Östanå 259

Östanå (Kovland), Sundsvalls kommun Se på karta

2 450 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
106 m²
Tomtarea
1 005 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1968
Driftkostnad
41 867 kr/år

Vill ni bo lite lantligt men ändå ha nära in till stan? In till Sundsvall tar det endast 15 minuter med bil och Kovland nås på 4 minuter.

Varmt välkomna till Östanå 259 i Kovland. Denna tilltalande, mycket praktiska enplansvilla erbjuder bl a ett stort inglasat uterum, ett renoverat kök med rostfria vitvaror, ett renoverat helkaklat badrum samt ett bra garage med intilliggande förråd. Huset har renoverats i smakfulla, ljusa färger och med fina material i kombination med den trevliga inredningen.

Planlösningen är fördelaktig och här finns det plats för både den stora och lilla familjen i och med de 3 sovrummen. I vardagsrummet finns en mysig och mycket värmande täljstenskamin för ökad trivsel och myskänsla. Andra fördelar med huset är att fiber är indraget.

Det stora, inglasade uterummet kan användas från tidig vår till sen höst och här finns gott om plats för utemöbler, växter m m. Uterummet är rymligt och har ett fördelaktigt läge som ger sol stora delar av dygnet. Utomhus har man en egen fin trädgårdstomt med rabatter, planteringar, fruktträd, buskar samt gräsmatta. Här finns det plats för odling m m för den trädgårdsintresserade.

Närmaste förskola, skola samt matbutiker finner ni i Kovland eller i Bergsåker. Vill man ta bilen når man Sundsvall centrum eller Birsta handelsområde på bara några minuter. Där finns matbutik, apotek, systembolag m m.

Varmt välkomna att boka in er på visning.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Sundsvall

Kontakta mäklaren

Henrik Teiler

Mäklarhuset Sundsvall
Mäklare Henrik Teiler, Mäklarhuset Sundsvall
0701093590
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas