Fågelvägen 2

Olofströms kommun Se på karta

525 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
85 m²
Biarea
12 m²
Tomtarea
1 379 m²
Byggår
1933
Driftkostnad
22 716 kr/år

Vill du ta dig an att hjälpa denna sobra villa över mållinjen och färdigställa renoveringen? Säljaren har lämnat allt det roliga kvar, som att välja färg till väggarna och badrumsinredning, det är bara att greppa penseln och sätta fart!
Exteriört ger villan ett boxigt och modernt intryck, nästan på ett lite kaxigt "här står jag"-sätt med en fasad av elegant mörk, liggande träpanel. På den grusade uppfarten parkerar du smidigt två bilar. Trädgården om 1379 m² lämnar utrymme för fantasin att skena iväg, här är det bara ambitionsnivån som sätter gränserna. Huvudentrén till huset nås via en större trappavsats som går att möblera med enklare sittmöbel eller cafébord, perfekt att hälsa gästerna med välkomstdrinken vid.

Men som de flesta vet är det insidan som räknas och här är huset samarbetsvilligt! De flesta ytskikt är utbytta, golven är delvis kvar att lägga om. Badrummet är kaklat och lagt klinkers i men detaljer som kommod, dusch och WC återstår. Köket är också i behov av lite kärlek men det grövsta är redan gjort, här har man lagt in ett klickgolv i stenimitation och kaklat stänkskydd i full takhöjd. Moduler till köksinredningen är på plats med valet av luckor/lådor tillfaller köparen.
Med tre sovrum, varav det ena har den lyxiga fördelen av en balkong, får familjen trivsamt plats. Eller om du önskar ha kontoret hemma alternativt uppskattar mycket extra utrymme så kan detta objekt absolut vara något för dig.

Säljaren kommer att teckna en dolda felförsäkring i samband med försäljningen.

Kyrkhult är beläget mitt i naturen, i ensligheten precis i utkanten av civilisationen - en perfekt kombination. Här kan du besöka Tulseboda brunn som har lunchservering vardagar 11-14, alltid med vegetariskt alternativ, cirkusskola, festlokal att hyra, konferens och park med aktivitetsredskap.
Ebbemåla bruk industrimuseum är också väl värt ett besök, de tillhandahåller guidade turer och blir man fikasugen kan begäret stillas här.
Övriga ärenden uträttar du enklast i Olofström där de allra flesta bekvämligheter finns så som matbutiker, bibliotek, apotek, vårdcentral, skola, shopping, restauranger och caféer.

Kliar det i fingrarna av möjligheten att ta över detta renoveringsprojekt? Välkommen att boka visning!

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Jørgen Johansen

Egendomsbyrån AB
Mäklare Jørgen Johansen, Egendomsbyrån AB
+4647710000