Sofielundsgatan 17

Mösseberg, Falköping Se på karta

2 375 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
118 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
291 m²
Balkong
Ja
Byggår
1989
Driftkostnad
25 003 kr/år
Antal besök
2 355
Dagar på Hemnet
13

På lugn återvändsgata på populära Mösseberg finns nu chansen att bli ägare till Sofielundsgatan 17. År 1989 lät Götenehus uppföra denna välvårdade villa om en total yta på 158 kvm. Huset är uppdelat på två plan och har en härlig inglasad altan i söderläge som förlänger utesäsongen. På entréplanet finns ett rymligt vardagsrum, badrum med golvvärme samt kök med intilliggande tvättavdelning. Övervåningen rymmer ett allrum med utgång till balkong, badrum med badkar och två sovrum i bra storlek varav ett av dem har ingång till klädkammare. Allrummet på övre plan kan byggas om till ett ytterligare sovrum om man önskar fler. I anslutning till huset finns ett garage med verkstad/förrådsdel och ett trädgårdsförråd. Garaget fick en ny motordriven port år 2020 och värms upp med en luft/luft-värmepump. Tomten som är på 291 kvm passar perfekt för er som inte önskar en alltför stor trädgård att ta hand om. Fiber finns installerat.

På Sofielundsgatan 17 bor ni på en lugn gata där ingen onödig trafik kör förbi. Tack vare husets höga läge på Mösseberg har man milsvid utsikt över Falbygden både från balkongen och inifrån huset. Bor man här har man promenadavstånd till Mössebergs djurpark, Mössebergsgården, restaurang Bredablick samt närhet till pankasjön och Mössebergs motionscentral med fina motionsspår för såväl promenad, löpning och skidåkning på vintern. Toppenläge för dig som älskar friluftsliv och dessutom finns förskolor och grundskola i närområdet.

Vi anpassar våra visningar efter rådande omständigheter och de restriktioner som gäller samt era önskemål. Önskar ni komma själva så prata med oss.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Falköping