Norrö 16

Norrö, Haninge Karta & restider

1 950 000 kr

2 800 000 kr -30%

VillaVilla

Välkommen att förvärva en extremt prisvärd, friköpt fastighet på populära Norrö. Fastigheten har ett mycket strandnära läge och har en god potential, med inte alls för stora medel blir detta hus som nytt. Dåvarande ägare bodde här permanent.

På mysiga bilfria Norrö finns möjlighet att koppla av i en lugn rofylld skärgårdsmiljö som bjuder på härliga naturupplevelser med gångstigar för promenad och jogging. Huvudbyggnad om 71 kvm, 4 r o k, med bl a braskamin och nytt bdt-avlopp. Gäststuga, 10 kvm. Ogenerad tomt 2 681 kvm, med generösa plana gräsytor för barnfamiljens bollspel samt lekar som t ex kubb. Möjlighet till båtplats i hamnen i Söderviken bara ett stenkast från huset.

Ett besök för att uppleva denna pärla bland skärgårdens öar kan rekommenderas, en rogivande plats med direkt närhet till bad och båtplats samt vidsträckta strövområden.

Norrö ligger på östra sidan av Mysingen, strax söder om Utö och Rånö och nås enkelt med Waxholmsbåt från Nynäshamn. Öarna i den här delen av skärgården har gott om vilt så det är inte otroligt att du får se älgar, rådjur, hjortar och havsörn vid ditt besök. Rånöbutiken och restaurang Rånökällan nås lätt till fots på ca 20 minuter. På vägen till affären passerar man flera underbara sandstränder och härliga blåbärsskogar. På andra sidan viken från Rånöbryggan ligger Waxholmsbåtens sista stopp, Ålö, där det finns en populär fiskerestaurang och den fantastiska sandstranden Stora Sand. Från Ålö tar man bussen, eller cyklar till Utö samhälle på ca 40 minuter.

Vid hamnen i Nynäshamn finns de mysiga hamnbodarna med affärer, matställen samt Nynäs Rökeri och Fiskaffär där det är lätt att förköpa sig på godsaker som rökt fisk och andra delikatesser eller avnjuta dessa i någon av uteserveringarna vid vattnet. Från hamnen utgår även fiske- och skärgårdsturer.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Boarea
71 m²
Tomtarea
2 681 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
18 600 kr/år
Byggår
1966
Räkna på boendet
Visningsinformation
Kjell Johansson Fastighetsbyrå AB

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Norrö 16 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 950 000 kr
Driftkostnad
18 600 kr/år

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

28 975
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 150 dagar sedan, den 22 maj 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips