Batterivägen 20

Lulsundet, Luleå kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
94 m²
Biarea
86 m²
Tomtarea
697 m²
Byggår
1960
Driftkostnad
32 030 kr/år

Hemtrevlig villa om 94 kvm boyta och 86 kvm biyta med härlig souterrängtomt på Lulsundet! Den soliga tomten erbjuder asfalterad uppfart, fina plattsättningar och mur. Vackert äppelträd framför huset ger massor av frukt.

Här välkomnas du av en utbyggd hall med klinkergolv och vattenburen golvvärme. Vidare finns det rymliga köket med gott om arbetsyta och utrymme för större matbord. Det fina badrummet renoverades 2015 i ett smakfullt utförande. Här finns också tre sovrum, samtliga med originalparkettgolv. Vardagsrummet är ljust och trivsamt med fint ljusinsläpp. I källaren finns gott om utrymmen i form av inrett utrymme (har av nuvarande ägare använts som ett sovrum), mysig gillestuga med eldningsbar öppen spis, bastu, toalett, tvättstuga med dusch, matkällare och förråd. Villan värms upp med fjärrvärme (ny central 2022) och fiber finns indraget. Vind tilläggsisolerad av tidigare ägare. Yttertaket byttes 2014 och fasaden målades 2015. Mestadels nyare fönster i entréplan.

Lulsundet är ett populärt och stadsnära område med fina strövområden och badplats nära till. Ormbergets friluftsanläggning med fina motionsspår, och under vintertid både skidspår och slalombacke. Bra bussförbindelser och både förskola och skola i närliggande områden.

Villan är förbesiktigad via Anticimex och kommer av säljaren försäkras mot dolda fel.

Varmt välkommen att boka visning, bokning sker via länk på Bjurfors hemsida.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Luleå

Kontakta mäklaren

Nina Kaewsit

Bjurfors Luleå
Mäklare Nina Kaewsit, Bjurfors Luleå
070-590 11 22

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.