Gamla vägen 46

Mjölkudden, Luleå kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
119 m²
Biarea
54 m²
Tomtarea
1 199 m²
Byggår
1965
Driftkostnad
35 556 kr/år

Välkommen till denna trevliga enplansvilla fint belägen på populära och barnvänliga Mjölkudden. Bostaden består av 119 kvm boyta samt 54 kvm biyta som är fördelade på bland annat ljusa och rymliga sociala ytor.

Här finns ett öppet och trivsamt kök med vit köksinredning, gott om bänkyta och förvaring samt fin maskinell utrustning. Intill köket finns plats för rymligt matbord invid fönsterparti som ger ett rikligt ljusinsläpp till de sociala ytorna och en mysig braskamin. Angränsande och i öppen planlösning till kök och matplats återfinns vardagsrummet som med enkelhet inrymmer soffgrupp och annat möblemang. Utöver det finns ett väl tilltaget badrum inredd med både bastu och tvättmaskin samt 3 sovrum i bra storlek, varav ett av de större har egen ingång till klädkammare med gott om klädförvaring.

Villan är belägen på populära Mjölkudden med gång- och cykelavstånd till centrum. Det är ett trevligt område med närhet till fina promenadstråk och de flesta bekvämligheter nära till hands i Mjölkuddens Centrum där det finns matvarubutik, restaurang, gym och vårdcentral. Skolor och förskolor finns också i området. Nöjescentrum Alcatraz finns på gångavstånd. Goda bussförbindelser mot Centrum, Sunderbyn och Storhedens handelsområde.

Bostaden har underhållsbehov/renoveringsbehov, information om detta finns att ta del av vid intresse och är något man bör ta del av innan visning. För mer information och för att boka dig på visning kontakta ansvarig mäklare eller kontaktperson.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Luleå

Kontakta mäklaren

Therese Backman

Bjurfors Luleå
Mäklare Therese Backman, Bjurfors Luleå
070-980 77 22