrum. Ovanvåningen en plats för vila och sömn med sina två sovrum och gästtoalett. Rummen är vilsamma, stämningsfulla och ombonade. Källarplanet - det praktiska utrymmet med tvättstuga, gästrum, förråd samt pannrum. Trädgården - En lättskött trädgårdstomt på hörntomt med pool. Små intima rum med flera sittplatser. Både för gemenskap och enskildhet. Favoritplatsen - det inglasade uterummet med direkt utgång till altandäcket. Samt det fristående inglasade uterummet/vinterträdgården ytterligare ett härligt rum att njuta av under sommarhalvåret. Bostadens närhet till stadens centrum finns på nära håll. Gång och cykelavstånd. Varmt välkomna till Andersbovägen 8

Visar alla 26