Norrbackagatan 4

Norrbacka, Arjeplogs kommun Se på karta

799 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
99 m²
Biarea
62 m²
Tomtarea
1 511 m²
Byggår
1941
Energiklass
D
Driftkostnad
46 019 kr/år

HUSET ÄR FÖRHANDSBESIKTAT AV ANTICIMEX.

Nu erbjuder vi en fastighet på lugna Norrbackagatan. Med installerad fjärrvärme är uppvärmningsfrågan löst, nu är det upp till dig att sätta din egen prägel på fastigheten! Huvudbyggnaden är ett 40-talshus med en yta på 99 + 62 kvm fördelat på två våningar & källare. Nuvarande ägare har genomfört löpande renoveringar och hyrt ut huset under stora delar av innehavstiden vilket genererat fina hyresintäkter.

Här har ni en generös grusad uppfart där det får plats med flertalet bilar. Till vänster om huset står en fristående förvaringsboda för verktyg, redskap och maskiner. Tomten är på hela 1 511 kvm och omfamnas av gräsmatta och buskar. Fastigheten ligger beläget i ett lugnt & mysigt område med näst intill ingen genomfartstrafik. Härifrån har ni närhet till Arjeplogs centrum. På mindre än en 5 minuters promenad så kommer du till alla de bekvämligheter som samhället erbjuder!

Kontakta er bank snarast och fixa lånelöfte ifall detta intresserar er. Som vanligt så anmäler ni ert intresse till [email protected], vi hörs!

Läs mer hos mäklaren
Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Willy Hallin

Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB
Mäklare Willy Hallin, Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB
0761388777

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.