Lövängsvägen 5

Lyckeby, Karlskrona kommun Se på karta

4 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
139 m²
Biarea
139 m²
Tomtarea
946 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1973
Driftkostnad
53 473 kr/år

Välkommen till Lövängsvägen 5!

Här finner ni en rymlig källarvilla om totalt ca 278 kvm i de båda planen! Perfekt för den stora familjen eller för den som önskar få en mycket god ekonomi i sitt boende genom att köpa ihop med annan familj eller hyra ut - båda planen om 139 kvm styck är nämligen fullutrustade med sovrum, kök & badrum och kan ha separata ingångar!

Idag används tre sovrum men vid behov och med lite fantasi kan här bli totalt sju stycken i varierande storlekar, se planlösning. Idag består entréplan/lägenhet 1 av två helkaklade badrum/wc, 2-4 sovrum, fint & rymligt arbetskök, ett stort matrum samt ett rymligt & ljust vardagsrum med hela 10 fönster. Den fräscha källaren/lägenhet 2 består idag av allrum alt 2 sovrum, ett sovrum/förråd, ett helkaklat badrum/wc med intilliggande bastu, ett fullutrustat kök/tvättstuga, ett pannrum/förråd samt ett vardagsrum/matplats med läcker braskamin.

Huset och tomten har genomgått omfattande och påkostade renoveringar under 2000-talet, missa inte den långa renoveringslistan! Bergvärme ger låga driftskostnader, observera att hela huset om 278 kvm varit fullt uppvärmt och använt, dessutom för fn 6 personer.

Framsidan har utöver fina stensättningar & stödmur en stor altan i soligt söder/västerläge, med bygglov för uterum. Den fria baksidan har gräsmatta och utrymme för ett dubbelgarage, bygglov finns.

Läget är barnvänligt, på återvändsgata och med fri baksida mot litet grönområde som leder ner mot Östra Torp med förskola, skola & lekmöjligheter, nere på Sjötorpsvägen har ni gamla järnvägsbron över vackra Lyckebyån och sen är ni i Lyckeby city med all tänkbar service inkl flera köpcentrum. Närhet till flera busshållplatser. I Lyckeby finns flera lekplatser, bollplaner, frisbeebana och tennisbana. Det är cykelavstånd till havsbad vid Ringö samt naturreservaten vid Prästamarken och Knösö. I vackra Lyckebyån finns (fn lediga, se länk!) kommunala båtplatser.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Karlskrona

Kontakta mäklaren

Mårten Kindlund

Fastighetsbyrån Karlskrona
Mäklare Mårten Kindlund, Fastighetsbyrån Karlskrona
0706-801901